Jump to content
melanthros

Εγγυηση κρανους

Recommended Posts

Διαβασα σε ενα θεμα οτι το κρανος φθιρετε απο τον ηλιο τις πτωσης (κατα πολυ) τα αερια λαδιων και βενζινης οπως και διαφορα αυτοκολιτα που κολαμε πανω του και χρωματα αν δεν ειναι εγκριμενα.

Η ερωτιση μου ειναι ..οταν ενας κατασκευαστης δινει 5 χρονια εγγυηση και το κρανος εχει βγει το 2007 αλλα ειναι στο κουτι του και εγω το ανιξω τωρα ... τοτε ι εγυηση μετραει απο το 2007 που το εφτιαξε ο κατασκευαστης η απο την στιγμη που θα το ανιξω εγω? ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΝΑΙ, φθείρεται από τα παραπάνω όπως έχω διαβάσει και εγώ.

Η εγγύηση ή ο χρόνος που λήγει ένα κράνος είναι από τη ημερομηνία αγοράς του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι μετραει απο την ημερομινια κατασκευης του κρανους και ασ ειναι στο κουτι δεν παιζι ρολο. Ενα πραγμο οποσ τα λαστιχα :oops::online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για οποιον τον ενδιαφερει βρικα τιν απαντιση.Καθε εταιρια εχει δαιφορετικη εγγυση αλλα σε γενικες γραμες η εγγυηση ξεκιναει απο τιν στιγμη που το αγωρασεις και να μην εχουν περασει 2 χρονια απο τι στιγμη που το εχει βγαλει η εταιρια.Δηλαδη αν παρεις ενα κρανος (5 χρονια εγυηση)το οποιο εχει 3 χρονια στην αγωρα τοτε η εγυηση ισχηει για 4 χρονια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα