Jump to content
Sign in to follow this  
billy-steed

front control relocation σε honda steed!!!

Recommended Posts

Καταρχας να πω ενα γεια σε ολα τα μελη!!! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω μιας και δεν ξερω που αλλου να ρωτισω για το κιτ της παρακατω φοτο. ενδιαφερομαι να βρω ακριβως αυτα τα footpegs και γενικα το κιτακι αυτο. εκανα ενα search στο ιντερνετ αλλα δεν το βρηκα καπου ,αν γνωριζετε που μπορω να το βρω θα μου κανατε μεγαλη χαρη. οπως γραφω και στον τιτλο το θελω για ενα steed. Ευχαριστω προκαταβολικα...

post-6946-1220718902.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα.

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο κιτ της φωτογραφίας, αλλά γενικά μπορώ να πω τα εξής:

1. Τέτοιου είδους custom parts έχουν η Elmec Sport (επίσημος αντιπρόσωπος της Harley Davidson) και η Cobet (επίσημος εισαγωγέας των Ural, μέσω της Custom Chrome Europe). Σίγουρα έχουν και άλλα καταστήματα, ωστόσο αυτή τη στιγμή δε μου' ρχεται κάποιο...

2. Θα βοηθούσε, αν ανέφερες και την περιοχή που μένεις ή στην οποία ψάχνεις.

3. Στην τελική, δε χάνεις τίποτα ρωτώντας και κάποιον οδηγό μιας μηχανής με τέτοια αξεσουάρ. Λογικά, οι περισσότεροι θα σε κατατοπίσουν ευχαρίστως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μενω αθηνα , αλλα δεν εχω προβλημα να το παραγγειλω και μεσω ιντερνετ αν το βρω καπου .Ενδιαφερομαι για το κιτ της φοτο αλλα και για οποιο αλλο εχει μπαρα στη μεση για να "δενουν" οι δυο πλευρες. βεβαια εχω ακουσει πως στο steed ταιριαζουν και μερη απο harley οποτε ειναι πιθανο να το βρω και απο εκει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα