Jump to content
ALX™

Μονοήμερη στριφτερή βόλτα στην Πελοπόννησο Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Recommended Posts

OK Γεράσι (κατά Ημισκούμπρια :D ) Πες μας όμως μέχρι αύριο τι θα κάνεις να ξέρουμε!

Από τους Αθηναίους, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, θέλει κανείς να βρεθούμε πουθενά να φύγουμε όλοι μαζί για το ραντεβού?

Να πούμε στο περίπτερο στις 0740 - 0745;

OK Γεράσι (κατά Ημισκούμπρια :D ) Πες μας όμως μέχρι αύριο τι θα κάνεις να ξέρουμε!

Από τους Αθηναίους, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, θέλει κανείς να βρεθούμε πουθενά να φύγουμε όλοι μαζί για το ραντεβού?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νατασσα παμε;

:lol: Πλακα κανεις ε? :tease:

Πολλα τα χλμ.για μενα Γερασιμε και για μονοημερο....... :what:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε όλοι να είστε στις 8 εκεί κι όχι 8μιση γιατί η διαδρομή είναι ωραία αλλά πολύ σφιχτή και δύσκολη και δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο ημέρας. Όπως επίσης και οι όποιες στάσεις μας, πρέπει να είναι μικρές και λίγες (κάποιες από αυτές θα είναι και για ανεφοδιασμούς)

Προβληματίζομαι επίσης με το θέμα των διαφορετικών μεγέθους ρεζερβουάρ. Κάποιοι θα χρειάζονται βενζίνη πιο νωρίς από τους άλλους και δεν είναι καλό να σταματάμε όλοι και μετά από λίγο να σταματάνε κάποιοι άλλοι.

Την διαδρομή την έκανα φέτος στο 36ωρο κι είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Οπότε θέλει να μην χάνουμε χρόνο. Ακόμα και το κονβόι μπορεί να σπάει σε δύο τρία γκρουπ και να ξαναβρισκόμαστε μετά πιο κάτω. Δεν ξέρω πως ακούγεται αυτό, αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν θα βγει η προκαθορισμένη διαδρομή όπως είναι σχεδιασμένη.

Δεν ξέρω... :/

Άστο άκυρο αυτό. Καλύτερα κατευθείαν στην Ελευσίνα στις 8 για να μην χάνουμε χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως καλό θα ήταν να προσπαθήσετε όλοι να είστε στις 8 εκεί κι όχι 8μιση γιατί η διαδρομή είναι ωραία αλλά πολύ σφιχτή και δύσκολη και δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο ημέρας. Όπως επίσης και οι όποιες στάσεις μας, πρέπει να είναι μικρές και λίγες (κάποιες από αυτές θα είναι και για ανεφοδιασμούς)

Προβληματίζομαι επίσης με το θέμα των διαφορετικών μεγέθους ρεζερβουάρ. Κάποιοι θα χρειάζονται βενζίνη πιο νωρίς από τους άλλους και δεν είναι καλό να σταματάμε όλοι και μετά από λίγο να σταματάνε κάποιοι άλλοι.

Την διαδρομή την έκανα φέτος στο 36ωρο κι είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Οπότε θέλει να μην χάνουμε χρόνο. Ακόμα και το κονβόι μπορεί να σπάει σε δύο τρία γκρουπ και να ξαναβρισκόμαστε μετά πιο κάτω. Δεν ξέρω πως ακούγεται αυτό, αλλά πραγματικά φοβάμαι ότι δεν θα βγει η προκαθορισμένη διαδρομή όπως είναι σχεδιασμένη.

ALX,

σωστά αγχώνεσαι αλλά αν δίναμε κάποια στάνταρ ραντεβού πχ. Καφές (Στεμνιτσα),φαγητό κάπου (Αρχ. Ολυμπία)και ένας καφές στα Καλάβρυτα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε ,κάτι σαν ανασυγκρότηση! B)

Τροποποιήθηκε από τον nikoskkk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα. :)

Έκανα ένα υπολογισμό με το destinator και τα χιλιόμετρα βγαίνουν 649 (από Μεταμόρφωση και πίσω στην Μεταμόρφωση/ Πάντα με Αττική Οδό).

Το κακό είναι ότι οι ώρες βγαίνουν 12.30 οπότε με βάση αυτά θα είμαι σπίτι 21.00.

Βέβαια το destinator είναι αρκετά συντηρητικό όσο αφορά τους χρόνους αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως ... μην βαράτε πολύ ... το 8:30 αναχώρηση πρέπει να πάει σε ... 7:30.

Μια άλλη ιδέα για όσους αρέσκονται στο να τρέχουν καθώς και για όσους προτιμούν να περιμένουν στα βουνά είναι συνάντηση στις 10.00 στην Σκοτεινή (αντί στις 10:50 που βγαίνει με αναχώρηση 8:30).

Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για φωτογραφίες, φαγητό και τσιγάρα (για όσους κάνουν).

Το τραβάω πολύ;

Κατά τα άλλα ο Μιχάλης (Honda VFR) σήμερα που μίλησα μου είπε πως περνάει ίωση (που ξεκίνησε Δευτέρα) οπότε αν δεν συνέλθει σύντομα έχουμε -1.

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα. :)

Έκανα ένα υπολογισμό με το destinator και τα χιλιόμετρα βγαίνουν 649 (από Μεταμόρφωση και πίσω στην Μεταμόρφωση/ Πάντα με Αττική Οδό).

Το κακό είναι ότι οι ώρες βγαίνουν 12.30 οπότε με βάση αυτά θα είμαι σπίτι 21.00.

Βέβαια το destinator είναι αρκετά συντηρητικό όσο αφορά τους χρόνους αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως ... μην βαράτε πολύ ... το 8:30 αναχώρηση πρέπει να πάει σε ... 7:30.

Μια άλλη ιδέα για όσους αρέσκονται στο να τρέχουν καθώς και για όσους προτιμούν να περιμένουν στα βουνά είναι συνάντηση στις 10.00 στην Σκοτεινή (αντί στις 10:50 που βγαίνει με αναχώρηση 8:30).

Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο για φωτογραφίες, φαγητό και τσιγάρα (για όσους κάνουν).

Το τραβάω πολύ;

Κατά τα άλλα ο Μιχάλης (Honda VFR) σήμερα που μίλησα μου είπε πως περνάει ίωση (που ξεκίνησε Δευτέρα) οπότε αν δεν συνέλθει σύντομα έχουμε -1.

Α, καλά και εγώ λέω για καφέδες και μασες.

Σαντουιτσακι στην τσέπη και καραβίσιο καφέ στο ποδάρι :fool: …………….

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ξεκινήσουμε νωρίς βγαίνει.

Παράδειγμα. Εγώ φέτος στο 36ωρο ήμουν στο Διακοπτό γύρω στις 2:30μμ και ακολούθησα αυτή την διαδρομή (ανάποδα βέβαια όπως θα πάμε εμείς) Πήγα μέσω Νεμέας που είναι σαφέστατα πιο αργή διαδρομή και έφτασα στην Πάχη Μεγάρων στις 10μμ. Στάσεις κάναμε για φωτό και τσιγάρα, αλλά όχι για φαγητό. Οπότε είναι γύρω στις 8μιση ώρες αυτό το κομμάτι + το κομμάτι της Ε.Ο Διακοπτό-Αθήνα που είναι χοντρικά 1μιση ώρα. Σύνολο 10 ώρες.

Αν φύγουμε στις 8 από Ελευσίνα θα είμαστε πίσω στην Αθήνα στις 4μιση το απόγευμα. Προσθέστε τώρα μέσα σε αυτό στάση για καφέ και φαγητό, και έχουμε τουλάχιστον 2μιση ώρες ημέρας ακόμα.

Το πρόβλημά μου είναι να μην μας πετύχει η νύχτα στα βουνά. Στην εθνική είναι οκ. Αλλά στα βουνά θα είναι πρόβλημα από πολλές απόψεις. Κρύο, επικίνδυνη η οδήγηση (ειδικά γι αυτούς που δεν είναι συνηθισμένοι στα πολλά χιλιόμετρα και ειδικά νύχτα. Αν κουραστούν θα είναι γολγοθάς!

Τέλος πάντων. Ξεκινάμε και βλέπουμε. Αν δούμε ότι καθυστερούμε για κάποιους λόγους, ίσως να παίξει κάποια εναλλακτική διαδρομή για να κόψουμε λίγο δρόμο και να κερδίσουμε ώρα.

Θα δείξει.

Πάντως το 7:30 που είπε ο Αντώνης εμένα μου ακούγεται πολύ καλό. Βασικά βιάστηκα όταν είπα το 8 και πόσο μάλλον το 8:30 στην αρχή. Στις 7:30 είναι μέρα μια χαρά και θα είμαστε πιο άνετοι.

Αν συμφωνείτε όλοι με το 7:30 το κάνουμε έτσι, ειδάλλως το αφήνουμε 8.

Απλά μόνο πείτε το μέχρι αύριο να ξέρουμε όλοι μην ψαχνόμαστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν ξεκινήσουμε νωρίς βγαίνει.

Παράδειγμα. Εγώ φέτος στο 36ωρο ήμουν στο Διακοπτό γύρω στις 2:30μμ και ακολούθησα αυτή την διαδρομή (ανάποδα βέβαια όπως θα πάμε εμείς) Πήγα μέσω Νεμέας που είναι σαφέστατα πιο αργή διαδρομή και έφτασα στην Πάχη Μεγάρων στις 10μμ. Στάσεις κάναμε για φωτό και τσιγάρα, αλλά όχι για φαγητό. Οπότε είναι γύρω στις 8μιση ώρες αυτό το κομμάτι + το κομμάτι της Ε.Ο Διακοπτό-Αθήνα που είναι χοντρικά 1μιση ώρα. Σύνολο 10 ώρες.

Αν φύγουμε στις 8 από Ελευσίνα θα είμαστε πίσω στην Αθήνα στις 4μιση το απόγευμα. Προσθέστε τώρα μέσα σε αυτό στάση για καφέ και φαγητό, και έχουμε τουλάχιστον 2μιση ώρες ημέρας ακόμα.

Το πρόβλημά μου είναι να μην μας πετύχει η νύχτα στα βουνά. Στην εθνική είναι οκ. Αλλά στα βουνά θα είναι πρόβλημα από πολλές απόψεις. Κρύο, επικίνδυνη η οδήγηση (ειδικά γι αυτούς που δεν είναι συνηθισμένοι στα πολλά χιλιόμετρα και ειδικά νύχτα. Αν κουραστούν θα είναι γολγοθάς!

Τέλος πάντων. Ξεκινάμε και βλέπουμε. Αν δούμε ότι καθυστερούμε για κάποιους λόγους, ίσως να παίξει κάποια εναλλακτική διαδρομή για να κόψουμε λίγο δρόμο και να κερδίσουμε ώρα.

Θα δείξει.

Πάντως το 7:30 που είπε ο Αντώνης εμένα μου ακούγεται πολύ καλό. Βασικά βιάστηκα όταν είπα το 8 και πόσο μάλλον το 8:30 στην αρχή. Στις 7:30 είναι μέρα μια χαρά και θα είμαστε πιο άνετοι.

Μέσα, 7:30 διόδια...............

Εγώ πάντως νομίζω ότι βγαίνει άνετα και με καφέ και με μάσα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα πείτε 7.30 είμαι μέσα αλλά............. άποψη μου είναι οτι καλύτερα να κόψουμε εάν γίνεται κάνα 100αρι km ώστε να βγουν όλα πιο καλά και ήρεμα απο το να το σπρώχνουμε απο εδω και να το τραβάμε απο την αλλή για να μας βγεί με πίεση. 540km εκ των οποίων τα περισσότερα σε επαρχιακό είναι υπεραρκετά για να χορτάσουμε. Και απο την άλλη δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε απο το σπίτι στις 6.30 που θα κάνει και πολλούς να οδηγούν όλη τη μέρα νυσταγμένοι ...............γιατί Σάββατο βράδυ είναι αυτό και κανένας όσο και να το θέλουμε δεν κοιμάται και πολύ νωρίς. :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια και εγω δεν τραβαω ζορια με την ωρα ..σε οτι πειτε ειμαι μεσα .. απλα να σιγουρεψουμε αυριο την ωρα και ολα οκ ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μέσα, 7:30 διόδια...............

Εγώ πάντως νομίζω ότι βγαίνει άνετα και με καφέ και με μάσα!

Nίκο, θα το δούμε στην πορεία αυτό. Ούτε εγώ θέλω να είμαστε με το ρολόι στο χέρι. Απλά αν το κωλοβαρέσουμε εδώ κι εκεί, όχι χρόνος για φαγητό δεν θα μείνει, αλλά θα θα κόβουμε και κομμάτια διαδρομής!

Μην ξεχνάς επίσης πως δεν πάνε όλοι όπως πας εσύ στο δρόμο :tease: Eκτός κι αν κάποιοι φύγουν μπροστά, βρουν μια χασαποταβέρνα κάπου, παραγγείλουν για όλους και έρθουν οι υπόλοιποι μόλις βγουν τα παϊδάκια απ τη φωτιά :lol:

Άμα πείτε 7.30 είμαι μέσα αλλά............. άποψη μου είναι οτι καλύτερα να κόψουμε εάν γίνεται κάνα 100αρι km ώστε να βγουν όλα πιο καλά και ήρεμα απο το να το σπρώχνουμε απο εδω και να το τραβάμε απο την αλλή για να μας βγεί με πίεση. 540km εκ των οποίων τα περισσότερα σε επαρχιακό είναι υπεραρκετά για να χορτάσουμε. Και απο την άλλη δεν χρειάζεται να ξεκινήσουμε απο το σπίτι στις 6.30 που θα κάνει και πολλούς να οδηγούν όλη τη μέρα νυσταγμένοι ...............γιατί Σάββατο βράδυ είναι αυτό και κανένας όσο και να το θέλουμε δεν κοιμάται και πολύ νωρίς. :/

Κοίτα, αν είναι κάποιος να τραβηχτεί σήμερα σε μπαράκια και να έρθει αύριο με δύο, τρεις ή τέσσερις ώρες ύπνο, καλύτερα να μην έρθει! Κακό στον εαυτό του θα κάνει αλλά και στους υπόλοιπους. Όταν έχεις να πας μια μεγάλη ωραία βόλτα (που δεν σου κάθεται κι όποτε την θες), κοιμήσου κι ένα Σάββατο στις 12. Δεν χάλασε ο κόσμος!

Άλλαξα ήδη ένα κομμάτι της αρχικής διαδρομής που είχα πει, προς όφελος της ώρας γιατί το αρχικό ήταν πιο χρονοβόρο (από Νεμέα) Δεν θα ήθελα να αλλάξουμε κι άλλο κομμάτι, γιατί η συγκεκριμένη διαδρομή είναι όλη πάρα πολύ καλή. Εξάλλου δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές διαδρομές για κόψιμο χιλιομέτρων. Μία υπάρχει στην ουσία κι αυτή είναι από Καρκαλού να μην συνεχίσουμε προς Δημητσάνα - Ανδρίτσανα κτλ αλλά να πάμε κατευθείαν προς Αρχ. Ολυμπία κερδίζοντας περίπου 55χιλ (1h), χάνοντας όμως μέρη που δεν πρέπει να χαθούν! Προτιμώ δηλαδή αυτό το κέρδος της μιας ώρας να το ισοφαρίσω με μισή ώρα νωρίτερο ξεκίνημα και μισή ώρα αργότερα επιστροφής, ώστε να πάω κι από αυτά τα μέρη.

παιδια και εγω δεν τραβαω ζορια με την ωρα ..σε οτι πειτε ειμαι μεσα .. απλα να σιγουρεψουμε αυριο την ωρα και ολα οκ ;)

Μ' αρέσεις B)

Λοιπόν... ένα πολύ σύντομο πλάνο χιλιομέτρων/ώρας/σημείων

Αν ξεκινήσουμε 7:30 από Ελευσίνα έχουμε

Είναι 70χιλ (45') μέχρι Κιάτο (McDonnalds) θα πιούμε ένα καφέ εκεί να ανοίξει το μάτι? (πείτε)

Κιάτο (McDonnalds)-Λεβίδι είναι 88χιλ (75')

Λεβίδι - Καρκαλού είναι 32χιλ (30')

Καρκαλού - Καρίταινα είναι 35χιλ (45')

Καρίταινα - Ανδρίτσαινα είναι 32χιλ (45')

Ανδρίτσαινα - Κρέστενα είναι 45χιλ (45')

Κρέστενα - Αρχ. Ολυμπία είναι 12χιλ (15') (κάπου εδώ να φάμε?)

Αρχ. Ολυμπία - Λάμπεια είναι 30χιλ (30')

Λάμπεια - Ζευγολατειό είναι 46χιλ (45')

Ζευγολατειό - Καλάβρυτα είναι 38χιλ (45')

Καλάβρυτα - Διακοπτό είναι 33χιλ (45')

Διακοπτό - Αθήνα είναι περίπου 150χιλ (90')

Με αυτά τα δεδομένα έχουμε συνολικά 9 ώρες πολύ χοντρικά ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ.

Άρα αν φύγουμε 7:30πμ και 9h = 4μιση το απόγευμα Αθήνα αν δεν σταματήσουμε πουθενά.

Βάλτε μέσα τώρα τις καθυστερήσεις σε καφέ, φαγητό. Καφέ αν τον πιούμε στα γρήγορα θέλουμε τουλάχιστον 45' με μια ώρα από την στιγμή που θα σβήσουμε τις μοτοσυκλέτες.

Το φαγητό θα μας πάρει χαλαρά ένα δίωρο. Άρα 3 ώρες σε αυτά τα δύο. 4:30μμ και 3 = 7:30μμ στην Αθήνα.

Κι επειδή πιστεύω στο χρονοδιάγραμμα χιλιομέτρων ώρας έχω δώσει περιθώρια, θα βγουν από κει και οι στάσεις για τσιγάρο/ανεφοδιασμούς.

Έτσι πιστεύω ότι το πολύ στις 7μιση με 8 θα είμαστε Αθήνα :)

Είμαστε μέσα για 7:30πμ στην Ελευσίνα??? (Απαντήστε να ξέρουμε ότι ενημερωθήκαμε όλοι! )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κάτι τελευταίο.

Μην υποτιμήσετε τον καιρό. Ντυθείτε ανάλογα, ή έχετε μαζί σας έξτρα ρουχισμό γιατί στα βουνά πιθανότατα θα συναντήσουμε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτές που δίνουν τα σάιτ κι ΕΜΥ είναι για τις πόλεις και ουδεμία σχέση έχουν με τις θερμοκρασίες στα βουνά. (τον Μάιο στην Δημητσάνα περάσαμε με 7°C :shock: (θυμάσαι Νίκο? Ο αδερφός σου τον είχε δαγκώσει :D )

Εννοείται πως θα έχετε μαζί σας αδιάβροχα (εκτός κι αν κάποιοι έχουν γκορντούρες που τις εμπιστεύονται)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λοιπόν... ένα πολύ σύντομο πλάνο χιλιομέτρων/ώρας/σημείων

Αν ξεκινήσουμε 7:30 από Ελευσίνα έχουμε

Είναι 70χιλ (45') μέχρι Κιάτο (McDonnalds) :puke: θα περάσουμε από τόσο όμορφα χωριά!!! :scooter::worthy: θα πιούμε ένα καφέ εκεί να ανοίξει το μάτι? (πείτε)

Έτσι πιστεύω ότι το πολύ στις 7μιση με 8 θα είμαστε Αθήνα :) μια χαρά είναι μην τρελαθούμε και με την ώρα, ας αργήσουμε και λίγο, έχουμε φώτα.......

Είμαστε μέσα για 7:30πμ στην Ελευσίνα??? (Απαντήστε να ξέρουμε ότι ενημερωθήκαμε όλοι! ) οκ! εγώ μέσα. :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και κάτι τελευταίο.

Μην υποτιμήσετε τον καιρό. Ντυθείτε ανάλογα, ή έχετε μαζί σας έξτρα ρουχισμό γιατί στα βουνά πιθανότατα θα συναντήσουμε χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτές που δίνουν τα σάιτ κι ΕΜΥ είναι για τις πόλεις και ουδεμία σχέση έχουν με τις θερμοκρασίες στα βουνά. (τον Μάιο στην Δημητσάνα περάσαμε με 7°C :shock: (θυμάσαι Νίκο? Ο αδερφός σου τον είχε δαγκώσει :D )

Εννοείται πως θα έχετε μαζί σας αδιάβροχα (εκτός κι αν κάποιοι έχουν γκορντούρες που τις εμπιστεύονται)

έχουμε μάθει τώρα.

Την προηγούμενη βδομάδα με της βροχές κάναμε 750 χλμ με βροχή και όταν σταμάτησε ήταν γιατί ήμασταν Βασιλιτσα και χιόνιζε :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι... έχεις ένα δίκιο για τον καφέ :blush: Αψυχολόγητα το είπα για τα McDon αλλά κάπου πρέπει να συναντηθούμε και με τον Γεράσιμο. Που θα γίνει αλήθεια η συνάντηση? Γιατί αν δεν πάμε στα McDon που θα βρεθούμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιθανότητα βροχής απομακρύνεται μάλλον εντελώς απ ότι φαίνεται. Δεν ξέρω πάνω στα βουνά πως θα είναι αλλά όλα τα site μέχρι συννεφιά το πολύ δίνουν :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α!!!ρε ζηλευω πρεπει να ειναι πολυ καλη βολτα.παιδια καλα να περασεται,και καλο γυρισμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαστε μέσα για 7:30πμ στην Ελευσίνα??? (Απαντήστε να ξέρουμε ότι ενημερωθήκαμε όλοι! )

και εγω μέσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετα απο πολυ σκεψη θα πρεπει δυστυχως να ακυρωσω την συμμετοχη μου στην βολτα :( κριμα κι ηθελα πολυ να γνωριστουμε απο κοντα...

Για να ειμαστε Κιατο τοσο πρωι θα πρεπει να φυγουμε απο εδω στις 5 το πρωι πραγμα αδυνατο

για μενα μιας και το προηγουμενο βραδυ θα ξενυχτησω λογο ενος γαμου που πρεπει να παω!!!

Ευχομαι να περασετε τελεια και να δουμε πολλες φωτο ετσι για να ζηλεψουμε λιγο!!!! :punk:

Θα υπαρξει βεβαια αντιπρωσωπως απο Λευκαδα (GERASIMOSBUSA)!!!!

ΚΑΛΗ ΜΟΤΟΒΟΛΤΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!! :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) ALX (BMW R1150GS) Aλέξανδρος

2) Θάνος (BMW K1200S)

3) mesastou (Honda Varadero) Αντώνης

4) GERASIMOSBOUSA (Suzuki Hayabusa)

5)markous (Ducati Monster 696)

6) Μιχάλης (φίλος Mesastou) (Honda VFR) (δεν είναι σίγουρος λόγω ίωσης)

7) nikoskkk (BMW 1200GS) NIKOS

8)(SΤRADA 650) TAKHS

9) Harris_X (Honda Hornet)

10) kiriakos (fjr 1300)

11)geoiat (tdm900) γιωργος

12) spyro (Triumph Tiger 1050)

Mειωνόμαστε :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα