GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ GLX ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΜΑ ΜΟΤΕΡ ΣΤΑ 150 CC !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ 1. ΑΝ ΤΟ ΤΕΤΡΑΤΑΧΥΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩ ΑΠΟ GLX 90 CC ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ 2. ΤΙ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ(ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ) !!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 Το τετρατάχυτο κιβώτιο δεν ξέρω αν αντέχει καλύτερα ρωτήστε έναν ειδικό για να μην βγαίνουν μετά προβλήματα.Για στρόφαλο κοιτάξτε κανα τριγωνικό απο την σειρά της TAKEGAWA.Δεν ξέρω αν θα σας προβληματίσουν οι τιμές.Δείτε πάντως και την περίπτωση να βάλετε άλλο μοτέρ π.χ 110 LIFAN και να βελτιώσετε εκείνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 πόσα mm βγαίνει δηλαδή????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baggos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 πρεπει να βγαινει γυρω στο 57 με 58.Ενας φιλος μου παντως που το εχει 59 δεν εχει αλλαζει το σασμαν.Και δεν του εχει παρουσιασει προβλημα στο σασμαν τουλαχιστον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2008 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΦΑΛΟ TAKEGAWA TON ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες