Jump to content
Sign in to follow this  
BLOODY64

περι καπνισματος

Recommended Posts

Που πήγανε οι φωτογραφίες?..............

χαχαχαχαχα.

http://homepages.pathfinder.gr/nargilorouf...rgile_setup.htm

Ναργιλέ εννοώ. Τσιγάρο δεν το αντέχω!

μητσάρα είσαι μερακλής. έχεις φτιάξει και οντά πασά μου? δοκίμασε αντί για σκέτο νερό να βάλεις μέσα και κάνα δυό ποτήρια βότκα. :drunk:

εγώ κάνω καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 3-4 μερες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μητσάρα είσαι μερακλής. έχεις φτιάξει και οντά πασά μου? δοκίμασε αντί για σκέτο νερό να βάλεις μέσα και κάνα δυό ποτήρια βότκα. :drunk:

εγώ κάνω καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 3-4 μερες.

To έχω αναγάγει σε επιστήμη... Αντί για νερό, βάζω αφέψημα Μέντα. Απλά υπέροχο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνχαρητηρια να τα εκατοστησεις χαχα ελα πλακα κανω μην το παρεξηγησεις (αλλα σοβαρα τωρα 3 πακετα ρε τερας?ελεος)

Ξεχασα να γραψω δεν καπνιζω και συχαινομαι επισης να φυσανε τον καπνο πανω μου

Βασικά, λόγω δουλειάς καθιστική-γραφείο , το καταφέρεις εύκολα.... Τα 2 τελευταία έτη το έχω κόψει 2 φορές για μεγάλο χρονικό διάστημα και με βλέπω να το ξανακάνω, διότι το έχω ξεφτιλίσει... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ένα καπνό Old Holborn κίτρινο (τον μικρό) ανά 2-3 μέρες περίπου... Καλά μου φαίνεται...

1 Craven μεγάλο κάθε 5 μέρες

Καπνό Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες.

Και εγω Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες. κανω

Συμπερασμα: οι στρωμακηδες καπνιζουμε καπνο και σε μεγαλο ποσοστο Ο.Η :tooth::smoke::smoke::smoke:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 ναργιλέδες ημερησίως

Αγαπημένη καπνοί: μέντα, μήλο+κανέλα+ρούμι, μήλο+κυδόνι+φράουλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11 χρονια πια ...άκαπνος υγιής!!!...ξερω ξερω ειμαι ξενερωτος ε?

χαχα! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαθος τροπος να φτιαχνεται καποιος.Το εννατο σκληροτερο ναρκωτικο,χειροτερο απο το χασις(15ο),LSD(17o).

Ερευνα του BBC.

Απο την στιγμη που το γουσταρει κανεις,καλα κανει για παρτη του,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,δεν φταινε να ρουφανε και να ανεχονται την αηδια που διαλεξατε για παρτη σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαι άκαπνος εδώ και .... 18μήνες στην πρώτη ουσιαστική απόπειρα κοψίματος (από 16-3-2007).

Κάπνιζα 20-30 τσιγάρα ημερησίως Camel. Επί 20χρόνια. Αρκετό κακό έκανα στον εαυτό μου ...

Σήμερα αντέχω με κάποια ήπια ενόχληση τον καπνό των άλλων (αν και είναι αλήθεια ότι δεν το συναντώ πολύ αφού στο γραφείο δουλεύω μόνος (άρα από την ώρα που σταμάτησα εγώ να καπνίζω δεν υπάρχει άλλος) ενώ στο σπίτι επίσης δεν καπνίζει κανείς άλλος).

Όταν συναντώ την αδελφή μου που συνεχίζει να καπνίζει το αντέχω χωρίς να ζηλεύω.

Καμιά φορά ... νοσταλγώ κάποια τσιγάρα (και την ηδονιστική χαλάρωση που έφερναν μετά το φαγητό και πριν το σεξ ...) αλλά ύστερα στρέφομαι προς άλλες πηγές ικανοποίησης ... λίγο πιο ώριμες?! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λαθος τροπος να φτιαχνεται καποιος.Το εννατο σκληροτερο ναρκωτικο,χειροτερο απο το χασις(15ο),LSD(17o).

Ερευνα του BBC.

Απο την στιγμη που το γουσταρει κανεις,καλα κανει για παρτη του,ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ,δεν φταινε να ρουφανε και να ανεχονται την αηδια που διαλεξατε για παρτη σας.

Εχεις καποιο link για αυτη την ερευνα?Μου φαινεται παραξενο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχεις καποιο link για αυτη την ερευνα?Μου φαινεται παραξενο!!

Την ειχε ο Σκαι πριν μια βδομαδα,η επιστημινικη αυτη ερευνα πρεπει να εχει γινει το 2005 απο το BBC.

Εαν ψαξεις στο ιντερνετ θα την βρεις.

Το Νο 5 ηταν το αλκοολ,μεχρι εκει καταφερα να δω,με πειρε ο υπνος.Δυστηχως τις καλιτερες εκπομπες τις μεταδιδουν μετα τα μεσανυκτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοφτε το σιγα σιγα γιατι θας σας κοψει αυτο σιγα σιγα... :katana:

Ρε φιλε 3 πακετα πριγκηπα την ημερα????Χριστε Μου :pray:

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε και ουτε ειχα την ταση η την περιεργεια να το δοκιμασω!

Μακρια ρε μαγκες απο το ριμαδι...Θα μας φαει ολους...Καπνιζοντες και μη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ καπνίζω καμια 15αριά τσιγάρα prince light (το άσπρο) αλλά επειδή όντως οι στρομάδες καπνίζουν old holborn, σκέφτομαι να το γυρίσω κι εγώ να είμαστε πολλοί, να κάνουμε power buy να μας έρχεται φθηνότερα :lol: :lol: :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
11 χρονια πια ...άκαπνος υγιής!!!...ξερω ξερω ειμαι ξενερωτος ε?

χαχα! :D

Όχι ξενέρωτος!!!!

Θα έλεγα πως τα τελευταία 11 χρόνια είσαι σαφώς πιο μάγκας από εμένα, που όλο λέω να το κόψω και όλο το μεταθέτω "για την Δευτέρα".

Old Holborn Aromatic 25mg κάθε 2 ημέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχουν ατομα που απεχουν απο το τσιγαρο,αλλα και καποιοι που επιτυχως το διεκοψαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δυστυχώς καπνίζω και καπνίζω πολύ, 2 πακέτα την ήμερα τα εχω στάνταρ. πρέπει όλοι κάποια στιγμή να βάλουμε μυαλό! η μάρκα μου είναι Lucky Strike silver

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα περίπου 15 χρόνια που κάπνιζα έκανα από Camel άφιλτρα μέχρι Silk Cut άσπρα (όταν είχα ενοχές)... Συνήθως από 1 (min) ως 2 (max) πακέτα την ημέρα.

Όταν ήμουν στην Αγγλία έκανα στριφτά για λόγους οικονομίας (δήθεν, αφού ήμουν φουγάρο κανονικό) και προτιμούσα είτε Old Holborn είτε Drum μπλε καπνό.

Αυτό κράτησε μέχρι πριν από 5+ χρόνια που το έκοψα και έχω γίνει άλλος άνθρωπος...

Ποτέ δεν θα πίστευα ότι μπορεί να έχω τόση αντοχή χωρίς ίχνος γυμναστικής!...

Επίσης είχα ξεχάσει εντελώς γεύσεις και μυρωδιές που είναι καθημερινές για τους μη-καπνιστές αλλά η δικιά μου μύτη, με 15 χρόνια πίσσας μέσα της, δεν μπορούσε να "πιάσει"...

Μου έχει λείψει πολλές φορές το τσιγάρο αυτά τα 5 χρόνια, αλλά βλέποντας το όφελος της απουσίας του καπνού από τον οργανισμό μου δεν γυρνάω πίσω με τίποτε! Πολύ βαρύ το τίμημα της γεύσης του ρημαδο-τσιγάρου!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως μπορείς να το ξαναρχίσεις...

Σωστότατος.

Το έκοψα για 12 χρόνια.! Εντελώς.! Και το ξανάρχισα απο μ@λ@κία προσπαθόντας να εκβιάσω μια φίλη μου να το κόψει.

4 χρόνια στον καπνό και το ξανάκοψα. 1 χρόνο τώρα. Εθισμός στην συνήθεια και όχι στην νικοτίνη.

Τώρα,.? Τώρα περιμένω να γίνω 80 (αν φτάσω ως εκεί) ν αρχίσω τα σκληρά :D και όλα τα απαγορευμένα. Δεν θα προλάβουν να με ξετινάξουν. :D

Τα λεφτά που έδινα το χρόνο σε δύο χρονάκια έπαιρνα ένα καλόμεταχειρισμένο fazerάκι...... :D :D (για να μην πω καινούργιο.!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1 Craven μεγάλο κάθε 5 μέρες

Craven φοβερος καπνος, πολυ αρωμα, πολλη γευση :_rock-on:

Και εγω Old Holborn κίτρινο 25g ανα 2 μερες. κανω

Συμπερασμα: οι στρωμακηδες καπνιζουμε καπνο και σε μεγαλο ποσοστο Ο.Η :tooth::smoke::smoke::smoke:

Και εγω οταν καπνιζα καπνο στρωμα ηθελα να παρω. Μετα οταν ξαναγυρισα στο τσιγαρο μου περασε :lol: :lol:

2 ναργιλέδες ημερησίως

Αγαπημένη καπνοί: μέντα, μήλο+κανέλα+ρούμι, μήλο+κυδόνι+φράουλα

Καλα μην συναντηθουμε ποτε "σιχαμερε" τυπε. :lol: :lol:

Ενταξει πλακα κανω απλως δεν τη μπορω καθολου Ειναι ενα απο τα τρια πραγματα στη ζωη που δεν τα αντεχω!

Τωρα παντως αφου βαρεθηκα να καπνιζω craven για 2,5 χρονια το γυρισα παλι στα τσιγαρα και για λογους πρακτικους λογους που εχουν να κανουν με το οτι καθε βραδυ στη δουλεια πλενω παρα πολυ τακτικα τα χερια μου, οποτε συνηθως ειναι υγρα, οποτε πως να στριψω; Ε;

Ετσι το γυρισα στα davidoff gold slims. Ναι καλα καταλαβατε εκεινα τα ψιλα τα πουστικα!

Οσο για ποσοτητα 2 πακετα και βαλε.

Απλως αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι μεγαλη οικονομικη αιμορραγια 280-300 ευρω το μηνα θελουμε μαζι με τη Θαλεια μονο για τσιγαρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα