Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Πάντα χερετώ αλλά όπως το είπες και εσύ πολλές φορές με γράφουνε στα @&%$## Συνήθως με φώς αλλά και με χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yannis37 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 φωτάκια-φωτάκια στην εθνική σε όλους. μην μου πείτε ότι χαιρετάτε στην Αθήνα!!!! γιατί τότε δεν έχω δει ποτέ κανέναν σας στον δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thegin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 και απο μένα με passing τις περισσότερες φορές αλλά και με χέρι,ιδίως όταν με χαιρετίσει ο άλλος πρώτος. και χαιρετάω σχεδόν ότι δίτροχο κινείται(χωρίς βέβαια να με χαιρετάνε όλοι δυστυχώς),αλλά αν και αρκετά χρόνια με μηχανή(καμιά δεκαριά) δεν ξέρω πως ακριβώς είναι ο χαιρετισμός με το πόδι. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να με χαιρετάνε και να μην το καταλαβαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Στη Αθήνα το θεωρώ λογικό να μη χαιρετά κάποιος, γιατί τότε θα πρέπει να έχει το χέρι του σηκωμένο η να παίζει τα φώτα συνέχεια. Εγώ καθημερινά τώρα το καλοκαίρι πέφτω πάνω σε συναδέλφους μοτοσυκλετιστές στην εθνική Πρέβεζας Ηγουμενίτσας και οι περισσότεροι χαιρετάνε κανονικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Τη φάση για πόδι που αναφέρει ο thegin την είχα πετύχει στη Γερμανία όπου το χρησιμοποιούσαν όσοι προσπερνούσαν άλλο μοτοσυκλετιστή που βρισκόταν στην ίδια πλευρά του δρόμου με αυτούς, ως χαιρετισμό. Στην Αγγλία και Γαλία δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο. Στην Ελβετία σε μερικές περιπτώσεις αλλά όχι και τόσο συχνά. Τώρα για άλλους ποδάτους χαιρετισμούς δεν γνωρίζω. :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 στο ελάντα δε λέει, ο άλλος θα νομίσει πως του λές "πάρε πόδι ρε!!!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Θα μιλήσω και θα με πουν προκατελλημένο....Δεν είμαι όμως και αυτό που θα πω είναι 100% αλήθεια.... :/ Την προηγούμενη βδομάδα έκανα το ταξίδι Κέρκυρα και επιστροφή και αυτό το 3ήμερο ήμασταν Χαλκιδική... Συνάντησα άπειρες μηχανές, και αλληλοχαιρετίστηκα ΣΧΕΔΟΝ με όλες...Λέω σχεδόν γιατί όσες φορές κι αν αναβόσβησα τα φώτα μου και σήκωσα το αριστερό μου χέρι όταν διασταυρωνόμουν με μηχανές BMW, κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ οδηγός δεν μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.... <_< Είτε αυτοί οι οδηγοί είναι ΤΟΟΟΣΟ αποροφημένοι στο να αντλούν την οδηγική απόλαυση που μόνο μία BMW μηχανή μπορεί να τους προσφέρει ώστε να μην αποσπούν την προσοχή τους με τίποτε άλλο Ή Είναι όλοι μιλημένοι από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 έλα τώρα ρε Αλεξ, είσαι πολύ OFF.... αφού ΚΕΡΚΥΡΑ πήγες, απ' τον ALX λες να 'ταν μιλημένοι;;; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 (τροποποιήθηκε) Τις πιο πολλές BMW τις πέτυχα στους δύσκολους δρόμους της Ηπείρου (βλ. Κατάρα) και οι περισσότεροι ήταν ξένοι...Ίσως θα περίμενα περισσότερη μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη από τους ξένους οδηγούς... Στην Κέρκυρα να πω την αλήθεια πιο πολλά Monster και Moto Guzzi είδα, παρά BMW... Δεν βαριέσαι μωρέ... Ζηλεύουν γι' αυτό δεν χαιρετάνε.... EDIT: Είμαι λίγο αργός τελευταία...Τώρα κατάλαβα τι εννοείς Λες? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2006 από τον Alex_Under Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 ίσως οι ξένοι να σταματούσαν να σε βοηθήσουν αν έπεφτες όμως, ενώ οι έλληνες να έμεναν στη χαιρετούρα ποτέ δεν ξέρεις όταν έπεσα και χτύπησα πριν 2 χρόνια κάθισα σε ένα παγκάκι έξω απο το μετρό Ευαγγελισμού και μια τουρίστρια μου πρόσφερε νερό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thegin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 θα επανέλθω κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός. αυτός ο χαιρετισμός με το πόδι πώς γίνεται βρε παιδιά? σηκώνεις το πόδι από το μαρσπιέ, ανοίγεις το πόδι προς τα έξω? το κουνάς ?ή αρχίζεις να ρίχνεις κλωτσιές στον αέρα αλα joe bar team? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 ...όταν έπεσα και χτύπησα πριν 2 χρόνια κάθισα σε ένα παγκάκι έξω απο το μετρό Ευαγγελισμού και μια τουρίστρια μου πρόσφερε νερό <{POST_SNAPBACK}> ...'Κοριτσια στον Ηλιο" η ταινια που μου θυμησες... Ο Βογλης να κυνηγαει την Αναμπελ με τα καρυδια... :lol: :lol: :lol: :lol: ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsakalaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 (τροποποιήθηκε) Στάσου μύγδαλα φώναζε, έλα να σου δώσω μύγδαλα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 14 , 2006 από τον tsakalaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 neyma me to kefali Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Το ασχημο ειναι οτι τις περισσοτερες τρωω το γραψιμο τις ζωης μου και μιλαω ειδικα στον δρομο για Χαλκιδικη που σιγουρα 4 στους 10 μοτοσυκλετιστες(για να μην πω περισσοτεροι) δεν γνωριζουν οτι υπαρχει κατι τετοιο!!! <{POST_SNAPBACK}> Οι περισσότεροι από αυτούς είναι δικυκλιστες του Σαββατοκυριακου που πάνε για μουρη στα beach bar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 θα επανέλθω κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός. αυτός ο χαιρετισμός με το πόδι πώς γίνεται βρε παιδιά? σηκώνεις το πόδι από το μαρσπιέ, ανοίγεις το πόδι προς τα έξω? το κουνάς ?ή αρχίζεις να ρίχνεις κλωτσιές στον αέρα αλα joe bar team? <{POST_SNAPBACK}> Απλα το κατεβαζεις προς τα κατω,λιγο εξω απο το μαρσπιε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thegin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 ευχαριστώ πολύ salcon. έτσι, να μαθαίνουμε κ κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Συνάντησα άπειρες μηχανές, και αλληλοχαιρετίστηκα ΣΧΕΔΟΝ με όλες...Λέω σχεδόν γιατί όσες φορές κι αν αναβόσβησα τα φώτα μου και σήκωσα το αριστερό μου χέρι όταν διασταυρωνόμουν με μηχανές BMW, κανένας ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ οδηγός δεν μου ανταπέδωσε τον χαιρετισμό.... <_< <{POST_SNAPBACK}> Το ίδιο φαινόμενο ακριβώς αντιμετώπισα κι εγώ στις φετινές μου διακοπές. Έγραψα πάρα πολλά χιλιόμετρα και τα περισσότερα σε εθνική. Όσα BMW ήταν από το εξωτερικό χαιρετούσαν κατά βάση με το σήκωμα του χεριού. Όσοι ήταν Ελληνάρες δεν χαιρέτησε ΚΑΝΕΝΑΣ :/ Μάλλον δεν το ξέρουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνουνε από σνομπισμό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Μάλλον δεν το ξέρουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνουνε από σνομπισμό... <{POST_SNAPBACK}> +1 Ακριβως ότι λέω . Οι περισσότεροι κατοχοι μοτοσυκλετων δεν εντρυφουν στη νοοτροπία μας . Χρησιμοποιουν τη μηχανη ως μεσο κοινωνικης καταξιωσης χωρίς να μπάινουν στο νόημα αυτης . Κατα συνεπεια αγνοουν και τα λέον βασικα στη μοτοσυκλετιστικη κουλτούρα . Θα ελεγα μαλιστα ότι το φαινόμενο αυτό συνανταται ακομα περισσότερο στους κατόχους 4χ4 ή/και λοιπων SUV . Μεσο επίδειξης και όχι μεσο απόδρασης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Xeretoura mi tou xer' . Ama den voleugei me to fanar'. De xeretw xekranotous, xekaltsotous, klp klp klp. Edw apanw pantws pou eimai twra (Polonia) den xerw an xeretan alla den exw dei kapoion xwris opla, krani, exartiseis. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Απλα το κατεβαζεις προς τα κατω,λιγο εξω απο το μαρσπιε. Σοβαρά;;; Και εγώ νόμιζα ότι εννοούν σε πατάω, και τους έδειχνα το μεσαίο δάχτυλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 (τροποποιήθηκε) :D Τους χαιρετουσες αρα, με τον τροπο σου Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2006 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 :D Τους χαιρετουσες αρα, με τον τροπο σου Ναι, και μάλιστα πρέπει να καθιερώθηκε, επειδή βλέπω πολλούς να με χαιρετάνε έτσι, όταν τους χαιρετώ με ανοιχτή την παλάμη και κίνηση προς τα μπροστά (για να τονίσω την φιλικότητα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Εχω βαρεθει αυτη την ιστορια πια ... βαρεθηκα να μην βρισκω ανταποκριση και πλεον αν δεν με χαιρετησει πρωτα ο απεναντι δεν μπαινω καν στην διαδικασια ... <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Ακριβως ότι λέω . Οι περισσότεροι κατοχοι μοτοσυκλετων δεν εντρυφουν στη νοοτροπία μας . Χρησιμοποιουν τη μηχανη ως μεσο κοινωνικης καταξιωσης χωρίς να μπάινουν στο νόημα αυτης . Κατα συνεπεια αγνοουν και τα λέον βασικα στη μοτοσυκλετιστικη κουλτούρα . Θα ελεγα μαλιστα ότι το φαινόμενο αυτό συνανταται ακομα περισσότερο στους κατόχους 4χ4 ή/και λοιπων SUV . Μεσο επίδειξης και όχι μεσο απόδρασης <{POST_SNAPBACK}> 100% ειμαι μαζι σου... Αλλά ευτυχως και 100% ειμαι και απο την αλλη πλευρα των 2 πιο πανω κατηγοριων...Και το καραγουσταρω και το καταχαιρομαι... Υ.Γ.Επεσα σε κουβεντα φραγκατων προσφατα...και τι λεγανε;...Να παρουνε 2 βαλιτσες πλαϊνες για τις Μπεμπες τους...μαζι και οι δυο και να βαλουν απο μια πανω...Ετσι για τη μουρη οτι "και καλα παμε ταξιδια"να φαινεται στις καφετεριες κεντρικης οδου της Πατρας......Και σοβαρολογουσαν...ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Οπότε καταλαβαινεις που παμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες