Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Που πήγανε οι φωτογραφίες?.............. χαχαχαχαχα. http://homepages.pathfinder.gr/nargilorouf...rgile_setup.htm Ναργιλέ εννοώ. Τσιγάρο δεν το αντέχω! μητσάρα είσαι μερακλής. έχεις φτιάξει και οντά πασά μου? δοκίμασε αντί για σκέτο νερό να βάλεις μέσα και κάνα δυό ποτήρια βότκα. εγώ κάνω καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 3-4 μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Old Holborn μπλε 25gr, και με από 3 έως 5 μέρες..... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 μητσάρα είσαι μερακλής. έχεις φτιάξει και οντά πασά μου? δοκίμασε αντί για σκέτο νερό να βάλεις μέσα και κάνα δυό ποτήρια βότκα. εγώ κάνω καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 3-4 μερες. To έχω αναγάγει σε επιστήμη... Αντί για νερό, βάζω αφέψημα Μέντα. Απλά υπέροχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Συνχαρητηρια να τα εκατοστησεις χαχα ελα πλακα κανω μην το παρεξηγησεις (αλλα σοβαρα τωρα 3 πακετα ρε τερας?ελεος) Ξεχασα να γραψω δεν καπνιζω και συχαινομαι επισης να φυσανε τον καπνο πανω μου Βασικά, λόγω δουλειάς καθιστική-γραφείο , το καταφέρεις εύκολα.... Τα 2 τελευταία έτη το έχω κόψει 2 φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα και με βλέπω να το ξανακάνω, διότι το έχω ξεφτιλίσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Πως μπορείς να το κόψεις 3 φορές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Πως μπορείς να το κόψεις 3 φορές? Όπως μπορείς να το ξαναρχίσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Ένα καπνό Old Holborn κίτρινο (τον μικρό) ανά 2-3 μέρες περίπου... Καλά μου φαίνεται... 1 Craven μεγάλο κάθε 5 μέρες Καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες. Και εγω Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες. κανω Συμπερασμα: οι στρωμακηδες καπνιζουμε καπνο και σε μεγαλο ποσοστο Ο.Η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 εμεις οι καγκουρες ειμαστε στο prince βλεπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 2 ναργιλέδες ημερησίως Αγαπημένη καπνοί: μέντα, μήλο+κανέλα+ρούμι, μήλο+κυδόνι+φράουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Old Holborn κίτρινο μικρό ανά 2-3 μέρες αλλά ψάχνω για πιο ελαφρύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 11 χρονια πια ...άκαπνος υγιής!!!...ξερω ξερω ειμαι ξενερωτος ε? χαχα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Λαθος τροπος να φτιαχνεται καποιος.Το εννατο σκληροτερο ναρκωτικο,χειροτερο απο το χασις(15ο),LSD(17o). Ερευνα του BBC. Απο την στιγμη που το γουσταρει κανεις,καλα κανει για παρτη του,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,δεν φταινε να ρουφανε και να ανεχονται την αηδια που διαλεξατε για παρτη σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Είμαι άκαπνος εδώ και .... 18μήνες στην πρώτη ουσιαστική απόπειρα κοψίματος (από 16-3-2007). Κάπνιζα 20-30 τσιγάρα ημερησίως Camel. Επί 20χρόνια. Αρκετό κακό έκανα στον εαυτό μου ... Σήμερα αντέχω με κάποια ήπια ενόχληση τον καπνό των άλλων (αν και είναι αλήθεια ότι δεν το συναντώ πολύ αφού στο γραφείο δουλεύω μόνος (άρα από την ώρα που σταμάτησα εγώ να καπνίζω δεν υπάρχει άλλος) ενώ στο σπίτι επίσης δεν καπνίζει κανείς άλλος). Όταν συναντώ την αδελφή μου που συνεχίζει να καπνίζει το αντέχω χωρίς να ζηλεύω. Καμιά φορά ... νοσταλγώ κάποια τσιγάρα (και την ηδονιστική χαλάρωση που έφερναν μετά το φαγητό και πριν το σεξ ...) αλλά ύστερα στρέφομαι προς άλλες πηγές ικανοποίησης ... λίγο πιο ώριμες?! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papazafes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Λαθος τροπος να φτιαχνεται καποιος.Το εννατο σκληροτερο ναρκωτικο,χειροτερο απο το χασις(15ο),LSD(17o). Ερευνα του BBC. Απο την στιγμη που το γουσταρει κανεις,καλα κανει για παρτη του,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,δεν φταινε να ρουφανε και να ανεχονται την αηδια που διαλεξατε για παρτη σας. Εχεις καποιο link για αυτη την ερευνα?Μου φαινεται παραξενο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Εχεις καποιο link για αυτη την ερευνα?Μου φαινεται παραξενο!! Την ειχε ο Σκαι πριν μια βδομαδα,η επιστημινικη αυτη ερευνα πρεπει να εχει γινει το 2005 απο το BBC. Εαν ψαξεις στο ιντερνετ θα την βρεις. Το Νο 5 ηταν το αλκοολ,μεχρι εκει καταφερα να δω,με πειρε ο υπνος.Δυστηχως τις καλιτερες εκπομπες τις μεταδιδουν μετα τα μεσανυκτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laksof 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 8 χρονια χωρις τσιγαρο .....καπνιζα 17 χρονια πριν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimtaras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Κοφτε το σιγα σιγα γιατι θας σας κοψει αυτο σιγα σιγα... Ρε φιλε 3 πακετα πριγκηπα την ημερα????Χριστε Μου Δεν το εχω δοκιμασει ποτε και ουτε ειχα την ταση η την περιεργεια να το δοκιμασω! Μακρια ρε μαγκες απο το ριμαδι...Θα μας φαει ολους...Καπνιζοντες και μη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 εγώ καπνίζω καμια 15αριά τσιγάρα prince light (το άσπρο) αλλά επειδή όντως οι στρομάδες καπνίζουν old holborn, σκέφτομαι να το γυρίσω κι εγώ να είμαστε πολλοί, να κάνουμε power buy να μας έρχεται φθηνότερα :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 11 χρονια πια ...άκαπνος υγιής!!!...ξερω ξερω ειμαι ξενερωτος ε? χαχα! :D Όχι ξενέρωτος!!!! Θα έλεγα πως τα τελευταία 11 χρόνια είσαι σαφώς πιο μάγκας από εμένα, που όλο λέω να το κόψω και όλο το μεταθέτω "για την Δευτέρα". Old Holborn Aromatic 25mg κάθε 2 ημέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 παντως χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που απεχουν απο το τσιγαρο,αλλα και καποιοι που επιτυχως το διεκοψαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 δυστυχώς καπνίζω και καπνίζω πολύ, 2 πακέτα την ήμερα τα εχω στάνταρ. πρέπει όλοι κάποια στιγμή να βάλουμε μυαλό! η μάρκα μου είναι Lucky Strike silver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Στα περίπου 15 χρόνια που κάπνιζα έκανα από Camel άφιλτρα μέχρι Silk Cut άσπρα (όταν είχα ενοχές)... Συνήθως από 1 (min) ως 2 (max) πακέτα την ημέρα. Όταν ήμουν στην Αγγλία έκανα στριφτά για λόγους οικονομίας (δήθεν, αφού ήμουν φουγάρο κανονικό) και προτιμούσα είτε Old Holborn είτε Drum μπλε καπνό. Αυτό κράτησε μέχρι πριν από 5+ χρόνια που το έκοψα και έχω γίνει άλλος άνθρωπος... Ποτέ δεν θα πίστευα ότι μπορεί να έχω τόση αντοχή χωρίς ίχνος γυμναστικής!... Επίσης είχα ξεχάσει εντελώς γεύσεις και μυρωδιές που είναι καθημερινές για τους μη-καπνιστές αλλά η δικιά μου μύτη, με 15 χρόνια πίσσας μέσα της, δεν μπορούσε να "πιάσει"... Μου έχει λείψει πολλές φορές το τσιγάρο αυτά τα 5 χρόνια, αλλά βλέποντας το όφελος της απουσίας του καπνού από τον οργανισμό μου δεν γυρνάω πίσω με τίποτε! Πολύ βαρύ το τίμημα της γεύσης του ρημαδο-τσιγάρου!... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 καπνηζω 1.5 πακετο davidoff αν δεν βγω για ποτο.................................... αλιως περναμε τα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Όπως μπορείς να το ξαναρχίσεις... Σωστότατος. Το έκοψα για 12 χρόνια.! Εντελώς.! Και το ξανάρχισα απο μ@λ@κία προσπαθόντας να εκβιάσω μια φίλη μου να το κόψει. 4 χρόνια στον καπνό και το ξανάκοψα. 1 χρόνο τώρα. Εθισμός στην συνήθεια και όχι στην νικοτίνη. Τώρα,.? Τώρα περιμένω να γίνω 80 (αν φτάσω ως εκεί) ν αρχίσω τα σκληρά :D και όλα τα απαγορευμένα. Δεν θα προλάβουν να με ξετινάξουν. :D Τα λεφτά που έδινα το χρόνο σε δύο χρονάκια έπαιρνα ένα καλόμεταχειρισμένο fazerάκι...... :D :D (για να μην πω καινούργιο.!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 1 Craven μεγάλο κάθε 5 μέρες Craven φοβερος καπνος, πολυ αρωμα, πολλη γευση Και εγω Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες. κανω Συμπερασμα: οι στρωμακηδες καπνιζουμε καπνο και σε μεγαλο ποσοστο Ο.Η Και εγω οταν καπνιζα καπνο στρωμα ηθελα να παρω. Μετα οταν ξαναγυρισα στο τσιγαρο μου περασε :lol: :lol: 2 ναργιλέδες ημερησίως Αγαπημένη καπνοί: μέντα, μήλο+κανέλα+ρούμι, μήλο+κυδόνι+φράουλα Καλα μην συναντηθουμε ποτε "σιχαμερε" τυπε. :lol: :lol: Ενταξει πλακα κανω απλως δεν τη μπορω καθολου Ειναι ενα απο τα τρια πραγματα στη ζωη που δεν τα αντεχω! Τωρα παντως αφου βαρεθηκα να καπνιζω craven για 2,5 χρονια το γυρισα παλι στα τσιγαρα και για λογους πρακτικους λογους που εχουν να κανουν με το οτι καθε βραδυ στη δουλεια πλενω παρα πολυ τακτικα τα χερια μου, οποτε συνηθως ειναι υγρα, οποτε πως να στριψω; Ε; Ετσι το γυρισα στα davidoff gold slims. Ναι καλα καταλαβατε εκεινα τα ψιλα τα πουστικα! Οσο για ποσοτητα 2 πακετα και βαλε. Απλως αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι μεγαλη οικονομικη αιμορραγια 280-300 ευρω το μηνα θελουμε μαζι με τη Θαλεια μονο για τσιγαρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες