Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 RAUS!!! :P ξαναλέω οτι ακόμα είναι μια απλή σκέψη το όλο προτζεκτ. (για να καταλάβετε τώρα μαθαίνω το αdministration menu ) Απλά μια σκέψη της οποίας μαθαίνεις το admin menu?! ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ!!!! :P Βρε μήπως να σας βάλουμε μια γωνίτσα εδώ, women-only, να την κάνετε έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ζηλεύετε, γκρινιάζετε, είστε κτητικοί ...... :P θα φύγουμε, θα πάΜΕ αλλού ! δε σας αντέχουμε άλλο!!! μόνο έτσι θα εκτιμήσετε την αξία μας !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Μωρέ άστη να φύγει την αγριόγατα... Μόνη της θα το φτιάξει το φόρουμ, και μετά θά ρθει και θα νιαουρίζει κάτω από το παράθυρό μας... Δώσε βάση: Η Μαρίλυ διαφωνεί. Την ΚΤΜισα την έχουμε σκλαβώσει με τον μπρούτο ανδρισμό μας, δεν ξεκολλάει με τίποτε, χθες μέχρι τη 01:30 εδώ έκοβε βόλτες Η Άρτεμις πάει αγκαζέ με τον μασκοφόρο εκδικητή Η Φούρκα ούτε που πατάει έτσι κι αλλιώς, έχει πέσει πολλή δουλειά στη μεταφορική που δουλεύει Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σου λέω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) άνδρες! αιώνια παιδάκια που τα θέλουν όλα δικά τους κι όταν δεν τους κάνεις το χατίρι πεισμώνουν και κάνουν νάζια !!!!! :P :P κοίτα υπάρχει κάποιο φόρουμ τέστ ήδη ......αλλά θα γίνει πάλι από την αρχή λόγω προβλήμάτων ! πάντως αaaaaaν και όοοοοοοοοοταν ανοίξει εγώ και πάλι θα μαι on line στο mybike ! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον wild_cat/anima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 wild_cat/anima Σε βλεπω να την κανεις μονη σου! :P Γιατι βρε να φυγετε? Μηπως μυριζουν τα ποδια μας? Οι Αμασχαλες μας? Πειτε μας βρε! Δεν κανουμε ντουζ συχνα? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Eγώ είμαι μέσα...πολύ καλή η ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 κοίτα να δεις που έμπλεξα ! υπάρχουν κι άλλες μηχανόβιες πάντως ! τέσπα .... ούτως ή άλλως όπως είπα δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα ! κρίμα πάντως και ήθελα η πρώτη συνάντηση να ναι κοινή με το mybike :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ΕΞΩ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,,,, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 πες τα ρε κούκλα !!!!!! τι γίνεται?????? τι σου υποσχέθηκαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 13:49] πάντως αaaaaaν και όοοοοοοοοοταν ανοίξει εγώ και πάλι θα μαι on line στο mybike ! <{POST_SNAPBACK}> Αααα, μα τότε θα είναι αργά καρντιά μου... Θα έχει κλείσει οι πόρτα γι' αυτές που ξεπορτίζουν.... Εμ, τι νόμισες, θα το 'χεις δίπορτο;;; Γιααααα σκέψου το καλά.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Λοιπον ... για να δουμε.....που ειναι η Αρτεμις?Εχουμε καμια 10 κοπελιτσες εδω.... να βγαλουμε φηφοφορια.. Αααα, μα τότε θα είναι αργά καρντιά μου... Θα έχει κλείσει οι πόρτα γι' αυτές που ξεπορτίζουν.... Εμ, τι νόμισες, θα το 'χεις δίπορτο;;; Γιααααα σκέψου το καλά.... <{POST_SNAPBACK}> Θα κλείσει η πόρτα?δεν μπορω χωρις το mybikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee πες τα ρε κούκλα !!!!!! τι γίνεται?????? τι σου υποσχέθηκαν? <{POST_SNAPBACK}> Έμμμμμμμμμμ..Τριαντάφυλλε τι μου υποσχεθηκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Πσσσσσιτ... Την Άρτεμις μην την λογαριάζεις... Τι έκανε λέει;; Το βλέπει θετικά;;; Άααααακου εμένα που σου λέω... Κάνουμε ένα ρεφενέ στο τσακ-μπαμ, της παίρνουμε ένα ζευγάρι θερμαινόμενα grips, και θα κάνει το myBike.gr μέχρι και τατουάζ στο μέτωπό της... Μα τι μας πέρασες επιτέλους... Τίποτε χθεσινούς;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 wild_cat/anima το δικαστήριο αποφάσισε να σε τιμωρίσει με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ για 20 ήμερες (έτσι για να βάλεις μυαλό) :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Πσσσσσιτ... Την Άρτεμις μην την λογαριάζεις... Τι έκανε λέει;; Το βλέπει θετικά;;; Άααααακου εμένα που σου λέω... Κάνουμε ένα ρεφενέ στο τσακ-μπαμ, της παίρνουμε ένα ζευγάρι θερμαινόμενα grips, και θα κάνει το myBike.gr μέχρι και τατουάζ στο μέτωπό της... Μα τι μας πέρασες επιτέλους... Τίποτε χθεσινούς;;; <{POST_SNAPBACK}> αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα wild_cat/anima το δικαστήριο αποφάσισε να σε τιμωρίσει με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ για 20 ήμερες (έτσι για να βάλεις μυαλό) :lol: :lol: :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> VARADEROULINAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO κουκλάκι ώχ βαριές τιμωρίες παίζουνε εδώ Εγώ δεν μιλάω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 wild_cat/anima το δικαστήριο αποφάσισε να σε τιμωρίσει με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ για 20 ήμερες (έτσι για να βάλεις μυαλό) :lol: :lol: :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> Μπα... δεν κάνεις τίποτε έτσι με δαύτη... Μέχρι που της την πέφτουνε κουτάκηδες στα φανάρια, έλεγε πρόσφατα... Έχει μεγάλη πέραση σου λέω... Αλλιώς πρέπει να τη στριμώξουμε... Μουμπλέ μπουμπλέ... Το (ξανα)βρήκα! Θα της ανεβάσουμε τη μπουμπού στο κεντρικό σταντ κι άστη να προσπαθεί να την κατεβάσει... Χο χο χο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ρε gdevelek αυτό που προτείνει ο κύριο εισαγγελέας είναι πιο πικρό... ακου που σου λέω... αφού τις ξέρεις τις γυναίκες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Η Μαρίλυ διαφωνεί. Χόπ! μη διαστρεβλώνεις τα λεγόμενα μου!!! Δήλωσα απλώς οτι προς στιγμήν μου φαντάζει αδιάφορο ένα motoφΛόρουμ αποκλειστικά για γυναίκες. Και εξηγούμαι: περνάω μια χαρά ανάμεσα σε άντρες, που θα ξαναβρώ βρε 'σεις τέτοια ευκαιρία για την αντίστροφη κατάσταση ενός χαρεμιού? εεε? στην ουσία εννοώ οτι δεν κρίνω απαραίτητο να ομαδοποιούμαι ανάλογα με το φύλο μου και ετούτο διότι αποφεύγω την ένταξη σε ομάδες με ένα κοινό χαρακτηριστικό τέτοιου ή παρεμφερούς είδους γενικότερα. (και για να θέσω ένα παράδειγμα πιο κατανοητό, δε με πολυενθουσιάζει η ιδέα λεσχών, clubs και γενικά ομάδων που έχουν ένα συγκεκριμένο μοντέλο ή φίρμα δικύκλου. προς Θεού, μην παρΑξηγηθείτε οι "του είδους", απλά μου φαίνεται ανούσιο) Και για να μην είμαι απόλυτα αρνητική σε ένα γυναικείου ενδιαφέροντος motoforum, μιας και θυμάμαι πολύ έντονα το πως πρωτοέκαμνα μοτοσυκλετιστική επαφή στην πόλη που κατοικοεδρεύω (*), θα πω πως θα μου άρεσε μια υποκατηγορία σε ένα forum όπως εδώ. Μια κατηγορία με αποκλειστική χρήση από τις γυναίκες μέλη (βρε θα έρθουν κι άλλες λέμε αν κάνετε κάτι τέτοιο κύριε αδμινιστράτορα!), όπως άλλωστε πρότεινε ήδη και ο Dik (μα χρυσό μου, μου ακούγεται τόσο αστείο αυτό το nickname!! ). Και για να διασφαλιστεί η χρήση από το γυναικείο team της παρέας, θα αναλάβει διαχειρίστρια κάποια από εμάς έτσι ώστε να "κλωτσάει" όξω όποιον παρείσακτο παρεισφρήσει στα χωράφια μας... Και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής... βρε Dik, δεν κάμνεις κι ένα αντίστοιχο και για τα σεΡΝικά ώστε να μην αναγκάζομαι να βλέπω όλες τις ξεβράκωτες που έχετε αρχίσει και δημοσιεύετε μερικοί μερικοί? :D να μην ξεχάσω να περιγράψω το *, χιχιχι... το λεπόν, πριν δυο χρόνια ακριβώς, έχω δεν έχω πάρει ένα δίμηνο τη Βάσω μου, ακόμη δεν την είχα κάνει βόλτα πέρα από το γραφείο, αποφασίζω να κάμνω ένα κόντακτ με την τοπική λέσχη μοτοσυκλέτας μιας και παρέες με δίκυκλα (εκτός από scooter και παπιά) δεν είχα... το ψάχνω από εδώ, το ψάχνω από εκεί και μαθαίνω για το στέκι και την ημέρα εβδομαδιαίας συνάντησης... μπουκάρω λοιπόν σε ένα ευαγές ίδρυμα, τίγκα στην τεστοστερόνη, κατευθύνομαι προς το μπαρ και περιμένω εναγωνίως να ανακαλύψω έστω έναν γνωστό... το μισάωρο που πέρασε μέχρι να εμφανιστούν δύο από δαύτους, ένιωθα σαν σε ζώο προς σφαγή... ας είστε λίγο πιο διακριτικοί βρε παιδόπουλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ας το δοκιμάσουμε... Αλλά όχι μόνο για 20 μέρες... Τις 4, είναι ο μήνας... Τις 3, έχει πονοκέφαλο... Τις 3, έχει τα νεύρα της... Τις 4, είναι κουρασμένη από τη δουλειά... Τις 4, έχει κεφαλόπονο... Πόσες μείνανε, 2; Έ, βάλε το σήριαλ με το Μαρκουλάκη και το άλλο με τις Μηχανόβιες σε Απόγνωση, πάει το 20ήμερο. Κάντο λοιπόν μήνα μη δούμε προκοπή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ας το δοκιμάσουμε... Αλλά όχι μόνο για 20 μέρες... Τις 4, είναι ο μήνας... Τις 3, έχει πονοκέφαλο... Τις 3, έχει τα νεύρα της... Τις 4, είναι κουρασμένη από τη δουλειά... Τις 4, έχει κεφαλόπονο... Πόσες μείνανε, 2; Έ, βάλε το σήριαλ με το Μαρκουλάκη και το άλλο με τις Μηχανόβιες σε Απόγνωση, πάει το 20ήμερο. Κάντο λοιπόν μήνα μη δούμε προκοπή... <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 H συμπεριφορά ορισμένων είναι χιουμοριστική,άλλων σωστή αλλά και μερικών ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.Ότι κάνουν όλοι εδω μέσα είναι να κρατάνε ένα forum σε σωστή βάση με την διαφορετικότητά τους μα πάνω απ'όλα με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.Όλοι έχουν θέση εδω μέσα.Όποιος ενοχλείται απο κάτι το συζητάμε και αν δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές του ιδίου στο χώρο αυτό,υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα forum που μπορεί να τον καλύψουν.Οι γυναίκες μπορεί να είναι κατά το ρητό ένα από τα τρια κακά της μοίρας μαζί με το ΠΥΡ και την ΘΑΛΑΣΣΑ,ίσως όμως χωρίς τις γυναίκες να τριγυρνούσαν πολλοί....ανικανοποίητοι λαλάκηδες ανάμεσα μας... Και φυσικά έχουν άποψη και φυσικά δικαιούνται το χώρο τους και ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,εφόσον τηρούνται τα όρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 wild_cat/anima το δικαστήριο αποφάσισε να σε τιμωρίσει με ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ για 20 ήμερες (έτσι για να βάλεις μυαλό) :lol: :lol: :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> με τον πόνο μου παίζεις??????? βαλτός είσαι? ε? τι είναι το sex ? έχω ξεχάσει την εννοια της λέξης αυτής!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ΓΥΝΑΙΚΑ+ΜΟΤΟ τελικά πάει? :P :P :P με τον πόνο μου παίζεις??????? βαλτός είσαι? ε? τι είναι το sex ? έχω ξεχάσει την εννοια της λέξης αυτής!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... έχει πολύ γέλιο λέμε το πόστ αυτό//wild_cat/anima να είσαι καλά που το άνοιξες... Πώ πώ..έχω πεθάνει στο γέλιο λέμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 άσε με ρε φιλενάδα! τι σεχ μου λες ? το δικό μου target group κ@υλώνει μόνο με δίτροχες κουκλάρες με πολλούς ίππους! άσε που οι άνδρες εμένα μου μιλάν μόνο για στριψίματα και λάστιχα. κάποιος μου είπε να βγούμε για καφέ κι όταν έφτασε να βρούμε το που θα συναντηθούμε μου είπε στα μέγαρα !!!!!!! :/ που είχε track day !!!!! (μάλλον θα αρχίσω να φοράω φουστίτσες πάλι _όχι πάνω στη μπουμπου εννοείται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 H συμπεριφορά ορισμένων είναι χιουμοριστική,άλλων σωστή αλλά και μερικών ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.Ότι κάνουν όλοι εδω μέσα είναι να κρατάνε ένα forum σε σωστή βάση με την διαφορετικότητά τους μα πάνω απ'όλα με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.Όλοι έχουν θέση εδω μέσα.Όποιος ενοχλείται απο κάτι το συζητάμε και αν δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές του ιδίου στο χώρο αυτό,υπάρχουν τόσα και τόσα άλλα forum που μπορεί να τον καλύψουν.Οι γυναίκες μπορεί να είναι κατά το ρητό ένα από τα τρια κακά της μοίρας μαζί με το ΠΥΡ και την ΘΑΛΑΣΣΑ,ίσως όμως χωρίς τις γυναίκες να τριγυρνούσαν πολλοί....ανικανοποίητοι λαλάκηδες ανάμεσα μας... Και φυσικά έχουν άποψη και φυσικά δικαιούνται το χώρο τους και ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,εφόσον τηρούνται τα όρια... <{POST_SNAPBACK}> ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝΟΙΧΤΑ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ...κατ'αρχάς καλημέρα...κάνε ένα review σε όλα όσα έχουν γραφτεί στο συγκεκριμένο topic και θα βρεις για ποιές κατηγορίες μιλάω και που ανήκει ο καθένας...Εγώ σαφέστατος είμαι...βάσει αυτών που βλέπω.Και αν κάτι δεν καταλάβεις ή θίγεσαι...τότε τα ξαναλέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες