DIMITRISZ750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλωs σαs βρηκα το ονομα μου ειναι δημητρηs και εχω ενα kawasaki Ζ750/07 μαυρο το οπιο ωποs καταλαβενεται ειμαι παραπολυ ευχαριστημενωs απο την αγορα μου.και παλι καλωs βρηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλώς τον hulk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλώς ήλθες Δημήτρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλές βόλτες. Βάλε και καμία φωτογραφία απο το μωρό σου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Γειά σου συνονόματε!!!! Καλωσήλθες στην παρέα μας!!!!! Γυμνό μοτόρι βλέπω έχεις!!!! Για μπέκα και εδώ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...0&start=200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2008 Καλώς ήρθες φίλε! Καλά ποσταρίσματα! Από που είσαι; καλά εσύ... μην χάσεις... :P Γειά σου συνονόματε!!!! Καλωσήλθες στην παρέα μας!!!!! Γυμνό μοτόρι βλέπω έχεις!!!! Για μπέκα και εδώ http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...0&start=200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIMITRISZ750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2008 Eυχαριστω παιδια για το καλοσορισμα και πιστευω οτι θα τα λεμε απο εδω .η σε καποια συναντησει για την ερωτησει απο που ειμαι απο αθηνα (ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες