Jump to content
Sign in to follow this  
billzolo

ΝΕΟΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ.......................

Recommended Posts

φιλε μου εγω εχω το Derbi DrD Pro ως τωρα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα για τσεκαρε το λιγο και πεσ μου αμα σου αρεσει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
φιλε μου εγω εχω το Derbi DrD Pro ως τωρα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα για τσεκαρε το λιγο και πεσ μου αμα σου αρεσει

Φίλε ωραίο φαίνεται...Για δώσε καμιά λεπτομέρεια....τελική,τιμη???????? Και κανα website για να μπω να δω τιμεσ .....ελληνικο.....η ξενο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στα 16 με την συγκαταθεση του κηδεμόνα βγαζεις διπλωμα για 50cc

Στα 18 μεχρι 125cc

Στα 21 ανευ οριου

Οσο για τιμες γουγλισε το ( google it ) ειναι ευκολο ;)

Mια μικρή διόρθωση.

Στα 18 βγαζεις διπλωμα για μηχανη μεχρι 25 kw..Δε παιζουν ρολο τα κυβικα πλεον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια μικρή διόρθωση.

Στα 18 βγαζεις διπλωμα για μηχανη μεχρι 25 kw..Δε παιζουν ρολο τα κυβικα πλεον

Ξέρει κανεις πώς πάνε τα κυβικά για γουρούνα στα 16????Είναι πάλι 50cc η παίζει τίποτα αλλο?????(οι 50αρες είναι πολυ μικρες) :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχουν και 50αρες, που μπορεις να οδηγησεις με το διπλωμα που θα βγαλεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιό νομίζετε ότι είναι καλύτερο.....το Derbi X-Race 50 R (8.50 HP (6.2 kW)) @ 9000 RPM) η το Keeway x-ray e (6.30 HP (4.6 kW)) @ 8500RPM)????????????Και αν ξέρει κανείς καμιά ιστοσελίδα με τις τιμές αυτων των μοντέλων......

Ευχαριστώ.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε ωραίο φαίνεται...Για δώσε καμιά λεπτομέρεια....τελική,τιμη???????? Και κανα website για να μπω να δω τιμεσ .....ελληνικο.....η ξενο.....

λοιπον τωρα τελικη το εχω παει μεχρι 97 (κοντερισια) τωρα πραγματικα δεν ξερω ποσο ειναι και το ειχα παρει 3400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον τωρα τελικη το εχω παει μεχρι 97 (κοντερισια) τωρα πραγματικα δεν ξερω ποσο ειναι και το ειχα παρει 3400

Ρε συ για πρώτο μηχανάκι δεν θα παω να δώσω τα κέρατα μου...αν είχε μεχρι 2000ε να πω εντάξει αλλα 3,5 χιλιαρικα ειναι πολλά....Αν μπορείς θέλω να μου προτείνεις μερικά 50αρια μηχανάκια σε στυλ κρος....οπως την keeway x-ray 50 e..........στα 1800ε...

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 2000 μπορεις να παρεις η ενα καινουριο xray η θα πας σε κανα μεταχειρισμενο

δες και κατι σε gilera runner αμα σου αρεσουν εχει πολλα τετοια στιν αγορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
με 2000 μπορεις να παρεις η ενα καινουριο xray η θα πας σε κανα μεταχειρισμενο

δες και κατι σε gilera runner αμα σου αρεσουν εχει πολλα τετοια στιν αγορα

Αυτό το runner δεν είναι scooter???....Γιατί σου είπα πως ενδιαφέρομαι μόνο για crossaki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ela re file! pare ena wr200 tou 99 me 2 xiliarika!pare dt 50cc pianei ta 100 i pare ena apo ta xilia pou sou proteinane ta paidia parapanw!Pantos to DT pou to exw kanei Volta SKIZEI ! kai den apaitei kai polla !soz gia Greeklish!

Τροποποιήθηκε από τον zoudi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ela re file! pare ena wr200 tou 99 me 2 xiliarika!pare dt 50cc pianei ta 100 i pare ena apo ta xilia pou sou proteinane ta paidia parapanw!Pantos to DT pou to exw kanei Volta SKIZEI ! kai den apaitei kai polla !soz gia Greeklish!

Ρε φίλε πώς είναι δυνατον το yamaha dt50cc να πιάνει τα 100 ενω έχει 2.14 HP (1.6 kW)) @ 6000 RPM????????????Το x-ray που έχει 6.30 HP (4.6 kW)) @ 8500 RPM να πιάνει maximum 80????????????????????????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αγορασεις μηχανακι με κριτηριο την τελικη του ταχυτητα (απο οτι φαινετε αυτο σε καιει πιο πολυ!) γιατι το πιο πιθανο ειναι να την πατησεις!Οσο για την ιπποδυναμη δεν εχει καμμια σχεση με την τελικη ενος οχηματος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μην αγορασεις μηχανακι με κριτηριο την τελικη του ταχυτητα (απο οτι φαινετε αυτο σε καιει πιο πολυ!) γιατι το πιο πιθανο ειναι να την πατησεις!Οσο για την ιπποδυναμη δεν εχει καμμια σχεση με την τελικη ενος οχηματος...

Θες να μου πεις ότι ένα με 4 ηπους μπορεί να πηγαίνει ποιο γρήγορα από ένα με 8 ηπους???

Πείτε μου γνωμες για x-race sm ( http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_xrace_50_sm_2007.php )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να μου πεις ότι ένα με 4 ηπους μπορεί να πηγαίνει ποιο γρήγορα από ένα με 8 ηπους???

Πείτε μου γνωμες για x-race sm ( http://www.bikez.com/motorcycles/derbi_xrace_50_sm_2007.php )

Και το καινουριο VMAX 200 αλογα ειναι αλλα τελικη εχει γυρω στα 220 οπως λεει η YAMAHA...σημαινει αυτο κατι?Οχι βεβαια...Παραδειγμα σου δινω τα TYPHOON τα 50αρακια οταν βγηκαν..Ποιο αλλο 50αρι αυτοματο εβγαζε 80χλμ+?ΚΑΝΕΝΑ!Ψαξε για ενα μηχανακι οσο γινετε πιο δοκιμασμενο στους ελληνικους δρομους και οχι το πιο γρηγορο...γνωμες καποιον για ορισμενα που ειναι/ηταν στην κατοχη τους εχεις παρει.Γνωμες του τυπου *αυτο ειναι πολυ ομορφο η γρηγορο* μη τις παιρνεις υπ οψην...θα μεινεις αρκετο καιρο με το μηχανακι που θα επιλεξεις γιαυτο ΨΑΞΤΟ και σε αλλα θεματα εκτος τελικης... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
aprilia rx-50! file kai ego 16 eimai den exo akoma mixani alla vlepo ayti! gia koita ti!

συγνωμη για τα greeklish!

Φιλε μου εμένα μου αρέσει ποιο πολύ η derbi x-race sm ,keeway x-ray και yamaha dt 50.........50αρες.....

Και το καινουριο VMAX 200 αλογα ειναι αλλα τελικη εχει γυρω στα 220 οπως λεει η YAMAHA...σημαινει αυτο κατι?Οχι βεβαια...Παραδειγμα σου δινω τα TYPHOON τα 50αρακια οταν βγηκαν..Ποιο αλλο 50αρι αυτοματο εβγαζε 80χλμ+?ΚΑΝΕΝΑ!Ψαξε για ενα μηχανακι οσο γινετε πιο δοκιμασμενο στους ελληνικους δρομους και οχι το πιο γρηγορο...γνωμες καποιον για ορισμενα που ειναι/ηταν στην κατοχη τους εχεις παρει.Γνωμες του τυπου *αυτο ειναι πολυ ομορφο η γρηγορο* μη τις παιρνεις υπ οψην...θα μεινεις αρκετο καιρο με το μηχανακι που θα επιλεξεις γιαυτο ΨΑΞΤΟ και σε αλλα θεματα εκτος τελικης... :scooter:

ΟΚ......το derbi x-race sm και το keeway x-ray πως σου φαίνονται??????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα derbi πανω κατω εχουν οδηγηθει και δεν εχει ακουστει κατι αρνητικο για το x-ray δεν γνωριζω κατι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όλα είναι καλά!τεληκά θες κροσάκι οπως ειπες , χωμα θα πατησει ποτέ ? αν οχι η αν 1 φορα το 6μηντο τότε παρε κανενα αυτόματο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
όλα είναι καλά!τεληκά θες κροσάκι οπως ειπες , χωμα θα πατησει ποτέ ? αν οχι η αν 1 φορα το 6μηντο τότε παρε κανενα αυτόματο!!!

Πώς καταλαβαίνω ότι ένα μηχανάκι είναι αυτόματο???Τί πρέπει να γράφει στα χαρακτηριστικα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοματο εννοω σκουτερ.δηλαδη εχει γκαζι και στα χερια εχει δεξια το μπρωστα φρενο και αριστερα στη μανετα το πισω φρενο.στην ουσια δεν θα ασχολησε με συμπλεκτη η αλλαγες ταχυτητων κτλ.παντως σαν πρωτο μηχανακι και για μεσα στην πολη οτι πρεπει ειναι να παρεις ενα τζιλερα π.χ. 50 κυβικα που πραγματικα θα μεινεις Αφωνος απο τις επιδοσεις αλλά και μια μετρια σταθερότητα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτοματο εννοω σκουτερ.δηλαδη εχει γκαζι και στα χερια εχει δεξια το μπρωστα φρενο και αριστερα στη μανετα το πισω φρενο.στην ουσια δεν θα ασχολησε με συμπλεκτη η αλλαγες ταχυτητων κτλ.παντως σαν πρωτο μηχανακι και για μεσα στην πολη οτι πρεπει ειναι να παρεις ενα τζιλερα π.χ. 50 κυβικα που πραγματικα θα μεινεις Αφωνος απο τις επιδοσεις αλλά και μια μετρια σταθερότητα.

Εμένα φίλε μου δεν μου αρέσει το σκουτερ......Θέλω ένα κροσσάκι..Είναι ποιο μηχανάκι βρε παιδί μου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα