Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 αιντε βγαλατε και γλωσσιτσα...... :P τι εγινε ρε παιδες ?πρωταθλημα παλι πηρατε την 4η αγωνιστικη? ΑΡΗΣ σε λεω !!!! Αυτοι ρε συ το παιρνουν νωρις το πρωταθλημα παντα... σιγα μη κατσουν να περιμενουν μεχρι το Μαιο... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 τραγουδατε τραγουδατε οσο θελετε!!! Εμεις δεν ειπαμε οτι ο παοκ θα παρει πρωταθλημα,,οι εφημεριδες σας το λενε!!! Εμεις με αυτην την ομαδα αν παρουμε την 4η η εστω τσιμπησουμε την 3η θεση θα ειναι κατορθωμα για μια ομαδα η οποια χτιζεται, Προσωπικα πιστευω οτι ο παοκ του χρονου θα ειναι σε θεση να χτυπησει Την τριαδα με αξιωσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 θα ειναι κατορθωμα για μια ομαδα η οποια χτιζεται, ! Κατσε ρε αδερφε μεχρι τωρα με τοσο χτισιμο ουρανοξυστης θα ειχατε γινει... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Ο Άρης είναι 7 βαθμούς μακρυά από την "κορυφή" και είμαστε στην 4ή απο τις 30 αγωνιστικές! Πρέπει να τα βάψουμε μαύρα δλδ? Ανύπαρκτα φάουλ ο Πολατιάν υπέρ του παοκ,όπως και αυτό του γκολ,ίσως για να ισοφαρίσει την κόκκινη.Α, και δώστε χαιρετίσματα στον Γεωργιάδη από Βίτολο.. Ο Κίκε σκέφτηκε αυτό το ματς για να δοκιμάσει ένα νέο σχήμα μπροστά αλλά πάλι δεν του βγήκε,τί να κάνουμε.Να δούμε πότε θα το βρει.. Δεν ξέρω αν θα σπάσει τριάδα ο παοκ του χρόνου αλλά τα νεύρα σίγουρα θα μας τα σπάσει ο πρωταθλητής..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Α Ε Κ Α Ρ Α ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Α Ε Κ Α Ρ Α ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Δικέφαλος Αετός όχι Δικέρατωψ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyv4s 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Ρε παιδες, ειμαι ΑΕΛΑΡΑ, παραδεχομαι το λαο του ΠΑΟΚ που στηριζει ετσι την ομαδα!!! Αλλα τρελενομαι που φετος καθε ξεχασμενος αμπαλος ανθρωπος που δε ηξερε το σχημα της μπαλας κανει καζουρα κ μιλαει για πρωταθλημα... Ημαρτον. . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Α Ε Κ Α Ρ Α ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!ΤΣΟΠΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΣΟΠΑ... ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΤΑΡΑΤΣΑ Αυτά είναι γούστα! Με τον εργοτέλη κάτι ακούω για 4500 κόσμο! Δε πάμε καλά λέμε :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Α Ε Κ Α Ρ Α ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Α-ΓΟ-ΡΙ ΜΟΥ!!!!.. ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ??? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 ΕΠΕΙΔΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΙ ΜΟΘ ΣΦΙΡΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Μ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙ ΑΠΑΓΟΙΤΕΦΤΙΚΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ 2 ΜΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΓΙΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΘΙΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ????ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΣΙΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΗΚΙΣΑΜΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ......!!!!!ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 ΕΠΕΙΔΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΤΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΙ ΜΟΘ ΣΦΙΡΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Μ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙ ΑΠΑΓΟΙΤΕΦΤΙΚΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΙΤΕΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΕΡΙΝΙΑ 2 ΜΙΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΒΓΙΚΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΘΙΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ????ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΣΙΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΗΚΙΣΑΜΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ......!!!!!ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΧΑΧΑΧΑ Ντροπη σου ρε !!εισαι απο εδεσσα και παοκτζης ? Ποιος εισαι ?παρουσιασου αμεσως για να αρχισω την κατηχηση!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Μπαοκια χαλαρωστε... τζιβανιασε σβηστε το πια! χΑΧαχαχ :lol: Εχει να πεσει σφαλιαρα και φετο πω πω πωωω! Καθε χρονια το ιδιο βιολι δεν σας βαρεθηκαν οι συμπολιτες σας πια? :lol: Ενας ο "πρωταθλητης καρδιας" ( ο αεκακος μας) και ενας ο πρωταθλήτης της 4ης αγωνιστικης... Πολυ ησυχα βλεπω τα κοκκινα τσιρκα φετο... με φαινεται ακομα περιμενουν τον ντιογκο στο αεροδρομιο :lol: αχΧΑαχαχαχ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Μπαοκια χαλαρωστε... τζιβανιασε σβηστε το πια! χΑΧαχαχ :lol: Εχει να πεσει σφαλιαρα και φετο πω πω πωωω! Καθε χρονια το ιδιο βιολι δεν σας βαρεθηκαν οι συμπολιτες σας πια? :lol: Ενας ο "πρωταθλητης καρδιας" ( ο αεκακος μας) και ενας ο πρωταθλήτης της 4ης αγωνιστικης... Πολυ ησυχα βλεπω τα κοκκινα τσιρκα φετο... με φαινεται ακομα περιμενουν τον ντιογκο στο αεροδρομιο :lol: αχΧΑαχαχαχ :lol: [ΦΙΛΕ ΧΑΛΑΡΟΣΕ ΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΟΥ ΟΚ???ΧΑΟΥΝΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟ ΑΠΟ ΠΣΙΛΑ ΧΑΧΑΧΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ Ντροπη σου ρε !!εισαι απο εδεσσα και παοκτζης ? Ποιος εισαι ?παρουσιασου αμεσως για να αρχισω την κατηχηση!! :D ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΟΖΑΡ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΑΝΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΟΖΑΡ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΑΝΟΥΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΟΣ Οκ man!!! Aφου τα λες ετσι εσυ,,κατι θα ξερεις παραπανω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 Φιλαρακος χαβαλε κανουμε μη τσιτωνεσαι, εχεις ακομα... :lol: αεκακος δεν ειμαι βαζελακος ειμαι και θα σου ρθω σε 2 αγωνιστικες να σε περασω στο χαλαρο... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ben 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2008 [quote name='Dummy' date='Tue 30 Sep 08 - 13:37' post='377127' αεκακος δεν ειμαι βαζελακος ειμαι και θα σου ρθω σε 2 αγωνιστικες να σε περασω στο χαλαρο... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 εγω χαλαροοοοοοοοοοοοοος ειμαι :D εδω θα ειμαστε!!! και την ισοπαλια που πηρες με την αεκ κατα τυχη την πηρες μπαοκακο μη κοκορευεσε για κατι που δεν αξιζες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες