Jump to content
ducduc

Προορισμος Χριστουγεννιατικης Συναντησης

Που θελετε να γινει η Χριστουγεννιατικη (2005) συναντηση των μελων του mybike.gr ?  

28 ψήφοι

1. 1.

• ?????
      8
    • ?????
      6
    • ???? (????? ???????-????????????? ?? ??????? ????)
      8

Recommended Posts

.... :blush::blush: Ιδου η Ροδος ιδου και.....(ξερεις varadero...και απο Κω μια τσιαγαρια δρομος ήταν....αν και δεν χρειαζοταν να ξενιτευτεις...Καλουα,Λαμπη,Καρδαμαινα κλπ κλπ...!!!!) :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
.... :blush:  :blush: Ιδου η Ροδος ιδου και.....(ξερεις varadero...και απο Κω μια τσιαγαρια δρομος ήταν....αν και δεν χρειαζοταν να ξενιτευτεις...Καλουα,Λαμπη,Καρδαμαινα κλπ κλπ...!!!!) :_thumbsup:

<{POST_SNAPBACK}>

Όσοι έχουνε πάει ξέρουν!

Ο επίγειος παράδεισος του εργένη!

:winking:

Ευτυχώς πρόλαβα και πήγα εργένης... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω κατι;

γιατι πρεπει να γινει αναγκαστικα το ταξιδι με μοτοσυκλετες...;

δε λεω το ολο concept αφορα τη μοτοσυκλετα δε λεω,αλλα αφου υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες,

γιατι να μην συναντηθουν τα ατομα της καθε περιοχης,να μπουν ολοι μαζι σε 1-2 αμαξακια και να συναντηθουμε ολοι σε κανα βολο(λεω εγω τωρα...) και οσοι θελουν να ερθουν με μηχανη κανενα προβλημα.

ο σκοπος μας ειναι η συναντηση ετσι δεν ειναι;;;;; :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
να ρωτησω κατι;

γιατι πρεπει να γινει αναγκαστικα το ταξιδι με μοτοσυκλετες...;

δε λεω το ολο concept αφορα τη μοτοσυκλετα δε λεω,αλλα αφου υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες,

γιατι να μην συναντηθουν τα ατομα της καθε περιοχης,να μπουν ολοι μαζι σε 1-2 αμαξακια και να συναντηθουμε ολοι σε κανα βολο(λεω εγω τωρα...) και οσοι θελουν να ερθουν με μηχανη κανενα προβλημα.

ο σκοπος μας ειναι η συναντηση ετσι δεν ειναι;;;;; :surrender:

<{POST_SNAPBACK}>

έχεις δίκιο, αλλά άλλη αίγλη έχει να συναντηθούμε καβάλα στα άλογα μας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πως θα πάμε δεν νομίζω πως αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η απόσταση. Πιο θα είναι το καλύτερο σημείο συνάντησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχεις δίκιο, αλλά άλλη αίγλη έχει να συναντηθούμε καβάλα στα άλογα μας....

<{POST_SNAPBACK}>

ναι δε λεω ειναι καλυτερα αλλα αφου πολλοι δε μπορουν λογω κρυου η λογω του οτι ισως να μην εχουν αλογο αλλα γαϊδουρακι,μη σου πω καλυτερα πονυ(εγω πχ...) γιατι σαν πρωτη φαση να μη γινει το meeting με τον πιο ευκολο δυνατο τροπο...;;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι δε λεω ειναι καλυτερα αλλα αφου πολλοι δε μπορουν λογω κρυου η λογω του οτι ισως να μην εχουν αλογο αλλα γαϊδουρακι,μη σου πω καλυτερα πονυ(εγω πχ...) γιατι σαν πρωτη φαση να μη γινει το meeting με τον πιο ευκολο δυνατο τροπο...;;;;;;

<{POST_SNAPBACK}>

Τι έχεις να προτίνεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν επειδή το έχουμε κουράσει το θέμα.

Εγω θα έλεγα να βρεθούμε κάπου στα χριστούγεννα για κανα διημεράκι στο βόλο, και αν τυχόν ο καιρός είναι σκατά ας έρθουμε με άλλο μέσο.Αμάξι κτελ κτλ όπως βολεύει τον καθένα...

Απλά πράγματα μη το κουράζουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ρε παιδια,ο καθενας οπως θελει και μπορει! Εγω μιλησα για Γαλαξιδι,και ανεπτυξα και το σκεπτικο μου..Απο κει και περα,δεν εχουμε προβλημα εμεις απο δω.. :_thumbsup: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι εγώ όπως έχω εξηγήσει κατ'ιδίαν σε κάποιους, name the place name the time και θα καταφέρω να κάμνω εμφάνιση... αρκεί να μη μου ορίσετε συνάντηση 2/3-ωρη για καφέ μόνον διότι δεν αξίζει τον κόπο να ξεσηκώνομαι από 'κει που είμαι για κάτι τέτοιο...

εδώ που τα λέμε, μιας και έχω μια πελώρια όρεξη για χορό... δε συναντιόμαστε στην πάτρα να εορτάσουμε χριστουγεννιάτικα εκεί που θα παίζει ο επίσημος δισκοβόλος μας? :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κι εγώ όπως έχω εξηγήσει κατ'ιδίαν σε κάποιους, name the place name the time και θα καταφέρω να κάμνω εμφάνιση... αρκεί να μη μου ορίσετε συνάντηση 2/3-ωρη για καφέ μόνον διότι δεν αξίζει τον κόπο να ξεσηκώνομαι από 'κει που είμαι για κάτι τέτοιο...

εδώ που τα λέμε, μιας και έχω μια πελώρια όρεξη για χορό... δε συναντιόμαστε στην πάτρα να εορτάσουμε χριστουγεννιάτικα εκεί που θα παίζει ο επίσημος δισκοβόλος μας?  :winking:

<{POST_SNAPBACK}>

...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΙΔΕΑ!!! :_thumbsup: :D (και μην αρχισουν τα..."ειναι μακρια"κλπ οι Αθηναιοι...μονο οι Βορειοελλαδιτες "δικαιουνται" κατι να πουν.. και παλι.. :_innocent: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν επειδή το έχουμε κουράσει το θέμα.

Εγω θα έλεγα να βρεθούμε κάπου στα χριστούγεννα για κανα διημεράκι στο βόλο, και αν τυχόν ο καιρός είναι σκατά ας έρθουμε με άλλο μέσο.Αμάξι κτελ κτλ όπως βολεύει τον καθένα...

Απλά πράγματα μη το κουράζουμε

Συμφωνώ για τον τρόπο (όχι κατ' ανάγκη για το μέρος πάντως). Εξάλλου, πρώτος δήλωσα οτι μάλλον δε θα τα καταφέρω να έρθω με μηχανή. Αυτό όμως σημαίνει οτι θα μπορώ να πάρω άλλους 4 από Αθήνα ;)

Η Πάτρα δεν ακούγεται άσχημη περίπτωση... Τι λένε οι εκ Βορρά;;

Επίσης, η ημερομηνία είναι ένα βασικό θέμα... Προσωπικά θα προτιμούσα μετά την Πρωτοχρονιά. Το ΠΣΚ 6-8/1 ας πούμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα δε θα μου αρεζε η Πατρα για ενα και μονο λογο.Να φυγω απο πολη και να παω σε μια αλλη δε μου καθετε καλα για Χριστουγεννα.Αν ηταν ετσι θα προτιμουσα τον Βολο.

Επιπλεον δεν δινουμε και τη δυνατοτητα στους ξιφομαχους να κανουν εκδρομη και να νιωσουν λιγο κρυο και γιορτες.

Αν καταφερω να ερθω :P (ξερω γω ,μπορει να αποκλειστω στον μπραλο ή να μου κανουν ανακληση τα ρεπο μου-παιζουν και αυτα σε μας) θα προτημουσα το Γαλαξιδι-Ιτεα μη πω κανα χωριο που να ειναι μονο οι κατοικοι.Δεν εχω ξαναπαει σε αυτα τα μερη και ειδα οτι ειναι ομορφα

.Πιστευω θα ειναι πιο φτηνα (βαζω και αυτο μεσα ) και ελπιζω να βρουμε δωματια (αυτο το φοβαμαι περισσοτερο απο οοολα).Εσεις που ξερετε τα μερη ενημερωστε μας.

Τωρα, εγω καθομαι Χριστουγεννα 5 μερες.

Πρωτοχρονια δε με βολευει δουλευω.

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδής τώρα πρέπει να κάνουμε Επιτροπή υποδοχής, πρόγραμμα επισκέψεων, Πρωτόκολο...... :_w00t: για να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά.....

11,00 άφιξη στην Πάτρα

11,05-11,30 Πρώτη γνωριμία - συζήτηση

11,30-12,00 Πρωινό

12,05-14,00 Καφέ στο Λιμάνι

14,00-14,30 Περιήγηση στην πόλη καθοδόν για το τσιμπούσι

14,30-20,00 Τσιμπούσι - οινοποσία

20,00-22,00 Ξεκούραση

22,00-Όσο αντέξουμε, πιώματα - παρακολούθηση προγράμματος σύνδεσης τραγουδιών

Όσο αντέξουμε- 8,00πμ ύπνος

8,00-9,00 πρωινό

9,00-12,00 σενινάριο δακτυλογράφησης μηνυμάτων forum και συζήτηση για τον τρόπο έκφασης από τον Dr,K,AKM ATHOS

12.00-14.00 Περιήγηση (με τα πόδια στην όμορφη πόλη μας)

14,00 - όπως προηγούμενη μέρα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
14,30-20,00 Τσιμπούσι - οινοποσία

Δεν το κάνεις 14:30 - 02:30 για να πρλάβουμε μωρέ... :P

Α, και μη το δένετε σκοινί-κορδόνι για την Πάτρα! Είπαμε, μια πρόταση έγινε... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη ειμαστε πολυ κοντα στα Χριστουγεννα και με αγχωνει λιγο το γεγονος της διαμονης θα ηθελα τουλαχιστον σημερα να γνωριζα ποιο θα ειναι τελικα το σημειο που θα περασουμε τις μερες μας,οσοι τις περασουμε.Και επειδη η διαδρομη απο Θεσσαλονικη δεν ειναι και η κοντινοτερη και πιο ευκολη νομιζω ειμαι δικαιολογημενος για αυτη μου την βιασυνη.

Αν δεν γινει κατι τελικα θα παρακαλουσα να το γραψετε εγκαιρα γιατι δεν ειναι σωστο να περιμενω κατι και τελικα να μεινω σπιτι.Να κανονισω κατι αλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...λοιπον ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ σε Γαλαξιδι! και αρχιζουμε ψαξιμο για δωματια(2-3 δικλινα κατ'αρχην και βλεπουμε.. "ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ"!!

...Για το ποιες μερες, το συζηταμε,δλδ Χριστουγεννα 'η πρωτοχρονια...οποτε μπορουν οι περισσοτεροι!...ελπιζω μεχρι Τεταρτη,καπου να'χουμε καταληξει..(το ποιοι και το ποτε..)

ειμαστε, ο ducduc (πιστευω δλδ!! :grin: ),Μαριλυ,εγω,και ευελπιστω καποιοι απο Πατρα... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...