Jump to content
Vito Varadero

Χαιρετισμός Μοτοσυκλετιστών

Recommended Posts

με PASS αλλα μόνο μια φορά αν το PASS αναβοσβύνει συνεχώς τοτε είναι αναγγελία κίνδυνου (Τροχαία, Τρακάρισμα, Τρελοί κτλ)!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα θυμουνται οι παλιοτεροι οτι πριν μερικα χρονια σχεδον ολοι οι κατοχοι supersport χαιρετουσαν,ειτε επειδη ηταν ελαχιστοι,ειτε επειδη εκοβαν διοδια ελαχιστοι. Πλεον επειδη εχουν μηχανακι απαντες(και καλα κανουν)το κανουν πασαρελα ντυμενοι σαν αστακοι,ειτε βγαινουν εξω ειτε πανε λιμανακια,απαξιουν να χαιρετησουν γιατι θεωρουν εαυτους,τουλαχιστον παγκοσμιους.Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι με τα μηχανακια γενικης χρησης που τους χαιρετας και γυριζουν και σε κοιτανε με απορια.Οσο για τους καβαλημενους... :kaaaala:

Συμπερασμα,φοβου τους παγκοσμιους και κυριως τους καβαλημενους που ιππευουν ελικες.Οι ασχετοι την δευτερη φορα το παιρνουν χαμπαρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα πλακα σε ταξιδι που πηγα προσφατα 100% αντιχαιρετισμό είχα μόνο απο σουπερσπορηδες. Περιεργο ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως ολοι οι σουπερσπόρηδες όπως τους λέτε με χαιρετάνε.Περίπου 90% επιτυχιας εχω...

Γενικώς οι μπεμβεδάκηδες δε πολυχαιρετάνε και συνήθως οι ονοφάδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι με τους ελικαδες τα βάλατε? Μετα αδίκως θα λένε ότι εχουμε προηγουμενα? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άποψή μου είναι ότι όταν κυκλοφορείς θα συναντήσεις τα πάντα,από αυτόν που θα σε χαιρετήσει πρώτος,μέχρι αυτόν που δε θα πάρει χαμπάρι ή δεν ξέρει ή δεν θέλει( :thumbsdown: ),ασχέτου τι οδηγεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάλι με τους ελικαδες τα βάλατε? Μετα αδίκως θα λένε ότι εχουμε προηγουμενα?  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

...Κανω οτι δεν βλεπω....

:grin: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Bmw-δάκηδες (ίσως όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) πιστεύουν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να σου αποδώσουν μοτοσυκλετιστικό χαιρετισμό γιατί πολύ απλά πιστεύουν ότι η μηχανή που οδηγάς, επειδή ΔΕΝ είναι BMW δεν θεωρείται μηχανή αλλά ένα υποκατάστατο που το πήρες πολύ απλά συμβιβαζόμενος γιατί δεν είχες τα λεφτά για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ....

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω κάτι ( :grin::grin::grin: )

και στη δική μου εμπειρία το μεγαλύτερο ποσοστό αντιχαιρετίσματος το έχω από SS και ST :thumbsup:

Οι οδηγοί BMW πράγματι χαιρετάνε αρκετά πιο σπάνια από άλλους (ρωτήστε και τον Capo που μας κράταγε σε κάποια διόδια μέχρι να τον χαιρετίσει έστω ένας BMWάκιας ..... κάπνισα μισό πακέτο τσιγάρα μέχρι να φύγουμε) :lipssealed:

:cheers::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Μα,ρε παιδια,αφου οδηγατε japanese πλαστικουρες,τι να χαιρετισουν τα παιδια?

...Αμα ειναι ετσι,θα'πρεπε να χαιρετανε και τον καθε πιτσιρικα που παιζει στην αυλη του σπιτιου με τον "εσκαφεα" που του χαρισε η νονα του, κ.ο.κ... :what:

:tease::tease:

....Καλα ντε...Μην παρεξηγιεστε! :D

... Εν'αστειο ειπαμ... :tomato::tomato::tomato:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι χαιρετω με φωτα αλλα και με το χερι...

..αλλα δυστυχως εχω να αναφερω οτι, πλεον οι μοτοσικλετιστες δε χαιρετανε! (τουλαχιστον εμενα)...

Ημουν 10 ημερες στη κρητη για διακοπες..φουλ εξοπλισμενος (δηλ. διακρινομουν ως ταξιδιωτης), συναντηθηκα στο δρομο με αρκετους αλλους μοτοσικλετιστες-ταξιδιωτες, το χερι μου μονιμως ηταν ορθιο αλλα απο ανταποδωση νιεντε...

...παρεπιπτοντως με το bandit (πριν 6 χρονια) με χαιρετουσαν περισσοτεροι...λετε να πρεπει να υποψιαζομαι κατι;

Τροποποιήθηκε από τον Λυγκέας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μαλακια ειναι οτι καμμια φορα με χαιρετανε και ταξιδιωτες με αυτοκινητο... αναβοσβηνοντας τα φωτα... :ok: Αλλά σχεδον ΠΑΝΤΑ κοβω ταχυτητα γιατι νομιζω οτι κανουν σινιαλο για μπλοκα... :) ...Και εγω οταν ταξιδευω με αυτοκινητο και βλεπω μοτοσυκλετιστες αν και θελω να τους χαιρετισω δεν το κανω φοβουμενος μη νομιζουν για σινιαλο μπλοκων... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα τον τελευταιο καιρο αφου ανεβοκατεβαινω για πλακα στο γυναικοχωρι,το μεγαλυτερο ποσοστο με χαιρεταει,αλλα συνηθως εγωφ ειμαι ο πρωτος που το κανει κι αυτοι ανταποδιδουν.Λιγες ειναι οι φορες που θα προλαβει να με χαιρετησει καποιος.

Παντως για να μην παρεξηγουμε τον ΜΗ χαιρετισμο,πολλες φορες τυχαινει να σκεφτεσαι κατι εκεινη την ωρα η να εχεις το μυαλο σου και ματια σου καρφωμενα καπου κι ετσι δεν προσεχεις τον μοτοσυκλετιστη που ερχεται απο απεναντι.

Οταν λοιπον δεν σας χαιρετουν δεν ειναι οτι το κανουν σκοπιμως παντα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χαιρετάω πάντοτε, κατά 99% με το χέρι, ακόμα και σκουτεροειδή που θα δω σε βόλτες εκτός πόλεως.

αρνούμαι όμως πεισματικά να χαιρετήσω "ξέσκεπους", "βερμουδωμένους", "μαγιάτους" και  "σαγιοναράτους" δικυκλιστές!

ουγκ! .-

<{POST_SNAPBACK}>

+1

Έτσι, έτσι...

:ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι ωραιο συναισθημα να ταξιδευεις στην εθνικη,οποια κι αν ειναι αυτη,και εκει που νιωθεις οτι εισαι μονος και παλευεις να προσπερασεις τους αργοκινητους με τ'αυτοκινητα και τους αναισθητους με τις νταλικες να βλεπεις οτι καποιος στην αντιθετη κατευθυνση σου αναβοσβηνει τα φωτα και σε χαιρεταει!εμεις χαιρεταμε ομως?το ανταποδιδουμε?εχω παρατηρησει πως λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν πλεον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.

ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΩ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΘΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ!!!)ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα χαιρετώ....μου έχει γίνει συνήθειο.

Βέβαια τσατίζομαι όταν καμιά φορα δεν βλέπω για κανέναν λόγω ανταπόκριση,σε λογικά πλαίσια πάντα,μην έχω και την απαίτηση πάνω στην στροφή να χαιρετηθούμε κιόλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα χαιρετάω και τελευταία νιώθω πολύ γελοίος όταν το κάνω (δεν υπάρχει ανταπόκριση). Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα που χαιρετάνε όμως και αμέσως ξεχνάω τους προηγούμενους. Νιώθω πολύ ωραία όταν χαιρετώ και με χαιρετούν. Σαν να είμαστε μια τεράστια διάσπαρτη παρέα.

Με φώτα, χέρι ή κούνημα κεφαλιού. Το πόδι δεν το ήξερα αλλά ίσως το υιοθετήσω.

Χαιρετάτε ρεεεεε!!!!!

ΥΓ. Πάντως όταν έγινε την πρώτη φορά ένιωσα πολύ περήφανος που με δέχτηκαν στην παρέα τους (ετσι ένιωσα - σαν καλώς ήρθες φίλε) :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετάω, Κάνω χώρο για τους γρήγορους (και το εκτιμούν) με χαιρετάνε!

Προϋπόθεση για να χαιρετίσω (Passing light ή χέρι, αναλόγως σε πια οδηγική φάση είμαι) είναι ο απέναντι να είναι σε εκδρομική κατάσταση, πλήρη εξαρτήση!

Μια φορά στη Εύβοια πέτυχα καμιά 20 αριά vstrom, με χαιρέτησαν όλοι!

(είναι οι στιγμές αλληλεγύης που χαίρομαι σαν μοτοσικλετιστής)

Μια φορά στο φανάρι μετά την γέφυρα της Χαλκίδας σταματάει δίπλα μου ένα GS850 δικάβαλο και φορτωμένο! Η κοπέλα πίσω χαίρετάει (ο οδηγός και η δικιά μου βγάζει καπνούς) και κάνει στον οδηγό "Και αυτό είναι ωραίο μηχανάκι¨και τσούπ μου σβήνει με δευτέρα ξεχασμένη! Ρεζίλη έγινα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα