zero_one 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2005 Ξανθές, μελαχροινές μ' αρέσουν όλες. Ε..χμμμμ σχεδόν όλες. Εκτός από custom. Έχω οδηγήσει και ΔΕΝ...... , παραλίγο να με πάρει ο ύπνος Αααααααπαπαπαπα....... ΥΓ. ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 50 ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ! _thumbsup.gif Έτσι έλεγα και γω κάποτε αλλά οι "κακές" συνήθειες δεν αλλάζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2005 κατι σε τετοιο δεν θα το καβαλαγα με τπτ!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2005 κατι σε τετοιο δεν θα το καβαλαγα με τπτ!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Αχαχαχαχαχαχααχαχαχαααχαχα Εγώ Ζαχαρουλινάκο θα το έπαιρνα για να δω πως πάει... Με φαντάζεσαι κέντρο Αθήνα ή Σαλλόνικα με αυτό? Καλά πολύ γέλιο λέμε.... :lol: Πόσα κυβικά είναι? :P Τελικές παρακαλώ...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2005 Αχαχαχαχαχαχααχαχαχαααχαχα Εγώ Ζαχαρουλινάκο θα το έπαιρνα για να δω πως πάει... Με φαντάζεσαι κέντρο Αθήνα ή Σαλλόνικα με αυτό? Καλά πολύ γέλιο λέμε.... :lol: Πόσα κυβικά είναι? :P Τελικές παρακαλώ...? <{POST_SNAPBACK}> κατερινα...... καιρος ειναι να μου πεις οτι θα οδηγουσες και αυτα....... :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες