Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Το fazer 600 που έχω αρχίζει και κάνει θόρυβο το μπροστινό ιδικά στις χαμηλές ταχύτητες, έχει 16000km περίπου. Στα πόσα αλλάζουν τα τακάκια και πόσο κοστίζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 περιπου 40Ε και τα αλλαζεις οταν εχουν φαγωθει. Αν κοιταξεις τα τακακια βλεπεις ποσο παστα εχουν ακομα. Επισης βλεπεις και τις δισκοπλακες αν εχουν αρχισει να κανουν βαθιες χαρακιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Αν αρχισουν να κανουν "βαθιες" χαρακιες τοτε το χασαμε το τραινο... ..κοιτα να προλαβεις ΠΡΙΝ τις βαθιες χαρακιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 file 16000 km tha eprepe na exoun allaxti idi,idika an ginete xrisi tis mixanis mesa sti poli.gia logos kirios asfalias eprepe na allaxtoun mexri tora....alla prosose kai tis xarakies epano sto disko....tha stixisoun giro sta 25 eura,an pas apo antiprosopia tis yamaha tha ta paris poli pio akriva kai fen tha exoun kamia diafora me alla apo ekso magazia.to mono pou allazi ine to kouti....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Αν αρχισουν να κανουν "βαθιες" χαρακιες τοτε το χασαμε το τραινο... ..κοιτα να προλαβεις ΠΡΙΝ τις βαθιες χαρακιες. ναι βρε, δεν ειπαμε να γινει αυλακια για νερο, αλλα η δισκοπλακα εχει επανω χαρακιες απο την χρηση, αν δεις οτι ειναι περισσοτερο απ' οτι θα επρεπε εισαι για αλλαγη. Αντε τωρα να εξηγησεις με γραπτο λογο το απεραντο βαθος των χαρακιων. Χαρακιρι θα κανω, χεχεχε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Οντως 16.000 χλμ ειναι πολλά. Επρεπε να ειχαν αλλαχτει. (Βέβαια τωρα που το σκέφτομαι, εγω εχω 15.500 χλμ και δεν τα χω αλλαξει ακομα...) :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Μάλιστα, ευχαριστώ ρε παιδιά, θα πάω να τα αλλάξω μέσα στη βδομάδα. Πάντος για τιμή 25ευρώ δεν το βλέπω, στην Κρήτη είναι όλα τσιμπιμένα. Αλήθεια όμως τα τακάκια από μαγαζιά έξω είναι το ίδιο καλά με αυτά της μαμά yamaha? δεν θέλω να κάνω τσιγκουνιές στα φρένα μου, τα θέλω αγκυρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Επρεπε να τα αλλάξεις απο προχθές!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Στα 15000 είμαι οκ για μπροστά, Έχω αλλάξει όμως ήδη μια φορά τα πίσω. Ο θόρυβος μπροστά είναι επειδή είναι semi-floating (τέτοια δεν είναι και στο fazer;) τα τακάκια και αφού έχουν φαγωθεί και λίγο, είναι λογικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Δεν έχω ιδέα τι είναι τα semi-floating τακάκια.... Πάντος όταν δεν πατάω φρένο δεν ακούς τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες