Jump to content
μάθο...

DRIVING LESSONS

Ποιά η γνώμη σου;  

38 ψήφοι

1. 1.

• ??? ???? ???,???????????? ????????.
      2
    • ??? ???? ???....? ??? ??????;;;?????? ??????????.
      0
    • ????????? ?? ???...???? ?????? ?? ????...
      12
    • ????????? ?? ???...???? ??? ??? ????? (...??? ?????)...
      10
    • ??? ??? ???????.?? ?? ??? ???? ?? ?????...????? ???? ????? ?????? ??? ??? ?? ??????????.
      1
    • ??? ?? ???.??? ?? ??? ??????? ???...???? ?? ????? ??? ?? ???????? ??? ?? ???????...?? ??????????????...
      3
    • ??? ?? ???.
      1
    • ?? ???!
      6

Recommended Posts

Τι γίνεται με αυτά τα μαθήματα οδήγησης που διοργανώνει το 0-300 σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης;Γνωρίζει κανείς τι παίζει...στην ουσία;Πόσο κοστίζει πόσα μαθήματα κάνεις,τι κάνεις κλπ κλπ.Και μη μου πείτε πάρε τηλ.στην Υπεύθυνη να μάθεις...τι παίζει.Άλλο ρωτάω...Η ουσία με ενδιαφέρει.Θα μάθω αυτά και θα δώσω αυτά...Αξίζει τελικά;Έχει πάει κάποιος;Το σκέφτεται κανείς άλλος; :yawn::yawn::yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όσες εμπειρίες έχω ακούσει/διαβάσει, είναι θετικότατες, και για τον επαγγελματισμό των εκπαιδευτών, και για το όφελος που αποκομίζεις.

(Μιλάω από κοινού για 0-300 και CSS, δεν θυμάμαι ποιός είπε τι για το καθένα ξεχωριστά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι αντιστοιχο με το http://www.motoadventures.gr/index.html για off-road

Εγω εκει ειμαι στο 3 για την ωρα,και καποια στιγμη θα παω.Εχω ακουσει τα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι θυμαμαι να εχω διαβασει σε φορουμς, ειναι γυρω στα 1200-1500 ευρω συνολο ολα τα μαθηματα ...

Εχω ακουσει απο ατομο που εχει παει, (με fazer) οτι πραγματι κανουν δουλεια και μαθαινεις πολλα πραγματα οσον αφορα το "στριβειν".

Ο Σπυρος (lockheart) μπορει να θυμαται λιγο καλυτερα γιατι κοινος γνωστος μας, μας τα ειχε πει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To θέμα είναι ότι:

Σκας τα φράγκα για να πας στις Σέρρες (μετακίνηση, ξενοδοχείο)

Σκας τα φράγκα για τα μαθήματα

Σκας τα φράγκα για ολόσωμη δερμάτινη φόρμα (που απαιτείται χωρίς εξαιρέσεις)

...και τελικά αυτά που μαθαίνεις δεν μπορείς να τα εφαρμόσεις παρά μόνο μερικώς, γιατί η πρόσφυση στην άσφαλτο της πίστας των Σερρών είναι σκάλες πάνω από τον καθρέφτη των ελληνικών δρόμων, και βέβαια στις Σέρρες και να πέσεις δύσκολα θα χτυπήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα έχει κανείς;Γιατί όλοι κάτι έχουμε διαβάσει και ακούσει αλλά....αν δεν ήσουν εκεί,τι να λέμε...Στο περίπου δε βγαίνει άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...και τελικά αυτά που μαθαίνεις δεν μπορείς να τα εφαρμόσεις παρά μόνο μερικώς, γιατί η πρόσφυση στην άσφαλτο της πίστας των Σερρών είναι σκάλες πάνω από τον καθρέφτη των ελληνικών δρόμων, και βέβαια στις Σέρρες και να πέσεις δύσκολα θα χτυπήσεις.

<{POST_SNAPBACK}>

Στα μαθηματα δε σε μαθαινουν να πηγαινεις ταπα,απλως σε μαθαινουν πως να οδηγεις με τον σωστο τροπο κ να μπορεις ανα πασα στιγμη να καταλαβαινεις τι συμβαινει στη μοτοσυκλετα σου κατα την κινηση της στη στροφη,στην επιταχυνση,επιβρανδυση κτλ.Δεν εχει καμια σχεση οτι μετα την πιστα θα βγεις στο δρομο οποτε οτι εμαθες ξεχνα το,ισα ισα εχεις αποκτηση την γνωση για να ξερεις να αξιολογεις την καθε κατασταση σωστοτερα.Οποτε γνωμη μου ειναι οτι αυτα που μαθαινεις θα σου χρειαστουνε-εφαρμοσεις εκει που οδηγεις το 90% της ζωης σου ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ κ οχι μονο σε καποιο track day.

Για πληροφορειες σχετικα με το california super school-0300

http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68

Τροποποιήθηκε από τον mastgeo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κωστα κατα την γνωμη μου λειπει η επιλογη "Θα παω" σκετο .

:_thumbsup:

Αν καποιος μαθει την πραγματικη αξια των ολων μαθηματων ας την αναφερει. :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...

Δεν αμφισβητώ λέξη από όσα γράφεις, αυτό που έγραψα είναι ότι η πολύ υψηλή ποιότητα της ασφάλτου, αλλά και το μέγιστης ασφάλειας περιβάλλον της πίστας διαφέρουν δραματικά από τις πραγματικές συνθήκες οδήγησης "εκεί έξω", οπότε αποτελούν μη ρεαλιστική κατάσταση.

Άλλα μηνύματα θα πάρει από το πίσω λάστιχο όποιος οδηγεί στην πίστα και άλλα από το μωσαϊκό των ελληνικών δρόμων.

Για μένα οι πίστες όπου γίνονται μαθήματα θα έπρεπε να έχουν ρεαλιστική άσφαλτο. Τότε ναι, θα προσέφεραν τρομερή εμπειρία και εξάσκηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Πρώτα μαθαίνεις κάτι καλά και μετά το τεστάρεις όλο και πιο οριακά.(Ξέροντάς το όμως...ήδη)......Αυτό σημαίναι Πίστα......................Ελληνικοί δρόμοι.Αυτή είναι η φιλοσοφία του ...μαθαίνω εκ του ασφαλούς.Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης.... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Πρώτα μαθαίνεις κάτι καλά και μετά το τεστάρεις όλο και πιο οριακά.(Ξέροντάς το όμως...ήδη)......Αυτό σημαίναι  Πίστα......................Ελληνικοί δρόμοι.Αυτή είναι η φιλοσοφία του ...μαθαίνω εκ του ασφαλούς.Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης.... B)

<{POST_SNAPBACK}>

Συμφωνω απολυτα αυτο προσπαθω να πω κ εγω στον gdevelek :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως είπα και παραπάνω, θα ήθελα πραγματική άσφαλτο ρε παιδιά, έτσι το βλέπω....

Πραγματική άσφαλτο, αλλά χωρίς αυτοκίνητα, πεζούς, διασταυρώσεις, λακούβες, σαμαράκια, χυμένα λάδια, μπαριέρες, κράσπεδα και λοιπά. Κι αυτό εκμάθηση εκ του ασφαλούς είναι.

Εξάλλου ας μην κοροϊδευόμαστε, οι περισσότεροι που πάνε στα μαθήματα πάνε για να βελτιώσουν τους χρόνους τους στις πίστες στα trackdays, γι' αυτό και ΔΕΝ θέλουν πραγματική άσφαλτο, θέλουν καλή άσφαλτο σαν κι αυτή που βρίσκουν στην πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όπως είπα και παραπάνω, θα ήθελα πραγματική άσφαλτο ρε παιδιά, έτσι το βλέπω....

Πραγματική άσφαλτο, αλλά χωρίς αυτοκίνητα, πεζούς, διασταυρώσεις, λακούβες, σαμαράκια, χυμένα λάδια, μπαριέρες, κράσπεδα και λοιπά. Κι αυτό εκμάθηση εκ του ασφαλούς είναι.

Εξάλλου ας μην κοροϊδευόμαστε, οι περισσότεροι που πάνε στα μαθήματα πάνε για να βελτιώσουν τους χρόνους τους στις πίστες στα trackdays, γι' αυτό και ΔΕΝ θέλουν πραγματική άσφαλτο, θέλουν καλή άσφαλτο σαν κι αυτή που βρίσκουν στην πίστα.

<{POST_SNAPBACK}>

.... :tease::tease::tease::tease::tease::tease: Δεν νομίζω η πίστες να νοικιάζονται για να τις παίρνουμε μαζί μας στο σπίτι μας.Πας μαθαίνεις σωστά...και μετά αυτά που ξέρεις τα εφαρμόζεις σταδιακά στην Ελληνική γνωστή άσφαλτο.Θέλεις η δεν θέλεις αυτή είναι η πραγματικότητα.Επίσης τα trackdays δεν είναι Σχολές Εκκολαπτώμενων Valentino's...Είναι μια ευκαιρία να εξασκήσεις αυτά που έμαθες,είναι μια ευκαιρία να ξεκαυλώσεις αλλά με ασφάλεια...και είναι μια ευκαιρία να μάθω καλύτερα αυτό που διδάχτηκα για να εφαρμόσω σε συνθήκες δρόμου.Τώρα αν υπάχρουν στόκοι που έχουν παρερμηνεύσει με κάθε τρόπο το νόημα της Ασφαλούς Οδήγησης.... :whistling::whistling::whistling: Και να σκεφτείς ακόμα ρωτάω αν ξέρει κάποιος τι και πως και πόσο....Ακούει κανείς; :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚώσταΠάτρα δεν αμφισβητώ την πραγματικότητα. Την κριτικάρω, εξηγώντας το γιατί δεν με ικανοποιεί η πρακτική "μαθήματα σε ιδανική άσφαλτο --> εφαρμογή σε καθρέφτη".

Πάντως παρακολουθώντας τα δύο κύρια ελληνικά μοτο-φόρα, βλέπω πως αυτοί που κάνουν τα μαθήματα, πάνε και σε trackdays, και όταν δεν υπάρχουν trackdays, πάνε σε συγκεκριμένες διαδρομές (Πεντέλη, βόρεια Εύβοια, Επίδαυρο, Μπράλο κ.α.) και δοκιμάζουν τις ξύστρες τους. Δεν τους ενδιαφέρει η ασφαλής οδήγηση, τους ενδιαφέρει να μεγιστοποιούν την ταχύτητά τους μέσα και στην έξοδο της στροφής. Και αυτό, πραγματικότητα είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περί εφαρμογής γνώσεων μιλάμε...αυτά που έλεγες πιο πάνω...οταν κάποιος θέλει κάτι δεν του αλλάζεις γνώμη.ειδικά αν είναι :whistling::whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά απο 25 ναι ακριβώς τόσα χρόνια επιβίωσης πάνω σε μηχανή ...και μιλάμε οτι πάντα οδηγούσα κάποια οχι με διαλείματα (νταξει μπορεί να ήταν και παπί ή καμιά βέσπα κάποτε τι να κάνειςςς)

με τα μαθήματα του css στις σέρρες ξαναανακάλυψα τις μοτοσυκλέτες..

τωρα αυτο δεν θέλω να παέι σαν διαφήμιση απλά σε μένα έκανε κλίκ σε κάποιον αλλο πιθανόν να μην παέι το πράγμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

free rider...για πες τελικά εσύ που τα είδες από μέσα.Κόστος,γνώση όσο μπορείς... :) :) Εχω διαβάσει απόψεις αλλά εσύ είσαι από μέσα που λέμε.Τι γινόταν εκεί,τι μαθαίνεις κλπ κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
free rider...για πες τελικά εσύ που τα είδες από μέσα.Κόστος,γνώση όσο μπορείς... :)  :) Εχω διαβάσει απόψεις αλλά εσύ είσαι από μέσα που λέμε.Τι γινόταν εκεί,τι μαθαίνεις κλπ κλπ...

<{POST_SNAPBACK}>

κόστος και γνώση είναι δυο ζητήματα που συσχετίζονται με το τι θέλεις να κάνει κάποιος με μια μηχανή.

Προσωπικά μπορώ να πω αυτό που μου έμεινε περισσότερο, ότι όταν σου μαθαίνουν να στρίβεις εκεί που δεν θα αποφάσιζες να το πράξεις , είναι μια διασκέδαση και μιλάω σε καθημερινή βάση αφού μπορείς να κάνεις καθημερινή πράξη ότι μαθαίνεις.

Δεν λέω ότι οποίος κάνει μαθήματα θα γίνει ο σουπερ ντούπερ γρήγορος οδηγός

και για ποίο λόγο αλώστε να πρέπει κάποιος να είναι γρήγορος...

θα μάθει όμως να χρησιμοποιεί την μηχανή του με ασφάλεια και είναι το πιο σημαντικό.

Τι σε μαθαίνουν ..χμμ.

το πόσο απλό είναι να κάνεις μερικά βασικά πράγματα χωρίς να τα μπερδεύεις για να στρίβεις και να καταλαβαίνεις αυτό που οδηγάς. Πιο αρμόδιος φυσικά για να μιλήσει θα ήταν κάποιος εκπαιδευτής του css.

Απ την άλλη μεριά υπάρχει το κόστος που ο καθένας είτε μπορεί να το διαθέσει ή οχι .

Καλό θα ήταν να έπρεπε να περάσει από κάποιο τέτοιο σχολείο πριν πάρει κάποιος το δίπλωμα οδήγησης.

το λεβελ 1 αφορά το να μάθεις να εφαρμόζεις τον τρόπο στριψίματος με counter steering

το level2 έχει να κάνει με τις γραμμές που ακολουθείς που στην ουσία αν το ψάξεις ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει δικές του γραμμές

το 3 έχει να κάνει με την θέση του σώματος.

και το 4 με προσωπική βελτίωση είναι σαν φροντιστήριο πια και απευθύνεται σε πολύ ψαγμένους...

δεν ξέρω αν μπόρεσα να βοηθήσω ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως σκέφτομαι να πάω.....και θα πάω κάποια στιγμή...πιστεύω πως βοηθάει...... :this:

Πάντα ταπεινά :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

free rider...σχετικά με αυτά που είπες.Αν κατάλαβα καλά σε βγάζουν από το άγχος και σε μαθαίνουν την ουσία...το πόσο απλό είναι να οδηγείς...σωστά βαλμένος πάνω στη μοτο και στη συνέχεια στήνεις σωστά τη μοτο πάνω στο δρόμο...σαν ρεζουμε....Θέλω να πάω ρε συ και απλα η γνωμη καθενος μετραει.Ειναι κατι που το σκεφτομαι καιρο.Και θα το κανω.Γιατι ναι μεν ο καθενας ξερει αλλα ποσο λιγοι ειμαστε οταν καποιος ερχεται και σου λεει τα ...αυτονοητα.Σωστα freerider;;;γεμιζει η μπαταρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολοι θελουμε να συμμετασχουμε καποια στιγμη ...

να μην ηταν και τοσο ακριβα ρε γμτ ... (Κωστα στο σαητ τους μου φαινεται εχει αναλυτικο τιμοκαταλογο)

Μονο και μονο που σκεφτομαι την αγορα ολοσωμης φορμας ...λαλαω ... οχι βεβαια οτι δεν θα πιασει τοπο και θα μεινει στο ραφι ... αλλα παραειναι πολλα τα "ντουλα" ρε γμτ ... :/ :/ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα