Jump to content
kris

provlima sto 1048R

Recommended Posts

Ταξιδευτη μακαρι να ειναι τα πραγματα οπως τα λες, γιατι απο παντα γουσταρα καργα τις ducati, και βασικα ακομα μου εχει μεινει αποθημενο που δεν αγορασα τοτε εκεινο το monster 900ie

Καποια μερα στο γκαραζ μου θα βρισκεται μια ducati παντως...

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σας έκανε να γεμίσετε 9 σελίδες όμως...

Άλλα θέματα πολύ ενδιαφέροντα μετα βίας έχουν 5-6 απαντήσεις.

Στο αίμα μας είναι μου φαίνεται το άρπαγμα...

Τέλοσπάντων ,καλά είναι να σπάει και η μονοτονία...σαν ταινία με τον Στήβεν Σηγκάλ ένα πράμα...την βλέπεις για κανα δίωρο και μετά ξεχνάς τι είδες...

Γυναίκααααα...τα :popcorn: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά sorry, αλλά για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι…

Πρόσφατα έγινα ο ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός DUCATI DESMOQUINDICI RR (ξέρετε… είναι το προηγούμενο του DESMOSEDICI RR).

Λοιπών, το εν λόγω εργαλείο το πήρα μεταχειρισμένο από Κίνα, μου έβγαλε όμως ένα μικρό προβληματάκι στον ΜΠΟΞΕΡ κινητήρα του! Μήπως ξέρετε κανα καλό μάστορα να το πάω να το κοιτάξει???

Αααα για να μην ξεχάσω λέω να του βάλω τα Michelin Enduro Comp III, καλά δεν είναι??

Please, μην αρχίσετε το δούλεμα… αλήθεια λέω!

… για να ακούω προτάσεις…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδιά sorry, αλλά για να μην ανοίξω άλλο θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι…

Πρόσφατα έγινα ο ευτυχισμένος ιδιοκτήτης ενός DUCATI DESMOQUINDICI RR (ξέρετε… είναι το προηγούμενο του DESMOSEDICI RR).

Λοιπών, το εν λόγω εργαλείο το πήρα μεταχειρισμένο από Κίνα, μου έβγαλε όμως ένα μικρό προβληματάκι στον ΜΠΟΞΕΡ κινητήρα του! Μήπως ξέρετε κανα καλό μάστορα να το πάω να το κοιτάξει???

Αααα για να μην ξεχάσω λέω να του βάλω τα Michelin Enduro Comp III, καλά δεν είναι??

Please, μην αρχίσετε το δούλεμα… αλήθεια λέω!

… για να ακούω προτάσεις…

ΑΑααα, από κίνα είπες εε..???

Επέτρεψε μου να σου προτείνω να πάρεις και ένα πολύ καλό κράνος

SHOEI V-Moto Savage TC-5

ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΛΕΜΕΕΕ !!!!

Για τα λάστιχα ένα έχω να πώ...........

ΒΑΛΤΑ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ !!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 50-60 ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΑΜ !!!!!!

Ένα μόνο ρε φιλαράκι μήπως, λέω μήπως το μοντέλο σου δεν υπάρχει ??

Μήπως είναι το Ducati DESMOFRAPENDICI F Sport ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:gd_cheers: εκαναν τα φρενα ενα τριξιμο...την κακοπιω πολυ ομος.αυριο θα την παω συνεργειο...

την πήρες καινούργια την μηχανή ή μεταχειρισμένη, παίζει να ήταν άστρωτα τα τακάκια και με το ζόρισμα που της έκανε να τα παίξανε.

Κανονικά άμα είναι αστρωτά πρέπει να τα πας για κάμποσα χιλιομετρα ψιλοχαλαρα να πατησουνε σωστά. Αν τα ζορίσεις, τότε ζορίζεται

εκτος απο τα τακάκια και η δισκόπλακα.

(και λίγη πλακα)

Ρε σεις απο το πολυ ban ban που διαβάζω νόμιζα μια στιγμή οτι μπήκα σε κυνηγετικό σύλλογο, ηρεμίστε λίγο μην πάρουνε τα σκάγια κανα αθώο :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
re oti thelete lete.kai ego san krivome piso apo to pc kano to ntai ston lenox luis.

Eγω κανω τον μαγκα στον Ronnie Coleman

YEAH BUDDYYYYYYYYYYYY

...light weight light weight........

http://www.youtube.com/watch?v=6ziOhn-rD7Y

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω κανω τον μαγκα στον Ronnie Coleman

YEAH BUDDYYYYYYYYYYYY

...light weight light weight........

http://www.youtube.com/watch?v=6ziOhn-rD7Y

παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος εδω.ακουσα πολλα για το φορουμ αλλα δεν πολυξερω απο υπολογιστες....(δεν ξερω αν θα δειτε αυτο που γραφω)....παιδια νομιζω απο τη φοτο που ειδα τη παρασκεβη απο τον υπολογιστη ενωσ φιλου πως ξερω τον κρις!οσα ειπε συμπτωση θα ειναι ολα;αν,λεω αν ειναι αυτοσ αληθια λεει.τωρα στη φοτο νομιζω ειναι ο ξαδελφοσ του ο γιοργοσ με το 1098 το δικο του...θα μαθω σιγουρα και θα σασ πω...(αν δειτε την απαντηση πεστε μου παρακαλω να ξερω)τα λεμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
....παιδια νομιζω απο τη φοτο που ειδα τη παρασκεβη απο τον υπολογιστη ενωσ φιλου πως ξερω τον κρις!οσα ειπε συμπτωση θα ειναι ολα;αν,λεω αν ειναι αυτοσ αληθια λεει

Ο καιρος Γαρ Εγγυς

Ο kriss ζει αναμεσα μας :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπον, πολυ διασκεδαστικο θεμα... Δεν θα μιλουσα αλλα τελικα δεν μπορω αλλο.

Ημουν σχεδον πεπεισμενος οτι ο "kris" δεν εχει οχι 1098R αλλα ουτε 50αρι εξαβολτο! Trolls υπαρχουν πολλα και μπορουν να λενε οτι θελουν...

Να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη;

1. Καταρχας δεν ξερει καν το ονομα του μοντελου που πηρε; :rolleyes: Ανθρωπος που εχει δωσει 37 χιλιαρικα για να παρει τα ιδια αλογα με ενα Ιαπωνικο SΒΚ που θα ειχε παρει με τα μισα λεφτα, προφανως το εχει κανει γνωριζοντας το γιατι...

ΞΕΡΕΙ απο μηχανες!

Ειναι δυνατον λοιπον να λεει τη μια ...1049, την αλλη 1048 και μετα αφου τον εχουν διορθωσει ολοι να λεει 1098;

Στην τελικη οποιος μαζευει 37+ χιλιαρικα με αιμα και τα δινει για μια μηχανη, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και την θελει ΠΟΛΥ. Ειναι το ονειρο του ρε παιδι μου! Δεν θα ηξερε τον τυπο του μοντελου καν;

Η μηπως περασε απο μια αντιπροσωπεια, την ειδε στη βιτρινα κ ειπε ααα ωραιο μηχανακι αυτο θα παρω;

2. Αφου δεν ειναι πιτσιρικας του μπαμπα και εχει φτυσει αιμα να μαζεψει τα λεφτα, τοτε για ποιο λογο αντιδρα τοσο απαραδεκτα απεναντι σε ανθρωπους που ΔΕΝ ξερει και τους μειωνει κατα τετοιο αισχρο τροπο; Δεν ξερει πως οτι εχει ο καθενας το αγαπαει αφου εχει σκιστει να το αγορασει; Αλλος ενα Z, αλλος ενα ΚΤΜ, αλλος ενα Yamaha. Αυτο ηθελε, αυτο μπορεσε, αυτο αγαπαει.

Το "το πισω μου λαστιχο κανει οσο ολο σου το μηχανακι" ειναι κατι που θα ακουγες απο σπυριαρικο 20χρονο φλουφλη των

Βορειων Προαστειων που εχει μαθει να κανει τσαμπουκαδες με τα λεφτα του μπαμπα...

3. Οι ξενοι λενε "the proof is in the pudding", η αλλιως ΔΕΙΞΕ το μηχανακι. Ελα και δειχτο μας!

Εδω ομως υπαρχει ενα "θεματακι": εεε ναι ξερετε ειμαι στην Κυπρο. Βολικοτατο ε;; :rolleyes:

Οποτε τι μενει; Φωτο. Ε, πως ημουν σιγουρος οτι φωτο ΔΕΝ θα δουμε; Αυτη τη στιγμη (Σαββατο) δεν εχει καμια φωτο, ειτε μεσα στο thread (παρα τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οδηγιες ΟΛΩΝ για το πως να βαλει φωτο!) ειτε μεσα στο προφιλ του.

Και μπαμπουινος να ησουν, μετα απο τετοιες αναλυτικοτατες οδηγιες μια φωτο θα μπορουσες να τη βαλεις λεμε! :lol: :rolleyes: Φωτο ομως πουθενα! (γιατι αραγε;)

4. Και κρατησα το καλυτερο για το τελος: Εβαλε οπως εμαθα φωτο μιας ...μαυρης μηχανης;;; :wallbash:

Ελεος!!! Το 1098R βγαινει σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ χρωμα: ΚΟ-ΚΚΙ-ΝΟ!!

Δεν υπαρχει μαυρο, δεν υπαρχει ασπρο, δεν υπαρχει κιτρινο!!! Μ Ο Ν Ο ΚΟΚΚΙΝΟ!!

Και για να γινω πιο ακριβης, στο 1098R το μονο μαυρο που υπαρχει ειναι η καρινα που ειναι αβαφη και μιας που ειναι carbon ειναι μαυρη!

http://images.google.gr/images?hl=el&q...sa=N&tab=wi

Kαι ΑΥΤΟ δηλαδη λαθος ρε μαστορα; Ειλικρινα θα το διασκεδασω ΠΟΛΥ να σε δω να δικαιολογεις γιατι το 1048-49-98R σου ειναι.... μαυρο!!! :lol:

Α! Και κατι ακομα: εχεις καν ιδεα τι μεγεθος εχει το πισω σου λαστιχο;;;

(αλλα τι λεω; Εδω δεν ηξερες αλλα και αλλα, θα ξερεις αυτο;; :lol: )

Ε λοιπον, να σου δωσω μια μικρη χρησιμη πληροφορια: αν σου χρεωνουν το 190αρι οσο κανει ενα 250αρι "καθαρο" τοτε σε πιανουν λιγο κοροιδο μαστοραααααααααααααααααα!!

Οχι τιποτε αλλο αλλα εμενα και πολλους αλλους τα 190αρια μας τα χρεωνουν ενα 250αρι ευρω!!

ΥΓ. Καλα θα κανεις να εξαφανιστεις με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασιες γιατι μερικοι απο εμας εδω ΔΕΝ ειμαστε καλα στα μυαλα μας..... :devil::angry:

Δεν ξερω αν το R βγαινει σε μαυρο ,αν και σε δυο εως τρεις μερες θα εχω το δικο μου απλο 1098 ,το οποιο βγαινει και σε κιτρινο ,οπως το S βγαινει και σε μαυρο οπως ειπες ,αλλα μαλλον βγαινουν οπως θελεις http://www.motorslist.gr/index.php?page=de...e592e437f9ec193 ,θα το τσεκαρω και θα ενημερωσω.

Τροποποιήθηκε από τον giorgosstamatis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια!!!!!δεν θα πιστέψετε...ο χριστοφορος ειναι τελικα..αληθια λεει.με τον τροπο του ομως.... :tease: στη φωτο που ειχε ηταν ο γιοργος,ο ξαδελφος με το 1098σ.μαζι πηραμε τισ μοτο...η αλιθια ομωσ δεν του πολυπηγενει το R του κρισ.ειναι αρκετα γυμνασμενος καιτου ειναι λιγο μικρο.τις μιλαει ομως και του ακουη πιστα.....κρις,αν δεισ το μνμ μου ειμαι ο χριστος ο φιλος του γιωργου που γνοριστικαμε στη ducati που ειχα το Κ7 750....ποτε θα αναμετριθουμε Χριστοφορε τα δυο μας; :burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπηκε ο Κris, εφτιαξε δευτερο προφιλ και γραφει αυτες τις μουφες οτι και καλα βρεθηκε ατομο που τον ξερει!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον liago86

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά το thread αυτό έχει καταντήσει πιά............. <_< <_< :unsure:

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!!!! :D :D ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!! :lol: :lol:

Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στο mybike :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια!!!!!δεν θα πιστέψετε...ο χριστοφορος ειναι τελικα..αληθια λεει.με τον τροπο του ομως.... :tease: στη φωτο που ειχε ηταν ο γιοργος,ο ξαδελφος με το 1098σ.μαζι πηραμε τισ μοτο...η αλιθια ομωσ δεν του πολυπηγενει το R του κρισ.ειναι αρκετα γυμνασμενος καιτου ειναι λιγο μικρο.τις μιλαει ομως και του ακουη πιστα.....κρις,αν δεισ το μνμ μου ειμαι ο χριστος ο φιλος του γιωργου που γνοριστικαμε στη ducati που ειχα το Κ7 750....ποτε θα αναμετριθουμε Χριστοφορε τα δυο μας; :burn:

Καταρχήν δεν γίνεται να κάνετε 2 ατομα διαφορετικά τα ίδια ορθογραφικά λάθη...άρα είστε το ίδιο άτομο,χώρια οτι πάλι δεν ξέχασες να παινευτείς "ειναι αρκετα γυμνασμενος καιτου ειναι λιγο μικρο".Τώρα αν του είναι μικρό ίσως φταίνε αυτές οι κρεατίνες κτλ που παίρνουν στα γυμναστήρια :P :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι βλακεια εκανε στο νεο του προφιλ, εγραψε οτι εχει vtr 1000 και κρανος HJC FG-23 που ειναι open face!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώπω !!!! Γουστάρω τρελάάάάάάά !!!!!!

Σε αυτό το topic έχει γελάσει και ο κάθε πικραμένος!!!!!!!!!

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...