ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Ούπς....τί έγινε βρε παιδάκια? Ποιός μίλησε κλειστά? Χμμμ...εγώ πάλι δεν κατάλαβα αυτό το η συμπεριφορά κάποιον είναι απαράδεκτοι.. Εντάξει άνθρωποι είμαστε λαθάκια κάνουμε Αλλά νομίζω πάντα ταπεινά πως ο κάθε χαρακτήρας εδώ μέσα είναι καλός...όλοι έχουμε ελαττώματα...κανείς δεν είναι τέλειος..είναι φυσικό κάποιες φορές να ξεφεύγουμε..άλλωτε χωρίς να το θέλουμε...αλλά ΠΑΝΤΑ τα βρίσκουμε..Καλά τα λέω VARADEROULINAKO? Έμμμμμμμμ.....wild_cat/anima θα βρεθεί ο γαμπρός που να τα έχει και τα 2 Όλα είναι δρόμος..που λέει και ένα φιλαράκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 αυτά θα τα συζητάμε στο νέο φόρουμ χωρίς τους άνδρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 αυτά θα τα συζητάμε στο νέο φόρουμ χωρίς τους άνδρες <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχαχαχααχαχα Ναί ναί...θα πέσει γέλιο αν το κάνουν..ελπίζω να είστε online έ!!!!και όχι μια φορά την βδομάδα... Να χτυπάμε κάρτα καθημερινός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Τα βλέπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Τα βλέπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; <{POST_SNAPBACK}> Τί??????????????????????τί κάναμε πάλι έ???? :P Ώχ έχει να πέσει κόκκινη κάρτααααααα που θα πάει σύννεφο... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ...κατ'αρχάς καλημέρα...κάνε ένα review σε όλα όσα έχουν γραφτεί στο συγκεκριμένο topic και θα βρεις για ποιές κατηγορίες μιλάω και που ανήκει ο καθένας...Εγώ σαφέστατος είμαι...βάσει αυτών που βλέπω.Και αν κάτι δεν καταλάβεις ή θίγεσαι...τότε τα ξαναλέμε. <{POST_SNAPBACK}> κατ'αρχάς καλησπέρα αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το topic το διαβάζω από τη στιγμή που δημιουργήθηκε και δεν χρειάζεται να κάνω review. Σου το είπα αυτό γιατί από τη στιγμή που εσύ ως μέλος κρίνεις συμπεριφορές και αντιμετωπίζεις τη συμπεριφορά ορισμένων ως ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΩΦΕΙΛΕΙΣ και να πεις σε ποιους αναφέρεσε. Δεν είσαι καθόλου σαφέστατος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ρε χαζούλα έτσι τα λένε για να μας φοβήσουν να μην φύγουμε! αλλά αν είναι καλά παιδιά θα ερόμαστε και από εδώ τακτικά !!!!!! αλλά αν δεν είναι ............ (η δύναμη της γυναίκας λέμε ............!!!!!) βρε αγόρια έχω μια απορία !!!! τι κάνει το καράβι στο βουνό??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Εγώ είμαι σαφέστατος αλλά εσύ δεν με καταλαβαίνεις...Τι θές δηλαδά να έρθω Σαλόνικα,να μαλλιοτραβηχτούμε,να αρχίσουμε τις βρισιές να αχ ουχ ωχ μηηηηη...Σαν κατίνες θες να καταντήσουμε;;;;;;;Αν δεν με κατάλαβες και τώρα πες μου πότε να ανέβω σαλόνικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 θα ήθελα επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον admin για την φιλοξενία αυτού του ποστ ! so ! thanks sweety! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Βασικά δεν πιστεύω ένα γυναικείο μοτοσικλετιστικό φόρουμ θα μου προσφέρει κάτι επιπρόσθετο απ' ότι το παρόν...(κ στην τελική γιατί γυναικείο?? υπάρχει αντρικό μοτοσικλετιστικό φόρουμ;;;) Φυσικά η ιδέα δεν με απωθεί παντελώς, εννοείται πως θα την στηρίξω, εάν τελικά υλοποιηθεί, κ θα συμμετέχω όσο το δυνατόν περισσότερο... ...Στο παρόν φόρουμ όπως κ σε κάποια άλλα που είμαι μέλος, έχω δεχτεί πολλά θετικά ερεθίσματα κ οι παντώς φύσεως θεματολογίες με βοηθούν στην περαιτέρω εξοικείωση κ καλύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων, αποριών κ προβληματισμών που μπορεί να έχω πάνω στο θέμα της μηχανής... Εάν αυτό το γυναικείο φόρουμ μπορεί κ έχει τα "φόντα" να κρατήσει τέτοιο επίπεδο επικοινωνίας, βεβαίως κ θα είναι μία αξιοσημείωτη καινοτομική απόφαση κ υλοποίηση... Αυτιά... Ν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 ρε χαζούλα έτσι τα λένε για να μας φοβήσουν να μην φύγουμε! αλλά αν είναι καλά παιδιά θα ερόμαστε και από εδώ τακτικά !!!!!! αλλά αν δεν είναι ............ (η δύναμη της γυναίκας λέμε ............!!!!!) <{POST_SNAPBACK}> χαχαχαχχχαχχααχαα Ναί πράγματι είναι καλά παιδιά και ξεχωριστά... Πέρασε η ώραααααααααααααα..ούφφφφφφφφφ.. Θα μου λέιψει η παρεούλα σας..'ωρα για μαμ γαριδούλες.....βρούμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...έφυγα.... :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 κώστα επειδή εγώ δεν κατάλαβα ! μήπως θα είχες την ευγενή καλοσύνη να γίνεις πιο σαφής?? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Εγώ είμαι σαφέστατος αλλά εσύ δεν με καταλαβαίνεις...Τι θές δηλαδά να έρθω Σαλόνικα,να μαλλιοτραβηχτούμε,να αρχίσουμε τις βρισιές να αχ ουχ ωχ μηηηηη...Σαν κατίνες θες να καταντήσουμε;;;;;;;Αν δεν με κατάλαβες και τώρα πες μου πότε να ανέβω σαλόνικα.... <{POST_SNAPBACK}> Τώρα αυτό να το λάβω ως απάντηση ή ως πρόκληση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Εγώ λέω οι μαντράχαλοι να ξεκολλήσετε και να δούμε πως θα κατατροπώσουμε την ανταρσία!! Εδώ πάνε να μας επιβάλλουν forum εν forumει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Tί δεν έχετε καταλάβει;;;προσπαθω να πω οτι διάβασα με προσοχή όλες τις απόψεις για το topic.Από αυτές άλλες τις βρήκα υπεύθυνες.άλλες χιουμοριστικές,άλλες με διάθεση κριτικής....κλπ κλπ...Αυτό που είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να είμαστε εδω μέσα 400+ άτομα να ανοίγει ένα topic από τις γυναίκες της παρέας,τις τόσο λίγες αλλά ισότιμες και εξίσου τρελλαμένες με αυτό που και μεις γουστάρουμε με τις μοτο και ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ 10-15 μέλη;;;;;;;;;;;;;;Που είναι οι υπόλοιποι;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο...!!!!!!Ένα forum στολίζεται από γυναικείες παρουσίες και μεις ούτε καν γυρνάμε να τους δώσουμε σημασία;;;Έστω μια γνώμη;;; Υ.Γ.Τα ανωτέρω εις περίπτωση που ....ακόμη...δεν γίνομαι αντιληπτός...αποτελούν προσωπική πνευματική ιδιοκτησία και δεν είθιστε να θιχτεί ΚΕΝΕΝΑΣ αν πρώτα δεν λάβει την άδειά μου.Χαλαρώστε λίγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CROW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Βασικά δεν πιστεύω ένα γυναικείο μοτοσικλετιστικό φόρουμ θα μου προσφέρει κάτι επιπρόσθετο απ' ότι το παρόν...(κ στην τελική γιατί γυναικείο?? υπάρχει αντρικό μοτοσικλετιστικό φόρουμ;;;) Φυσικά η ιδέα δεν με απωθεί παντελώς, εννοείται πως θα την στηρίξω, εάν τελικά υλοποιηθεί, κ θα συμμετέχω όσο το δυνατόν περισσότερο... ...Στο παρόν φόρουμ όπως κ σε κάποια άλλα που είμαι μέλος, έχω δεχτεί πολλά θετικά ερεθίσματα κ οι παντώς φύσεως θεματολογίες με βοηθούν στην περαιτέρω εξοικείωση κ καλύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων, αποριών κ προβληματισμών που μπορεί να έχω πάνω στο θέμα της μηχανής... Εάν αυτό το γυναικείο φόρουμ μπορεί κ έχει τα "φόντα" να κρατήσει τέτοιο επίπεδο επικοινωνίας, βεβαίως κ θα είναι μία αξιοσημείωτη καινοτομική απόφαση κ υλοποίηση... Αυτιά... Ν. <{POST_SNAPBACK}> + 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω οι μαντράχαλοι να ξεκολλήσετε και να δούμε πως θα κατατροπώσουμε την ανταρσία!! Εδώ πάνε να μας επιβάλλουν forum εν forumει! Συ είπας... και δια του λόγου το αληθές: Βρε μήπως να σας βάλουμε μια γωνίτσα εδώ, women-only, να την κάνετε έτσι; <{POST_SNAPBACK}> Άλλωστε αυτό αντιπρότεινα κι εγώ (σε μια από τις ελάχιστες σοβαρές απαντήσεις μου στην ιστορία ετούτου εδώ του φλώρουμ...) μήπως να κάνω παράθεση της απάντησής μου? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον Μαρίλυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 θέλουμε ελευθερία και ανεξαρτησία ! επανάσταση κατά του ανδρικού ζυγού που υπονομεύει τα δικαιώματα της γυναίκας μηχανόβιας με μόνο σκοπό την ώθηση στην παρακμή αυτού του εξαιρετικού είδους ! όλες στη μάχη για μια ίση μεταχείρηση ! είμαστε εδώ για να πολεμήσουμε εναντίον οποιουδήποτε εχθρού προσπαθήσει να κατατροπώσει το δικαίωμα της ενεργούς δράσης μας στον αγώνα υπερ της γυναίκας μηχανόβιας! όλες μαζί στη μάχη για ένα καλύτερο αύριο !!! (τι λέτε κάνω για πολιτικός?????? ?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Χαλαρώστε λίγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! <{POST_SNAPBACK}> προσωπικά είμαι τελείως χαλαρός λέμε. Μη τσιμπάς όμως.Εγώ σου το έθεσα προσωπικά όπως προείπα για έναν και μοναδικό λόγο. Στο mybike όσο καιρό είμαι εγώ τουλάχιστον μέλος όταν είναι να πούμε κάτι το λέμε ανοιχτά, με την έννοια ότι ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ αυτόν που πιστεύουμε ότι υπέπεσε σε ατόπημα. Τίποτα παραπάνω - Τίποτα λιγότερο. Επομένως άμα έλεγες πχ ότι ο Varadero χάλασε το topic των γυναικών ή τέλος πάντων οτιδήποτε αλλά να ''φωτογράφιζες'' τουλάχιστον αυτόν ή αυτούς που θέλεις από πλευράς μου τουλάχιστον θα ήταν αποδεκτό και θα τελείωνε εκεί. ΤΕΛΟΣ (ελπίζω) (τι λέτε κάνω για πολιτικός?????? ?) <{POST_SNAPBACK}> Η αλήθεια είναι ότι μου θύμησες κάτι λίγο από Βάσω Παπανδρέου και Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.... jeje :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 varadero....νομίζεις ότι τελείωσε εδώ τοθέμα........ Θα κανονίσω να έρθω salonika αφού το πάς επί προσωπικού και θα γίνει χαμός Ένα σου λέω...ποτέ δεν πέφτω πριν το 3ο κασόνι μπύρες και τις 10 ποικιλίες.Ελπίζω να αντέχεις παλιομπουγάτσα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 θέλω και γω μπούγατσα ! μία με τυρί και μία με κρέμα pls!!!!!!1 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Εσύ θα έπρεπε να ζητάς μπουμπου-γάτσα... Ξέρεις εσύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Tί δεν έχετε καταλάβει;;;προσπαθω να πω οτι διάβασα με προσοχή όλες τις απόψεις για το topic.Από αυτές άλλες τις βρήκα υπεύθυνες.άλλες χιουμοριστικές,άλλες με διάθεση κριτικής....κλπ κλπ...Αυτό που είναι ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να είμαστε εδω μέσα 400+ άτομα να ανοίγει ένα topic από τις γυναίκες της παρέας,τις τόσο λίγες αλλά ισότιμες και εξίσου τρελλαμένες με αυτό που και μεις γουστάρουμε με τις μοτο και ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ 10-15 μέλη;;;;;;;;;;;;;;Που είναι οι υπόλοιποι;;;;;;;;;;;;;;;;;;Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο...!!!!!!Ένα forum στολίζεται από γυναικείες παρουσίες και μεις ούτε καν γυρνάμε να τους δώσουμε σημασία;;;Έστω μια γνώμη;;; Υ.Γ.Τα ανωτέρω εις περίπτωση που ....ακόμη...δεν γίνομαι αντιληπτός...αποτελούν προσωπική πνευματική ιδιοκτησία και δεν είθιστε να θιχτεί ΚΕΝΕΝΑΣ αν πρώτα δεν λάβει την άδειά μου.Χαλαρώστε λίγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόταν αυτό το ποστ σου για να καταλάβω τι εννοείς. Είχα μπερδευτεί κι εγώ στην αρχή. Πάντως δεν έχεις και πολύ δίκιο. Φόρουμ είναι και δεν είναι απαραίτητο όλα τα μέλη να είναι ονλάιν ανά πάσα στιγμή. Κάποια στιγμή θα μπουν και θα πουν την άποψη τους. @ wild cat: κάτι τέτοιες κινήσεις σας βάζουν στο περιθώριο και υποτίθεται ότι είναι αυτό που προσπαθείτε να πολεμήσετε. Γνώμη μου είναι να είστε πιο ενεργές στα υπάρχοντα φόρουμ κι όχι να οχυρώνεστε σε φόρουμ θηλέων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) varadero....νομίζεις ότι τελείωσε εδώ τοθέμα........ Θα κανονίσω να έρθω salonika αφού το πάς επί προσωπικού και θα γίνει χαμός Ένα σου λέω...ποτέ δεν πέφτω πριν το 3ο κασόνι μπύρες και τις 10 ποικιλίες.Ελπίζω να αντέχεις παλιομπουγάτσα.... <{POST_SNAPBACK}> Πάντως μας φαντάζομαι σε κανένα ματς ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ..... εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρε γλέντια! Είπαμε έλα εσύ Θεσσαλονίκη κι εγώ θα σε κοιμήσω ρε Μινάρα. Όχι τίποτα για να δούνε οι γυναίκες ότι εμείς οι άντρες ξέρουμε να ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΜΕ να χεζόμαστε και να τα βρίσκουμε Ακούει η Ψαρούδα - Μπενάκη wild_cat/anima ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wild_cat/anima 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 (τροποποιήθηκε) gdevelek!!!!! :P ζητάω κι από αυτό αλλά μια μπουγάτσα εύκολα την έτρωγα τώρα !!!!! :D βρε χρηστάκη φαντάζεσαι να μπει ένα ποστ εδώ με καθαρά γυναικολογικά θέματα? κάτι πολύ ακραίο αλλά άκρως ενδιαφέρον για μια γυναίκα ! δε θα θέλετε να δείτε γυναικα μετά από αυτά που θα διαβάσετε!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2005 από τον wild_cat/anima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες