μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ....ΤΣΕΧΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΤΕ????!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> ΟΧΙ!!! Άδεια θελουμε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 μπορει τελικα καποιος να γραψει ακριβως ημερομηνια και μερος,ακριβως ομως να κανουμε τα κουμαντα μας...; παντως και γω για μια μερα βολτα με κοβω να κατεβαινω παιδες,λογω δουλειας... και αν μου πειτε τη μερα θα ηθελα να εχω και το κινητο απο καποιον που θα παρει μερος στην εκδρομη για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε για τη συναντηση...οποιος προσφερεται.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...τελικα "κλεισαμε" 4 δικλινα..(παει η σουιτα μρ τα τζακια κλπ,μας την "φαγανε" χτες... :( ....και παλι καλα που βρεθηκαν και αυτα...) ...Αggelos...πμ!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ...και απο Πατρα...θα σας φορτωθουμε για μια ημερα...αν δεν προκυψει τιποτα που να χαλασει τα σχεδια..Και black hawk"Θανάση....να εχουμε κανα κινητο να σας βρουμε;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 και ποια μερα ειπαμε..;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 24 25 και 26 θα είμαστε εκεί Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ..θα το τσεκαρουμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ..θα το τσεκαρουμε... <{POST_SNAPBACK}> ....να το τσεκαρετε!!! :D ...εμεις, σας περιμενουμε!(και χωρος υπαρχει!!εξ αλλου ο καλος χωραει παντου!!!!) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2005 ... Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΆΝΤΑ ΥΠΆΡΧΕΙ.Ο χΡΟΝΟς ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΆ ΜΑς ΤΑ ΧΑΛΆΕΙ ΛΊΓΟ ...παντως θα προσπαθησουμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 Θα πάμε,έστω και για ενα καφε !! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 ....και drinnnnnnnkkkk?????!!!! :o :o (τσικουδια κρητικη,home made!!) :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 ....και drinnnnnnnkkkk?????!!!! :o :o (τσικουδια κρητικη,home made!!) :lol: :lol: :lol: <{POST_SNAPBACK}> ...για καλο εισαι αδερφε;;;καλου κακου καβατζωστε και κανα τρικλινο ακομη...μετα την τσικουδια.... αντε να δουμε...θα τα καταφερουμε;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 .....ελατε σεις και τα βρισκουμε!! ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2005 Θαναση...θα το κανονισουμε μεταξυ μας...βεβαια για να μην παρεξηγησει κανεις θελω να σας προλαβω...Ειναι οι μερες γιορτινες,οικογενειακες και ειμαστε και με υποχρεωσεις.Θα το προσπαθησουμε απο Πατρα...και αν τελικα τα καταφερουμε θα ερθουμε ή θα βρεθουμε τελος παντων...Μην ταζουμε ομως...και παρεξηγηθουμε...οπως κατσει.Η παρεα σας καλη,διαθεση υπαρχει..οπως ερθει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2005 ...ε,δεν θα παρεξηγηθουμε κι'ολας!! :lol: :lol: ....Οποιος θελει,και μπορει,και "γουσταρει" ειναι η κατασταση!!.. ..(απλα μου τη "δινουν" εκ των υστερων,κουβεντες του στυλ.."αα..και ηθελα...αν το'ξερα εγκαιρα...δεν το πηρα χαμπαρι..."κλπ,κλπ...κουβεντα να γινεται δλδ.. ) :) :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Edmark 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 ...Εγω ρε παιδια,λεω Ιτεα 'η Γαλαξιδι..Και ωραια ειναι,και,ελπιζω να βρισκονται πιο ευkολα ξενοδοχεια(ενω Βολος με το Πηλιο διπλα.. :/ Επιπλεον ειναι πιο κοντα στους περισσοτερους(Αθηνα) Τωρα, για τους απο Θεσ/νικη,δεν νομιζω οτι ειναι και τοοοσο μακρυα(μεσω Μπραλλου..Τι να πουμε και μεις,εδω, που εχουμε τα ιδια km με αυτους απο Θεσ/νικη +ferry?? ;) Για τους Πατρινους δεν το συζηταω!! (αλλα ασε,αυτοι την"πατανε"απο αλλου,π.χ.τηλεφωνα!!! :lol: :lol: ) <{POST_SNAPBACK}> Ωραιο το Γαλαξειδι, ρε μαγκα εαν θελετε εχω ακρες (εμ τη ξενοδοχος ειμαι?) στο διπλανο χωριο (αγιους παντες 9χλμ προς ναυπακτο)...μην κλεισετε δωματια χριστουγενιατικα στο Γαλαξειδι θα σας πιασουν το κ@#$ αγριος. Οπιος θελει πληροφοριες καντε POST....edo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Άμα είσαι μέσα στα κόλπα! Edmark Εδώ παίζει η παροιμία ''λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο...'' :lol: :lol: :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2005 Δυστυχώς είναι αργά φίλε εντμαρκ.Έχουμε ηδη κλείσει και έχουμε δώσει και προκαταβολή. Ευχαριστούμε για την ευγενική σου προσφορά πάντως, θα το έχουμε υπόψη για άλλη φορά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 Ετοιμος για Γαλαξιδι . Σε λιγο φευγει το σαπιοκαραβο . Σας ευχομαι καλα Χριστουγεννα και σε οσους θα ερθουν στη συναντηση ,ασφαλη διαδρομη και προσοχη στην κινηση ! Βασιλης Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 Ρε παιδια μπορει να μου στειλει καποιος σε πμ το κινητο τηλ του Salcon ή του Black_Hawk ή της Μαριλυ ή του DukDuk ??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 Θα στα έδινα εγω αλλά δε μπορώ να τα δώσω χωρίς την άδεια τους. Αφού έχεις το δικό μου ρε.Και εγω εκεί θα είμαι.Πάρε εμένα αν είναι Τώρα ξεκινάω εγώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2005 Οκ οκ never mind the pms guys thanx! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2005 ξεκιναμε.... Παμε να βρουμε τους αλλους.. :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ!!! Αντε και καλο γυρισμο στους υπολοιπους! (εν αναμονη των φωτο ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2005 Σούπερ ήταν λέμε και η παρέα ήταν ακόμα καλύτερη.Όλα τα παιδιά ήταν ξηγημένα. Όποιος δεν ήρθε απλά έχασε.Ας πρόσεχε... :o Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες