man_OS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 Καλοτάξιδο μαν, αγρατζούνιστο κι αυτό κι εσύ, να κάνετε πολλά πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα εύχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sebastian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 καλορίζικο,καλοτάξιδο πάντα όρθιοι,με πολλά πολλά ασφαλή χλμ το επιτρέπει κ η εποχή σου εύχομαι να μην ``ξεκολάς`` απ`τη σέλα του :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους σας. Να είστε πάντα καλά και ασφαλείς, και να χαίρεστε τα μοτόρια σας..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Μεγιές μεγιές, καλοτάξιδο, απροβλιμάτιστο, :vv: :vv: στρώμα = τίμιο μηχανάκι :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ariss33 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Καλοταξιδο και παντα ορθιος φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Λοιπόν, ο πωλητής που μου έκανε και την επίδειξη της μηχανής μου έδειξε τον συνολικό χιλιομετρητή, και έπειτα το trip1 kai trip2, και μου είπε πως το 1 μετράει μια μερική απόσταση και το 2 δείχνει τα χιλιόμετρα που μένουν ακόμα να κάνεις με τη βενζίνη που έχεις στο τεπόζιτο. Μου είπε όμως να μη δίνω πολύ βάση σε αυτά γιατί θα μπερδευτώ. Προσωπικά νομίζω οτι και το 1 και το 2, είναι μερικοί χιλιομετρτές. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Λοιπόν, ο πωλητής που μου έκανε και την επίδειξη της μηχανής μου έδειξε τον συνολικό χιλιομετρητή, και έπειτα το trip1 kai trip2, και μου είπε πως το 1 μετράει μια μερική απόσταση και το 2 δείχνει τα χιλιόμετρα που μένουν ακόμα να κάνεις με τη βενζίνη που έχεις στο τεπόζιτο. Μου είπε όμως να μη δίνω πολύ βάση σε αυτά γιατί θα μπερδευτώ. Προσωπικά νομίζω οτι και το 1 και το 2, είναι μερικοί χιλιομετρτές. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο; Mερικοι χιλιομετρητες ειναι ΚΑΙ οι δυο.Την ιδια δουλεια κανουν.Απλα συνηθως τον εναν τον μηδενιζεις οταν σε πιανει ρεζερβα για να ξερεις ποσα χλμ εχεις κανει ως το...αδιεασμα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Mερικοι χιλιομετρητες ειναι ΚΑΙ οι δυο.Την ιδια δουλεια κανουν.Απλα συνηθως τον εναν τον μηδενιζεις οταν σε πιανει ρεζερβα για να ξερεις ποσα χλμ εχεις κανει ως το...αδιεασμα :) Σωστός..... Μήπως ξέρεις και πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις με τη ρεζέρβα...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Μήπως ξέρεις και πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις με τη ρεζέρβα...; Διαφορετικο, σε καθε μηχανακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Σωστός..... Μήπως ξέρεις και πόσα χιλιόμετρα μπορείς να κάνεις με τη ρεζέρβα...; Μερικοί χιλιομετρήτές είναι και οι 2:) Εμένα ένα γεμάτο ρεζερβουάρ και με τον τρόπο που οδηγώ εγώ μου βγάζει 400-450 χιλιόμετρα. Η καταναλωση όμως εξαρτάται από το πως οδηγείς πάντα. Η ρεζέρβα σου είναι 4 λίτρα αν θυμάμαι καλά. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Βρε μαυρογέρακα, εγώ για το δικό μου λέω.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Μερικοί χιλιομετρήτές είναι και οι 2:) Εμένα ένα γεμάτο ρεζερβουάρ και με τον τρόπο που οδηγώ εγώ μου βγάζει 400-450 χιλιόμετρα. Η καταναλωση όμως εξαρτάται από το πως οδηγείς πάντα. Η ρεζέρβα σου είναι 4 λίτρα αν θυμάμαι καλά. ^_^ Τόσα πολλά, συγνώμη πόσα λίτρα είναι το τεπόζιτο? Εμένα το fazer μου βγάζει 200-230km μέσα την πόλη με 19 λίτρα τεπόζιτο. Μάλλον και το tps που θέλει αλλαγή (άντε και περιμένο 1 μήνα τώρα) μου ανεβάζει την κατανάλλοση αλλά πάλι πολλά μου φένονται τα 450. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnBG 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Ellessar_GR πως το πηγαινεις το μηχανακι? εμενα μου βγαζει 260-265 πριν την ρεζερβα. Δρακε οντως ειναι παρα πολλα τα χλμ που λες μηπως κατι σου ξεφυγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Το τεπόζιτο είναι 22 λίτρα. Μέχρι στιγμής έχω κάνει περίπου 80 και ακόμα δεν έχει υποχωρήσει από την πέμπτη γραμμή ο ψηφιακός δείκτης. Πιστεύω πως με αμυντική οδήγηση, τα 400 χιλιόμετρα πρέπει να είναι εφικτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Εξαρτάται πως οδηγεί ο κάθε ένας. Εγώ έχω πάει Ναύπακτο και πίσω με ένα ρεζερβουάρ μόνο ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Σιγά το πράγμα. Εγώ πάω Ναύπακτο 10 φορές και γυρίζω με ένα τεπόζιτο μόνο...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Σιγά το πράγμα. Εγώ πάω Ναύπακτο 10 φορές και γυρίζω με ένα τεπόζιτο μόνο...!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Βρε μαυρογέρακα, εγώ για το δικό μου λέω.. :) Ok! Λαθος καταλαβα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Καλοταξιδο,καλοριζικο και αγρατζουνιστο,ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις περισσοτερο απο οσο μπορεις να φανταστεις. Σχετικα με την καταναλωση που λεγατε ειναι εφικτο να πιασει 400 km με ενα γεμισμα,εγω συνηθως σε νορμαλ καταστασεις με βγαζει 350-400,οταν βγαινω εκτος και του τα δινω τοτε με παει κοντα στα 300.Γενικα σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να πω οτι με προβληματιζει η καταναλωση,για αυτα που του κανω τιποτα δεν μου καιει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Με την ρεζερβα,αν θυμαμαι καλα,βγαζει καμμια 40ρια χλμ...Για να εισαι σιγουρος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Τώρα που έχω και ένδειξη και λαμπάκι και 2 μετρητές, μπορώ να είμαι σίγουρος. Πριν δεν είχα τίποτα από αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Italokamikazi 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Καλοτάξιδο το εργαλείο τρελέ!!! V-strom=must την σήμερον εποχή!! Καλές βόλτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αυτές είναι και οι πρώτες φωτογραφίες από μια κοντινή εκδρομούλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ariss33 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2008 Αντε να παρουμε και τις πινακιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2008 Πήραμε και πινακίδες... Γ@μwτ* δεν μπορούσε να είναι ένα νουμεράκι παραπάνω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες