Jump to content
kris

provlima sto 1048R

Recommended Posts

Το κρανος του Xristos848 για το VTR 1000 !

Κράνος HJC FG-23

:D :D :D :D :D

Τροποποιήθηκε από τον liago86

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Το κρανος του Xristos848 για το VTR 1000 !

Κράνος HJC FG-23

:D :D :D :D :D

Φίλε μην με μπερδεύεις με τον KRISS.....εγω είμαι αληθινός και με έχουν δει και πολλοι απο εδώ μέσα.

Μην τα ισοπεδώνεις όλα......και αφου δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ του προφίλ μου θα το αλλάξω

Οταν υπάρχει ένα σχόλιο μέσα σε μπλε πλαίσιο σημαίνει πως κάνω απάντηση στο συγκεκριμένο.ΔΕΝ το έγραψα εγω,οπότε αυτό το σχόλιο δεν το έγραψα εγω με το VTR....απλα απαντώ σε αυτό.

Προσέχετε λίγο σας παρακαλώ για τυχον παρεξηγήσεις

Τροποποιήθηκε από τον honda55551

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ???? :/

Στέρεψε το topic ???? :blink:

Τέλος ???? Δεν έχει άλλο ???? :cry: :cry: :cry:

ΟΧΙΙΙΙ !!!!!! :shock:

ΤΗΕ TOPIC MUST GO ON !! :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μην με μπερδεύεις με τον KRISS.....εγω είμαι αληθινός και με έχουν δει και πολλοι απο εδώ μέσα.

Μην τα ισοπεδώνεις όλα......και αφου δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ του προφίλ μου θα το αλλάξω

Οταν υπάρχει ένα σχόλιο μέσα σε μπλε πλαίσιο σημαίνει πως κάνω απάντηση στο συγκεκριμένο.ΔΕΝ το έγραψα εγω,οπότε αυτό το σχόλιο δεν το έγραψα εγω με το VTR....απλα απαντώ σε αυτό.

Προσέχετε λίγο σας παρακαλώ για τυχον παρεξηγήσεις

Ωπα φιλε μ@λ@κια εκανα εγω, σορρυ για το λαθος!!!

Μπερδεψα το προφιλ σου με αυτο του φιλου του κρις, ο ζηλος μου να ανακαλυψω και αλλο παρασκηνιο με οδηγησε σε υπερβολη!

Δεν μπορω να σβησω τα αλλα μυνηματα τωρα, απλα ξεκαθαριζω οτι ειναι λαθος μου! :cheers:

Τροποποιήθηκε από τον liago86

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια ο Χριστος ειμαι...οχι ο Χριστοφορος....ελεος.εδω το profile μου το εκανεν αλλοι.οχι να κανω και δευτερο...παιδια στα αληθια ξερω το ξαδελφο του κρις1098-1066-1095-1047,5(χρισστοφορε αν το δεις πλακα κανω) :gathering: μου αρεσουν οι απαντισεις σας.πως μπορω να κανω ενα θεμα καινουριο και να μην γραφω εδω απορειες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...