gakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Για σας. Ειμαι καινουργιος στο forum και αν χρειαζεται περισσοτερα πραγματα σε καθε μυνημα θα ηθελα να μου το λεγατε....Λοιπον.Εγω εχω ενα honda glx 90 cc. και θελω να παρω ενα gilera runner 50 cc. ...........θα ηθελα παρακαλω οποιος εχει αυτο το μηχανακι αν μπορει να μου πει τα πλεονεκτημτα-μειονεκτηματα του...............και ακουσα πωσ επειδη ειναι διχρονο θελει ενα ειδος λαδιου (μιχ)....ετσι μου το ειπανε.......συμφρει καλυτερα το glx η το gilera runne????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 στο runner το λαδι μπενει σε δοχυο λαδιου οπως στα περισοτερα δυχρονα λιγα ειναι αυτα που χριαζοντε μιξη στο ντεποζιτο. στο θεμα μας.το runner ειναι αρκετα καλο μηχανακι για την ακριβια το καλιτερο σκουτερ σε αυτα τα κυβικα. εχει δυναμη στριβει καλα(παντα με γνομονα τιν κατιγορια που ανικει),πολυ καλα φρενα.κ αν ειναι κ μαμα δεν τρωει κ πολυ βενζινη. μηονεκτιματα.δεν βρισκω κατι αλλο εκτος απο το οτι ειναι σκουτερ κ λιγο ακριβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 Αν το glx ειναι σε καλη κατασταση δεν βρισκω λογο να παρεις ενα runner... Πεταμενα λευτα... Κρατα τα, και αργοτερα παρε κατι πιο μεγαλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 επειδη τυχαινει να εχω ενα runner του 2007 το μηχανακι ειναι πολυ καλο δεν καει πολυ βενζινη εχει πολυ καλες επιδοσεις καλα φρενα με 2ο ατομο παει αξιοπρεπως και σε ανηφορες και γενικα το μηχανακι ειναι τελειο ομως συφωνω με την αποψη του Dark_Kronos γιατι η τιμη του ειναι λιγο σιμπιμενη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πριν 3-4 μήνες έψαχνα scooter... Τελικά πήρα το Runner.. Στην κατηγορια του είναι το καλύτερο... Στρίβει πολλή καλά,τα φρένα του είναι πολύ ικανοποιητικά και δεν θα βρείς πρόβλημα... Έχει καλή επιτάχυνση και την μεγαλύτερη τελική ταχύτητα στα 50ria scooter.. Επίσης εχει την μικρότερη κατανάλωση(μετρημένο):P Όσο για την τιμή του.. είναι σχετικά ακριβό για 50ri αλλα το ποιο φτηνό scooter με 2100 το παίρνεις..(Aerox 2250,C-Tech 2300,NRG 2200) Oσο για το λάδι που είπες Επειδή είναι δίχρονο χρειάζεται περίπου ανά 1000km να του βάζεις λάδι σε ένα άλλο ντεπόζιτο.. Και για να μην λέμε μονο τα καλά θα προτιμούσα να έχει λίγο καλύτερο σκάσιμο στην εκκίνηση αλλα και πάλι κανένα scooter,παπάκι δεν μπορεί να σου φύγει... Ότι άλλο θες ρότα εδώ είμαστε εμείς.. :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2008 από τον ChriC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2008 πριν περίπου 6 χρόνια είχα Runner 50cc και ήμουν απόλυτα ευχαρηστημένος! Ακόμα και γνωστού μου που ήταν τουμπανο δεν είχε κάποιο πρόβλημα μέχρι που πηγε για παλιοσίδερα μετά απο ΓΕΡΗ στούκα! Παρόλα αυτα... Ψηφήζω και εγώ υπερ στο οτί είναι πεταμένα λεφτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2008 Απο θέμα κατανάλωσης μάλλον το παπί είναι καλύτερο!!! Τώρα το runneraki είναι γ@μ@το σκουτεράκι κατ εμέ!!! Το runner του Al Bandy ''ΣΚΙΖΕΤΑΙ'' στην κυριολεξία απο το 1998 και ακόμα αντέχει!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrislsp 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Μια ερώτηση και από εμένα..ψάχνω να αγοράσω ένα runner μοντέλο 2007+ έχω δει πως κάποια είναι SP και κάποια PJ.Ξέρω ότι το δεύτερο είναι injection..επειδή είμαι λίγο άσχετος..τι διαφορές έχουν γενικά αλλά και στη τιμή?Ποιο είναι προτιμότερο?Και κατά τη γνώμη σας είναι υψηλές οι τιμές που τα πουλάνε μεταχειρισμένα?(1000 και βάλε!) Ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrCasual 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 episis to mixanaki pernei mono amolivdi.. 1500 pire enas filos mou gillera 50 runner sp metaxirismeno me molis 550xiliometra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2009 Μην πάρεις ψεκαστό. Μου έχει πει αντιπρόσωπος της εταιρίας στο Ηράκλειο ότι βγάζει προβλήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sergio_2004 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) να κάνω και εγώ μια ερώτηση που είναι λιγο "κουφή" αλλά τέλος πάντων. Θελω να αγορασω ενα μηχανακι για να κινούμαι μεταξυ Ηρακλειου, Ν.Ιωνιας και Μεταμορφωσης. Αντε καμια φορα και λιγο παραπερα. Για 2-3 ημερες τον μηνα που βρισκομαι στην Αθηνα. Διαθετω 700 - 800 ευρω και θελω να παρω κατι αξιοπιστο κυριως γιατι ο χρονος μου στην Αθηνα ειναι περιορισμενος και δεν μπορω να τρεχω σε συνεργεια. Ειμαι μεταξυ ενος gilera 50cc , του 2000 , που ανηκει σε μια κοπελα και ενος κινεζικου μαρκας HAOJIN - PHOENIX 150cc , μοντελο 2007 , σχεδον αχρησιμοποιητο. Εψαξα για αυτο το κινεζικο αλλα δεν βρηκα καμια πληροφορια. Εσεις τι θα διαλεγατε? Ειναι ανιση η συγκριση απλα θεωρω οτι εχω να διαλεξω μεταξυ μιας σιγουρης λυσης και ενος λαχειου. Αν παλι κανεις εχει κατι δικο του να μου προτεινει , ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.... :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 από τον sergio_2004 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 Μηπως ξερει κανεις με ποσα ευρο γεμιζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2011 παίρνει 4.7 λίτρα.... εγώ το φουλάρω όταν έχω 3 γραμμούλες, περίπου 7-8 ευρώ... αλλά αναλόγως και το βενζινάδικο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2011 Εγω προσωπικα θα σου ελεγα παρε κατι μεταχειρισμενο γιατι τα λευτα που ζητανε ειναι πολλα για τετοια μηχανακια. Εγω προσωπικα πηρα καινουριο αλλα στη μιση τιμη. Derbi GP1. Μοτερ φοραει ιδιο με το ραννερ 11.9 λιτρα ρεζερβουαρ. Τελος παντων εγω θα σου προτεινα να κρατησεις το GLX και να κρατησεις επεισης και τα λεφτα για ενα/μια μεγαλύτερο/μεγαλύτερη μηχανακι/μηχανη στο μελλον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iwannis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2011 παιδια επειδη και εγω το ψαχνω για vespa- scooter ...τι θα μου προτινατε? (για 1ο μηχανακι παντα) ...ειμαι αναμεσα στην vespa lx 50 και το runner...τι προτινετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) παιδια το καλοκαιρι παιρνω διπλωμα για 50 και θελω να παρω μηχανακι ειμαι αναμεσα σε daytona sprinter,gilera runner kai nrg.εχω φαει κολημα με με τα 2 αυτα scooter γιατι οδηγησα το πασχα το nrg αλλα 80cc και πηγαινε βολιδα και σε ανηφορα με 2 ατομα δεν κωλονε με τιποτα. τι μου προτεινετε? μεταχειρισμενα παντα. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2011 από τον spithas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 εχω βρει καποια οικονομικα.δειτε τα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1375591/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1360308/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1395632/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1393099/ επισης και τα DAYTONA DY 50. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1443008/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1384376/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 εχω βρει καποια οικονομικα.δειτε τα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1375591/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1360308/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1395632/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1393099/ επισης και τα DAYTONA DY 50. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1443008/ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1384376/ Σπιθα το NRG το δοκιμασα προσφατα και τα σπαει οντος αλλα οπως σε κοβω εισαι φουλ για Daytona. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Σπιθα το NRG το δοκιμασα προσφατα και τα σπαει οντος αλλα οπως σε κοβω εισαι φουλ για Daytona. :-) γιατι το λες αυτο ρε φιλε. :D :D :D η αληθεια ειναι οτι γουσταρω περισσοτερο παπι απο scooter αλλα με το που δοκιμασα το malaguti της θειας μου αρχισα να γουσταρω τα διχρονα scooter και το nrg που δοκιμασα ηταν το τελικο χτυπημα.το μονο που μου το μονο που μου αρεσει απο τα scooter ειναι οτι ειναι διχρονα και πανε βολιδα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Van_219 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) γιατι το λες αυτο ρε φιλε. :D :D :D η αληθεια ειναι οτι γουσταρω περισσοτερο παπι απο scooter αλλα με το που δοκιμασα το malaguti της θειας μου αρχισα να γουσταρω τα διχρονα scooter και το nrg που δοκιμασα ηταν το τελικο χτυπημα.το μονο που μου το μονο που μου αρεσει απο τα scooter ειναι οτι ειναι διχρονα και πανε βολιδα B) Δεν το λεω για κακο ρε συ απλα με επειρεασε λιγο το βιντεακι στην υπογραφη .Παντος 2χρονα απο 4χρονα καμια σχεση πολυ ανωτερα τα 2χρονα και ας καινε λιγο παραπανω.Παντος αν κοιτας παπια κοιτα και kymco jetix 50cc τα σπαει! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2011 από τον Van_219 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spithas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Δεν το λεω για κακο ρε συ απλα με επειρεασε λιγο το βιντεακι στην υπογραφη .Παντος 2χρονα απο 4χρονα καμια σχεση πολυ ανωτερα τα 2χρονα και ας καινε λιγο παραπανω.Παντος αν κοιτας παπια κοιτα και kymco jetix 50cc τα σπαει! ξερω οτι δεν το λες για κακο ρε φιλε. ;) το ξερω οτι ειναι ανωτερα απλως καινε πολυ και δεν παιρνουν μετατροπες στην εμφανιση οσο τα παπια. το βιντεακι που εχω βαλει στην υπογραφει δεν με επειρεσε απλως ο πατερας ειχε παντα 4χρονα και ειδικα αυτο που ειναι στο βιντεο ειναι το πρωτο που ανεβηκα επανω και απο τοτε το ερωτευτηκα γι αυτο και μολισ το φτιαξαμε το εβαλα στο youtube. αυτο που μου αρεσει ποιο πολυ στα 4χρονα απο τα 2χρονα ειναι ο θορυβος της εξατμισης που ειναι μπασος ανω τα 2χρονα κανουν σαν σφηκες. το εχω κοιταξει το jetix 50cc ωραιο και καλο αλλα απο ανταλλακτικα τι γινεται ? ενω αν θες για daytona η glx η c50 ειναι γεματος ο τοπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2011 γεια σας παιδια και εγω καινουργιος ειμαι στο φορουμ και επειδη κοντευω και εγω να κλεισω τα 16 :) εχω μια απορια σχετικα με την καταναλωση του runner. ποσα λιτρα καιει στα 100 χιλιομετρα η ποσα βγαζει με ενα ρεζερφουαρ?? εννοω οταν ειναι μανισιο και εχουν βγει οι κοφτες. ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2011 έχει νομίζω ρεζερβουάρ 7 λίτρων.... καίει 4,7 στα 100χιλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2011 έχει νομίζω ρεζερβουάρ 7 λίτρων.... καίει 4,7 στα 100χιλ. ναι 7 λιτρα εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik17able 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2011 οκ ευχαριστω πολυ. Γαμωτο καιει αρκετα παντως. ο μονος λογος που κοιταω και αλλα μηχανακια εκτος απο το runner ειναι η καταναλωση. μπορειτε να μου πειτε μηπως και τι καταναλωση εχει το kymco super 8 50cc 2T? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες