BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 μπες ΕΔΩ και ανεβαζεις την φωτο απο τον υπολογιστη σου,μετα κανεις αντιγραφη το λινκ που θα σου βγαλει και κανεις επικολληση εδω μεσα,ελπιζω να βοηθησα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Απάντηση, πιέζεις το μπουτόν κάτω δεξιά που γράφει Browse βρίσκεις τη φωτό μέσα στο PC σου, την επιλέγεις και κλικάρεις μετά το διπλανό που μπουτόν που λέει UPLOAD. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Λοιπον δεν ξερω τι ειπατε και τι εγινε στα υπολοιπα post εκτος απο την 1-2 σελιδες...συγγνωμη για να καταλαβω εχεις Ducati με 37.000 ΕUro ε Και? πρεπει να προσβαλεις ετσι τους αλλους?? Sorry Δηλαδη αλλα ειμαι 17 και παλεβω 4 μηνες με χαρτζιλικι για να παρω ενα μιχανακι γιατι ειναι το ονειρο μου και ετσι θελω να αρχισω. Πρεπει να εχω μοτο με 37.000 και να προσβαλω τους αλλους? και στο κατω κατω δεν ξερεις πως νιωθει ο αλλος και την οικονομικη του κατασταση.. Αφτα απο μενα, απλος ηθελα να τα πω..Καλη συνεχεια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) καλά......ότι πεί η βασίλισσά μου...... Σωπα καλο μου βασιλοπουλο....... Αντε ξεφυγα και εγω...ολο σπαμαρωωωω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον Miyu Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 τελικα με τα τακακια τι εγινε? με τις φωτο? αντε αγωνιουμαι!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 τελικα με τα τακακια τι εγινε? με τις φωτο? αντε αγωνιουμαι!! evala mia foto...kita to profile mou 1 απορία!!! Το 1098R έχει 180 άλογα, και κάνει 37.500 ?, οκ ? Το R1 έχει 189 άλογα με σύστημα εισαγωγής αέρα και κάνει λιγότερο από τα μισά, δηλαδή 14.000 ?. Και ρωτάω ΓΙΑΤΙ, το R1 να "τσαγώνει", όπως λέμε, το Ducati ???? Δηλαδή στο 1098R τι πληρώνεις ? Τα γράμματα στο ντεπόζιτο που λένε Ducati και το οτι οδηγάει ένα ίδιο ο Stoner ?? Και κάτι τελευταίο γιατί έκανα και εγώ λάθος, ο φίλος ο kris το Ducati το πήρε με τα λευτά που δούλευε σαν νταλικέρης, που δεν έχουν και πολύ υψηλό εισόδημα. Οπότε καταλαβένετε ότι του άρεσε πολύ αυτή η μηχανή, και δούλεψε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκληρά για να την πάρει, όπως μου εξήγησε σε προηγούμενο πόστ δούλευε και 12άωρα, οπότε μην νομίζετε οτι θα είναι κανα παιδάκι άσχετο με τα λευτά του μπαμπά που αγοράζει Πόρσε και Ντουκάτι. (Τουλάχιστον έτσι ελπίζω) file se evthies safos to r1 einai pio grigoro.tora omos strofes,ropi kai design to 1098 ine proto. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Αντε, με γεια και η vmax 2009 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 1 απορία!!! Το 1098R έχει 180 άλογα, και κάνει 37.500 ?, οκ ? Το R1 έχει 189 άλογα με σύστημα εισαγωγής αέρα και κάνει λιγότερο από τα μισά, δηλαδή 14.000 ?. Και ρωτάω ΓΙΑΤΙ, το R1 να "τσαγώνει", όπως λέμε, το Ducati ???? Δηλαδή στο 1098R τι πληρώνεις ? Τα γράμματα στο ντεπόζιτο που λένε Ducati και το οτι οδηγάει ένα ίδιο ο Stoner ?? paizei rolo k i poiotia kataskevis kai gnk to stisimo...den einai mono t aloga...oi iapones dinoun simasia ston kinitira,na nai to moto saita... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) Για να ανεβασεις φωτο εκτος απο αυτην που εβαλες στο προφιλ σου κανεις το εξης.... Α)...πας εκει που λεει "γρηγορη απαντηση" Β)...κανεις κλικ στην επιλογη που λεει "προεπισκοπηση/περισσοτερες επιλογες" Γ)...πας εκει που λεει "αναζητηση' βρισκεις την φωτο που θελεις απο τον σκληρο σου και αφου την μικρυνεις λιγο κανεις 'Upload" D)...μετα μπαινεις ακριβως απο πανω που λεει "διαχειριση Τρεχοντων Συννημενων"και πατας το πρασινο σταυρουδακι.....και η φωτο μπηκε.... Αυτααααααααα...ποιο αναλυτικα δεν μπορουσα να τα πω.... εξπερ εχω γινει........... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον Miyu Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 paizei rolo k i poiotia kataskevis kai gnk to stisimo...den einai mono t aloga...oi iapones dinoun simasia ston kinitira,na nai to moto saita... Ξερεις και εμενα μου αρεσουν τα ντουκατι, αλλα για ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια, καλυτερα μην μιλησουμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 den milisa gia axiopistia milisa gia piotita kataskevis k ayto isxuei Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 den milisa gia axiopistia milisa gia piotita kataskevis k ayto isxuei Στο ξαναλεω, καραγουσταρω τις ντουκατι και εγω, αλλα αμα βγαλουμε πλαστικα και ρεζερβουαρ, φαινεται διαφορα Εχουν φτιαξει σιγουρα οι Ιταλοι, αλλα πλεον στις Ιαπωνικες, η αξιοπιστια ειναι κατι δεδομενο(αξιοπιστια και ποιοτητα πανε παντα μαζι0 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 (τροποποιήθηκε) 1 απορία!!! Το 1098R έχει 180 άλογα, και κάνει 37.500 ?, οκ ? Το R1 έχει 189 άλογα με σύστημα εισαγωγής αέρα και κάνει λιγότερο από τα μισά, δηλαδή 14.000 ?. Και ρωτάω ΓΙΑΤΙ, το R1 να "τσαγώνει", όπως λέμε, το Ducati ???? Δηλαδή στο 1098R τι πληρώνεις ? Τα γράμματα στο ντεπόζιτο που λένε Ducati και το οτι οδηγάει ένα ίδιο ο Stoner ?? ... Σε ευθείες μάλλον είναι που αναφέρεσαι για το τσάγιασμα. Σε πίστα (αγώνες) μάλλον το μαμά R1 θα υστερεί σε κάποιους τομείς. Γενικότερα οι Ιάπωνες φτιάχνουν τα ss τους να έχουν και κάποια πολιτική χρήση. Αντίθετα η ducati συνηθίζει να βάζει ready to race περιφερειακά στα μηχανάκια της. Στα 37.500 που δίνεις, σίγουρα ενα μέρος τους πάνε στο όνομα και την "μοναδικότητα-εξωτικότητα" της μηχανής και τα υπόλοιπα σε "υλικό". Γιαυτό και ενα R1 με κάποια επιπλέων χρήματα (δεν πρόκειται να φτάσει το κόστος του Ducati με τίποτα) μπορεί να στηθεί ώστε να ανταγωνιστεί το ducati και σε αγώνες. Επίσεις ο Stoner δεν οδηγάει το ίδιο. Καμία σχέση... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 από τον stoui Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 evala mia foto...kita to profile mou file se evthies safos to r1 einai pio grigoro.tora omos strofes,ropi kai design to 1098 ine proto. Όντως σε design δεν πιάνεται με τίποτα το άτιμο όμως........ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 χωρις να θελω να σου χαλασω τα ονειρα το 1098R βγενει μονο σε κοκκινο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Το βιβλίο που προτείνει ο κύριος Πλεύρης στο συστήνω ανεπιφύλακτα και αυτό όχι γιατί δεν σε πιστεύω πως έχεις Ducati, αλλά για το ύφος των ποσταρισμάτων σου... www.youtube.com/watch?v=-qM224Hlw0w Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 1 απορία!!! Το 1098R έχει 180 άλογα, και κάνει 37.500 ?, οκ ? Το R1 έχει 189 άλογα με σύστημα εισαγωγής αέρα και κάνει λιγότερο από τα μισά, δηλαδή 14.000 ?. Και ρωτάω ΓΙΑΤΙ, το R1 να "τσαγώνει", όπως λέμε, το Ducati ???? Δηλαδή στο 1098R τι πληρώνεις ? Τα γράμματα στο ντεπόζιτο που λένε Ducati και το οτι οδηγάει ένα ίδιο ο Stoner ?? ... Είναι σχεδόν τραγικό να συγκρίνει κανείς το 1098R με μια γιαπωνέζικη τσαγιέρα.. μόνο το σύστημα traction control με το οποίο είναι εφοδιασμένο, κοστίζει σχεδόν όσο ένα R1. Μην με παρεξηγήσεις.. η Ρένα είναι ένα θεϊκό μοτόρι.. αλλά όλα έχουν και κάποια όρια. Και πραγματικά σκάω να μάθω... που είδες 1098R να κάνει κόντρα με R1. Mε τα 11,5 κιλά ροπής στις 10000 στροφές απέναντι στα 13,7@7750.. το βλέπω πολύ χλωμό να μιλήσει η σχιστομάτα στην ιταλίδα.. sorryz χωρις να θελω να σου χαλασω τα ονειρα το 1098R βγενει μονο σε κοκκινο Παίζει και το κόκκινο-άσπρο, team edition. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Το 1098S βγαίνει σε μαυρο και όχι το R !!Συμφωνώ με τον markous Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Είναι σχεδόν τραγικό να συγκρίνει κανείς το 1098R με μια γιαπωνέζικη τσαγιέρα.. μόνο το σύστημα traction control με το οποίο είναι εφοδιασμένο, κοστίζει σχεδόν όσο ένα R1. Μην με παρεξηγήσεις.. η Ρένα είναι ένα θεϊκό μοτόρι.. αλλά όλα έχουν και κάποια όρια. Και πραγματικά σκάω να μάθω... που είδες 1098R να κάνει κόντρα με R1. Mε τα 11,5 κιλά ροπής στις 10000 στροφές απέναντι στα 13,7@7750.. το βλέπω πολύ χλωμό να μιλήσει η σχιστομάτα στην ιταλίδα.. sorryz Παίζει και το κόκκινο-άσπρο, team edition. αυτο λεω και εγω μονο κοκκινο ασπρο...... στην φωτο ειναι μαυρο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2008 Eίναι ενα από τα καλύτερα και πιο διασκεδαστικά θεματα που εχουν ανεβει στο My Bike....Ever!!!!!!! Εχω πεθανει στο γελιο λεμε!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Λοιπον, πολυ διασκεδαστικο θεμα... Δεν θα μιλουσα αλλα τελικα δεν μπορω αλλο. Ημουν σχεδον πεπεισμενος οτι ο "kris" δεν εχει οχι 1098R αλλα ουτε 50αρι εξαβολτο! Trolls υπαρχουν πολλα και μπορουν να λενε οτι θελουν... Να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη; 1. Καταρχας δεν ξερει καν το ονομα του μοντελου που πηρε; Ανθρωπος που εχει δωσει 37 χιλιαρικα για να παρει τα ιδια αλογα με ενα Ιαπωνικο SΒΚ που θα ειχε παρει με τα μισα λεφτα, προφανως το εχει κανει γνωριζοντας το γιατι... ΞΕΡΕΙ απο μηχανες! Ειναι δυνατον λοιπον να λεει τη μια ...1049, την αλλη 1048 και μετα αφου τον εχουν διορθωσει ολοι να λεει 1098; Στην τελικη οποιος μαζευει 37+ χιλιαρικα με αιμα και τα δινει για μια μηχανη, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και την θελει ΠΟΛΥ. Ειναι το ονειρο του ρε παιδι μου! Δεν θα ηξερε τον τυπο του μοντελου καν; Η μηπως περασε απο μια αντιπροσωπεια, την ειδε στη βιτρινα κ ειπε ααα ωραιο μηχανακι αυτο θα παρω; 2. Αφου δεν ειναι πιτσιρικας του μπαμπα και εχει φτυσει αιμα να μαζεψει τα λεφτα, τοτε για ποιο λογο αντιδρα τοσο απαραδεκτα απεναντι σε ανθρωπους που ΔΕΝ ξερει και τους μειωνει κατα τετοιο αισχρο τροπο; Δεν ξερει πως οτι εχει ο καθενας το αγαπαει αφου εχει σκιστει να το αγορασει; Αλλος ενα Z, αλλος ενα ΚΤΜ, αλλος ενα Yamaha. Αυτο ηθελε, αυτο μπορεσε, αυτο αγαπαει. Το "το πισω μου λαστιχο κανει οσο ολο σου το μηχανακι" ειναι κατι που θα ακουγες απο σπυριαρικο 20χρονο φλουφλη των Βορειων Προαστειων που εχει μαθει να κανει τσαμπουκαδες με τα λεφτα του μπαμπα... 3. Οι ξενοι λενε "the proof is in the pudding", η αλλιως ΔΕΙΞΕ το μηχανακι. Ελα και δειχτο μας! Εδω ομως υπαρχει ενα "θεματακι": εεε ναι ξερετε ειμαι στην Κυπρο. Βολικοτατο ε;; Οποτε τι μενει; Φωτο. Ε, πως ημουν σιγουρος οτι φωτο ΔΕΝ θα δουμε; Αυτη τη στιγμη (Σαββατο) δεν εχει καμια φωτο, ειτε μεσα στο thread (παρα τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ οδηγιες ΟΛΩΝ για το πως να βαλει φωτο!) ειτε μεσα στο προφιλ του. Και μπαμπουινος να ησουν, μετα απο τετοιες αναλυτικοτατες οδηγιες μια φωτο θα μπορουσες να τη βαλεις λεμε! :lol: Φωτο ομως πουθενα! (γιατι αραγε;) 4. Και κρατησα το καλυτερο για το τελος: Εβαλε οπως εμαθα φωτο μιας ...μαυρης μηχανης;;; Ελεος!!! Το 1098R βγαινει σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ χρωμα: ΚΟ-ΚΚΙ-ΝΟ!! Δεν υπαρχει μαυρο, δεν υπαρχει ασπρο, δεν υπαρχει κιτρινο!!! Μ Ο Ν Ο ΚΟΚΚΙΝΟ!! Και για να γινω πιο ακριβης, στο 1098R το μονο μαυρο που υπαρχει ειναι η καρινα που ειναι αβαφη και μιας που ειναι carbon ειναι μαυρη! http://images.google.gr/images?hl=el&q...sa=N&tab=wi Kαι ΑΥΤΟ δηλαδη λαθος ρε μαστορα; Ειλικρινα θα το διασκεδασω ΠΟΛΥ να σε δω να δικαιολογεις γιατι το 1048-49-98R σου ειναι.... μαυρο!!! :lol: Α! Και κατι ακομα: εχεις καν ιδεα τι μεγεθος εχει το πισω σου λαστιχο;;; (αλλα τι λεω; Εδω δεν ηξερες αλλα και αλλα, θα ξερεις αυτο;; :lol: ) Ε λοιπον, να σου δωσω μια μικρη χρησιμη πληροφορια: αν σου χρεωνουν το 190αρι οσο κανει ενα 250αρι "καθαρο" τοτε σε πιανουν λιγο κοροιδο μαστοραααααααααααααααααα!! Οχι τιποτε αλλο αλλα εμενα και πολλους αλλους τα 190αρια μας τα χρεωνουν ενα 250αρι ευρω!! ΥΓ. Καλα θα κανεις να εξαφανιστεις με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ διαδικασιες γιατι μερικοι απο εμας εδω ΔΕΝ ειμαστε καλα στα μυαλα μας..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Στο ξαναλεω, καραγουσταρω τις ντουκατι και εγω, αλλα αμα βγαλουμε πλαστικα και ρεζερβουαρ, φαινεται διαφορα Εχουν φτιαξει σιγουρα οι Ιταλοι, αλλα πλεον στις Ιαπωνικες, η αξιοπιστια ειναι κατι δεδομενο (αξιοπιστια και ποιοτητα πανε παντα μαζι Καποτε πρεπει να τελειωσει αυτη η καραμελα ρε Γιωργο... Με ξερεις καλα, και ξερεις οτι δεν θα υπερασπιζομουν την Ντουκατι αν δεν το αξιζε (ΔΕΝ εχω κολληματα με μαρκες). Πλακα πλακα εχω οδηγησει και ημουν κατοχος μηχανων απο σχεδον ολες τις μαρκες... Απο 50αρακια 6βολτα, μεχρι μεγαλα Οn Off, και απο γυμνα μεχρι SBK... Τα μηχανακια που περνανε απο τα χερια μου, το πρωτο πραγμα που κανω ειναι τα ....λυσω μεχρι σκελετο! Καθαρισμος, επισκευη, βαψιμο κοκ. Λυνοντας ενα μηχανακι μαθαινεις πολλα για την ποιοτητα κατασκευης του. Βλεπεις τις λυσεις που εχει υιοθετησει ο κατασκευαστης (που πιανουν οι πλεξουδες, βιδωματα, κουμπωμα πλαστικων κλπ κλπ) Να δωσω μερικα προσφατα παραδειγματα λοιπον: Στο Kawasaki τα πραγματα δεν ηταν τοσο ροδινα... Αρκετες λυσεις ηταν λιγο φτηνιαρικες και το εβλεπες. Στο Aprilia Pegaso επισης τα πραγματα ηταν αρκετα "ασχημα". Φτηνα πλαστικα παντου, βιδωματα που χανανε το σπειρωμα τους, καλωδια χυμα και τυλιγμενα προχειρα με μονωτικη, αυτακια στα πλαστικα που σπαγανε με το καλημερα κλπ... Η διαφορα με το Honda Transalp που πηρα τωρα χαοτικη. Εβλεπες ΓΙΑΤΙ ο Ιαπωνας ειναι τοσο φημισμενος. Πλεξουδες μεσα σε σκληρες μονωσεις ΚΑΙ πιασμενες με ελαστικους συνδεσμους στο πλαισιο, πλαστικα που αλληλοκουμπωνουν μεταξυ τους ωστε να μην κουνιεται τιποτα, πλαστικα τοσο χοντρα που ενοιωθες οτι και να τα πυροβολησεις παλι δεν θα σπασουν, ποιοτητα βαφης για σεμιναριο.... Αριστη ποιοτητα γενικα, ΑΛΛΑ και εδω κανα δυο μικρα πραγματακια χαλανε το 10αρι: λαστιχενιες πατουρες που κοβονται με τον καιρο, και κανα δυο σπειρωματα στο υποπλαισιο των οργανων που φαγωθηκαν απο τις βιδες τους... Και παμε τωρα στη Ντουκατι; Πλαστικα εφαμιλλα της Honda και ισως και καλυτερα "οπτικα"... Ηλεκτρικα που απλα δεν υπαρχουν εφαμιλλα σε μηχανες (χρησιμοποιει CAN BUS οπως τα αυτοκινητα)... Κουμπωματα πλαστικων χωρις χιλιοστο τζογου, και ΟΛΕΣ οι βιδες ανοδιωμενες. Πλαστικα που απο μεσα εχουν αφρωδες υλικο η/και θερμικες ασπιδες για να προστατευει τα πλαστικα και το κουμπωμα τους απο ζεστη και τριγμους... Ειλικρινα προκαλω οποιονδηποτε να δει την ποιτητα κατασκευης απο οσο κοντα θελει! Νομιζω οτι δεν θα μπορεσει να βρει ΕΝΑ ψεγαδι. Και κατι για την περιφημη καραμελα της αξιοπιστιας. Η Ντουκ εχει κλεισει αισιως 1.5 χρονο ζωης. Μεσα σε αυτο τον καιρο εκανε τα ΠΑΝΤΑ: απο κινηση μεσα στο κεντρο με 40+ βαθμους ως "παπι", μεχρι ταξιδι σε 5 χωρες στην Ευρωπη με μπαγκαζια, και απο απειρα track days μεχρι ...εντουραδα στο εξοχικο μου!!! :lol: :lol: :lol: Ε λοιπον, δεν εχει κανει Κ Ι Χ !!! Ο Αλχημιστης πηρε ενα τριπαρταλο Μουλτιμουσταρδα που δεν ειχε αλλαξει ιμαντες εκκεντροφορων απο τοτε που ειχε αγοραστει το 2003!!!!!!!!!! ΠΕΝΤΕ ολοκληρα χρονια! Τη στιγμη που η Ντουκατι λεει οτι θελει αλλαγη καθε 24 μηνες. Για να μην πω για σερβις, λαδια κλπ.... Εδω το οδηγουσε στην εθνικη με 140-150 επι μια ωρα ΜΕ ΤΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!! και ομως σκυλι! Κιχ δεν εχει κανει. Νομιζω λοιπον οτι πλεον ΟΛΑ τα μηχανακια ειναι αξιοπιστα.... Αυτα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και εγω συνεχίζω να πιστεύω πως ντουκάτι δεν ηπάρχει..... Και το 1048 γράφτηκε ακριβώς απο ασχετοσύνη........δεν έγραψε 1088πχ για να πει πως πάτησα καταλάθος το 8 αντί το 9 που είναι και δίπλα δίπλα.Τώρα αλλου το 4,αλλού το 9!!!! Και συμφωνό πως ένας μεροκαματιάρης που έδωσε 37500 για να πάρει μια μοτοσυκλέτα θα ήξερε και το παραμικρό για αυτή,πολύ απλά γιατί με το ζαχάρωμα που θα της έριχνε μέχρι την στιγμή που θα την αγόραζε θα ήταν με τα περιοδικά και εγχειρίδια στο χέρι. Οπότε άντε γειά απο εμένα :P Μέχρι να σε δω με το ΜΑΥΡΟ (ειδική παραγγελια εεεε; μιας και τα έχεις) 1098R στο δρόμο δεν πιστεύω τίποτα.Δόξα το θεο απο συγκεντρώσεις καλά πάμε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 από τον honda55551 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 Μέχρι να σε δω με το ΜΑΥΡΟ (ειδική παραγγελια εεεε; μιας και τα έχεις) 1098R στο δρόμο δεν πιστεύω τίποτα.Δόξα το θεο απο συγκεντρώσεις καλά πάμε Mα... Ρε συ Ανδρεα.... :rolleyes: Το παιδι ΔΕΝ μπορεις να το δεις στο δρομο! -_- Αφου μενει στην Κυπρο! (πολυ βολικο ε; ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2008 ΥΓ. Αααααα!!! :lol: Εδω μιλαμε εχει ΠΟΛΥ γελιο!!!! :lol: :lol: Ρε σεις, το κρανος που δηλωνει στο προφιλ ο "kris" δεν το προσεξε κανενας;;; :lol: Κράνος: . . . . . . . . . . . . (Κατσε να το τονισω) Arai VX-Pro II :lol: :lol: Τωρα σε περιπτωση που (οπως εγω) εισαστε "στριτας" και δεν το ξερετε αυτο το μοντελο, εεεεεε...... ο λογος ειναι απλος.............. Βλεπετε...... ΤΟ ARAI VX-PRO ειναι ΑΥΤΟ: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ .....1049R TOY ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΥΡΑΔΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!!!! :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες