Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Καλημέρα και καλορίζικο το νέο μέλος της ζωής σου!! Χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός, έχω ακούσει οτι στο συγκεκριμένο μοντέλο προβλήματα προκύπτουν στον κύλινδρο ,συνήθως χτυπάει μπιέλα, αληθεύει? Pls advise, γιατί και εγώ ακόμα στο ψάξιμο είμαι για αγορά.. Και πάλι καλορίζικο και καλούς δρόμους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Από γκάζι τελική έχει 165 BTW, το απλο GS 650, εχει "κοντερισια περιπου 180! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koyot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 αν και [ευρωπαιος] για πρωτη φορα που θα πω να παρεις γιαπωνεζικο λογο καθημερινης χρησης στη πολη μεσα....ο γερμανος ειναι λιγο δυσκολος και σκορτσαρει...τωρα εξαρταται και την χρηση που θα του κανεις φιλαρακι.. :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lazaros32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Όσο το έψαξα και το συζήτησα με γνώστες κανένας δεν μου είπε ότι έχουν πρόβλημα. Ίσα ίσα μου είπαν ότι είναι σκυλιά και δεν παθαίνουν τίποτα. Ναι το απλό όντος ο κατασκευαστείς το δίνει τελική 175 αλλά το Dakar έχει άλλες σχέσεις γιατί είναι πιο χωμάτινο και για αυτό έχει τελική 165 Τέλος σκορτσάρισμα δεν νιώθεις. Δεν έχει καμία σχέση με άλλα μονοκύλινδρα. πραγματικά είναι πολύ καλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2008 Τέτοια να ακούω να με πρηζόνετε να πάρω και εγώ ένα...Και πάλι καλές βόλτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες