TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 φιλοι μου καιρος δεν ειναι να κανονισουμε κανα καφε και εμεις???ακουω γνωμες απο λαρισαιους και οχι μονο. πεστε μερα - τοπο - ωρα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ?????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Απλα, οι συντοπιτες σου, δεν ειναι τοσο συχνοι "θαμωνες" στο forum, και δεν το εχουν δει ακομα! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyclops 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Φιλε χαιρετω λαρισαιος εδω αν μαζευτουν και αλλοι ειμαι μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
curvebendus rapidicus 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 Απλα, οι συντοπιτες σου, δεν ειναι τοσο συχνοι "θαμωνες" στο forum, και δεν το εχουν δει ακομα! ;) έτσι ακριβώς βεβαίως να τα πούμε για καφεδάκι όποτε θέλετε. (είμαι πωλητής σε όλη την επικράτεια της θεσσαλίας οπότε να το ξέρω απο 2 μέρες νωρίτερα να μην σας στήσω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zx??rr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2008 + 3 απο Κατερίνη. Να πάμε και κάπου βολτίτσα: Ελασσόνα, λίμνη Πλαστήρα, Περτούλη κ.τ.λ. Κατα προτίμηση Κυριακή ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AGK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 Και γω μεσα ειμαι για οπου κανονιστει.Να βρεθουμε για κανενα καφεδακι να τα πουμε.Για βολτα και εμενα κυριακη θα με βολευε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 μαγκες ενοειτε κυριακη.πεστε που θελετε και ειμαι μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λαρισα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2008 la la la la la la LARISA!!!! LALALALALALALAL LARISAAAA!!! EE ΚΑΝΩΝΗΣΤΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 εγώ βρίσκομαι ζζζγκαρδίτσα...αλλά ως το τέλος του μήνα δεν προλαβαίνω ούτε να χ$σω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λαρισα 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 οπιοσ εχει on off την πεμπτη αυριο 4 σεπτεμ παμε μια βολτα μονοημερη στον ολυμπο! οπιοσ θελει..........ερχεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες