cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2005 Paidia 25-26/6 exei track day sta megara egw lew na paw an kapoioi endiaferonte kanonizoume na pame parea Vasilis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2005 Εγω ξερεις .... δεν χρειαζεται να απαντησω καν ... μονο τι ειναι το track day να μου πεις, για να δω αν θα ερθω μονος ή με παρεα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2005 trackday einai mera pou h pista (twn megarwn sto siggekrimeno) einai anixth gia na mpei kapios thelei stolh mpotes kranos gantia (olla dermatina ektos tou kranous :P) kathos episeis kai mia sindromh pou einai poly mikrh apo oti thimame Vasilis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaeron 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2005 Sta Megara i sindromi paizi rolo analoga me ta mixanakia pou tha mazeutoun ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2005 apo oti ematha gia na mpeis sth pista theloun 65 euro oi kleftes ... 50 thelei stis seres pou h pista einai apira kaliterh tespa lew na paw kai na mpw h to savato h th kiriakh gia rithmiseis amortiser opoios thelei as kanei post na pame Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2005 Oπα. Εγω μεσα ειμαι αν ειναι για κυριακη πρωι ... (οχι τοσο πρωι οσο την αλλη φορα ε? ) ΑΛΛΑ 65 ευρω δεν δινω!!! Ερχομαι για παρεα, αλλα δεν με νοιαζει να μπω στην πιστα ... θα καθομαι σε καμια εξεδρα, με τιποτα playboy bunnies για καφε! ;) (παιζει φανταζομαι δωρεαν εισοδος, για μεχρι και πριν την πιστα ε?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2005 enoite javaneze oti de plironeis an de mpeis sth pista apla de kserw an tha mporw kiriaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2005 e koitakse to kai pes mou file ... ;) gia tin bolta pantws egw eimai mesa ama katsei ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 65 eurw einai klepsia gia tin pista twn megarwn... pista na tin kanei o theos... egw kai polloi alloi protimoun na ta dwsoun se benzini... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 Εγώ και να τα δώσω (που δεν πρόκειτε) τσάμπα θα πάνε. Αλλά μπορούμε να το πάρουμε σαν αφορμή για να κάνουμε ένα ψιλο meeting. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2005 Αλλά μπορούμε να το πάρουμε σαν αφορμή για να κάνουμε ένα ψιλο meeting. <{POST_SNAPBACK}> Ποιο ακριβως? (για ξανακοιτα την ημερομηνια στο 1ο ποστ ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2005 mouaxaxaxa ontos ayto to psilomeeting pantos as to kanonisoume kapia stigmh Vasilis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες