Jump to content
Sign in to follow this  
papg

Διαγραφή μηχανής

Recommended Posts

Τι πρέπει να κάνουμε όταν θέλουμε να παραδώσουμε πινακίδες κυκλοφορίας της μηχανής και να γίνει διαγραφή .Δεν βγάζω άκρη. Πήγα στην εφορία που είναι ο ο φάκελος της μηχανής Και μου είπαν ότι πρέπει να την δώσω για ανακύκλωση σε κάποια από της εταιρίες του χώρου (όπως τα αυτοκίνητα).Την μηχανή την έχω παρατήσει χαλασμένη σε γνωστό μου σε κάποιο νησί. Μιλήσαμε με εταιρία ανακύκλωσης που είναι στο νησί και είπαν ότι δεν μπορούν να την πάρουν και ότι δεν χρειάζεται. Τελικά τι ισχύει ξέρει κανείς ,πρίν πάω ξανά στην εφορία και είμαι και μακριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πριν περίπου 4 χρόνια είχα παραδώσει πινακίδες από το παλιό μου Bandit, Δυστηχώς την δουλειά την είχε κάνει η μητέρα μου με εξουσιοδότηση που της είχα κάνει, οπότε δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες για εφορίες κ.λ.π. Το σίγουρο είναι πάντως πως το μηχανάκι δεν το έδωσα για ανακύκλωση και ακόμη το έχω για ανταλλακτικά.

ΥΓ. Μου ακούγεται λίγο κουλό να πρέπει να δώσεις το μηχανάκι για ανακύκλωση για να παραδώσεις πινακίδες. Και αν θέλεις να το τρέχεις μόνο σε πίστα και δεν χρειάζεσαι πινακίδα τι γίνεται? Θα βρεις ανακυκλωμένο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ρώτησα εφορία ο υπάλληλος ξυνόταν μάλλον (πήγα Αύγουστο). Για να δούμε τι ισχύει τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν στέκει αυτό, παραδείνεις πινακίδες και το τρέχεις μόνο πίαστα αν γουστάρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια νομιζω πηγαινες με την αδεια και την πινακιδα στο χερι στο μηχανολογικο και τελος...τωρα που μας επιασε ξαφνικα να γινουμε οικολογικο κρατος (πρεπει να μας τσουξει κατι πρωτα για να το κανουμε) παιζει να ειναι απαραιτητο και το να δωσουμε το οχημα για ανακυκλωση σε καποια μαντρα που κανει αυτη τη δουλεια...στο μηχανολογικο παρε (αν δε το εχεις κανει ακομα) και θα σου πουνε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα