μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ποιός μπλοφάρει;;; Πας να αποφύγεις τα μπυρόνια;;;;Θα σου δείξω εγώ θα δεις τι θα πάθεις.χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΟΚ με το υπο-φλώρουμ λοιπόν... το πρότεινα κι εγώ σαν έσχατη λύση -μεταξύ σοβαρού και αστείου- εφόσον έχετε τόσα μυστικά να πείτε... Προφανώς όμως τίθενται και πρακτικά προβλήματα. Δηλαδή, οι αρρένες ας πούμε δε θα μπορούν να διαβάζουν καν τα posts; Και τις γυναίκες θα πρέπει να τις προσθέτω manually κάθε φορά σε group χρηστών με "δικαιώματα" στο υπο-φλώρουμ; Και αν αύριο θέλουν και οι γαύροι δικό τους, και οι βάζελοι και οι ΚΤΜάδες και οι ΠΑΣΟΚοι όμως, τι θα γίνει; EDIT: Γενικά πάντως, αυτό που είπε ο Chris είναι σωστό. Δε θα έπρεπε να περιθωριοποιήστε κατ' αυτόν τον τρόπο και μετά να ζητάτε τα ρέστα :P Δε μπορώ να φανταστώ κάτι το τόσο αυστηρώς γυναικείο, σχετικά με τις μοτό πάντα. Αν είναι εκτός θέματος, υπάρχουν ένα σωρό άλλο φόρουμς "γενικής συζήτησης". Αν είναι προσωπικό υπάρχουν τα ΠΜ. Αν τελικά είναι σχετικό και πολύ, μα πολύ γυναικείο, να είστε σίγουρες οτι και οι αρρένες δε θα θέλουν από μόνοι τους να συμμετάσχουν. Αν πια έχετε τόσα πολλά -αυστηρά γυναικεία- θέματα περί μοτό που γεμίζουν φόρουμ, τότε ίσως και να πρέπει να γίνει ένα μοτο-φόρουμ θηλέων... :/ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον Dik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLACK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 po po po po.....................lusarides toso kako ine na gini ena gunekia forum??????????? aman pia................... proxorato koritsi mou kai ego mazi sou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) μουαχαχαχαχαχαχαχα! έτσι όπως το καταντήσαμε, φαντάζομαι θέματα του τύπου "η οδήγηση τις δύσκολες μέρες του μήνα", "πως θα πείσουμε οτι έχουμε πονοκέφαλο για sex αλλά ουχί για χωματουριάδα", "πως θα τον πείσετε να κάνει baby sitting για να μπείτε ζμπίστα" κλπ... έχεις δίκιο βρε Dik... μια χαρά μας βρίσκω σε μεικτές φυλές. Ομολογώ δε οτι η πρόταση του chris_boss Γνώμη μου είναι να είστε πιο ενεργές στα υπάρχοντα φόρουμ κι όχι να οχυρώνεστε σε φόρουμ θηλέων με καλύπτει (προς το παρόν.... αν παραστεί ανάγκη θα επανέλθω στο θέμα!) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον Μαρίλυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον wild_cat/anima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ναι, γιατί όχι; αν και πιστεύω ότι τα γυναικεία θέματα λέγονται καλύτερα δια τηλεφώνου... ίσως όμως και να κάνω λάθος. whatever... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 για να μην μπλέκουν τα πράγματα! οι αποφάσεις για το ΝΕΟ φόρουμ θα παρθούν μετά την κατασκεύη του ! για τον τελικό τρόπο λειτουργίας του κλπ δεν είναι καιρός ακόμα ! (άλλωστε το στήσιμο την έχει αναλΆΒΕι το μωρό μου ) τώρα για την ενότητα του mybike i dont know mon cheri ! your choice ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 dik,ας είναι...σου δίνουμε το λόγο μας ότι δεν θα κάνουμε μπανιστήρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 δεν βγάζω άκρη με τους άνδρες!!!!!!!! παλιοζηλιάρηδες!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ααααααααααααααα και που σαι dik θέλω ένα υποfiorum και για τους ...κάτω απ'το αυλάκι...γιατί οι Σαλονικίοι παρεξηγιώνται εύκολα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (άλλωστε το στήσιμο την έχει αναλΆΒΕι το μωρό μου ) Έχεις τρελλάνει το μωρό σου στο στήσιμο και μετά παραπονιέσαι πως δεν σου κάθεται άντρας... Μωρέ σ' έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ μέσα τι σουπιά είσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Έχεις τρελλάνει το μωρό σου στο στήσιμο και μετά παραπονιέσαι πως δεν σου κάθεται άντρας... Μωρέ σ' έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ μέσα τι σουπιά είσαι... <{POST_SNAPBACK}> AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!Και μετά μας ΄λέει ότι δεν καταλαβαίνει τους άντρες...Σουπιά ε σουπιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άρτεμις 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ...Η Άρτεμις πάει αγκαζέ με τον μασκοφόρο εκδικητή.... <{POST_SNAPBACK}> Η Άρτεμις δεν πάει με κανέναν αγκαζε!!!! Επιλέγουμε ελεύθερα ό,τι θέλουμε κ επιθυμούμε.. Ευχαριστώ, συνεχίστε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Εγώ να πηγαίνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) εγώ σουπιά ??? τι του ζήτησα ? ένα φόρουμ ! :P (τόσα προγράμματα φτιάχνει ! τι είναι ένα φορουμάκι????!!!!!! ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον wild_cat/anima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τόσα προγράμματα φτιάχνει ! τι είναι ένα φορουμάκι????!!!!!! ) <{POST_SNAPBACK}> Κάποτε οι γυναίκες ζητούσαν φορεματάκια... Τώρα ζητούν φορουμάκια... Τι θα ζητήσουν αύριο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 του ζητάω και τη σούζη για βόλτα αλλά δε μου τη δίνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaharakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Κάποτε οι γυναίκες ζητούσαν φορεματάκια... Τώρα ζητούν φορουμάκια... Τι θα ζητήσουν αύριο;;; <{POST_SNAPBACK}> κατι τετοιο????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 δε πιάνεσε με τίποτα λέμε ρε Δημήτρη.... που τα βρίσκεις και τα ποστάρεις στην κατάλληλη φάση...... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον admin για την φιλοξενία αυτού του ποστ ! so ! thanks sweety! Σε μενα η στον Ντικ παει το ευχαριστω ? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 όταν λέω εγώ οτι θα με τρελάνουν οι άνδρες !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Kαλά είστε απίστεΥτες/οι.. Το Κυπριακό να ηταν πιο γρήγορα θα το λύναμε :P Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε? Ποιο θα είναι? Να σας πώ θέλω κι εγώ ένα φόρουμ με την ευκαιρία.. :lol: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον ktm-isa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 βρε καλώς την ! το msn δεν το κατάφερα κούκλα 1 σorry! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Έλα μου δεν πειράζει θα προσπαθήσω το yahoo .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες