Jump to content
Vito Varadero

Χαιρετισμός Μοτοσυκλετιστών

Recommended Posts

Πάντα χερετώ αλλά όπως το είπες και εσύ πολλές φορές με γράφουνε στα @&%$## :ranting:

Συνήθως με φώς αλλά και με χέρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φωτάκια-φωτάκια στην εθνική σε όλους.

μην μου πείτε ότι χαιρετάτε στην Αθήνα!!!! γιατί τότε δεν έχω δει ποτέ κανέναν σας στον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και απο μένα με passing τις περισσότερες φορές αλλά και με χέρι,ιδίως όταν με χαιρετίσει ο άλλος πρώτος. και χαιρετάω σχεδόν ότι δίτροχο κινείται(χωρίς βέβαια να με χαιρετάνε όλοι δυστυχώς),αλλά αν και αρκετά χρόνια με μηχανή(καμιά δεκαριά) δεν ξέρω πως ακριβώς είναι ο χαιρετισμός με το πόδι. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να με χαιρετάνε και να μην το καταλαβαίνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Αθήνα το θεωρώ λογικό να μη χαιρετά κάποιος, γιατί τότε θα πρέπει να έχει το χέρι του σηκωμένο η να παίζει τα φώτα συνέχεια.

Εγώ καθημερινά τώρα το καλοκαίρι πέφτω πάνω σε συναδέλφους μοτοσυκλετιστές στην εθνική Πρέβεζας Ηγουμενίτσας και οι περισσότεροι χαιρετάνε κανονικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη φάση για πόδι που αναφέρει ο thegin την είχα πετύχει στη Γερμανία όπου το χρησιμοποιούσαν όσοι προσπερνούσαν άλλο μοτοσυκλετιστή που βρισκόταν στην ίδια πλευρά του δρόμου με αυτούς, ως χαιρετισμό.

Στην Αγγλία και Γαλία δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο.

Στην Ελβετία σε μερικές περιπτώσεις αλλά όχι και τόσο συχνά.

Τώρα για άλλους ποδάτους χαιρετισμούς δεν γνωρίζω. :lol: :lol:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μιλήσω και θα με πουν προκατελλημένο....Δεν είμαι όμως και αυτό που θα πω είναι 100% αλήθεια.... :/

Την προηγούμενη βδομάδα έκανα το ταξίδι Κέρκυρα και επιστροφή και αυτό το 3ήμερο ήμασταν Χαλκιδική...

Συνάντησα άπειρες μηχανές, και αλληλοχαιρετίστηκα ΣΧΕΔΟΝ με όλες...Λέω σχεδόν γιατί όσες φορές κι αν αναβόσβησα τα φώτα μου και σήκωσα το αριστερό μου χέρι όταν διασταυρωνόμουν με μηχανές BMW, κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ οδηγός δεν μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.... <_<

Είτε αυτοί οι οδηγοί είναι ΤΟΟΟΣΟ αποροφημένοι στο να αντλούν την οδηγική απόλαυση που μόνο μία BMW μηχανή μπορεί να τους προσφέρει ώστε να μην αποσπούν την προσοχή τους με τίποτε άλλο

Ή

Είναι όλοι μιλημένοι από τον ALX :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις πιο πολλές BMW τις πέτυχα στους δύσκολους δρόμους της Ηπείρου (βλ. Κατάρα) και οι περισσότεροι ήταν ξένοι...Ίσως θα περίμενα περισσότερη μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη από τους ξένους οδηγούς...

Στην Κέρκυρα να πω την αλήθεια πιο πολλά Monster και Moto Guzzi είδα, παρά BMW...

Δεν βαριέσαι μωρέ...

Ζηλεύουν γι' αυτό δεν χαιρετάνε.... :rolleyes:

EDIT: Είμαι λίγο αργός τελευταία...Τώρα κατάλαβα τι εννοείς :devil:

Λες? :grin:

Τροποποιήθηκε από τον Alex_Under

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ίσως οι ξένοι να σταματούσαν να σε βοηθήσουν αν έπεφτες όμως, ενώ οι έλληνες να έμεναν στη χαιρετούρα

ποτέ δεν ξέρεις

όταν έπεσα και χτύπησα πριν 2 χρόνια κάθισα σε ένα παγκάκι έξω απο το μετρό Ευαγγελισμού και μια τουρίστρια μου πρόσφερε νερό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα επανέλθω κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός. αυτός ο χαιρετισμός με το πόδι πώς γίνεται βρε παιδιά? σηκώνεις το πόδι από το μαρσπιέ, ανοίγεις το πόδι προς τα έξω? το κουνάς ?ή αρχίζεις να ρίχνεις κλωτσιές στον αέρα αλα joe bar team?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...όταν έπεσα και χτύπησα πριν 2 χρόνια κάθισα σε ένα παγκάκι έξω απο το μετρό Ευαγγελισμού και μια τουρίστρια μου πρόσφερε νερό

<{POST_SNAPBACK}>

...'Κοριτσια στον Ηλιο" η ταινια που μου θυμησες... :tease: Ο Βογλης να κυνηγαει την Αναμπελ με τα καρυδια... :lol: :lol: :lol: :lol: :lipssealed: ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάσου μύγδαλα φώναζε, έλα να σου δώσω μύγδαλα :kaaaala:

Τροποποιήθηκε από τον tsakalaki

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ασχημο ειναι οτι τις περισσοτερες τρωω το γραψιμο τις ζωης μου και μιλαω ειδικα στον δρομο για Χαλκιδικη που σιγουρα 4 στους 10 μοτοσυκλετιστες(για να μην πω περισσοτεροι) δεν γνωριζουν οτι υπαρχει κατι τετοιο!!!  :_zeppelin:

<{POST_SNAPBACK}>

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι δικυκλιστες του Σαββατοκυριακου που πάνε για μουρη στα beach bar :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
θα επανέλθω κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός. αυτός ο χαιρετισμός με το πόδι πώς γίνεται βρε παιδιά? σηκώνεις το πόδι από το μαρσπιέ, ανοίγεις το πόδι προς τα έξω? το κουνάς ?ή αρχίζεις να ρίχνεις κλωτσιές στον αέρα αλα joe bar team?

<{POST_SNAPBACK}>

Απλα το κατεβαζεις προς τα κατω,λιγο εξω απο το μαρσπιε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Συνάντησα άπειρες μηχανές, και αλληλοχαιρετίστηκα ΣΧΕΔΟΝ με όλες...Λέω σχεδόν γιατί όσες φορές κι αν αναβόσβησα τα φώτα μου και σήκωσα το αριστερό μου χέρι όταν διασταυρωνόμουν με μηχανές BMW, κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ οδηγός δεν μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό....  <_<

<{POST_SNAPBACK}>

Το ίδιο φαινόμενο ακριβώς αντιμετώπισα κι εγώ στις φετινές μου διακοπές.

Έγραψα πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα περισσότερα σε εθνική.

Όσα BMW ήταν από το εξωτερικό χαιρετούσαν κατά βάση με το σήκωμα του χεριού.

Όσοι ήταν Ελληνάρες δεν χαιρέτησε ΚΑΝΕΝΑΣ :/

Μάλλον δεν το ξέρουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνουνε από σνομπισμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μάλλον δεν το ξέρουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνουνε από σνομπισμό...

<{POST_SNAPBACK}>

+1 Ακριβως ότι λέω . Οι περισσότεροι κατοχοι μοτοσυκλετων δεν εντρυφουν στη νοοτροπία μας . Χρησιμοποιουν τη μηχανη ως μεσο κοινωνικης καταξιωσης χωρίς να μπάινουν στο νόημα αυτης . Κατα συνεπεια αγνοουν και τα λέον βασικα στη μοτοσυκλετιστικη κουλτούρα .

Θα ελεγα μαλιστα ότι το φαινόμενο αυτό συνανταται ακομα περισσότερο στους κατόχους 4χ4 ή/και λοιπων SUV . Μεσο επίδειξης και όχι μεσο απόδρασης :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xeretoura mi tou xer' . Ama den voleugei me to fanar'. De xeretw xekranotous, xekaltsotous, klp klp klp.

Edw apanw pantws pou eimai twra (Polonia) den xerw an xeretan alla den exw dei kapoion xwris opla, krani, exartiseis.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλα το κατεβαζεις προς τα κατω,λιγο εξω απο το μαρσπιε.

Σοβαρά;;; :oops:

Και εγώ νόμιζα ότι εννοούν σε πατάω, και τους έδειχνα το μεσαίο δάχτυλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:D

Τους χαιρετουσες αρα,

με τον τροπο σου :grin:

Τροποποιήθηκε από τον salcon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:D

Τους χαιρετουσες αρα,

με τον τροπο σου :grin:

Ναι, και μάλιστα πρέπει να καθιερώθηκε, επειδή βλέπω πολλούς να με χαιρετάνε έτσι, όταν τους χαιρετώ με ανοιχτή την παλάμη και κίνηση προς τα μπροστά (για να τονίσω την φιλικότητα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βαρεθει αυτη την ιστορια πια ... βαρεθηκα να μην βρισκω ανταποκριση και πλεον αν δεν με χαιρετησει πρωτα ο απεναντι δεν μπαινω καν στην διαδικασια ... <_<

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ακριβως ότι λέω . Οι περισσότεροι κατοχοι μοτοσυκλετων δεν εντρυφουν στη νοοτροπία μας . Χρησιμοποιουν τη μηχανη ως μεσο κοινωνικης καταξιωσης χωρίς να μπάινουν στο νόημα αυτης . Κατα συνεπεια αγνοουν και τα λέον βασικα στη μοτοσυκλετιστικη κουλτούρα .

Θα ελεγα μαλιστα ότι το φαινόμενο αυτό συνανταται ακομα περισσότερο στους κατόχους 4χ4 ή/και λοιπων SUV . Μεσο επίδειξης και όχι μεσο απόδρασης  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

100% ειμαι μαζι σου... :_thumbsup: Αλλά ευτυχως και 100% ειμαι και απο την αλλη πλευρα των 2 πιο πανω κατηγοριων...Και το καραγουσταρω και το καταχαιρομαι... :yahoo::ok:

Υ.Γ.Επεσα σε κουβεντα φραγκατων προσφατα...και τι λεγανε;...Να παρουνε 2 βαλιτσες πλαϊνες για τις Μπεμπες τους...μαζι και οι δυο και να βαλουν απο μια πανω...Ετσι για τη μουρη οτι "και καλα παμε ταξιδια"να φαινεται στις καφετεριες κεντρικης οδου της Πατρας......Και σοβαρολογουσαν...ΔΥΣΤΥΧΩΣ. :plaf::kaaaala::kaaaala: Οπότε καταλαβαινεις που παμε... :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα