landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 σημερα το απογευματακι πηγα για μια δουλεια μεχρι την Νεαπολη (15 περιπου χιλιομετρα εξω απο τον αγιο νικολαο)...στον γυρισμο λιγο μετα την νεαπολη και σε μια ευθεια πηγενα με 90-100χλμ/ω ,ξαφνικα βλεπω ενα XT με αλαρμ στο αλλο ρευμα και κοβω ταχυτητα... βλεπω ενα παλικαρι λιγο πιο κατω ,κορναρω και κανω κινηση με το χερι μου ρωτοντας τι εγινε...το παλικαρι μου φωναζει "εμεινα".Σταματαω στην ακρη (στο χαντακι δηλαδη) αναβω αλαρμ και κατεβενω....Περναω απεναντη και ρωταω τι εγινε φιλαρακι? μου λεει εμεινα με το XT το οποιο εκανε και εναν φριχτο μεταλικο ηχο μεσα στο μοτερ...(ακουγοταν πολυ σοβαρο...).Ακομα εσταζε και λαδια απο κατω απο το μοτερ....Μου λεει οτι ειχε παρει τηλεφωνο και ερχονταν να τον παρουν απο το γραφειο που ειχε ενοικιασει το μηχανακι... Εγω δεν τον βοηθισα τελικα σε τιποτα,αφου ηταν οκ ,αλλα η χαρα του που σταματισα ηταν απιστευτη...εντομεταξη οσο ειμουν εκει περασαν απιστευτες μηχανες..τα παντα ,v-storm, bmw ,varadero ,ducati...,africa twin...τα παντα λεμε...κανενας δεν σταματισε....Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ...αυτο με εξοργισε...γιατι το ιδιο πρωι διαβαζα για τον χαιρετισμο των μοτοσυκλετιστων!!! τι να τον κανω τον χαιρετισμο ,αν δεν βοηθαμε οταν τον βλεπουμε τον αλλο με alarm kai το κρανος στα 50μερτα ποιο πισω...???????????????????????????????? πως να ειμαι μαζι τους στην "χαρα" οταν δεν ειναι μαζι μου στην "πικρα".....? τελικα κανενας αλλος δεν σταματισε....καλα οι κουτακιδες ,αλλα και οι μηχανακιδες....???????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Μην περιμενεις τιποτα πια Απο την στιγμη που δεν χυνεις αιμα για να αποκτησεις το αγαπημενο σου οχημα, δεν υπαρχουν ταυτοτητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) ..ακυρο δεν ειδα που εγραψες οτι ειχε κρανος στον δρομο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 δυστιχως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 ναι ειχε και αλαρμ και το κρανος πανω σε μια ασπρη τσαντα πλατης 40-50 μετρα πισω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 τελικά δεν είναι μόνο η δική μου ιδέα. Η αληλλεγγύη μεταξύ μοτοσυκλετιστών είναι φαινόμενο που σπανίζει όλο και περισσότερο. Μη μασάμε όμως, καλά έκανες φίλε και σταμάτησες, κι ας μην χαιρετάς κάθε δέκα δευτερόλεπτα τις μηχανές που βλέπεις. Η βοήθεια είναι πιό σημαντική από το "γειάαααααα"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Για περάστε οι καινούριοι του mybike από ΕΔΩ και πείτε την γνώμη σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Μην περιμενεις τιποτα πια Απο την στιγμη που δεν χυνεις αιμα για να αποκτησεις το αγαπημενο σου οχημα, δεν υπαρχουν ταυτοτητες Τι ψάχνεις φίλε, όσο τα πράγματα έχουν μαζικοποιηθεί λίγοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Εσύ έκανες την διαφορά και μπράβο σου. Γιατί αρκετοί είναι πια και αυτοί που έχουν δίκυκλο για χρηστικούς λόγους μέσα στην πόλη και το Σ/Κ στριμώχνονται στην Εθνική με το αυτοκίνητό τους. Τι να σου πει αυτός για τον χαιρετισμό και αλληλεγγύη??? Νοοτροπία των κουτάκιδων, όπως έχει ειπωθεί και σε σχετικό topic. Εμείς όμως οφείλουμε προς τα νέα παιδιά που μπαίνουν και διαβάζουν να τους δείξουμε το σωστό για να μην γίνουν μάζα. Αρκετά τα αποχαυνώνουν στο κονσερβοκούτι της TV. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2014 Το απογευμα κατηφοριζα απο Ηρακλειο προς νοτια Κρητη. Διαδρομη 50-60 χιλιομετρων. Στην αρχη της, σε κατι ευθειες, προσπερνοντας κατι κουτια βλεπω μια μηχανη μπροστα μου. Πλησιαζω και ηταν ενα cbf1000 με αναβατη φουλ εξοπλισμενο (κατι που συναντω σπανια).Κατα την προσπεραση τον χαιρετησα με κορνα και με σηκωμα χεριου. Ανοιγει τον ρυθμο του λιγο και με ακολουθει. Το παλικαρι ηθελε, προφανως, παρεα διοτι ηταν ουτε μου κολλουσε, ουτε εμενε πισω. Και εγω απο την πλευρα μου ειχα εναν σταθερο ρυθμο και δεν εδειχνα τασεις "κοντρας". Οδηγησαμε κανα 40αρι χιλιομετρα μεχρι τις Μοιρες οπου και χωρισαν οι δρομοι μας παλι με χαιρετουρα. Χαρηκε και αυτος και εγω. Η τελευταια φορα που μου ετυχε κατι παρομοιο ηταν πριν δυο χρονια οπου στον ιδιο δρομο συναντω ενα cbf600 και το ακολουθησα μεχρι και το Ηρακλειο σαν να ημασταν μια παρεα. Ελπιζω να μην περασουν παλι δυο χρονια για την επομενη αναλογη περιπτωση. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες