action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 ανέβασα μια αγγελία το πρωί και αργότερα το απόγευμα όταν ήθελα στο ίδιο "θέμα" να συμπληρώσω φωτογραφίες, το χαρακτηριστικό πλαίσιο "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" έλειπε και δεν μπορούσα να επέμβω στο μήνυμα μου.αναγκάστηκα να ανεβάσω καινούργια αγγελία με τις φωτογραφίες.παρακαλώ λοιπόν τους διαχειριστές να διαγράψουν την παλιά αγγελία "power commander III & tank bag" η οποία δεν έχει φωτογραφίες. Υ.Γ αν κάποιος φίλος μπορεί να μου εξηγήσει πώς μπορώ να επέμβω σε παλιό μου μήνυμα για τυχόν διόρθωση ή συμπλήρωση θα του είμαι υπόχρεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 επισης κ εγω θελω να ανοιξω νεο θεμα στις αγγελιες κ να καταχωρησω αγγελια αλλα κ διαφορα αλλα θεματα σε αλλες κατηγοριες αλλα οταν ολοκληρωνω την αγγελια ή το θεμα που θελω να βαλω δεν μου εμφανιζει την καταχωρηση θεματος.μονο να απαντησω σε υπαρχον θεμα μπορω.καμμια βοηθεια βρε.....?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 Στειλτε ενα ΠΜ σε καποιον Συντονιστη να σας πει επακριβως τι θα κανετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 εντ χου ιζ δε συντονιστης....? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) εντ χου ιζ δε συντονιστης....? Ψαχνεις πανω πανω "Κοινοτητα"--->Μελη--->εκει που εχει το "κουτακι" Ολα τα μελη το αλλαζεις σε "Συντονιστες" ή "Τ.Συντονιστες" και στους εμφανιζει ολους(ειναι με μπλε ή πρασινα γραμματα).... Μπορεις να τους βρεις και απο την κεντρικη σελιδα του φορουμ αριστερα που λεει "συνδεθηκαν σημερα" ειναι οπου βλεπεις πρασινα ή μπλε nickname... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2008 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες