Jump to content
Sarevock

GhostRider

Recommended Posts

Σε κάποιο περίπτερο είδα και εγώ έκπληκτος το παρακάτω (και το απαθανάτισα με την φωτογραφική μου μηχανή):

:_w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Ε??????????????????????? :shock::shock::shock::shock:

Αυτό θα πεί εκμετάλλευση.... :shock:

Και λές να την πήρε κανείς και να λέει έχω την μότο του GHOST? :_w00t::_w00t::_w00t::_w00t::_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο τύπος έχει και site στο internet που βγάζει trailer για τις ταινίες του και διάφορα άλλα όπως shop κ.λ.π. www.ghostridermovie.net Μπείτε, έχει πολλή πλάκα(μπουφάν που γράφει 666 ghostrider χεχεχε).

Κάντε μια αναζήτηση στο google για ghostrider και εκεί θα δείτε οτι όλα γίνονται για το χρήμα.

Η πρώτη επαφή με τον φάντασμα-οδηγό και εμένα έγινε σε μια έκθεση μοτοσυκλέτας που μια οθόνη σε ένα περίπτερο έδειχνε τα κατορθώματα του.Η πρώτη σκηνή που είδα ήταν να κάνει σφίνα ανάμεσα σε ένα φορτηγό και τις μπαριέρες με 300 χλμ. και απο τότε κατάλαβα οτι ο άνθρωπος είναι ή psycho ή μαλάκας. Πιθανότατα το δεύτερο για μένα αλλά ανεξάρτητα απο αυτό ο τύπος έχει πραγματικά ικανότητες ακόμα και αν έχει πέσει λίγο μοντάζ. Πάντως πρέπει να είναι πολλοί στο κόλπο και ορισμένα πράγματα είναι πολύ κραυγαλέα για μούφα(πχ στο ghost rider 2-goes wild τον πιάνουν οι μπάτσοι με το ποδήλατο και τον πηγαίνουνε στο τμήμα με το κράνος και βγαίνει απο το τμήμα φορώντας το και καλά οτι κανείς δεν ξέρει την ταυτότητα του). Νομίζω οτι ο ghostrider ισορροπεί πάνω σε ενα λεπτό σκοινί ανάμεσα στη μούφα και την πραγματικότητα με τάσεις να πέσει προς τη μεριά της μούφας. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη αλλά πάντως απάντησα ναι στο poll.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες