Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Γιουρια !!! Καλος με βρηκατε παλι ! Λογο μεγαλου φορτου εργασιας δεν καταφερα να συνεχισω τα ποστ στο ομορφο μας φορουμ. Απο εδω και περα λεω να με εχετε πιο συχνα κοντα σας :) Ξυπναμε λοιπον ενα ομορφο καλοκαιρινο πρωινο στην Ροδο και αποφασιζουμε να παμε μια ομορφη εκδρομουλα με ενα φιλαρακι. (Η ΡοΡοκα μου και ενα Ζ750) . Βαζουμε τα σακακια μας, τα παλτα μας, και κατευθυνομαστε προς κεντρικη ροδο (το σημειο που εχει καει, φυσικα δεν βγαλαμε φωτογραφιες απο αυτο το τραγικο τοποιο) . Περασαμε κοντα απο το μοναστιρι του Αγιου Συλλα και στον Προφ. Ηλια. Πραγματικα 20+ χρονια δεν γνωριζα οτι εχει τοσο δασος στην ροδο ακομα. Ενα πολυ πικνο πευκοδασος που πραγματικα σου απαγορευε να δεις τον ουρανο. Ο δρομος μικρος και λιγο επικινδυνος, με μερικες στροφες να εχουν γκρεμο απο κατω, στροφες ? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ !!! Μετα απο 10 χιλιομετρα μονο στροφες μεσα στο δασος (σχεδον πεταλα ολες ) ζαλιστικα. Αφου βγηκαμε μεσα απο το δασος, πιασαμε την κατευθυνση προς το χωριου του Αγιου Ισηδωρου (οπως και αν γραφεται :) ) Νεα ασφαλτος, ομορφες στροφουλες. Μπενοντας στο χωριο, καθησαμε σε ενα ησυχο καφενειο μαζι με τα γεροντακια του χωριου και σιγα σιγα κατευθυνθηκαμε προς νοτια Ροδο. Γυρνοντας παλι προς το κεντρο καναμε μια σταση στην Λινδο , καφε, κοιταξαμε λιγο τις ομορφες παρουσιες εκει και τελικος προορισμος το κεντρο παλι. Συνολο γυρο στα 240χλμ . Λιγο κουραση με τοσο ηλιο, αλλα αξιζε. Τα κατεστραμενα λαστιχα που εχω (αυτα ακομα που πιγενα στα τρακ νται στην αθηνα) , δεν με αφησαν να απολαυσω και πολυ τις στροφες , καθως σε πολλες απο αυτες μαζευα τον πισω τροχο μου. Κατα τα αλλα.... θα εχετε νεα μου συντομα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Γιατι δεν με ειδοποιησατε να ερθω και εγω μαζι; Φοβοσασταν μην σας αφησω πολυ πισω;..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Ήσασταν στην ρόδο και δεν είπατε τίποτα? Γιατί ρε παιδιά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 Ροδο εμενα ολο το καλοκαιρι αμιγκο ! Το αθηνα στο προφιλ μου ειναι outdated :) Τελευταια στιγμη κανονιστηκε και δεν ειχα ιντερνετ για να γραψω, για αυτο και εχω εξαφανηστει. New town: Southampton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 είναι και άλλοι στην ρόδο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katsim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2008 οποιος αλλος ειναι Ροδο κ θελει βολτα στειλτε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 πανέμορφη η ρόδος!πριν μερικά χρόνια είχα μείνει ενα ολόκληρο καλοκαίρι και βάλε λόγω δουλειάς,και την έχω μέσα στη καρδιά μου! βάλε και άλλες φωτο,οεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Ομορφιές!!!! Ωραίος Στεφανάκο!!! Πάντα τέτοια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2008 Ωραια η Ροδος! (Και δεν εχω παει,γμτ.. ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 ροδο...!!!! εχω 1 εβδομαδα που γειρησα απο μηνα ....10 ημερο του μελιτος πανεμορφα πραγματα με αποκορηφωση την Λινδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 Ωραια η Ροδος! (Και δεν εχω παει,γμτ.. ) να πας!ειναι μοναδικο νησί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 να πας!ειναι μοναδικο νησί! Tωωωωωρα που εχουμε και τα... κοντινα "κονε", σιγουρα!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2008 ....πω-πω ! ....πανεμορφες φωτο ρε φιλε!!! ...ταιριαστά τα μοτορια σας!...μπραβο σας παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 που εισαι εσυ ρε αγορι?. τι λεει το νησι με τα ωραια γηπεδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 ροδο...!!!! εχω 1 εβδομαδα που γειρησα απο μηνα ....10 ημερο του μελιτος πανεμορφα πραγματα με αποκορηφωση την Λινδο Ρε φίλε πέρασες από το χωριό μου και δεν είπες τίποτα? Να σε ξεναγήσουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 αφου ρε συ ειπα να χωρισω σε μια φαση ....αλλα επικρατησε η σηζυγως . Πολλυ harley ρε φιλε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2008 Ναι και είναι οι μόνοι που έχουν λέσχη μη γ@μη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2008 Tωωωωωρα που εχουμε και τα... κοντινα "κονε", σιγουρα!! :lol: Τα κοντινα κονε εχουν φυγει Αγγλια ρε μαυρογερακα :) Θα σας προσκαλεσω στο Ντονικτον ;) ....πω-πω ! ....πανεμορφες φωτο ρε φιλε!!! ...ταιριαστά τα μοτορια σας!...μπραβο σας παιδες! danke danke :) που εισαι εσυ ρε αγορι?. τι λεει το νησι με τα ωραια γηπεδα? ΜΑΡΚΟΥΣ !!!! οπως ειπα, αγγλια αδελφε . Πως παει το ιταλακι ? :) Μου ελλειψαν οι βολτες γαμωτο στην ελλαδα.... γενικα μου ελλειψε η Ροροκα μου οσο ειμαι εδω, το μαναρι μου. ΥΓ. με τα μεγαρα τι εγινε ? το κλεισαμε το μαγαζι εντελως τελικα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες