Jump to content
Sign in to follow this  
Crypton

Να το βαψω?Ναι ή ου?

Recommended Posts

Σκεφτομε πολυ σοβαρα να ασχοληθω περισσοτερο με την εμφανιση παρα με την μηχανη της μηχανης μου..50αρακι μεν αλλα εμενα μου αρεσει :P Venom RS50(κινεζικο)..Αρχικο χρωμα Μπλε - Μαυρο..

Μετα απο 1 μηνα κατοχης του παροντος βαρεθηκα το χρωμα..Σκεφτομε λοιπον να το βαψω..

Ασπρη χρωμα με πορτοκαλι τετραγωνακια..Σαν σημαια τερματισμου ενα πραγμα..Αλλα θα ειναι ολοκληρο..Το ασπρο θα ειναι περλα για να μην φθειρεται τοσο ευκολα ενω το πορτοκαλι θα ειναι κανονικο..Αν και σκεφτομε να το κανω και εκεινο περλα..Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος ομως...

Εσεις τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

για να το βαψεις ετσι οπως θες να εχεις υποψην σου,οτι ο πονος θα ειναι αβασταχτος-υψηλο κοστολογιο.

θα σου προτινα λοιπον να μην μπεις σε αυτην την διαδικασια λογο του παραπανω λογου καθως και του τρεξιματος να αλλαξεις το χρωμα και στην αδεια.

εαν βαρεθηκες το χρωμα του τοσο πολυ γρηγορα,πιστεψε με θα βαρεθεις και τα γκαζια του,οποτε μαλλον θα πανε τα βαψιματα και ολη η βαβουρα στον βροτνο.

τωρα το εαν αξιζει να μπεις στην διαδικασια να το βαψεις,αυτο ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα, μην το ξενερώνεις το παιδί... Κι εγώ θέλω να το κάνω όλο λευκό πέρλα το CB.

Πείτε κανα φθηνό κι αξιόπιστο μέρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εχεις λιγο καιρο για να αλλαξεις χρωμα αλλα αν το θες μην ρωτας απλα καντο,απλα να σου υπενθιμησω οτι θα πρεπει να δηλωσεις την αλλαγη χρωματος στο μηχανολογικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον κινητηρα καλα κανεις και δεν ασχολεισαι.Με την εμφανιση, περι ορεξεως..... Αν αντεχει η τσεπη σου και το γουσταρεις, καν'το. να ξερεις ομως οτι αυτο μετραει αρνητικα στην μεταπωληση του παπιου σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ου!! Τσαμπα λεφτα κατ'εμε. Κρατα τα και αυριο μεθαυριο παιρνεις ενα καλυτερο γκαζι. Και εμεις θελαμε να βαψουμε κοκκινο το bandit αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Το κοστολογιο ειναι αρκετα μεγαλο!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε οτι νομίζεις αλλά συνήθως με την αλλάγή χρώματος,παντρεύεσαι και το μηχανάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ama eisai san kati grigorous ( :devil: ) p kanoun :hunter::shoot::2guns::kill: mesa ston dromo min to vapseis etC gt tha se stamparoun ta organa k tha eisai eukolos stoxos... :P

An pali eisai normal k to goustareis kado... :_rock-on: :_rock-on:

P.S Edo stin Komotini exoume ena runner aspro-mauro akrivos san simaia alla den m poliaresei...

An thes Bes sto bikepics.com na to deis..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο την μπογια χρειαζεται να αγορασω και τα αυτοκολητα(αυτα τα ασπρα που βαφεις απο πανω για να βγουν τα τετραγωνακια)..Ενας φιλος μου θα το βαψει τζαμπα.Εκανε βαφες και αερογραφιες στην Γερμανια οπου εμενε...Και σιγουρα θα παω να το δηλωσω αν και ενας κολητος λεει οτι δεν μπορω να το αλλαξω(το χρωμα) απο τιν στιγμη που η αδεια γραφει μπλε - μαυρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι μπορεις να δηλωσεις την αλλαγη χρωματος ισχυει 99,2%.μετραει που εχεις γνωστο για να το βαψεις,αλλα δεν φτανει μονο η αγορα του χρωματος για να βγει καλο.

τα πλαστικα μερη θελουν τρελη δουλεια για να φανουν αξιολογα (να φανταστεις οτι τα μαμα πλαστικα αφου εμποτισουν-ψηνονται ξαναβαφονται και μετα πεφτει και το βερνικωμα-ας με διωρθωσει καποιος εαν λεω μ@λ@κ^ς^ γιατι δεν περνω και ορκο)

οπως ειδες οι γνωμες των περισσοτερων δεν ειναι θετικες στην ιδεα σου αυτη (οπως και η δικη μου),αλλα επειδη ομως σε κοβω αρκετα τιγκα με το θεμα,κανε το βαψιματακι σου να γουσταρεις και το μετανιωνεις αργοτερα :D jk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
P.S Edo stin Komotini exoume ena runner aspro-mauro akrivos san simaia alla den m poliaresei...

An thes Bes sto bikepics.com na to deis..

Εγω θα το εχω ολοκληρο βαμενο.Αν μπορω θα το κανω με η ζωγραφικη για να σας το δειξω. :)

Τροποποιήθηκε από τον Crypton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάντο αν γουστάρεις, μην ακούς τίποτα, έχω ένα φιλαράκι που έβαψε την busa του ροζ και όλες οι γκόμενες του μιλάνε παντού λέμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ού !!! Κράτα τα λεφτά σου για κάτι που πιάνει τόπο ή κράτα τα για να το βάψεις όταν σου χαλάσει το χρώμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχεχεχε.Στην αρχη ελεγα να το κανω ροζ αλλα ενα παιδι απο Αξιουπολη(3χλμ μακρια) εχει ενα Ζ ροζ και δεν θελω να λενε οτι ζηλεψα γιατι και αυτα γινονται :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χεχεχεχε.Στην αρχη ελεγα να το κανω ροζ αλλα ενα παιδι απο Αξιουπολη(3χλμ μακρια) εχει ενα Ζ ροζ και δεν θελω να λενε οτι ζηλεψα γιατι και αυτα γινονται :)

Ε όχι και ρόζ!!!!! Στάνταρ θα νομίζουν οτι ζήλεψες!!! Κάνε το πουά!!!!! Λαχανί με τυρκουάζ βούλες!!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου θα σου το κανει τζαμπα ο φιλος σ τοτε καντο και και να το βαψεις ολο νικελ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα