Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Σκεφτομε πολυ σοβαρα να ασχοληθω περισσοτερο με την εμφανιση παρα με την μηχανη της μηχανης μου..50αρακι μεν αλλα εμενα μου αρεσει :P Venom RS50(κινεζικο)..Αρχικο χρωμα Μπλε - Μαυρο.. Μετα απο 1 μηνα κατοχης του παροντος βαρεθηκα το χρωμα..Σκεφτομε λοιπον να το βαψω.. Ασπρη χρωμα με πορτοκαλι τετραγωνακια..Σαν σημαια τερματισμου ενα πραγμα..Αλλα θα ειναι ολοκληρο..Το ασπρο θα ειναι περλα για να μην φθειρεται τοσο ευκολα ενω το πορτοκαλι θα ειναι κανονικο..Αν και σκεφτομε να το κανω και εκεινο περλα..Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ομως... Εσεις τι λετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 για να το βαψεις ετσι οπως θες να εχεις υποψην σου,οτι ο πονος θα ειναι αβασταχτος-υψηλο κοστολογιο. θα σου προτινα λοιπον να μην μπεις σε αυτην την διαδικασια λογο του παραπανω λογου καθως και του τρεξιματος να αλλαξεις το χρωμα και στην αδεια. εαν βαρεθηκες το χρωμα του τοσο πολυ γρηγορα,πιστεψε με θα βαρεθεις και τα γκαζια του,οποτε μαλλον θα πανε τα βαψιματα και ολη η βαβουρα στον βροτνο. τωρα το εαν αξιζει να μπεις στην διαδικασια να το βαψεις,αυτο ειναι καθαρα δικη σου επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Έλα, μην το ξενερώνεις το παιδί... Κι εγώ θέλω να το κάνω όλο λευκό πέρλα το CB. Πείτε κανα φθηνό κι αξιόπιστο μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Το εχεις λιγο καιρο για να αλλαξεις χρωμα αλλα αν το θες μην ρωτας απλα καντο,απλα να σου υπενθιμησω οτι θα πρεπει να δηλωσεις την αλλαγη χρωματος στο μηχανολογικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Με τον κινητηρα καλα κανεις και δεν ασχολεισαι.Με την εμφανιση, περι ορεξεως..... Αν αντεχει η τσεπη σου και το γουσταρεις, καν'το. να ξερεις ομως οτι αυτο μετραει αρνητικα στην μεταπωληση του παπιου σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΘΑΛΕΙΑ 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Ου!! Τσαμπα λεφτα κατ'εμε. Κρατα τα και αυριο μεθαυριο παιρνεις ενα καλυτερο γκαζι. Και εμεις θελαμε να βαψουμε κοκκινο το bandit αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Το κοστολογιο ειναι αρκετα μεγαλο!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 ου...τσαμπα λεφτα..κρατα τα κ παρε αργοτερα κατι αλλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Κι εγώ θέλω να το κάνω όλο λευκό πέρλα το CB. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Κάνε οτι νομίζεις αλλά συνήθως με την αλλάγή χρώματος,παντρεύεσαι και το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Ama eisai san kati grigorous ( ) p kanoun mesa ston dromo min to vapseis etC gt tha se stamparoun ta organa k tha eisai eukolos stoxos... :P An pali eisai normal k to goustareis kado... :_rock-on: P.S Edo stin Komotini exoume ena runner aspro-mauro akrivos san simaia alla den m poliaresei... An thes Bes sto bikepics.com na to deis.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2008 Μονο την μπογια χρειαζεται να αγορασω και τα αυτοκολητα(αυτα τα ασπρα που βαφεις απο πανω για να βγουν τα τετραγωνακια)..Ενας φιλος μου θα το βαψει τζαμπα.Εκανε βαφες και αερογραφιες στην Γερμανια οπου εμενε...Και σιγουρα θα παω να το δηλωσω αν και ενας κολητος λεει οτι δεν μπορω να το αλλαξω(το χρωμα) απο τιν στιγμη που η αδεια γραφει μπλε - μαυρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzocolas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2008 το οτι μπορεις να δηλωσεις την αλλαγη χρωματος ισχυει 99,2%.μετραει που εχεις γνωστο για να το βαψεις,αλλα δεν φτανει μονο η αγορα του χρωματος για να βγει καλο. τα πλαστικα μερη θελουν τρελη δουλεια για να φανουν αξιολογα (να φανταστεις οτι τα μαμα πλαστικα αφου εμποτισουν-ψηνονται ξαναβαφονται και μετα πεφτει και το βερνικωμα-ας με διωρθωσει καποιος εαν λεω μ@λ@κ^ς^ γιατι δεν περνω και ορκο) οπως ειδες οι γνωμες των περισσοτερων δεν ειναι θετικες στην ιδεα σου αυτη (οπως και η δικη μου),αλλα επειδη ομως σε κοβω αρκετα τιγκα με το θεμα,κανε το βαψιματακι σου να γουσταρεις και το μετανιωνεις αργοτερα :D jk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) P.S Edo stin Komotini exoume ena runner aspro-mauro akrivos san simaia alla den m poliaresei... An thes Bes sto bikepics.com na to deis.. Εγω θα το εχω ολοκληρο βαμενο.Αν μπορω θα το κανω με η ζωγραφικη για να σας το δειξω. :) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2008 από τον Crypton Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2008 Κάντο αν γουστάρεις, μην ακούς τίποτα, έχω ένα φιλαράκι που έβαψε την busa του ροζ και όλες οι γκόμενες του μιλάνε παντού λέμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Ού !!! Κράτα τα λεφτά σου για κάτι που πιάνει τόπο ή κράτα τα για να το βάψεις όταν σου χαλάσει το χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Κράτα τα λεφτά σου για... ..Αλλο μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Χεχεχεχε.Στην αρχη ελεγα να το κανω ροζ αλλα ενα παιδι απο Αξιουπολη(3χλμ μακρια) εχει ενα Ζ ροζ και δεν θελω να λενε οτι ζηλεψα γιατι και αυτα γινονται :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Χεχεχεχε.Στην αρχη ελεγα να το κανω ροζ αλλα ενα παιδι απο Αξιουπολη(3χλμ μακρια) εχει ενα Ζ ροζ και δεν θελω να λενε οτι ζηλεψα γιατι και αυτα γινονται :) Ε όχι και ρόζ!!!!! Στάνταρ θα νομίζουν οτι ζήλεψες!!! Κάνε το πουά!!!!! Λαχανί με τυρκουάζ βούλες!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 αφου θα σου το κανει τζαμπα ο φιλος σ τοτε καντο και και να το βαψεις ολο νικελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες