kostasxt600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2006 Passing mono (ta xeria panta timoni) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batman 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 με PASS αλλα μόνο μια φορά αν το PASS αναβοσβύνει συνεχώς τοτε είναι αναγγελία κίνδυνου (Τροχαία, Τρακάρισμα, Τρελοί κτλ)!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Θα θυμουνται οι παλιοτεροι οτι πριν μερικα χρονια σχεδον ολοι οι κατοχοι supersport χαιρετουσαν,ειτε επειδη ηταν ελαχιστοι,ειτε επειδη εκοβαν διοδια ελαχιστοι. Πλεον επειδη εχουν μηχανακι απαντες(και καλα κανουν)το κανουν πασαρελα ντυμενοι σαν αστακοι,ειτε βγαινουν εξω ειτε πανε λιμανακια,απαξιουν να χαιρετησουν γιατι θεωρουν εαυτους,τουλαχιστον παγκοσμιους.Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι με τα μηχανακια γενικης χρησης που τους χαιρετας και γυριζουν και σε κοιτανε με απορια.Οσο για τους καβαλημενους... Συμπερασμα,φοβου τους παγκοσμιους και κυριως τους καβαλημενους που ιππευουν ελικες.Οι ασχετοι την δευτερη φορα το παιρνουν χαμπαρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 πλακα πλακα σε ταξιδι που πηγα προσφατα 100% αντιχαιρετισμό είχα μόνο απο σουπερσπορηδες. Περιεργο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Εμένα πάντως ολοι οι σουπερσπόρηδες όπως τους λέτε με χαιρετάνε.Περίπου 90% επιτυχιας εχω... Γενικώς οι μπεμβεδάκηδες δε πολυχαιρετάνε και συνήθως οι ονοφάδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Πάλι με τους ελικαδες τα βάλατε? Μετα αδίκως θα λένε ότι εχουμε προηγουμενα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 ελικάδες; what is this? :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mexicanos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Άποψή μου είναι ότι όταν κυκλοφορείς θα συναντήσεις τα πάντα,από αυτόν που θα σε χαιρετήσει πρώτος,μέχρι αυτόν που δε θα πάρει χαμπάρι ή δεν ξέρει ή δεν θέλει( ),ασχέτου τι οδηγεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Πάλι με τους ελικαδες τα βάλατε? Μετα αδίκως θα λένε ότι εχουμε προηγουμενα? :lol: <{POST_SNAPBACK}> ...Κανω οτι δεν βλεπω.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Οι Bmw-δάκηδες (ίσως όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) πιστεύουν ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να σου αποδώσουν μοτοσυκλετιστικό χαιρετισμό γιατί πολύ απλά πιστεύουν ότι η μηχανή που οδηγάς, επειδή ΔΕΝ είναι BMW δεν θεωρείται μηχανή αλλά ένα υποκατάστατο που το πήρες πολύ απλά συμβιβαζόμενος γιατί δεν είχες τα λεφτά για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Χωρίς να θέλω να πυροδοτήσω κάτι ( ) και στη δική μου εμπειρία το μεγαλύτερο ποσοστό αντιχαιρετίσματος το έχω από SS και ST Οι οδηγοί BMW πράγματι χαιρετάνε αρκετά πιο σπάνια από άλλους (ρωτήστε και τον Capo που μας κράταγε σε κάποια διόδια μέχρι να τον χαιρετίσει έστω ένας BMWάκιας ..... κάπνισα μισό πακέτο τσιγάρα μέχρι να φύγουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 ...Μα,ρε παιδια,αφου οδηγατε japanese πλαστικουρες,τι να χαιρετισουν τα παιδια? ...Αμα ειναι ετσι,θα'πρεπε να χαιρετανε και τον καθε πιτσιρικα που παιζει στην αυλη του σπιτιου με τον "εσκαφεα" που του χαρισε η νονα του, κ.ο.κ... ....Καλα ντε...Μην παρεξηγιεστε! :D ... Εν'αστειο ειπαμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λυγκέας 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 (τροποποιήθηκε) Εγω παλι χαιρετω με φωτα αλλα και με το χερι... ..αλλα δυστυχως εχω να αναφερω οτι, πλεον οι μοτοσικλετιστες δε χαιρετανε! (τουλαχιστον εμενα)... Ημουν 10 ημερες στη κρητη για διακοπες..φουλ εξοπλισμενος (δηλ. διακρινομουν ως ταξιδιωτης), συναντηθηκα στο δρομο με αρκετους αλλους μοτοσικλετιστες-ταξιδιωτες, το χερι μου μονιμως ηταν ορθιο αλλα απο ανταποδωση νιεντε... ...παρεπιπτοντως με το bandit (πριν 6 χρονια) με χαιρετουσαν περισσοτεροι...λετε να πρεπει να υποψιαζομαι κατι; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2006 από τον Λυγκέας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 ελικάδες; what is this? :( <{POST_SNAPBACK}> Το καταλαβες τώρα? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Η μαλακια ειναι οτι καμμια φορα με χαιρετανε και ταξιδιωτες με αυτοκινητο... αναβοσβηνοντας τα φωτα... Αλλά σχεδον ΠΑΝΤΑ κοβω ταχυτητα γιατι νομιζω οτι κανουν σινιαλο για μπλοκα... :) ...Και εγω οταν ταξιδευω με αυτοκινητο και βλεπω μοτοσυκλετιστες αν και θελω να τους χαιρετισω δεν το κανω φοβουμενος μη νομιζουν για σινιαλο μπλοκων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Εγω παλι που εχω κανει αρκετα χιλιομετρα τον τελευταιο καιρο αφου ανεβοκατεβαινω για πλακα στο γυναικοχωρι,το μεγαλυτερο ποσοστο με χαιρεταει,αλλα συνηθως εγωφ ειμαι ο πρωτος που το κανει κι αυτοι ανταποδιδουν.Λιγες ειναι οι φορες που θα προλαβει να με χαιρετησει καποιος. Παντως για να μην παρεξηγουμε τον ΜΗ χαιρετισμο,πολλες φορες τυχαινει να σκεφτεσαι κατι εκεινη την ωρα η να εχεις το μυαλο σου και ματια σου καρφωμενα καπου κι ετσι δεν προσεχεις τον μοτοσυκλετιστη που ερχεται απο απεναντι. Οταν λοιπον δεν σας χαιρετουν δεν ειναι οτι το κανουν σκοπιμως παντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Natassa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Όταν οδηγάω αναβοσβήνω τα φώτα, όταν είμαι συνοδηγός χαιρετάω με το χέρι. Ν. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kxiii 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2006 χαιρετάω πάντοτε, κατά 99% με το χέρι, ακόμα και σκουτεροειδή που θα δω σε βόλτες εκτός πόλεως. αρνούμαι όμως πεισματικά να χαιρετήσω "ξέσκεπους", "βερμουδωμένους", "μαγιάτους" και "σαγιοναράτους" δικυκλιστές! ουγκ! .- <{POST_SNAPBACK}> +1 Έτσι, έτσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 ειναι ωραιο συναισθημα να ταξιδευεις στην εθνικη,οποια κι αν ειναι αυτη,και εκει που νιωθεις οτι εισαι μονος και παλευεις να προσπερασεις τους αργοκινητους με τ'αυτοκινητα και τους αναισθητους με τις νταλικες να βλεπεις οτι καποιος στην αντιθετη κατευθυνση σου αναβοσβηνει τα φωτα και σε χαιρεταει!εμεις χαιρεταμε ομως?το ανταποδιδουμε?εχω παρατηρησει πως λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν πλεον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΘΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ(ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΟ!!!)ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Πάντα χαιρετώ....μου έχει γίνει συνήθειο. Βέβαια τσατίζομαι όταν καμιά φορα δεν βλέπω για κανέναν λόγω ανταπόκριση,σε λογικά πλαίσια πάντα,μην έχω και την απαίτηση πάνω στην στροφή να χαιρετηθούμε κιόλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Πάντα χαιρετάω και τελευταία νιώθω πολύ γελοίος όταν το κάνω (δεν υπάρχει ανταπόκριση). Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άτομα που χαιρετάνε όμως και αμέσως ξεχνάω τους προηγούμενους. Νιώθω πολύ ωραία όταν χαιρετώ και με χαιρετούν. Σαν να είμαστε μια τεράστια διάσπαρτη παρέα. Με φώτα, χέρι ή κούνημα κεφαλιού. Το πόδι δεν το ήξερα αλλά ίσως το υιοθετήσω. Χαιρετάτε ρεεεεε!!!!! ΥΓ. Πάντως όταν έγινε την πρώτη φορά ένιωσα πολύ περήφανος που με δέχτηκαν στην παρέα τους (ετσι ένιωσα - σαν καλώς ήρθες φίλε) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Χαιρετάω, Κάνω χώρο για τους γρήγορους (και το εκτιμούν) με χαιρετάνε! Προϋπόθεση για να χαιρετίσω (Passing light ή χέρι, αναλόγως σε πια οδηγική φάση είμαι) είναι ο απέναντι να είναι σε εκδρομική κατάσταση, πλήρη εξαρτήση! Μια φορά στη Εύβοια πέτυχα καμιά 20 αριά vstrom, με χαιρέτησαν όλοι! (είναι οι στιγμές αλληλεγύης που χαίρομαι σαν μοτοσικλετιστής) Μια φορά στο φανάρι μετά την γέφυρα της Χαλκίδας σταματάει δίπλα μου ένα GS850 δικάβαλο και φορτωμένο! Η κοπέλα πίσω χαίρετάει (ο οδηγός και η δικιά μου βγάζει καπνούς) και κάνει στον οδηγό "Και αυτό είναι ωραίο μηχανάκι¨και τσούπ μου σβήνει με δευτέρα ξεχασμένη! Ρεζίλη έγινα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Συνηθως με φωτα αποφευγω το χερι για λογους ασφλαειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες