donkorleone 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 καλησπερα.ειμαι (αφου γραφω εδω ) νεο μελος στην κοινοτητα σας.εψαχνα για κατι scooters στο net και επεσα εδω πανω.πολυ παλια οδηγουσα μηχανακι αλλα μετα με αποροφησαν τα αυτοκινητα!!!μεχρι αγωνες τοσο πολυ! :D :D τωρα λεω να ξαναγυρισω στην πιο συνχρονη μορφη και πιο απλη στα scooter.ειδα καποια παιδια να μιλανε και να λενε εντυπωσεις απο αυτο που σκεφτομαι να παρω και εγω!!το DERBI GP1 250.ΠΑΙΔΕς ΤΟ ΕΧΩ μοιαζει με μικρο street (καλα καλα μην βαρατε) :P :P :P και δεν μοιαζει με κατι ξενερωτα μην πω!!!!τεσπαελπιζω να δω και καποιους απο εσας απο κοντα!παιζει καμια συναντηση!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ κατι σημαντικο Φ Α Ν Α Τ Ι Κ Ο Σ Ι Τ Α Λ Ο Σ σε οτιδηποτε εχει ροδες. και γαλλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 Kαλως ηρθες!!! Και γω ημουν "κολλημενος" με 4 τροχα, αλλα "ξεκολλησα" ΕΔΩ!!! (Εν μερει! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2008 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Bonassera Don Corleone ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Καλώς τον :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 !!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑ κατι σημαντικο Φ Α Ν Α Τ Ι Κ Ο Σ Ι Τ Α Λ Ο Σ σε οτιδηποτε εχει ροδες. και γαλλος Kαλωσηρθες καγκουρα :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 ελα ρε γαματοι ειναι οι ιταλοι σε ολλα,εγω παντως τους παω.ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΑΦΙΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2008 welcome to mybike!n joy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες