SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 παιδια ολα ΟΚ αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...αυτη την στιγμη για να παρω εγω τα ανταλλακτικα δεν εχω ΜΙΑ..τα εδωσα ολα για την μηχανη και δεν εχω προς το παρων καβαντζα.τωρα τι κανω?παω με την προσφορα απο το συνεγειο και μου δινουν φραγκα ή χωρις τιμολογιο δεν εχει τα λεφτα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 παιδια ολα ΟΚ αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα...αυτη την στιγμη για να παρω εγω τα ανταλλακτικα δεν εχω ΜΙΑ..τα εδωσα ολα για την μηχανη και δεν εχω προς το παρων καβαντζα.τωρα τι κανω?παω με την προσφορα απο το συνεγειο και μου δινουν φραγκα ή χωρις τιμολογιο δεν εχει τα λεφτα??? Νομίζω χωρίς τιμολόγιο δεν έχει λεφτά !!!!! αλλα δεν ξέρω στα σίγουρα... καποιος μεσα στα νομοθετικοδικιγοροασφαλιστικά θα ξέρει καλύτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 ε πες στο συνεργειο σου να στα κανει 1 μετριτης παρε τα λεφτα και πανε πληρωσε και κανε το μοτορι ! αν σου επιτρεψουν! αλλιως απο κανενα φιλαρακι δανεισου! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες