Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Βρίσκω αρκετά extreme την οδήγηση μοτοσυκλέτας στη πίστα και το κάνω. Οταν δε, ταυτόχρονα υπάρχει και το ducati του απο πάνω μου... καταντάει URBAN extreme με τα λάδια μες την πίστα :P Που να δεις ποσο extreme θα ειναι οταν κατι Ducatακια θα περνανε πανω απο το SV και θα σου σπινιαρουν και στην καραφλα!!! :lol: :lol: :lol: Εγω παιδια απο extreme sport εχω κανει το πιο επικινδυνο στο Συμπαν: εχω πει σε γυναικα οτι την κερατωσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Εγω παιδια απο extreme sport εχω κανει το πιο επικινδυνο στο Συμπαν: εχω πει σε γυναικα οτι την κερατωσα... Τίιιιιιιιιι????? Νίκο αυτό δεν είναι εξτρήμ σπόρ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ !!!!!!!! :lol: :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Ε τι; Η παιζουμε η δεν παιζουμε λεμε!!!! LOOOOOLLLL :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Ε τι; Η παιζουμε η δεν παιζουμε λεμε!!!! LOOOOOLLLL :lol: :P Είναι τρελός...είναι τρελός ο άνθρωπος.... :P (αστείο είναι ...μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Είναι τρελός...είναι τρελός ο άνθρωπος.... :P (αστείο είναι ...μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!) Τί τρελός..??...ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ είναι !!!!!!!!!! :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 από τον KARAFLODAIMON Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 φραπινγκ με τσιγαρο,all the year Εσύ ειδικά μη μιλάς καθόλου. Ολη σου η ζωή είναι ένα extreme sport. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ ασχολούμε ακθημερινά με extreme sports. Ορειβασία στο Εβερεστ, καταδύσεις στους καταράκτες του Νιαγάρα, σαφάρι στις ζούγκλες της Αφρικής, κυνήγι κροκοδείλων στον Αμαζόνιο και άλλα. Είναι τόσο αναπαυτικός αυτός ο καναπές, που δύσκολα μπορώ να σηκωθώ.... Από την άλλη όμως, υπάρχει τίποτα πιο extreme από το να κυκλοφορείς με μηχανή σε ελληνικό δρόμο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Εγώ ασχολούμε ακθημερινά με extreme sports. :lol: русские девушки горячи и весьма Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :lol: русские девушки горячи и весьма девушки μόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Είναι τρελός...είναι τρελός ο άνθρωπος.... :P (αστείο είναι ...μην παρεξηγηθούμε κιόλας!!!) E κοιτα! Αν εισαι οπως φαινεσαι στη φωτογραφια δεν θα σε απατουσα ποτε! :lol: (μην εχουμε δραματα με μαζικες αυτοκτονιες Emo κ το εχω βαρος στη συνειδηση μου ρε παιδακι μου...) :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :lol: русские девушки горячи и весьма колега йлй говорете на ьулгарскй йлй на грьцкй,руски не развйрам да видиме какво ще стане Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 колега йлй говорете на ьулгарскй йлй на грьцкй,руски не развйрам да видиме какво ще стане Χάλασε η οθόνη μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :_rock-on: :_rock-on: Πολύ χούφτωμα ΝΑΟΥΜ !!!! :lol: Ωραίο άθλημα πάντως!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 :_rock-on: :_rock-on: άντε να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μας... που είναι η μπάλα οέο!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Πολύ χούφτωμα ΝΑΟΥΜ !!!! :lol: Ωραίο άθλημα πάντως!!!! Ασε....Η χαρα του.......κουνιστου :D :D :D (μη βρισουμε χριστουγεννιατικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 колега йлй говорете на ьулгарскй йлй на грьцкй,руски не развйрам да видиме какво ще стане Πως φαινονται ρε παιδι μου οι ανθρωπΕς με προυπηρεσια και ....βαθια γνωση του αντικειμενου!!! :P :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Πως φαινονται ρε παιδι μου οι ανθρωπΕς με προυπηρεσια και ....βαθια γνωση του αντικειμενου!!! :P :lol: :lol: :lol: :lol: εμ!!! μιλάει ρώσικα (νομίζω δηλαδή) λες και ξέρουμε.αντί να μιλήσει καμιά πιο πολιτισμένη ευρωπαϊκή γλώσσα όπως είναι τα βουλγάρικα, που είναι και γείτονες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2008 Ιππασία... Δεν ξέρω αν είναι extreme αλλά ακριβό σίγουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Ταβανοθέραπινγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Ταβανοθέραπινγκ αυτό δεν είναι που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ;;;; κάθονται κοιτάνε το ταβάνι και σκέφτονται...πάλι κοιμήθηκε το γαϊδούρι...ούτε μια αγκαλιά δεν με πήρε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Ιππασία... Δεν ξέρω αν είναι extreme αλλά ακριβό σίγουρα! είχα ανέβει παλιά σε άλογο και κατάλαβα γιατί οι καουμπόηδες περπατάνε σαν χεσμένοι εκτός του ότι τα είδα όλα (πολύ ψηλά τα άτιμα) αν πέσεις από εκεί πάνω κλάφτα Υ.Γ1 εννοείται κράταγε ο εκπαιδευτής τα γκέμια (έτσι δεν τα λένε;;;) και με έκανε βόλτα σε κύκλο.γύρω-γύρω, ζαλίστηκα λέμε Υ.Γ2 θα προτιμήσω τα 65 άλογα του moto μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 αυτό δεν είναι που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ;;;; κάθονται κοιτάνε το ταβάνι και σκέφτονται...πάλι κοιμήθηκε το γαϊδούρι...ούτε μια αγκαλιά δεν με πήρε :P :lol: :lol: :lol: Χααααααχαχαχααααααα!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εχω γυναίκα και 2 παιδιά.... Το πιό ακριβό και Xtreme Sport απ' όλα.... (Και το πιό διαδεδομένο κιόλας ???) ^_^ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2008 Εχω γυναίκα και 2 παιδιά.... Το πιό ακριβό και Xtreme Sport απ' όλα.... (Και το πιό διαδεδομένο κιόλας ???) ^_^ και το πιο μακρόχρονο λέμε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2009 είχα ανέβει παλιά σε άλογο και κατάλαβα γιατί οι καουμπόηδες περπατάνε σαν χεσμένοι εκτός του ότι τα είδα όλα (πολύ ψηλά τα άτιμα) αν πέσεις από εκεί πάνω κλάφτα Υ.Γ1 εννοείται κράταγε ο εκπαιδευτής τα γκέμια (έτσι δεν τα λένε;;;) και με έκανε βόλτα σε κύκλο.γύρω-γύρω, ζαλίστηκα λέμε Υ.Γ2 θα προτιμήσω τα 65 άλογα του moto μου Γκέμια ναι...Πράγματι είναι πολύ ψηλά...και δεν έχεις τον έλεγχο που έχεις με την μηχανή...Αν πέσεις όμως δεν πέφτεις στην άσφαλτο!! :D Μηχανή βέβαια πρώτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες