topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 Kαλημέρα σε όλους. Εν όψει απόκτησης νέου διπλώματος για μηχανή, σκέπτομαι σοβαρά την αγορά ενός νεόυ "παπιού" και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα παραπάνω. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΗΟNDA INNOVA 125 :) όχι γιατί μόνο είναι Honda ,αλλά γιατί εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ από τα υπόλοιπα 3 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2005 από τον Varadero 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 chekare kai to modenas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 Θεωρω οτι το Κυμκο ειναι ποιο πρωτοποριακο μηχανακι απο το παλιομοδιτικο Ινοβα. Το μονο αμορτισερ πισω δινει αλλη αισθηση στην οδηγηση (σαν μοτοσυκλετα) απ οτι το αρχαιο συστημα των 2 αμορτισερ. Επιπλεον απ οτι ξερω εχει δισκοφρενα εμπρος πισω την στιγμη που το Ινοβα εχει μονο μπροστα.(Στο 2005 θα παλευεις ακομα με σιαγωνες και ταμπουρα? ) Εκτος αυτου νομιζω πως ειναι και το ποιο δυνατο απ ολα της κατηγοριας. Τωρα απο αξιοπιστια δεν ξερω πως τα παει.Το ειχε ενας φιλος για την δουλεια του στην πολη ,αλλα το κρατησε μολις 1 χρονο γιατι του εκατσε μια καλη ευκαρια και πηρε ενα Kymco Grand dink 250 Scooter. Οσο το ειχε παντως ηταν ευχαριστημενος. Αυτα τα ολιγα γιατι δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος στα παπια.Εχω να ασχοληθω με αυτα κατι χρονια.Απ οτι βλεπω λεω και απο οτι εχω ακουσει. Εμφανισιακα παντως το κυμκο για μενα ειναι το ποιο ωραιο.(Αν και υποκειμενικο θεμα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 ΔΕΝ εχω ιδέα.....το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι πολυ καλύτερα απ'οταν έψαχνα εγω...χαχα Καλη αγορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 Ούπς... Είμαι άσχετη απο όλα όσα διάβασα.... ΗΟNDA INNOVA 125 KAWASAKI KAZE-R 115 KYMCO SPIKE 125R YAMAHA CRYPTON R 115 Ορίστε????????? Δεν μπορώ να ψηφίσω... :/ αφού δεν ξέρω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2005 Μάλλον μεταξύ KYMCO & HONDA θα "παιχτεί" το παιχνίδι της απόφασης προβλέπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2005 Εγω θα ξεφευγα... θα σου γυρισω το τοπικ τωρα... Αν ηταν για παπι ντε και καλα, θα προτιμουσα το διχρονο modenas dynamic... 150 χαω τελικη και ευκολα ;) και μια ερωτηση, ταπεινη ... θα παρεις και μοτο και παπι; γιατι αν παρεις μονο παπι, γιατι να μην παρεις καμια μοτεσυκλετιτσα στα 125; XT, XR, κλπ... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2005 (τροποποιήθηκε) file mou epeidi exw faei ta xronia mou me ta papia, kai akoma ta trww :P opws soupa kai parapanw koita to modenas kriss 115 (tetraxrono) exei poly kalo ropato kinitira kai poly stibari aisthisi san mixanaki. einai aksiopisto (apo peira milaw) kai ta antallaktika tou einai se logika plaisia timis (de xreiastike pote na parw kati na sou pw tin alitheia) frenarei poly kala, kai syberiferetai episis poly stathera. to innova, exei mia elafryteri aisthisi, kati omws pou de sendiaferei sto papaki, ektos kai an tha kopseis panw kapoio bouno :P:P einai PANAKRIBO, eleos!!!! ta authentika antallaktika tou einai episis PANAKRIBA, kai o sarakakis einai panta ekei gia na sou spaei ta @@... thewro oti to innova einai OVERATED san mixanima, apla epeidi einai HONDA kai epeidi stin ellada, arkei kati naxei onoma exei kai epityxia, mas to kopanane stin timi. den exei apolytws tipota pou na dikaiologei tin timi tou.... mono ti fimi tou aksiopistou... kai tin ypsili timi tou iapwnikou nomismatos... gia to kymco, nai exei kapoies diaforetikes epiloges, alla... to pisw diskofreno, to mono amortiser, kai to diplo plaisio... de tha sou xreiastoun pote sto papaki!! einai efetzidiko mixanima, oxi omws oso aksiopisto perimneis kane mia ereuna stous idioktites pou tha synantiseis sto dromo, kai tha katalabeis gia to krypton... den exw idea to kaze-r einai paremferes me to modenas 115 (moirazontai ton idio kinitira) alla ... einai kakasximo, opote pairneis to modenas stin katigoria auti paizei poly megali ypothesi to kostos zygise ta kai apofasise innova modenas kymco spyke Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2005 από τον katemis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2005 OXI PAPI!!! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2005 MODENAS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2005 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σε όλους! Είδα όλες τις απαντήσεις και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους σας.... Λοιπόν, παπί - και όχι μοτοσυκλέτα - θα πάρω επειδή το θέλω μόνο για χρήση εντός πόλης (βλέπε οικονομία) και επειδή διαθέτω ποσό έως 2000?. Επίσης, το MODENAS το είδα από κοντά και δεν με ενθουσίασε εμφανισιακά, μπορεί να είναι "σκυλί" κατά τα άλλα αλλά αποφάσισα να επιλέξω ένα εκ των 4 προαναφερμένων στην δημοσκόπηση. Για το HONDA άκουσα ότι είναι το πιό αξιόπιστο αλλά τρίζει το πίσω ταμπούρο και τα πλαστικά του και έχει πανάκριβα ανταλακτικά. Υπερεκτιμημένο κάπως...νομίζω ότι έπαψε να είναι και made in Japan.... Το KYMCO στρίβει τέλεια και φρενάρει τέλεια επίσης! Είναι Κορεάτικο και έχει φθηνά ανταλακτικά και μεγάλο ρεζερβουάρ. Από επιδόσεις είναι εξίσου καλό με το HONDA έμαθα από κάποιον που το έχει και κάθε μέρα το καλοκαίρι πηγαιοερχόταν σε μιά απόσταση 60χλμ εκτός πόλης. Το YAMAHA είναι ο ορισμός της μέσης λύσης με άφθονα ανταλακτικά και λίγο τσιμπημένα. Επίσης είναι από τα πιό οικονομικά "παπιά"..... Τέλος, το KAWASAKI είναι μιά από τα ίδια με τις χειρότερες επιδόσις εκ των 4....νομίζω Αυτές είναι οι απόψεις μου περί των 4 αυτών μοντέλων, με την τελική απόφαση να μήν έχει ληφθεί & να αιωρείται ακόμα στο μυαλό μου!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2005 από τον topmar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 Καλησπέρα. Καμμιά άλλη άποψη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2005 Εγω θα πρότεινα το cbr125 που στα κυβικά του θεωρώ ότι είναι οτι καλύτερο είναι. Για τετράχρονα μιλάω πάντα ε? Και πάει άνετα 130 και σε καμιά κατηφορίτσα 140-145. Επίσης δισκόφρενο μπρός πίσω, μονό αμορτισέρ, ψυγείο νερού για να μπορείς να πας και ενα ταξιδάκι, και πολύ μουράτο. Το είχα κάποτε και ήμουν υπερευχαριστημένος.Μέχρι και Ναύπακτο είχα πάει, κάτω απο 120 δεν έπεσα και φυσικά ούτε άναψε ούτε τίποτα. Για παπάκια δεν εχω ιδέα, ποτέ δεν είχα και ποτέ δε μου αρέσαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2005 Ωραιος ο θανος, και καλα τα λεει! ;) Αν παντως κατεληγα σε παπι θα επερνα σιγουρα HONDA ... αυριο που θα βγεις στο δρομο κοιτα τι παιζει απο παλια παπια (5ετιας εως και 25ετιας) και θα καταλαβεις γιατι το λεω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 Εγω θα πρότεινα το cbr125 που στα κυβικά του θεωρώ ότι είναι οτι καλύτερο είναι. Για τετράχρονα μιλάω πάντα ε? Και πάει άνετα 130 και σε καμιά κατηφορίτσα 140-145. Επίσης δισκόφρενο μπρός πίσω, μονό αμορτισέρ, ψυγείο νερού για να μπορείς να πας και ενα ταξιδάκι, και πολύ μουράτο. Το είχα κάποτε και ήμουν υπερευχαριστημένος.Μέχρι και Ναύπακτο είχα πάει, κάτω απο 120 δεν έπεσα και φυσικά ούτε άναψε ούτε τίποτα. Για παπάκια δεν εχω ιδέα, ποτέ δεν είχα και ποτέ δε μου αρέσαν <{POST_SNAPBACK}> Kαλησπέρα. Άν διάβασες όλο το προηγούμενο post μου, θα έβλεπες ότι το παπί θα χρησιμοποιηθεί για την πόλη και μόνο. Άρα ποιός ο λόγος να πάρω μηχανή που θα μου καίει παραπάνω? Ούτε και η τιμή του cbr125 υποθέτω ότι είναι κάτω από 2000? όπως τα παραπάνω παπιά έτσι δεν είναι? Καλό μέν αλλά αχρείαστο για κάποιον που ΔΕΝ πάει ταξίδια ακτός πόλης με μηχανές. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 Καλησπέρα φίλε. Καλά για το θέμα της βενζίνης αν με το παπάκι έκανες 100 χιλιόμετρα με 3 ευρώ με αυτό θα κάνεις 98 σιγά τα αυγά. Εγω στο πρότεινα σαν πιο ολοκληρωμένο μηχανάκι, και όσο και αν δε θες να βγείς εκτός πόλης μπορεί κάποια στιγμή να στη βαρέσει, αλλά και πάλι εχεις μια έξτρα δυνατότητα. Επειδή είπες τώρα βγάζεις δίπλωμα για πάνω απο 50 κυβικά υποθέτω οτι μόλις έκλεισες τα 18, άρα για το επόμενο δίπλωμα θες αλλα 3 χρόνια. Σε 3 χρόνια δε ξέρεις τι μπορεί να χρειαστεί. Συν τοις άλλοις είναι και αρκετά πιο ασφαλές σαν μηχανάκι απο ένα παπάκι. Όσο για τη τιμή του οκ πάσο δεν είμαι στη τσέπη σου.Νομίζω γύρω στα 3000 έχει. Πάρε αυτό που πιστεύεις οτι είναι πιο σωστό για σένα, εγω μια γνώμη είπα, πέτα την κιόλας στη τελική δε τρέχει τίποτα. Πολλά και καλά χιλιόμετρα με ότι και αν πάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 ΟΧΙ θα παρεις ΧΤ125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 Θανο ειναι λιιιγο μεγαλυτερος απο 18 :D http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1306 και ο κυριος εδω απο πανω μου καλα θα κανει να μετρησει καλυτερα τα λογια του για τα ΧΤακια! :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 και ο κυριος εδω απο πανω μου καλα θα κανει να μετρησει καλυτερα τα λογια του για τα ΧΤακια! :D :P <{POST_SNAPBACK}> χαχαΧαα Δεν τα εχω με τα ΧΤ ρε :P με τη YAMAPA εεεε YAMAHA θελω να πω, τα εχω οσο αφορα τα ΧΤ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2005 λολ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 πολυ καλο το cbr ακι αλλα ακριβο...γιατι δεν ακουγεται καθολου το suzuki fx 125cc;;;; πιστευω το καλυτερο παπι, κεντρικη αναρτηση ψιλοφαρδυ λαστιχακι πισω το μηχανακι μπαινει σε στροφη τρελα επισης εχει διπλο εκκεντροφορο κ μοτερακι σε σχημα V δηλαδη πολλα στοιχεια μηχανης πανω σε παπι εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,αξιοπιστο γρηγορο(βγαζει 150 km/h κοντερισια) βεβαια υπαρχει μονο μεταχειρησμενο αλλα σκυλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 ΠΑΙΔΙΑ KYMCO ΔΑΓΚΩΤΟ TO EIXA ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 14000ΚΜ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΤΟ MODENAS. KAI AYTO ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΟΝDA TI NA ΠΩ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Υ.Γ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ Η KYMCO ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 @Aggelos απαντησες μονος σου φιλε ... δεν αναφερθηκε επειδη δεν κυκλοφορει πια καινουριο ;) (βλακεια τους μεγαλη ) @gkourounis για να μιλας για την αντιπροσωπια με καλα λογια, υποδηλωνει πως την χρειαστηκες; με 14.000;;; μα ποτε κιολας;;; Επιμενω πως τα honda ειναι και θα ειναι τα καλυτερα παπια ... πιο πριν αναφερω και το γιατι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2troxoi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 @gkourounis για να μιλας για την αντιπροσωπια με καλα λογια, υποδηλωνει πως την χρειαστηκες; με 14.000;;; μα ποτε κιολας;;; Επιμενω πως τα honda ειναι και θα ειναι τα καλυτερα παπια ... πιο πριν αναφερω και το γιατι ... ΝΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΑΡΣΠΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΗΣ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑΣ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ. :) ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ HONDA HTAN TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΠΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ MADE IN JAPAN. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΤΟΓΓΥΛΟΦΑΝΑΡΑ ΤΟ GLX50 KAI TO SUPER CUB90. APO TO ASTRA KAI META ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΝΕΙΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες