D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 BMW Touratech (απλό) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Άψογος, σωστός και πανέτοιμος ο Giovanni! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Όλα τα BMW είναι λίγο τσιμπημένα...και το νέο 1200GS ADVENTURE.Τί λες και συ varadero;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Όλα τα BMW είναι λίγο τσιμπημένα...και το νέο 1200GS ADVENTURE.Τί λες και συ varadero;;;;;; <{POST_SNAPBACK}> τις κόβω τις φλέβες λέμεεεεεεε.... έρωτας κεραυνοβόλος αλλά για να την πάρω...τώρα που έρχονται οι γιορτές θα πρέπει να πω τα κάλαντα σε όλη την Ευρώπη, και πάλι....αν θα πάρω το τιμόνι... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 τις κόβω τις φλέβες λέμεεεεεεε.... έρωτας κεραυνοβόλος αλλά για να την πάρω...τώρα που έρχονται οι γιορτές θα πρέπει να πω τα κάλαντα σε όλη την Ευρώπη, και πάλι....αν θα πάρω το τιμόνι... :( <{POST_SNAPBACK}> Βάζω το τρίγωνο....από φωνή πως τα πάς;;;Καλην ημέραν άρχοντες κι αν είναι ορισμός σας....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Και θα το λέμε και μεταγλωτισμένο σε όλες τις Ευρωπαϊκές... Άγιε Βασίλη τ'ακούς;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Το αρνητικό είναι ότι όταν το γεμίζω τελείως (και τα 37 λίτρα) μου κρύβει τα όργανα της μοτοσυκλέτας και όταν στρίβω το τιμόνι τέρμα, πατιέται η κόρνα. Συμπερασματικά: Είναι ότι το πιο ιδανικό για ταξίδι Και τρίτο Είναι πάλι της Bagster και είναι το Mini TT No 24. Τιμή: 85 ευρώ. Πολύ πολύ μιρκό και θαυματουργό. Είναι 6-7 λίτρα (με το φερμουάρ αυξομειώνετε ο όγκος) Προσαρμόζεται μόνο πάνω σε tank cover της Bagster. Διαθέτει εξωτερική διάφανη θήκη για το κινητό και θήκη για χάρτη (ή εγγράφων) Έχει ιμάντα μεταφοράς (στον ώμο). Θετικό είναι ότι προσαρμόζεται στο tank cover μόνο με το κλιπς (χωρίς να χρειάζεται και τους πίσω κρίκους, όπως όλα τα υπόλοιπα tank bags της Bagster) Συμπερασματικά:Ιδανικό για μέσα στη πόλη (έχει τα κατάλληλα λίτρα) και πιστέψτε με, με έχει λύσει τα χέρια. Αρνητικό: Δεν έχει rain cover μανίσιο (αλλά έκανα δική μου πατέντα). <{POST_SNAPBACK}> εγώ έχω baster πάλι αλλά με τις πλαϊνές θήκες. δεν ακουμπάει μόνο στην κόρνα αλλά και στην μίζα. :( μου άρεσε πολύ το μικρό που σίγουρα δεν ακουμπάει πουθενά και πρέπει να είναι ότι πρέπει για μικρές βόλτες. αν θέλει να δει κανείς Photo ας μου πει.... και θα το φωτογραφήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 εγώ έχω baster πάλι αλλά με τις πλαϊνές θήκες. δεν ακουμπάει μόνο στην κόρνα αλλά και στην μίζα. :( μου άρεσε πολύ το μικρό που σίγουρα δεν ακουμπάει πουθενά και πρέπει να είναι ότι πρέπει για μικρές βόλτες. αν θέλει να δει κανείς Photo ας μου πει.... και θα το φωτογραφήσω. <{POST_SNAPBACK}> Αντώνη αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχει το ίδιο tank bag με τον Δημήτρη (zaharakis) και βρίσκει στη μίζα και στην κόρνα γιατί όχι μόνο έχει τα ''αυτιά'' αριστερά και δεξία, αλλά επηδεί το ρεζερβουάρ του Varadero είναι αρκετά ψηλό. Φαντάζομαι ότι δεν είναι ότι καλύτερο να γυρνάει η μίζα ενώ είναι σε κίνηση ο κινητήρας.... για κοίτα το λίγο. Πάντως το μικρό tank bag Mini TT που έχω ποστάρει και σε φώτο μου έχει λύσει τα χέρια. Παντού μ'αυτό και δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα κουμπώνει και ξεκουμπώνει από το tank cover της Bagster. Χαλάλι τα γιούργια του... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 είναι αυτό σε μπλέ. αυτό που έχει και ο gkourounis δες στο ίδιο post Fri 25 Nov 05 - 13:19. Μάλλον το ίδιο έχει και ο Δημήτρης. Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω που ακουμπάει στην μύζα εκτός απο το να το σπρώχνω με το χέρι και να μην το βάζω μέσα στην πόλη. ίσως κάποια πατέντα .... θέλει σκέψη. Θα ψάξω να βρώ το tank bag Mini TT ... δεν πα να ακούσω οτίδήποτε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 Τελικά λέγαμε το ίδιο tank bag :) Να το πάρεις το Mini TT και θα με θυμηθείς. Πάντως για το πρόβλημα με τη μίζα και τη κόρνα δεν υπάρχει λύση. Απλά να κόβεις λιγότερο το τιμόνι. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2005 sorry, είναι το κίτρινο, εγώ το έχω σε μπλε (ίδιο με την μοτο) είναι ελάχιστα διαφορετικό... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες