Jump to content
Sign in to follow this  
caesar

THE STORY OF A SIGN (Φιλμάκι Μικρού Μήκους)

Recommended Posts

:yes: ...απλα πανεμορφο!

...τι κριμα παντως ρε γαμωτο να υπαρχουν ανθρωποι αναμεσα μας που να μην μπορουν να απολαυσουν ουτε εστω για μια στιγμη αυτα που εμεις μπορουμε και τα αγνοούμε εντελώς!!!

...λυπαμαι ειλικρινά πολυ! :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνήθως δεν εκτιμάμε κάτι μέχρι να το χάσουμε... Κλασικό σε όλους τους ανθρώπους... ακόμη και σε αυτούς που το παραδέχονται... Από την άλλη δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπεις τέτοιους ανθρώπους και πραγματικά τους παραδέχεσαι γιατί έχουν το σθένος να παλέψουν για την ζωή περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο.

Εγώ πάλι πήρα το μήνυμα.. δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο :P

Είσαι απίστευτος... :D Αλλά πολύ αληθινός... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά μόλις είδα τι είχε γράψει συγκινήθικα κάπως..... :cry: :cry: :cry:

Αλλά το νόημα της ταινία νομίζω οτι ήταν αλλού, δηλαδή όχι στους ανθρώπους που έχουν χάσει κάποια πράγματα που οι άλλοι έχουν, π.χ. δεν βλέπουν, είναι ανάπηροι, δεν ακούνε, έχουν νοητικά προβλήματα, κλπ, αλλά στο οτι μπορείς να πετύχεις κάτι ανάλογα με τον τρόπο διατύπωσης του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσα γκομενάκια με φουστίτσα περάσανε και ο κακόμοιρος δεν μπορούσε να δεί ούτε ένα βρακάκι! Πίκρα είναι γμτ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τόσα γκομενάκια με φουστίτσα περάσανε και ο κακόμοιρος δεν μπορούσε να δεί ούτε ένα βρακάκι! Πίκρα είναι γμτ......

Όπως το βλέπει ο καθένας..... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρωτος ο μαγκακος !!!ξηγηθηκε ωραια στο γεροντακο αν και προσωρινο το μυνηνατακι του ..εγω να σας πω την αληθεια νομιζα πως θα του εκοβε κανα τσεκ την ωρα που εβγαλε το στιλο να γραψει....!!!!!αλλα μονο στα παραμυθια αυτα φιλαρακια ...κριμα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα ειναι θεμα marketing τελικα, και ο γιαπης της ταινιουλας, το εδειξε πεντακαθαρα... (Εμενα, αυτο μου εμεινε απο την ταινια..) :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα