Jump to content
kris

provlima sto 1048R

Recommended Posts

βασιλια μου αργησες........μην μου το χαλας...μην μου το χαλας...... :bop:

Βάλε μία τάξη εδώ Βασίλισσα Νατάσσα!!! Κάνουν φασαρία και διαταράσουν τον βασιλικό ύπνο μου!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑ'Υ'ΛΩΣΩ!!!!! :devil::devil::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομιζεις ρε φιλαρακο οτι επειδη πηρες μια μηχανη, οτι εισαι ο καλυτερος

Και 100.000? να σκασεις, αν δεν εχεις τα χερια, θα εισαι ο πιο αργος

Θα σε παιρνανε και τα ον-οφφ 600 σαν σταματημενο

Εκτος αν απο τα 13 σου μονο ευθεια εχεις μαθει να πηγαινεις, ποδηλατη, ε ποδηλατη!!!

Για αυτο κοψε αυτο το στυλακι ''τα εχω για πρωινο'' και ''οσο κανει το τακακι μου κανει η μηχανη σου'' γιατι δεν περνανε αυτα

Εδω δεν ειναι η καφετερια που πηγαινεις, τα ατομα ειναι αλλου, εσυ δεν προκειται ποτε να το καταλαβεις

Αν δεν ξερεις να διακρινεις εναν ηχο απο τα φρενα, τοτε τι σκατα οδηγουσε τοσα χρονια?ταμπουρα?

Για αυτο σου λεω, πουλα το ρημαδι μπας και το ευχαριστηθει κανεις αλλος, και εσυ γυρνα στην cayenne σου και στην slk σου

Αυτα ειναι για αλλους, δεν ειναι για σενα

Α, και ειπαμε ε?Το υφακι ''οδηγαω εργαλειο'' αλλου ε?Εχω τσαγιωσει τοσους σαν και εσενα, που εχει γινει βαρεμαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε μία τάξη εδώ Βασίλισσα Νατάσσα!!! Κάνουν φασαρία και διαταράσουν τον βασιλικό ύπνο μου!!!!

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑ'Υ'ΛΩΣΩ!!!!! :devil::devil::devil:

Μπααααααα...εκανα μια προσπαθεια χτες...δεν με βαζουν παιδι μου απο κουβεντα.............

παραιτουμε της προσπαθεια αυτης.........

Αναλαβε......... :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομιζεις ρε φιλαρακο οτι επειδη πηρες μια μηχανη, οτι εισαι ο καλυτερος

Και 100.000? να σκασεις, αν δεν εχεις τα χερια, θα εισαι ο πιο αργος

Θα σε παιρνανε και τα ον-οφφ 600 σαν σταματημενο

Εκτος αν απο τα 13 σου μονο ευθεια εχεις μαθει να πηγαινεις, ποδηλατη, ε ποδηλατη!!!

Για αυτο κοψε αυτο το στυλακι ''τα εχω για πρωινο'' και ''οσο κανει το τακακι μου κανει η μηχανη σου'' γιατι δεν περνανε αυτα

Εδω δεν ειναι η καφετερια που πηγαινεις, τα ατομα ειναι αλλου, εσυ δεν προκειται ποτε να το καταλαβεις

Αν δεν ξερεις να διακρινεις εναν ηχο απο τα φρενα, τοτε τι σκατα οδηγουσε τοσα χρονια?ταμπουρα?

Για αυτο σου λεω, πουλα το ρημαδι μπας και το ευχαριστηθει κανεις αλλος, και εσυ γυρνα στην cayenne σου και στην slk σου

Αυτα ειναι για αλλους, δεν ειναι για σενα

Α, και ειπαμε ε?Το υφακι ''οδηγαω εργαλειο'' αλλου ε?Εχω τσαγιωσει τοσους σαν και εσενα, που εχει γινει βαρεμαρα

χαλαρωσε λιγο ρε δυνατε....διαβασε πρωτα πωσ ξεκινησε ο διαλογος και μετα μιλας.τωρα για τα σκιλς μου στη μηχανη.....αμα δεν δεισ δεν ξερεισ.."Εχω τσαγιωσει τοσους σαν και εσενα, που εχει γινει βαρεμαρα" :baby::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bρε πουλα το το ρημαδι το καβουρδιστηρι και παρε την νεα Χ6 σου λεωωω........

Χωραει περισσοτερα γκομενακια μεσα ντεεεεε :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαγκα,διακρινω ζηλια η μου φαινετε?δεν ξερεις ουτε πωσ τα αγορασα ουτε ποιος ειμαι ουτε πως τα βγαζω....τραβα τσαγωσε κοσμο οπως λες και ασε μας εμασ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε μαγκα,διακρινω ζηλια η μου φαινετε?δεν ξερεις ουτε πωσ τα αγορασα ουτε ποιος ειμαι ουτε πως τα βγαζω....τραβα τσαγωσε κοσμο οπως λες και ασε μας εμασ.

Δηλαδη ρε μαγκακι ποσο προκλητικος μπορεις να γινεις ακομα εδω μεσα?

Δεν σου κανει απορια που πεσανε ολοι πανω σου και σε κραζουνε?

Λες ολοι να ειμαστε περιεργοι εδω μεσα τελικα και εσυ ο σωστος η Μηπως το γουσταρεις ολο αυτο και το κανεις εσκεμενα?

Λες ολοι αυτοι να ειναι ζηλιαρηδες με την μοτο που εχεις?

Τι απο ολα αυτα ρε μαγκακι?για πες μας να λυσουμε το μυστηριο..

Για το αν τσαγωνεις για ποιους και ποσους δεν μου καιγεται μια παντως :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τασουλλι,δεσ πως αρχισε και μετα μιλας.με μια απλη ερωτηση,και ενα τυπογραφικο λαθοσ να πεφτουν ολοι απανω σου...κατι παει να πει ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τασουλλι,δεσ πως αρχισε και μετα μιλας.με μια απλη ερωτηση,και ενα τυπογραφικο λαθοσ να πεφτουν ολοι απανω σου...κατι παει να πει ε?

Εν μερει εχεις ενα δικιο αλλα εισαι ακρως προκλητικος ρε παιδακι μου και εσυ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν μερει εχεις ενα δικιο αλλα εισαι ακρως προκλητικος ρε παιδακι μου και εσυ :)

ρε φιλε εσυ τι θα εκανεσ δηλαδη?αυτοι αρχισανε...αν και δεν μου αρεσει να κρυβομαι πισω απο τον υπολογηστι και να τα λεω,τα εβαλαν ολοι μαζι μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 απορία!!!

Το 1098R έχει 180 άλογα, και κάνει 37.500 ?, οκ ?

Το R1 έχει 189 άλογα με σύστημα εισαγωγής αέρα και κάνει λιγότερο από τα μισά, δηλαδή 14.000 ?.

Και ρωτάω ΓΙΑΤΙ, το R1 να "τσαγώνει", όπως λέμε, το Ducati ????

Δηλαδή στο 1098R τι πληρώνεις ? Τα γράμματα στο ντεπόζιτο που λένε Ducati και το οτι οδηγάει ένα ίδιο ο Stoner ??

Και κάτι τελευταίο γιατί έκανα και εγώ λάθος, ο φίλος ο kris το Ducati το πήρε με τα λευτά που δούλευε σαν νταλικέρης, που δεν έχουν και πολύ υψηλό εισόδημα. Οπότε καταλαβένετε ότι του άρεσε πολύ αυτή η μηχανή, και δούλεψε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκληρά για να την πάρει, όπως μου εξήγησε σε προηγούμενο πόστ δούλευε και 12άωρα, οπότε μην νομίζετε οτι θα είναι κανα παιδάκι άσχετο με τα λευτά του μπαμπά που αγοράζει Πόρσε και Ντουκάτι. (Τουλάχιστον έτσι ελπίζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη θες να πεις οτι δεν θυμασαι τι εγραψες μετα?

Τα δικα μου σχολια(και αλλων) ηταν για αυτο και μονο

Δηλαδη πιστευεις οτι ζηλευουμε την 1098?

Σιγα το πραγμα ρε φιλε

Μια επισκεψη στην τραπεζα ειναι πια

Και γιατι να την ζηλεψω?

Μηπως απο μονη της μπορει να παει καλυτερα απο ενα R1 ή ενα ZX-10?

Eμενα με εχουν τσαγιωσει απειρα motard των 8000? στο βουνο, τι θα επρεπε να κανω δηλαδη, να παρω BOSS HOSS 5000CC?

Στο ειπα και πριν, το εχεις καταλαβει λαθος το πραγμα

Οι μοτοσυκλετιστες δεν ειναι σαν τους κουτακιδες, να τους νοιαζει μονο το φαναρι και το 0-100

Εδω μετρανε οι ΣΤΡΟΦΕΣ, δηλαδη ο Ο-Δ-Η-Γ-Ο-Σ!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απάντηση,

πιέζεις το μπουτόν κάτω δεξιά που γράφει Browse βρίσκεις τη φωτό μέσα στο PC σου, την επιλέγεις και κλικάρεις μετά το διπλανό που μπουτόν που λέει UPLOAD.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινω να πεσουν λιγο οι τονοι........αλλιως να κλειδωθει :lock: το τοπικ...

και αν εχει καποια αλλη απορια που να αφορα την μηχανη του ο φιλος kris να ανοιξει ενα καινουργιο θεμα στη σωστη κατηγορια....χωρις τσαγακια και τιλια......

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια λυση παντως ειναι το imageshack.us :)

θα αρκεστω στις δικες μου φιλε

Εγω προτεινω να πεσουν λιγο οι τονοι........αλλιως να κλειδωθει :lock: το τοπικ...

και αν εχει καποια αλλη απορια που να αφορα την μηχανη του ο φιλος kris να ανοιξει ενα καινουργιο θεμα στη σωστη κατηγορια....χωρις τσαγακια και τιλια......

φιλε πως κανω τι φοτο να φενετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:sorry::sorry::sorry: καλά......ότι πεί η βασίλισσά μου......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...