zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Πάντα χαιρετάω και πάντα με το χέρι. (Θεωρώ ότι τα φώτα πρέπει να μένουν για προειδοποίηση, κίνδυνο κλπ) Πάντως είναι μοναχική εμπειρία να χαιρετάς στην Ελλάδα όταν οδηγάς σκούτερ... Είναι ελληνικό ιδίωμα... Στο εξωτερικό όλοι μα όλοι είτε χαιρέτισαν πρώτοι, είτε ανταπέδωσαν! Στην Ελλάδα μάλλον δεν φαίνομαι (ούτε εγώ, ούτε ο χαιρετισμός μου). Οι Έλληνες μοτοσικλετιστές θεωρείτε ότι υποβαθμίζεστε χαιρετώντας ένα σκούτερ ή ότι δεν έχουμε μεταξύ μας αλληλεγγύη; Αν με δείτε πεσμένο, δεν θα σταματήσετε ή νομίζετε ότι δεν θα σταματήσω εγώ (ή ο κάθε οδηγός σκούτερ);... Άμα δείτε κράνος στην άσφαλτο θα ψάξετε να δείτε αν ανήκει σε οδηγό σκούτερ για να μην σταματήσετε; Σίγουρα όχι! Συνεπώς γιατί οι περισσότεροι δεν χαιρετάτε, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, θα ήθελα να μου το εξηγήσετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Και για να συμπληρώσω τον φίλο zoo που έχει δίκαιο σε αυτά που λέει (ή χαιρετάς τα πάντα σε 2 τροχούς - πλήν ξεκράνωτους - ή κανέναν), θα ρωτήσω το εξής: ΓΙΑΤΙ κανένα BMW δεν χαιρετά? Ηλικρινά ένα 95% των BMW που βρίσκω στους δρόμους, είτε είναι GS είτε κανα street, ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό!! Μόνο μερικά δικάβαλα GS θα ανταποδώσουν σπάνια, απο αυτά τα φορτωμένα που συνήθως είναι και τα πιο παλιά, τα 1150. Δεν θέλω να γενικεύω, αλλά πραγματικά τα καινούργια GS ιδικότερα δεν χαιρετάνε. Και μάλιστα, ρώτησα έναν τυπάκο με ένα καινούργιο GS τον λόγο και ο τύπος τόλμησε να μου πεί ότι οι BMW είναι διαφορετικές μηχανές (ενοόντας μάλλον ανώτερες) και δεν χαιρετάνε άλλου είδους μηχανές στον δρόμο παρά μόνο GS :kaaaala: :kaaaala: Αν υπάρχουν τέτοιοι μοτοσυκλετιστές στην πραγματικότητα παιδιά, τι να πώ παρά μόνο το ότι δεν πρόκειται για μοτοσυκλετιστές αλλά για εγωιστικά κομπλεξικά ανθρωπάκια που δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να βρώ στον δρόμο μου, ότι και αν οδηγάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Πάντα χαιρετάω και πάντα με το χέρι. (Θεωρώ ότι τα φώτα πρέπει να μένουν για προειδοποίηση, κίνδυνο κλπ) Πάντως είναι μοναχική εμπειρία να χαιρετάς στην Ελλάδα όταν οδηγάς σκούτερ... Είναι ελληνικό ιδίωμα... Στο εξωτερικό όλοι μα όλοι είτε χαιρέτισαν πρώτοι, είτε ανταπέδωσαν! Στην Ελλάδα μάλλον δεν φαίνομαι (ούτε εγώ, ούτε ο χαιρετισμός μου). Οι Έλληνες μοτοσικλετιστές θεωρείτε ότι υποβαθμίζεστε χαιρετώντας ένα σκούτερ ή ότι δεν έχουμε μεταξύ μας αλληλεγγύη; Αν με δείτε πεσμένο, δεν θα σταματήσετε ή νομίζετε ότι δεν θα σταματήσω εγώ (ή ο κάθε οδηγός σκούτερ);... Άμα δείτε κράνος στην άσφαλτο θα ψάξετε να δείτε αν ανήκει σε οδηγό σκούτερ για να μην σταματήσετε; Σίγουρα όχι! Συνεπώς γιατί οι περισσότεροι δεν χαιρετάτε, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, θα ήθελα να μου το εξηγήσετε. +998 Το σωστό είναι να χαιρετάμε ΟΛΑ τα δίτροχα ! Ποδήλατα , παπιά , σκουτεράκια, μέγκα σκουτερ....... ¨ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΤΡΟΧΟΥΣ! Συμφωνώ μαζί σου φίλε! Εγώ τους χαιρετάω πάντα όλους κι ας μήν με χαιρετάνε όλοι!!!!!! Και για να συμπληρώσω τον φίλο zoo που έχει δίκαιο σε αυτά που λέει (ή χαιρετάς τα πάντα σε 2 τροχούς - πλήν ξεκράνωτους - ή κανέναν), θα ρωτήσω το εξής: ΓΙΑΤΙ κανένα BMW δεν χαιρετά? Ηλικρινά ένα 95% των BMW που βρίσκω στους δρόμους, είτε είναι GS είτε κανα street, ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό!! Μόνο μερικά δικάβαλα GS θα ανταποδώσουν σπάνια, απο αυτά τα φορτωμένα που συνήθως είναι και τα πιο παλιά, τα 1150. Δεν θέλω να γενικεύω, αλλά πραγματικά τα καινούργια GS ιδικότερα δεν χαιρετάνε. Και μάλιστα, ρώτησα έναν τυπάκο με ένα καινούργιο GS τον λόγο και ο τύπος τόλμησε να μου πεί ότι οι BMW είναι διαφορετικές μηχανές (ενοόντας μάλλον ανώτερες) και δεν χαιρετάνε άλλου είδους μηχανές στον δρόμο παρά μόνο GS :kaaaala: :kaaaala: Αν υπάρχουν τέτοιοι μοτοσυκλετιστές στην πραγματικότητα παιδιά, τι να πώ παρά μόνο το ότι δεν πρόκειται για μοτοσυκλετιστές αλλά για εγωιστικά κομπλεξικά ανθρωπάκια που δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να βρώ στον δρόμο μου, ότι και αν οδηγάνε! Ναι αυτοί δεν χαιρετάνε, παρά σε κοιτάνε σάν σκουλίκι με το όλ τάιμ κλάσσικ ύφος 1000 καρδιναλίων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Και για να συμπληρώσω τον φίλο zoo που έχει δίκαιο σε αυτά που λέει (ή χαιρετάς τα πάντα σε 2 τροχούς - πλήν ξεκράνωτους - ή κανέναν), θα ρωτήσω το εξής: ΓΙΑΤΙ κανένα BMW δεν χαιρετά? Ηλικρινά ένα 95% των BMW που βρίσκω στους δρόμους, είτε είναι GS είτε κανα street, ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό!! Μόνο μερικά δικάβαλα GS θα ανταποδώσουν σπάνια, απο αυτά τα φορτωμένα που συνήθως είναι και τα πιο παλιά, τα 1150. Δεν θέλω να γενικεύω, αλλά πραγματικά τα καινούργια GS ιδικότερα δεν χαιρετάνε. Και μάλιστα, ρώτησα έναν τυπάκο με ένα καινούργιο GS τον λόγο και ο τύπος τόλμησε να μου πεί ότι οι BMW είναι διαφορετικές μηχανές (ενοόντας μάλλον ανώτερες) και δεν χαιρετάνε άλλου είδους μηχανές στον δρόμο παρά μόνο GS :kaaaala: :kaaaala: Αν υπάρχουν τέτοιοι μοτοσυκλετιστές στην πραγματικότητα παιδιά, τι να πώ παρά μόνο το ότι δεν πρόκειται για μοτοσυκλετιστές αλλά για εγωιστικά κομπλεξικά ανθρωπάκια που δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να βρώ στον δρόμο μου, ότι και αν οδηγάνε! Ναι,έχεις δίκιο....βρήκα ένα τη δευτέρα φορτωμένο,και βρεθήκαμε σταματημένοι στα φανάρια του αγρινίου.Γύρισα,όχι απλα τον χαιρέτησα αλλά και του μίλησα μιας και ήμασταν δίπλα-δίπλα.....δεν πηρα καμιά απάντηση.Ισα ισα έφυγε και σφαίρα στο φανάρι......ασχετα που στην πρωτη στροφή τον πέρασα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Πάντα χαιρετάω και πάντα με το χέρι. (Θεωρώ ότι τα φώτα πρέπει να μένουν για προειδοποίηση, κίνδυνο κλπ) Πάντως είναι μοναχική εμπειρία να χαιρετάς στην Ελλάδα όταν οδηγάς σκούτερ... Είναι ελληνικό ιδίωμα... Στο εξωτερικό όλοι μα όλοι είτε χαιρέτισαν πρώτοι, είτε ανταπέδωσαν! Στην Ελλάδα μάλλον δεν φαίνομαι (ούτε εγώ, ούτε ο χαιρετισμός μου). Οι Έλληνες μοτοσικλετιστές θεωρείτε ότι υποβαθμίζεστε χαιρετώντας ένα σκούτερ ή ότι δεν έχουμε μεταξύ μας αλληλεγγύη; Αν με δείτε πεσμένο, δεν θα σταματήσετε ή νομίζετε ότι δεν θα σταματήσω εγώ (ή ο κάθε οδηγός σκούτερ);... Άμα δείτε κράνος στην άσφαλτο θα ψάξετε να δείτε αν ανήκει σε οδηγό σκούτερ για να μην σταματήσετε; Σίγουρα όχι! Συνεπώς γιατί οι περισσότεροι δεν χαιρετάτε, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, θα ήθελα να μου το εξηγήσετε. Τι νόημα έχει ο χαιρετισμός? Σαν ένδειξη μοτοσυκλετιστικής αλληλεγγύης? Ας μην τολμήσει ποτέ να χαιρετήσει κανείς αν είναι την ώρα που θα σταματήσεις στο ίδιο πάρκινγκ να φάς βλέμμα περιφρόνησης και να μην ανταλλάξει ούτε μια κουβέντα.Ας μην χαιρετήσει ποτέ κανένας αν είναι την ώρα που πραγματικά έχεις ανάγκη να σε προσπερνάνε όλοι χωρίς να σταματάει ποτέ κανείς. Ο χαιρετισμός είναι η ψευδάισθηση ότι επειδή έχουμε κάτι κοινό (μοτοσυκλέτα) ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Τα ίδια χάλια είμαστε με όλους τους οδηγούς τροχοφόρων.Η αλληλεγγύη και η βοήθεια δεν απορέουν από ένα μεταφορικό μέσο με 2 ρόδες. Είναι στον άνθρωπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ο χαιρετισμός είναι η ψευδάισθηση ότι επειδή έχουμε κάτι κοινό (μοτοσυκλέτα) ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Τα ίδια χάλια είμαστε με όλους τους οδηγούς τροχοφόρων.Η αλληλεγγύη και η βοήθεια δεν απορέουν από ένα μεταφορικό μέσο με 2 ρόδες. Είναι στον άνθρωπο. +1000! (Παλαιοτερα βεβαια, αυτο ισχυε για τους διτροχους, μιας και ηταν και λιγοι και πιο συνειδητοποιημενοι.. ΑΚΡΙΒΩΣ! οπως και στους αυτοκινητιστες, πριν 70 χρονια! ;) ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 ...Μα,ρε παιδια,αφου οδηγατε japanese πλαστικουρες,τι να χαιρετισουν τα παιδια? ...Αμα ειναι ετσι,θα'πρεπε να χαιρετανε και τον καθε πιτσιρικα που παιζει στην αυλη του σπιτιου με τον "εσκαφεα" που του χαρισε η νονα του, κ.ο.κ... ....Καλα ντε...Μην παρεξηγιεστε! :D ... Εν'αστειο ειπαμ... ΧΑΧΑΑΑΑααααααχαχαχααααααααααα !!!! :lol: :lol: Αυτό ήταν καρυφαίο !!!!!!!!! (Εμένα δεν με πειράζει γιατί κ εγώ ευροπαίος είμαι, όχι Γερμανός, Ιταλός !!!!!) Aprilos και ξερό ψωμί !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2008 Σοβαρά;;; Και εγώ νόμιζα ότι εννοούν σε πατάω, και τους έδειχνα το μεσαίο δάχτυλο... apostat πούλα τη VFR και πάρε Harley.. Το έχεις στο αίμα σου σου λέωωωωωωωω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Αχαχαχ στην τελευταία βόλτα μέχρι και έναν βοσκό με τα κατσίκια του χαιρέτησα που τα περνούσε μέσα απο τον δρόμο στα Βίλλια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Και για να συμπληρώσω τον φίλο zoo που έχει δίκαιο σε αυτά που λέει (ή χαιρετάς τα πάντα σε 2 τροχούς - πλήν ξεκράνωτους - ή κανέναν), θα ρωτήσω το εξής: ΓΙΑΤΙ κανένα BMW δεν χαιρετά? Ηλικρινά ένα 95% των BMW που βρίσκω στους δρόμους, είτε είναι GS είτε κανα street, ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό!! Μόνο μερικά δικάβαλα GS θα ανταποδώσουν σπάνια, απο αυτά τα φορτωμένα που συνήθως είναι και τα πιο παλιά, τα 1150. Δεν θέλω να γενικεύω, αλλά πραγματικά τα καινούργια GS ιδικότερα δεν χαιρετάνε. Και μάλιστα, ρώτησα έναν τυπάκο με ένα καινούργιο GS τον λόγο και ο τύπος τόλμησε να μου πεί ότι οι BMW είναι διαφορετικές μηχανές (ενοόντας μάλλον ανώτερες) και δεν χαιρετάνε άλλου είδους μηχανές στον δρόμο παρά μόνο GS :kaaaala: :kaaaala: Αν υπάρχουν τέτοιοι μοτοσυκλετιστές στην πραγματικότητα παιδιά, τι να πώ παρά μόνο το ότι δεν πρόκειται για μοτοσυκλετιστές αλλά για εγωιστικά κομπλεξικά ανθρωπάκια που δεν θα ήθελα ποτέ μα ποτέ να βρώ στον δρόμο μου, ότι και αν οδηγάνε! Αυτό που γίνεται με τέτοιους τύπους είναι ελεεινό. Μερικές φορές, μηχανές ΟΝ-OFF, σε εμάς (με τα SB) ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η διαφορετικότητα της επιλογής της ΜΟΤΟ, πάει να γίνει και "φυλετική" διάκριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χαιρετω παντα με το χερι τα φωτα μονο για προειδοπειση κανα μπατσικο κτλ.Στην διαδρομη μου προς ελαφονησο και πισω με χαιρετισαν και χαιρετισα τα παντα και ον-οφφ και (sb) ακομα και ενα τυπακο με το γαιδουρακι του που σηκωσε την κλιτσα του με πολυ χαρα να με χαιρετιση!!! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον jimmis5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bou 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Συνηθώς χαιρετώ μόνο τους μπάτσους στα μπλόκα (οι υπόλοιποι δικυκλιστές με αγνούν επιμελλώς, αλλά επιμένω που θα πάει? ) όταν δε, ξέρω ότι στο μπλόκο υπάρχει και γνωστός...κάνω πάρτυ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αυτό που γίνεται με τέτοιους τύπους είναι ελεεινό. Μερικές φορές, μηχανές ΟΝ-OFF, σε εμάς (με τα SB) ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η διαφορετικότητα της επιλογής της ΜΟΤΟ, πάει να γίνει και "φυλετική" διάκριση. Μην πάς μακρυά. Εδώ υπάρχουν κολημένα άτομα ανάμεσα στους Χαρλεάδες, οι οποίοι δεν χαιρετάνε άλλους αναβάτες χαρλεάδες επειδή δεν τους ξέρουν... Και σε κοιτάνε σαν να είσαι εξωγήινος. Γάμησέ τα.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον WBRB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Μερικές φορές, μηχανές ΟΝ-OFF, σε εμάς (με τα SB) ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η διαφορετικότητα της επιλογής της ΜΟΤΟ, πάει να γίνει και "φυλετική" διάκριση. ..Και αντιστροφως, ενιοτε.. :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Εγω δεν την πιάνω την λογική οτι χαιρετάμε ολοι ολους επειδή ειμαστε μοτοσυκλετιστές.... Να χαιρετίσεις, δεν λέω, ανάλογα τη φάση και την διάθεση... Αλλα αδιακρίτως σε ότι μηχανή περνάει να χεραιτάς? χαθήκαμε.... τί? ...αααα...υπάρχει καποιος μυστικός κώδικας ε??? ... Να σας πώ την αλήθεια..οπως το σκέφτομαι τώρα, ο μόνος ουσιώδης λόγος να χαιρετιούνται οι μοτοσυκλετιστές με τον ρυθμό που αναφέρετε, είναι γιατί ειναι είδος υπο απειλή-εξαφάνιση... Ειναι γεμάτοι οι δρόμοι με ηλίθιους με εξωσκελετικές λαμαρίνες που μας πατάνε σαν τα σκουλίκια.. Οπότε χαιρέτα τον άλλο οποιος και νά είναι... ... γιατί τον βλέπεις δεν τον ξαναβλέπεις... Long live the Mammouth's Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μάριος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν την πιάνω την λογική οτι χαιρετάμε ολοι ολους επειδή ειμαστε μοτοσυκλετιστές.... Να χαιρετίσεις, δεν λέω, ανάλογα τη φάση και την διάθεση... Αλλα αδιακρίτως σε ότι μηχανή περνάει να χεραιτάς? χαθήκαμε.... τί? ...αααα...υπάρχει καποιος μυστικός κώδικας ε??? ... Να σας πώ την αλήθεια..οπως το σκέφτομαι τώρα, ο μόνος ουσιώδης λόγος να χαιρετιούνται οι μοτοσυκλετιστές με τον ρυθμό που αναφέρετε, είναι γιατί ειναι είδος υπο απειλή-εξαφάνιση... Ειναι γεμάτοι οι δρόμοι με ηλίθιους με εξωσκελετικές λαμαρίνες που μας πατάνε σαν τα σκουλίκια.. Οπότε χαιρέτα τον άλλο οποιος και νά είναι... ... γιατί τον βλέπεις δεν τον ξαναβλέπεις... Long live the Mammouth's Επειδή τα πράγματα απο ότι βλέπω πάνε να εξωκείλουν. Ο χαιρετισμός με τα φώτα το χέρι το πόδι, το κεφάλι και ότι άλλο έχει όρεξη ο κέ ένας δεν είναι μια μυστική συμφωνία και η αναγνώριση της κάστας που νομίζουν μερικοί απο εδώ ότι ανήκουν. Ο χαιρετισμός γίνεται κατ΄ αρχήν για την επιβεβαίωση ότι όλα είναι καλά, ότι δεν χρειάζομαι κάτι, ότι κι εσύ που έρχεσαι απο απέναντι δεν χρειάζεσαι κάτι συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Το αίσθημα για την παροχή βοήθειας μας κάνει να ανάβουμε τα φώτα μας ή να σηκώνουμε το χέρι μας. Όλα τα άλλα είναι μετά απο αυτό. Γ Α Ι Δ Ο Υ Ρ Ι Α (εαν και δεν έχω τίποτα με τα συμπαθή τετράποδα) είναι όλοι αυτοί οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται. Και για τους υπόλοιπους... ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?????????????? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον Μάριος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Επειδή τα πράγματα απο ότι βλέπω πάνε να εξωκείλουν. Ο χαιρετισμός με τα φώτα το χέρι το πόδι, το κεφάλι και ότι άλλο έχει όρεξη ο κέ ένας δεν είναι μια μυστική συμφωνία και η αναγνώριση της κάστας που νομίζουν μερικοί απο εδώ ότι ανήκουν. Ο χαιρετισμός γίνεται κατ΄ αρχήν για την επιβεβαίωση ότι όλα είναι καλά, ότι δεν χρειάζομαι κάτι, ότι κι εσύ που έρχεσαι απο απέναντι δεν χρειάζεσαι κάτι συνεχίζουμε τον δρόμο μας. Το αίσθημα για την παροχή βοήθειας μας κάνει να ανάβουμε τα φώτα μας ή να σηκώνουμε το χέρι μας. Όλα τα άλλα είναι μετά απο αυτό. Γ Α Ι Δ Ο Υ Ρ Ι Α (εαν και δεν έχω τίποτα με τα συμπαθή τετράποδα) είναι όλοι αυτοί οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται. Και για τους υπόλοιπους... ΕΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?????????????? Δηλαδή... για παροχή βοήθειας λές πως γίνεται αυτο... Αφού σηκώνεις το χέρι σου ( ή ότι αλλο σηκώνεις) οταν ολα ειναι καλά...οταν ολα ΔΕΝ ειναι καλά, τί θα κάνεις? σήματα μορσ με το pass? Δεν νομίζω οτι πρέπει να χαιρετιόυνται ολοι συνέχεια για να λένε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Αν κάποιος έχει πρόβλημα στο δείχνει και το καταλαβαίνεις... Άλλο αλληλεγγύη και άλλο χαιρετούρα ...λες και είμαστε φαντάροι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Δεν νομίζω οτι πρέπει να χαιρετιόυνται ολοι συνέχεια για να λένε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Αν κάποιος έχει πρόβλημα στο δείχνει και το καταλαβαίνεις... Άλλο αλληλεγγύη και άλλο χαιρετούρα ...λες και είμαστε φαντάροι ... Παρτο σαν επιβεβαιωση οτι ολα οκ! και αν υπαρξει αναγκη, θα προσφερθει, βρε αδερφε! Κατι σαν αυτο το emoticon---> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pitbull 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Με την κόρνα, με το χέρι, με τα φώτα, με το πόδι, με το κεφάλι....... ότι του βρίσκετε του καθένα :D Χαιρετάω μόνο γνωστούς, σπάνια θα χαιρετήσω έναν άγνωστο μηχανόβιο εκτός και αν έχει κάτι το ιδιόμορφο επάνω του (π.χ. περίεργο μοτόρι ή look) οπότε και χαιρετάω με ότι μου βγει..... τελείως αυθόρμητα πάντα!!! -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Παρτο σαν επιβεβαιωση οτι ολα οκ! και αν υπαρξει αναγκη, θα προσφερθει, βρε αδερφε! Κατι σαν αυτο το emoticon---> Δεν νομίζω οτι πρέπει να χαιρετιόυνται ολοι συνέχεια για να λένε ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Αν κάποιος έχει πρόβλημα στο δείχνει και το καταλαβαίνεις... Άλλο αλληλεγγύη και άλλο χαιρετούρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) χαιρετώ ό,τι κινείται στο δρόμο σε 2 τροχούς (και τους ποδηλάτες)... στο αντίθετο ρεύμα πρώτα παίζω τα φώτα και ακολουθεί ανύψωση του χεριού ή στρατιωτικός χαιρετισμός (όχι δεν είμαι στρατόκ@υλος).... στο ίδιο ρεύμα όταν με προσπερνάνε/ω με την κόρνα... Παρτο σαν επιβεβαιωση οτι ολα οκ! και αν υπαρξει αναγκη, θα προσφερθει, βρε αδερφε! Κατι σαν αυτο το emoticon---> πριν ένα χρόνο και κάτι έξω από τη λιβαδειά σταμάτησα να βάλω αδιάβροχα...ακούω ήχο μηχανής...ένα Ρ6... χαιρετάω το παληκάρι και εκείνος κλείνει γκάζι, κάνει το νόημα που αναφέρεις στο εμότικον και ταυτόχρονα γέρνει κάπως το κεφάλι του (σαν να ρωταει ''όλα οκ?'') Του κάνω ακριβώς το ίδιο σήμα, με χαιρετάει και συνεχίζει το δρόμο του... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον Jo.Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 χαιρετώ ό,τι κινείται στο δρόμο σε 2 τροχούς (και τους ποδηλάτες)... στο αντίθετο ρεύμα πρώτα παίζω τα φώτα και ακολουθεί ανύψωση του χεριού ή στρατιωτικός χαιρετισμός (όχι δεν είμαι στρατόκ@υλος).... στο ίδιο ρεύμα όταν με προσπερνάνε/ω με την κόρνα... Ωραία...πρέπει να είσαι πολύ δημοφιλής... Και να σου πώ...με όλες αυτές τις χαιρετούρες...τον δρόμο τον κοιτάς καθόλου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Ωραία...πρέπει να είσαι πολύ δημοφιλής... Και να σου πώ...με όλες αυτές τις χαιρετούρες...τον δρόμο τον κοιτάς καθόλου ? ναι φίλε μου μια χαρά τον βλέπω το δρόμο μην αγχώνεσαι... εσύ δλδ, αν χαιρετάς επιλεκτικά θες να μου πεις ότι είσαι πιο προσεκτικός...??? αλλά στην τελική δεν κατάλαβα...μου την λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 [Και να σου πώ...με όλες αυτές τις χαιρετούρες...τον δρόμο τον κοιτάς καθόλου ? Δεν νομίζω φίλε μου οτι υπάρχει πρόβλημα παρακολούθησης του δρόμου. Δεν χαιρετάμε μέσα στην Αθήνα με κίνηση με... με... με... Εκτός Αθήνας συνήθως ή τουλάχιστον μακριά απο το κέντρο που δεν τίθεται θέμα. Άν είσαι πλαγιασμένος πάνω στη στροφή δεν θα σου πούμε και κάτι αν δεν χαιρετίσεις αλλά σε μια ευθεία της Εθνικής, γιατί όχι; Εγώ χαιρετάω και στο δρόμο για Σούνιο και με χαιρετούν. Δεν βλέπω κάτι κακό και επικίνδυνο. Άν θεωρήσω οτι υπάρχει φόβος δεν χαιρετάω αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνεις έστω ενα νεύμα με το κεφάλι. Άν νομίζεις οτι δεν χρειάζεται δεν είναι ανάγκη να υιοθετήσεις την ιδέα αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να την κατακρίνεις. Φιλικά, Αργύρης ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 κι εγω παντα χαιρεταω,ειναι πολυ σημαντικο να ανταποδιδεις επισης το χαιρετισμο,αν δεν πηγαινω και γρηγορα χαιρεταω στη μια, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες