thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Nικόλα το πολύ πολύ να σε πάρουμε δικάβαλο κάποιο απ τα παιδιά που θα πάμε παρέα.Dont worry. Θανάση κυττάω το χάρτη και σου λέω σε 2 λεπτά πόσο είναι απο κέρκυρα Λοιπόν στα βρήκα όλα και στα βάζω να τα δείς Στη πρώτη περίπτωση είναι 378 απο τρίκαλα Στην δεύτερη μέσω Πάτρα είναι 580 Διαλέγεις και παίρνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 σωστός ο παίκτης!!! Μιλάμε για οργάνωση και αποδείξεις (ποιος είσαι ρε Θάνο.....ο Ευαγγελάτος) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 σωστός ο παίκτης!!! Μιλάμε για οργάνωση και αποδείξεις (ποιος είσαι ρε Θάνο.....ο Ευαγγελάτος) :lol: <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: Mεσω Τρικαλων(δλ.Καταρας)Δεκεμβρη μηνα???? Αρα η δευτερη.. Αλλα, ξαναλεω,ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!(εννοω μην τα κανουμε και με βροχη συνεχως.. Το κρυο οκ.. ) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 λολ.Η θα κάνουμε μια δουλειά σωστή Κώστα η δε θα τη κάνουμε καθόλου :D Θανάση μάλλον έχεις δίκιο παραείναι τολμηρό το εγχείρημα της Κατάρας για το δεκέμβρη, εκτός και αν έχεις τρακτέρ να τη περάσεις φωρτόνοντας τη μηχανή πάνω, και μόλις τη περάσεις ξανακαβαλάς τη μηχανή :P Απ την άλλη όμως και τα 580 της δεύτερης διαδρομής δεν είναι λίγα :/ Καλό δρόμο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Απ την άλλη όμως και τα 580 της δεύτερης διαδρομής δεν είναι λίγα :/ Καλό δρόμο :) <{POST_SNAPBACK}> ..no problem!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DoctorS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 επειδή σπούδαζα μέχρι πρόσφατα λαμία........την έχω φάει με το κουτάλι.......σαν τόπος δεν έχει τίποτα α δείξει αλλά άμα μάθεις τα κόλπα έχει κάτι ωραία μέρη με κάτι παίδια..νααααααα με το συμπάθειο.......από την άλλη και βόλο έχω πάει πανέμορφα, ειδικά εκεί στα τσιπουράδικα.......μούρλια.... πάντως το δύσκολο στην όλη υπόθεση είναι το αυθημερόν.....ειδικά μετά από φαγοπότι......απαπαπαπα................ :P Πάντως εγώ αυτό που είπα ισχύει. Μάλιστα πολλοί του moto.gr δεν ήξαραν καν την ύπαρξη του mybike. Περάσανε όμως μια βόλτα...και κολλήσανε μαζί μας! Κανείς δεν είναι τέλειος! <{POST_SNAPBACK}> ε ναι λοιπόν το ομολογώ..είμαι moto.grίτης..............χεχεχεχε η παρέα εδώ είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι αν καθιερώνονταν μερικές συναντήσεις παραπάνω ώστε να γνωριστούμε και φατσικά,ι αυτά τα nicknames δεν θα ήταν απρόσωπα και θα έδενε καλύτερα το γλυκο.......έχω άδικο???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 η παρέα εδώ είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι αν καθιερώνονταν μερικές συναντήσεις παραπάνω ώστε να γνωριστούμε και φατσικά,ι αυτά τα nicknames δεν θα ήταν απρόσωπα και θα έδενε καλύτερα το γλυκο.......έχω άδικο???? <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Τον Άγιο Βασίλη ποιος θα τον κάνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τον Άγιο Βασίλη ποιος θα τον κάνει; <{POST_SNAPBACK}> Ο Dik φυσικα! :P Θα μοιρασει και δωρα θελει δε θελει! :lol: :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 αμα ερθω με συγκοινωνια θα με κραξετε...;;; συγνωμη αλλα δε πας με παπι περα απο καπανδριτι...(ισως κ πολυ να λεω...) ΤΕΛΙΚΑ που καταληξαμε;;;πειτε μου κ μενα πληζζζ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Aκόμα υπο συζήτηση είναι το θέμα. Έχουμε καιρό Άγγελε, μην αγχώνεσαι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 αμα ερθω με συγκοινωνια θα με κραξετε...;;; συγνωμη αλλα δε πας με παπι περα απο καπανδριτι...(ισως κ πολυ να λεω...) ΤΕΛΙΚΑ που καταληξαμε;;;πειτε μου κ μενα πληζζζ.... <{POST_SNAPBACK}> Δικαβαλλο με καποιον ισως?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 (τροποποιήθηκε) Παρακολουθωντας τη συζητηση θελω να κανω μια δηλωση...!! Καλα ρε πατε καλα ρεεεεεεεε??? Μοτοσυκλετιστες δεν ειστε ορε ??? Βαλτε ορε τις κορντουρες σας και τα αδιαβροχακια σας, τα γαντακια σας, τις μποτουλες σας και μια μπαλακλαβα και ελατε να βρεθουμε ορεεεε.... Τι θα παθετε ,θα κρυωσετε,η θα λιωσετε ??? Εγω με το Black_Hawk θα κανουμε αν χρειαστει και 800 χλμ ορε !!!!! Και να σας δω μετα οταν μαζευτουμε να σας δουλευει η γυναικα μου Παρτε ορες τα..... fonda , buzuki ,rawasaki , yavlaha και βεβαια τα DUCATI ,BMW ,KTM σας Κανονιστε το εγκαιρως μαγκες να κανουμε τα κουμαντα μας .. Καλα ναμαστε και παντα ορθιοι!!!!! Βασιλης Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2005 από τον ducduc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Παρτε ορες τα..... fonda , buzuki ,rawasaki , yavlaha και βεβαια τα DUCATI ,BMW ,KTM σας χαΧΑΧΑχΑΧαχ :lol: Δε παιζεσαι ρε ευρωπαιε λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Τα Triumph δεν τα είπες στα ευρωπαϊκά :( Να υποθέσω ότι φταίει ο Μπλαιρ και η πολιτική του; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Τα Triumph δεν τα είπες στα ευρωπαϊκά :( Να υποθέσω ότι φταίει ο Μπλαιρ και η πολιτική του; :P <{POST_SNAPBACK}> Σωστα φιλε αλλα και το νεο 675 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Λοιπον καποια μελη του mybike.gr ειχαμε σημερα μια πολυ χρησιμη συναντηση στο MSN κατα την οποια συζητησαμε το θεμα της ενδεχομενης Χριστουγεννιατικης συναντησης . Βγηκαν πολυ χρησιμα συμπερασματα και νομιζω οτι μετα απο αυτη τη συναντηση φυγαμε ολοι καλυτεροι ανθρωποι με νεους οριζοντες και στοχους ετοιμοι να προσφερουμε στην μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα αλλα και στη κοινωνια γενικοτερα.... Η συζητηση ξεκινησε με τη γνωστη νευρικοτητα που παρατηρειται οταν συναντιουνται ενας αναβατης Ducati με εναν αναβατη Honda Varadero και εναν που για δικους του λογους εχει επιλεξει αυτη την εποχη να κυκλοφορει με..... TAXI . Παραθετω Ο χρήστης Varadero λέει: O Triadafilos...o Vasilis Σε αυτο το σημειο γινεται για πρωτη φορα (και τελευταια) μνεια στο Διαβολικο MSN messenger απλα και μονο για εξορκιστικους λογους...φτου φτου Ο χρήστης Sarevock λέει: MSN partyyyyyyyyyyyyyyyy Ο χρήστης ducduc λέει: gia soy Triantafylle Ο χρήστης Sarevock λέει: ti gnoristikate kiolas? Ο χρήστης Sarevock λέει: meno piso... Ο χρήστης Varadero λέει: molis Ο χρήστης Varadero λέει: prin 5 lepta Ο χρήστης ducduc λέει: Triantafylle exeis kanena ypokoristiko..? Ο χρήστης Sarevock λέει: palia otan eimoun mikros me fonazane daffy Εδω παρατηρειται το πρωτο σπασιμο του παγου ,αυτη η μαγεια που μας φερνει ποιο κοντα ¨ Ο χρήστης Varadero λέει: daffyyyyyyyyyyyyyyy xxaxaxaxa exo klasei leme Ο χρήστης Sarevock λέει: xaxaxax Σε αυτο το σημειο και οι ηρωες Thanos,dankannn,Giorgos,mastgeo γεμιζουν το σκηνικο ορμοντας προσκεκλημενοι απο τον Varadero ( τελικα και ο ιδιος παραδεχτηκε μετα οτι ηταν λαθος αφου ειναι γνωστο οτι ο ερωτας γεννηθηκε για τρεις , ο τεταρτος ειναι παρτουζα ) και ακολουθει μια πανδαισια διαλογων και ερωταποκρισεων παντα με πνευματωδες περιεχομενο και ουσια στην οποια συμμετειχαν ολοι εκτος απο το Thano (για λογους που δεν θα περιγραψουμε τωρα αλλα θα εκμαιευθουν και θα γινουν προφανεις μεχρι την λυσιν της συνεχειας αυτου του αρθρου) . Συνολικα η στατιστικη κατεγραψε τη χρηση των παρακατω keywords : Η μοναδα μετρησεως των καταγεγραμμενων λεξεων ειναι η "φορα" η "φορες" στον πληθυντικο : xaxa : 6.798 φορες axa : 5.994 " με βραχεια κεφαλη απο την προηγουμενη!!! axaxa : 5.679 " lol η λολ : 4.656 " malaka : 4.544 " και ομως δεν ητανε αυτη η κυρια λεξη ktm : 3.900 " μαζι με τα συνθετικα του που ειναι τα "συνεργειο" , "τεταρτη" και "σαββατο" νομιζω οτι προστεθηκε και το "Τριτη απογευμα καλου κακου" αλλα δεν υπαρχει ικανο στατιστικο δειγμα για να αποφανθουμε . ela : 3.500 Ακριβως!! ααααααααα ¨: 3.260 kovw flebes : 2.960 Επισης ακουστηκαν και λεξεις ανευ σημασιας οπως CBR , σπετζοφαι , FazerClub ,Λαδια στο ταβανι , Μανωλης ο Μαναβης , ρεμαλι , Βολος , Χριστουγεννα, κρυο , κεφτεδες ,σπιτι μου, Μαρια βγαλε τα λουκανικα απο το τζακι, ανθυπας , take the cheesepie and give me my child ( παρε τη τυροπιττα και δωσε μου το παιδι μου.....) στις οποιες λεξεις φρασεις δεν δοθηκε σχεδον καμμια σημασια. Στο σημειο αυτο ο Thanos που μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν συμετειχε στην εξαιρετικα επικοδομητικη συζητηση ειπε μια φραση που αλλαξε αρδην την τροπη της συζητησεως . Ο χρήστης Thanos λέει: mhn eiste monofagades Οποτε απο εκεινη τη στιγμη ξεκινανε τα σεξουαλικα υπονοουμενα: Ο χρήστης Varadero λέει: thesniki.............mmmmmmmm city vlepo to trivis to piperi Ο χρήστης Varadero λέει: xairomai afadasta thano gia afto. i trela einai kalo prama Ο χρήστης Thanos λέει: i know Ο χρήστης Varadero λέει: ama se paro mazi mou Σε αυτη τη φαση ζηλεψε και ο χρηστης Γιωργος : Ο χρήστης Giorgos λέει: oloi mazi!!!! Ο χρήστης Thanos λέει: 8es na er8o mia mera prin pano na kateboume parea? Ο χρήστης Thanos λέει: ka8e sabatokuriako th kano Ο χρήστης Giorgos λέει: KANENAS DEN K......E ME TIS FOTOS TOU OXYGEN???!!! Ο χρήστης Varadero λέει: k......a ego kai to eipa dimosia re giorgo me to pilio. Ο χρήστης Giorgos λέει: OTIDHPOTE KANONISETE THA EIMAI SOLO KAI MESA O Γιωργος αποχωρει και οι 2 μενουν μονοι για τα περαιτερω Ο χρήστης Varadero λέει: thano athnia pou menis? Ο χρήστης Thanos λέει: meno ston k..... kosta Ο χρήστης Thanos λέει: kentro konta Ο χρήστης Varadero λέει: thano Ο χρήστης Varadero λέει: dose re sy kinito na se exoume Ο χρήστης Varadero λέει: 6.........7 einai to diko mou Ο χρήστης Thanos λέει: 6..........8 Ο χρήστης Varadero λέει: se kataxorisa. Ο χρήστης Thanos λέει: me 2 Ο χρήστης Varadero λέει: emena pou les pano apo to k... tis l...... Ο χρήστης Thanos λέει: ela re dipla mou sxedon Ο χρήστης Varadero λέει: sou kana anapaditi leme Ο χρήστης Thanos λέει: lol to eida Ο χρήστης Thanos λέει: sostos Ο χρήστης Thanos λέει: leo kai go poios einai tetoia ora? mas th pesan Τα προσωπικα δεδομενα δεν μου επιτρεπουν να επεκταθω αλλο απλα να πω οτι οσοι ζησαμε απο κοντα αυτη τη μοναδικη εμπειρια αναφωνησαμε στο τελος ολοι μαζι !! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ??????? Υ.Γ. Αντιγραφα αμονταριστα των κασσετων πωλουνται ...παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου Υ.Γ. Τυχον ομοιοτητα με μελη του mybike.gr ειναι φανταστικη και δεν αντικατοπτριζει τα πραγματικα γεγονοτα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Εγω MSN με τον ΝτουκΝτουκ δεν μπαινω λεμεεεε ' ' ' ' Ασχετο: Επειδη εγω δεν δηλωνω μοτοσυκλετιστης, πλοιο απο πειραια για Βολο υπαρχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Για τη Χριστουγεννιατικη συναντηση αν θα τα καταφερουμε τελικα οσοι εντελει μπορεσουν , θα ηθελα να βαλω 4-5 βασικους προβληματισμους . 1. Για ποσες μερες-νυχτες μιλαμε? 2. Ποιο ειναι το ιδανικο μερος σε σχεση με ολους (η την πλειοψηφια) 3. Χριστουγεννα - Πρωτοχρονια η αργοτερα? 4. Απο που ερχονται - θα ερθουν αυτοι που ενδιαφερονται? 5. Ποιοι ειναι αυτοι μεχρι στιγμης? Βασιλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Ασχετο: Επειδη εγω δεν δηλωνω μοτοσυκλετιστης, πλοιο απο πειραια για Βολο υπαρχει; <{POST_SNAPBACK}> ...Τρενο μηπως??? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Εγω MSN με τον ΝτουκΝτουκ δεν μπαινω λεμεεεε ' ' ' ' Ασχετο: Επειδη εγω δεν δηλωνω μοτοσυκλετιστης, πλοιο απο πειραια για Βολο υπαρχει; <{POST_SNAPBACK}> χεχε τραινο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Λοιπον καποια μελη του mybike.gr ειχαμε σημερα μια πολυ χρησιμη συναντηση στο MSN κατα την οποια συζητησαμε το θεμα της ενδεχομενης Χριστουγεννιατικης συναντησης . Βγηκαν πολυ χρησιμα συμπερασματα και νομιζω οτι μετα απο αυτη τη συναντηση φυγαμε ολοι καλυτεροι ανθρωποι με νεους οριζοντες και στοχους ετοιμοι να προσφερουμε στην μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα αλλα και στη κοινωνια γενικοτερα.... Η συζητηση ξεκινησε με τη γνωστη νευρικοτητα που παρατηρειται οταν συναντιουνται ενας αναβατης Ducati με εναν αναβατη Honda Varadero και εναν που για δικους του λογους εχει επιλεξει αυτη την εποχη να κυκλοφορει με..... TAXI . Παραθετω Ο χρήστης Varadero λέει: O Triadafilos...o Vasilis Σε αυτο το σημειο γινεται για πρωτη φορα (και τελευταια) μνεια στο Διαβολικο MSN messenger απλα και μονο για εξορκιστικους λογους...φτου φτου Ο χρήστης Sarevock λέει: MSN partyyyyyyyyyyyyyyyy Ο χρήστης ducduc λέει: gia soy Triantafylle Ο χρήστης Sarevock λέει: ti gnoristikate kiolas? Ο χρήστης Sarevock λέει: meno piso... Ο χρήστης Varadero λέει: molis Ο χρήστης Varadero λέει: prin 5 lepta Ο χρήστης ducduc λέει: Triantafylle exeis kanena ypokoristiko..? Ο χρήστης Sarevock λέει: palia otan eimoun mikros me fonazane daffy Εδω παρατηρειται το πρωτο σπασιμο του παγου ,αυτη η μαγεια που μας φερνει ποιο κοντα ¨ Ο χρήστης Varadero λέει: daffyyyyyyyyyyyyyyy xxaxaxaxa exo klasei leme Ο χρήστης Sarevock λέει: xaxaxax Σε αυτο το σημειο και οι ηρωες Thanos,dankannn,Giorgos,mastgeo γεμιζουν το σκηνικο ορμοντας προσκεκλημενοι απο τον Varadero ( τελικα και ο ιδιος παραδεχτηκε μετα οτι ηταν λαθος αφου ειναι γνωστο οτι ο ερωτας γεννηθηκε για τρεις , ο τεταρτος ειναι παρτουζα ) και ακολουθει μια πανδαισια διαλογων και ερωταποκρισεων παντα με πνευματωδες περιεχομενο και ουσια στην οποια συμμετειχαν ολοι εκτος απο το Thano (για λογους που δεν θα περιγραψουμε τωρα αλλα θα εκμαιευθουν και θα γινουν προφανεις μεχρι την λυσιν της συνεχειας αυτου του αρθρου) . Συνολικα η στατιστικη κατεγραψε τη χρηση των παρακατω keywords : Η μοναδα μετρησεως των καταγεγραμμενων λεξεων ειναι η "φορα" η "φορες" στον πληθυντικο : xaxa : 6.798 φορες axa : 5.994 " με βραχεια κεφαλη απο την προηγουμενη!!! axaxa : 5.679 " lol η λολ : 4.656 " malaka : 4.544 " και ομως δεν ητανε αυτη η κυρια λεξη ktm : 3.900 " μαζι με τα συνθετικα του που ειναι τα "συνεργειο" , "τεταρτη" και "σαββατο" νομιζω οτι προστεθηκε και το "Τριτη απογευμα καλου κακου" αλλα δεν υπαρχει ικανο στατιστικο δειγμα για να αποφανθουμε . ela : 3.500 Ακριβως!! ααααααααα ¨: 3.260 kovw flebes : 2.960 Επισης ακουστηκαν και λεξεις ανευ σημασιας οπως CBR , σπετζοφαι , FazerClub ,Λαδια στο ταβανι , Μανωλης ο Μαναβης , ρεμαλι , Βολος , Χριστουγεννα, κρυο , κεφτεδες ,σπιτι μου, Μαρια βγαλε τα λουκανικα απο το τζακι, ανθυπας , take the cheesepie and give me my child ( παρε τη τυροπιττα και δωσε μου το παιδι μου.....) στις οποιες λεξεις φρασεις δεν δοθηκε σχεδον καμμια σημασια. Στο σημειο αυτο ο Thanos που μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν συμετειχε στην εξαιρετικα επικοδομητικη συζητηση ειπε μια φραση που αλλαξε αρδην την τροπη της συζητησεως . Ο χρήστης Thanos λέει: mhn eiste monofagades Οποτε απο εκεινη τη στιγμη ξεκινανε τα σεξουαλικα υπονοουμενα: Ο χρήστης Varadero λέει: thesniki.............mmmmmmmm city vlepo to trivis to piperi Ο χρήστης Varadero λέει: xairomai afadasta thano gia afto. i trela einai kalo prama Ο χρήστης Thanos λέει: i know Ο χρήστης Varadero λέει: ama se paro mazi mou Σε αυτη τη φαση ζηλεψε και ο χρηστης Γιωργος : Ο χρήστης Giorgos λέει: oloi mazi!!!! Ο χρήστης Thanos λέει: 8es na er8o mia mera prin pano na kateboume parea? Ο χρήστης Thanos λέει: ka8e sabatokuriako th kano Ο χρήστης Giorgos λέει: KANENAS DEN K......E ME TIS FOTOS TOU OXYGEN???!!! Ο χρήστης Varadero λέει: k......a ego kai to eipa dimosia re giorgo me to pilio. Ο χρήστης Giorgos λέει: OTIDHPOTE KANONISETE THA EIMAI SOLO KAI MESA O Γιωργος αποχωρει και οι 2 μενουν μονοι για τα περαιτερω Ο χρήστης Varadero λέει: thano athnia pou menis? Ο χρήστης Thanos λέει: meno ston k..... kosta Ο χρήστης Thanos λέει: kentro konta Ο χρήστης Varadero λέει: thano Ο χρήστης Varadero λέει: dose re sy kinito na se exoume Ο χρήστης Varadero λέει: 6.........7 einai to diko mou Ο χρήστης Thanos λέει: 6..........8 Ο χρήστης Varadero λέει: se kataxorisa. Ο χρήστης Thanos λέει: me 2 Ο χρήστης Varadero λέει: emena pou les pano apo to k... tis l...... Ο χρήστης Thanos λέει: ela re dipla mou sxedon Ο χρήστης Varadero λέει: sou kana anapaditi leme Ο χρήστης Thanos λέει: lol to eida Ο χρήστης Thanos λέει: sostos Ο χρήστης Thanos λέει: leo kai go poios einai tetoia ora? mas th pesan Τα προσωπικα δεδομενα δεν μου επιτρεπουν να επεκταθω αλλο απλα να πω οτι οσοι ζησαμε απο κοντα αυτη τη μοναδικη εμπειρια αναφωνησαμε στο τελος ολοι μαζι !! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ??????? Υ.Γ. Αντιγραφα αμονταριστα των κασσετων πωλουνται ...παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου Υ.Γ. Τυχον ομοιοτητα με μελη του mybike.gr ειναι φανταστικη και δεν αντικατοπτριζει τα πραγματικα γεγονοτα . <{POST_SNAPBACK}> ...Ρε συ,θα σου πω ενα μυστικο μετα, πμ, γιατι ΕΙΣΑΙ "ΤΑΦΟΣ" λεμε!!!!! :lol: :lol: Για τη Χριστουγεννιατικη συναντηση αν θα τα καταφερουμε τελικα οσοι εντελει μπορεσουν , θα ηθελα να βαλω 4-5 βασικους προβληματισμους . 1. Για ποσες μερες-νυχτες μιλαμε? 2. Ποιο ειναι το ιδανικο μερος σε σχεση με ολους (η την πλειοψηφια) 3. Χριστουγεννα - Πρωτοχρονια η αργοτερα? 4. Απο που ερχονται - θα ερθουν αυτοι που ενδιαφερονται? 5. Ποιοι ειναι αυτοι μεχρι στιγμης? Βασιλης <{POST_SNAPBACK}> Λοιπον, για Βολο οκ..ΟΜΩΣ!Επειδη οι μερες ειναι "δυσκολες"εκεινη την εποχη,πρεπει να κλεισουμε δωματια εγκαιρως!(εστω στο περιπου!..) (και για πρωτοχρονια και περα λεω εγω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Να μην συγχεουμε τη Δραματικη σχολη με τη C.I.A. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 ...2-3 διανυχτερευσεις??(να'χει και νοημα το ταξιδι..Εξ'αλλου, δεν μπορει θα κατσει και ο καιρος !!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2005 Μετά την απόλυτη δημοκρατική συζήτηση που είχαμε στο μσν η οποία ηταν και πολύ ψηλού επιπέδου, εγω το βλέπω σαν καλύτερη λύση τον Βόλο πάντως. Για κάντε τις προτάσεις σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες