Jump to content
Sign in to follow this  
papazafes

καποιος να μου κανει προσκληση στο torrentleech.org, υπαρχει κανεις?

Recommended Posts

Παιδια προσπαθω εδω και καιρο να βρω προσκληση για το torrentleech.org αλλα τπτ..Εχω βαλει εδω και καιρο συνδεση 24Mbps

και θελω να βρω ενα site με υψηλες ταχυτητες...Αν εχει καποιος προσκληση στο torrentleech.org και μπορει να μου στειλει θα

του χρωστουσα μεγαλη χαρη!! :D

Επισης εχω 4 προσκλησεις για το funfile.org..Οποιος χρειαζεται να μου το πει.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν δεν εχεις πουθενα ταμμενη αυτη για το greek-tracker και θελεις να βοηθησεις εναν αγνωστο πλην τιμιο...

:blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδια προσπαθω εδω και καιρο να βρω προσκληση για το torrentleech.org αλλα τπτ..Εχω βαλει εδω και καιρο συνδεση 24Mbps

και θελω να βρω ενα site με υψηλες ταχυτητες...Αν εχει καποιος προσκληση στο torrentleech.org και μπορει να μου στειλει θα

του χρωστουσα μεγαλη χαρη!! :D

Επισης εχω 4 προσκλησεις για το funfile.org..Οποιος χρειαζεται να μου το πει.. :_thumbsup:

το funfile.org λεει τιποτες? στυλ demonoid ειναι?

για το torrentleech.org δεν εχω, αλλα παιζει 1 για greek-tracker..

αν δεν εχεις πουθενα ταμμενη αυτη για το greek-tracker και θελεις να βοηθησεις εναν αγνωστο πλην τιμιο...

Καλα ρε γαμωτο πισω απο τον ηλιο ειμαι και δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ απο οσα γραφεται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με λίγα λόγια τα παραπάνω ειναι site στα οποία μπορείς να κατεβάζεις τραγούδια, ταινίες, videos κτλ, με μια μορφή αρχείων που λέγονται torrents.

Σε αυτά τα site δεν μπορεί να κάνει login ο οποιοσδήποτε αλλά να τον προσκαλέσει (invite) κάποιος.

Ένα καλό site χωρίς invite είναι και το www.gamato.info

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το funfile.org λεει τιποτες? στυλ demonoid ειναι?

για το torrentleech.org δεν εχω, αλλα παιζει 1 για greek-tracker..

Ειναι αρκετα καλο site..Ανεβαζει πολυ υλικο και εχει καλες ταχυτητες...

Στειλε μου με pm αν θες το email σου... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pm το mail σου, να σου στειλω τον κωδικο.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pm το mail σου, να σου στειλω τον κωδικο.. :)

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Ελπιζω να βοηθησω και εγω καπου στο μελλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι αρκετα καλο site..Ανεβαζει πολυ υλικο και εχει καλες ταχυτητες...

Στειλε μου με pm αν θες το email σου... ;)

σ'ευχαριστω φιλαρακι, αλλα θα βολευτω με greek-tracker, περιμενοντας invitation για torrentleech ή OINK.org

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ αρχικά δεν είχα καταλάβει τι είναι η πρόσκληση..

Μετά όμως υπέθεσα ότι είναι για κάποιο νέο μέλος για να εγγραφεί σε site

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς είναι :_thumbsup:

Κάποτε είχα εγγραφεί κι εγώ σε κάτι torrent-ο-περίεργα sites και μάλιστα είχα αρκετές προσκλήσεις αλλά, επιχειρώντας πριν κάποιες μέρες να ξανα log-άρω για να κατεβάσω κάτι, είχανε κάνει ανανέωση και με σουτάρανε γιατί είχα να μπω αιώνες :P :huh::drunk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και επειδή οι νεότεροι γνωρίζουν όλες τις έννοιες για να ενημερωνομαστε και εμείς οι ¨μεγαλύτεροι¨ διαβάστε τα παρακάτω κινέζικα τα οποία και σίγουρα θα εχετε ακούσει.

Τι είναι το BitTorrent;

Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο το οποίο είναι σχεδιασμένο για τη μεταφορά δεδομένων. Ο τρόπος λειτουργίας του BitTorrent το κατατάσσει στην κατηγορία Peer To Peer, αφού οι χρήστες συνδέονται μεταξύ τους για να λάβουν ή να αποστείλουν τμήματα των μοιραζόμενων αρχείων. Στην όλη διαδικασία σημαντική είναι η λειτουργία του Tracker (Ιχνηλάτη). Πρόκειται για έναν υπολογιστή που αποτελεί ουσιαστικά το διαχειριστή των συνδέσεων μεταξύ των χρηστών. O Tracker ουσιαστικά παίζει το ρόλο του μεσάζονται χωρίς να έχει γνώση του περιεχομένου των δεδομένων που διανέμονται μεταξύ των χρηστών.

Τι είναι το αρχείο .torrent;

Ένα αρχείο .torrent περιέχει πληροφορίες για τα δεδομένα που μοιράζονται οι χρήστες μεταξύ τους. Το αρχείο .torrent δημιουργείται αρχικά από έναν χρήστη ο οποίος διαθέτει το σύνολο των δεδομένων. Αφού λοιπόν δημιουργήσει το .torrent, έπειτα το ανεβάζει στον tracker. O tracker με τη σειρά του προσθέτει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να δώσει στο .torrent μία μοναδική ταυτοποίηση (info hash), ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζεται τα στατιστικά του. Έπειτα, το νέο .torrent είναι πλέον διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες.

Τι είναι οι seeders, οι leechers και οι peers;

seeders

αποκαλούνται οι χρήστες οι οποίοι διαθέτουν το σύνολο, δηλαδή το 100%, των δεδομένων που περιγράφονται από το αρχείο .torrent και παράλληλα το μοιράζουν σε άλλους χρήστες.

leechers

αποκαλούνται οι χρήστες οι οποίοι κατεβάζουν τα δεδομένα που περιγράφονται από το .torrent και επομένως διαθέτουν και μοιράζονται κάποιο τμήμα από αυτά τα δεδομένα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία του κατεβάσματος του συνόλου των δεδομένων, τότε ο leecher μετατρέπεται σε seeder.

peers

είναι το σύνολο των χρηστών που είναι seeders και leechers.

Τι είναι το ratio;

Ως ratio γενικά ορίζεται ο λόγος του όγκου των δεδομένων που έχουμε ανεβάσει προς τον όγκο των δεδομένων που έχουμε κατεβάσει. Δηλαδή ratio=uploaded/downloaded. Πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν δύο είδη ratio. Το πρώτο αναφέρεται στο συνολικό όγκο δεδομένων που έχουμε ανεβάσει/κατεβάσει, ενώ το δεύτερο αναφέρεται στον όγκο των δεδομένων ενός συγκεκριμένου torrent. Και στις δύο περιπτώσεις καλό είναι να προσπαθούμε να κρατάμε το ratio μας τουλάχιστον κοντά στο 1.00, δηλαδή όσο παίρνουμε, τόσο να δίνουμε. Αυτό το πετυχαίνουμε κάνοντας upload ένα νέο torrent ή κρατώντας σε κατάσταση αποστολής, για κάποιο διάστημα, αυτό που έχουμε κατεβάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως θέλει κανεις να βοηθήσει και μένα που κατεβάζω torrents από κάτι τραγικά site και όλα σέρνονται !?!?! Καμιά ταινιούλα ρε παιδιά και κάνα album!?!? Στείλτε μου και μενααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!! Pleeeeeease! :cry::baby:

στειλτε μου ενα ΠΜ να το συζητήσουμε και να το διαπραγματευτούμε!!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα με torrents ασχολείστε ωρέ? Μπείτε στα www.farinboy.com www.warezakias.info και www.thegreekz.com (αυτό θέλει invite) και κατεβάστε με ανθρώπινες ταχύτητες.

Η συνδρομή που απαιτείται στο rapidshare είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτά που προσφέρει. Εγώ κατεβάζω μέσο όρο 1.500 kbps !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μια για toorentleech αλλα... τα πραγματα ειναι λιγο ζορικα εκει...

τι θελω να πω, ειναι πολυ κλειστο club και απαιτητικο... αν δεν "ανεβασεις" καηκες παιρνεις ποδι σε χρονο ντε-τε...

αν σου δωσω την προσκληση και απλα κατεβασεις οτι θες και την κανεις μετα με ελαφρα θα εχει αντικτυπο σε μενα μετα...

οποτε παντα δινω προσκλησεις σε ατομα που ξερω οτι θα μπουν για να βοηθησουν το upload και οχι σε leechers ...

ελπιζω να με καταλαβαινεις...

το ιδιο ισχυει και στο bitsoup.org :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω μια για toorentleech αλλα... τα πραγματα ειναι λιγο ζορικα εκει...

τι θελω να πω, ειναι πολυ κλειστο club και απαιτητικο... αν δεν "ανεβασεις" καηκες παιρνεις ποδι σε χρονο ντε-τε...

αν σου δωσω την προσκληση και απλα κατεβασεις οτι θες και την κανεις μετα με ελαφρα θα εχει αντικτυπο σε μενα μετα...

οποτε παντα δινω προσκλησεις σε ατομα που ξερω οτι θα μπουν για να βοηθησουν το upload και οχι σε leechers ...

ελπιζω να με καταλαβαινεις...

το ιδιο ισχυει και στο bitsoup.org :/

Φιλε μου σου εστειλα pm...Διαβασε το οταν μπορεις..

Επισης οποιος θελει προσκληση για το funfile να μου στειλει μεσω pm.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σε ολους.

θα ηθελα μια προσκληση για το www.blogthea.gr.

ευχαριστω προκαταβολικα!!

το mail μου ειναι vagoskid13@yahoo.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα