z0udi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Δεν χαιρετάω λόγω... αφηρημάδας Ωσπου να πάρω χαμπάρι τι έγινε και να ανταποκριθώ, ο άλλος έχει φτάσει στα επόμενα διόδια... :P Πάντως αν το έκαναν οι περισσότεροι θα το είχα κατά νου και θ' αντιδρούσα πιό γρήγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Λόγος για να χαιρετίσουμε? Για θυμηθήτε την πρώτη σας μεγάλη βόλτα - ταξίδι με μηχανή! Τί νοιώσατε στον πρώτο χαιρετισμό μηχανόβιου? Προσωπικά ένοιωσα το συναίσθημα "δεν είμαι μόνος, υπάρχουν και άλλοι που μοιράζονται την τρέλα και τους κινδύνους". Μόνο και μόνο για αυτό το συναίσθημα αξίζει να χαιρετήσεις κάποιον. Τώρα πλέον μετά από αρκετά ταξίδια, λέω κάποτε (σπάνια) ποιός ο λόγος να χαιρετήσω, οπότε μερικές φορές που μπορεί να μην έχω διαθεση δεν ασχολούμε...ΑΛΛΑ το να με χαιρετήσει κάποιος, ρε παιδιά ότι διάθεση και να έχω θα τον χαιρετήσω! Έλεος δηλαδή, τί κοστίζει να πούμε σε κάποιον ένα γειά, την στιγμή που μας είπε αυτός πρώτος γειά!!! Μπορεί να είναι κανένας τύπος στο πρώτο του ταξίδι και να του δώσουμε πραγματική χαρά ;) Όσο για τους ξεκράνωτους, δεν θα χαιρετήσω επειδή δεν μοιραζόμαστε την ίδια νοοτροπία ως προς το θέμα μοτοσυκλέτα, αλλά αν χαιρετήσει εννοείται θα χαιρετήσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 ναι φίλε μου μια χαρά τον βλέπω το δρόμο μην αγχώνεσαι... εσύ δλδ, αν χαιρετάς επιλεκτικά θες να μου πεις ότι είσαι πιο προσεκτικός...??? αλλά στην τελική δεν κατάλαβα...μου την λες??? δεν υπάρχει καμία τελική...και ούτε και στην λέω... Αυτό που λέω είναι οτι -εγώ- δεν νιωθω είναι ανάγκη να χαιρετάω τον καθένα.. Σίγουρα θα ανταπέδιδα χαιρετισμό.. αλλα όχι καθε μότο και χαιρετούρα... Τώρα αν εσυ έχεις όρεξη να αρπάζεσαι... ...ε αρπάξου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) δεν υπάρχει καμία τελική...και ούτε και στην λέω... Αυτό που λέω είναι οτι -εγώ- δεν νιωθω είναι ανάγκη να χαιρετάω τον καθένα.. Σίγουρα θα ανταπέδιδα χαιρετισμό.. αλλα όχι καθε μότο και χαιρετούρα... Τώρα αν εσυ έχεις όρεξη να αρπάζεσαι... ...ε αρπάξου.. Δεν είχα καμία όρεξη για αρπάγματα, απλά στο συγκεκριμένο ποστ σου διέκρινα μια ειρωνεία (''δημοφιλής'', ''τον δρόμο τον προσέχεις'' κτλ).... Από κει και πέρα δεν κατέκρινα την άποψή σου περί χαιρετισμού, ούτε και τη σχολίασα αρνητικά(το αντίθετο νομίζω έγινε...), δικαίωμά σου να πράττεις όπως αισθάνεσαι.... Αυτά γιατί μ'αρέσουν οι σωστές εξηγήσεις! Τέλος από μένα... χαλάμε και το thread... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2008 από τον Jo.Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Με το χέρι ή το πόδι, ανάλογα ποιο είναι διαθέσιμο! Νομίζω πως το passing είναι λίγο παραπλανητικό γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει μπλόκο, ατύχημα και ό,τι άλλο δυσάρεστο μπορείς να συναντήσεις στον δρόμο! Πάντως όταν βλέπω φώτα (passing), χαιρετώ και ‘γω αλλά έχω και το νου μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBR600RR7 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Νομίζω πως το passing είναι λίγο παραπλανητικό γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να σημαίνει μπλόκο, ατύχημα και ό,τι άλλο δυσάρεστο μπορείς να συναντήσεις στον δρόμο! οντως το passing ειναι παραπλανητικο και πολλες φορες μειωνω ταχυτητα και χαλαει η βολτα μου :( καλυτερα πιστευω ειναι ενα απλο μπιπ με την κορνα...πως και καποιος δεν το εχει σχολιασει αυτο? εχω αυτο κανω παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 Χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες που είναι διατεθειμένοι να με χαιρετίσουν άσχετα με το τι οδηγώ. Όσο για τη χρησιμότητα και το νόημα, ισχύει αυτό που ειπώθηκε νωρίτερα. Δημιουργεί μία οικειότητα και μία αίσθηση ασφάλειας, ότι ο άλλος σε πρόσεξε, δεν είσαι απλώς ένα ακόμη όχημα στον δρόμο... Για μένα αυτό είναι βασικό, το θέλω και θεωρώ ότι είναι καλό να το παρέχω και στους άλλους. Γι' αυτό και χαιρετάω. Παράδειγμα: Όταν γυρνούσαμε από Ιταλία "βρεθήκαμε" από Ηγουμενίτσα μέχρι και Μέτσοβο τρεις φορές με μία παρέα Τσέχων με R1, XX, ZZR & GS. Όσες φορές συναντήσαμε η μία παρέα την άλλη σε όλη τη διαδρομή χαιρετηθήκαμε. Τη μία φορά εμείς είχαμε σταματήσει για ξεμούδιασμα και ο τύπος με το ΧΧ, έκοψε, μου έκανε νόημα σαν να ρωτάει "όλα καλά;" του έκανα κι εγώ το ίδιο και συνέχισε. Παρακάτω τους βρήκαμε εμείς σταματημένους και ανταπέδωσα το ερώτημα. Θα μπορούσε μία μηχανή να έχει λάστιχο ή μία άλλη αβαρία και να λείπει ένα κατσαβίδι ή μία αμπούλα αέρα, θα μπορούσαν απλώς να έχουν χαθεί και να τους δώσουμε οδηγίες. Καμία φορά μία χαζομάρα όπως μία αμπούλα αέρα μπορεί να σου χαλάσει τη διαδρομή και τη διάθεση κι είναι κρίμα... Είναι ωραία να ξέρεις ότι ο άλλος δεν σε προσπερνάει αδιάφορα αλλά σε προσέχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 εγω παντα χαιρετω και παντα με το χερι η και την κορνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2008 μονο μια φορα με εχει χαιρετησει ενα FZ1 ενω ημουν με το ποδηλατο εξω απο τα ΤΕΙ και εγω χαμογελασα και ανταπεδωσα φυσικα. αλλα απο μονη μου δεν χαιρεταω αφου κυκλοφορω με ποδηλατο σε δρομους με ελαχιστη κινηση και εχω αλλου το νου μου συνηθως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xt byron 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 το σ/κ παρατηρησα αυτο που ειπε καποιος για τις bmw.δεν το ειχα προσεξει!μπραβο στα παιδια!δεν χαιρετανε κατι κατωτερο απ'αυτους,ε?εγω χαραμησα καποιους χαιρετησμους παντως,κριμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Φωτα και στην πολυ τρελλα με το χερι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 παντα με το χερι... και τους ψωροπεριφανους με BMW (εξαιρουνται οι παροντες) παντα με το παπα.... αντε να μη πω! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex-africa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 με το χερι η νευμα με το κεφαλι εκτοσ κ δεν προλαβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PITS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2008 με το χερι η νευμα με το κεφαλι εκτοσ κ δεν προλαβο χερι φωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 φωτα και χερι. Όσο για τον μη χαιρετισμό των bmw δεν είναι οι μόνοι...και κάτι 1300 δεν το συνιθίζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Ξεκινάς χαιρετώντας με το χέρι, τρως τις πρώτες 10 π@π@ρες που σε γράφουν και συνεχίζεις με τα φώτα. Στο τελευταίο ταξίδι είχα μια ανταπόκριση της τάξης του 15% αλλά δεν πειράζει. 1/10 ΒΜW ανταποκρίθηκε αλλά θέλω να πιστεύω πως παιδιά του φόρουμ εξαιρούνται από τον κανόνα. Και όσο αναφορά την επιλογή του χαιρετισμού,προτιμώ τους ταξιδιάρηδες! Φορτωμένη μηχανή να βλέπω και εξοπλισμένους αναβάτες.. εκεί δίνω ρεσιτάλ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 . 1/10 ΒΜW ανταποκρίθηκε ... Δεν ανταποκρίθηκε φίλε!!! Καμία μέλισσα ή καμία μύγα θα τον ενοχλούσε και θα προσπαθούσε να τη διώξει!!!! :lol: :lol: Μουυυυχαχαχαχααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 ΓΙΑΤΙ κανένα BMW δεν χαιρετά? Ηλικρινά ένα 95% των BMW που βρίσκω στους δρόμους, είτε είναι GS είτε κανα street, ΔΕΝ ανταποδίδουν τον χαιρετισμό και είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό!! Μόνο μερικά δικάβαλα GS θα ανταποδώσουν σπάνια, απο αυτά τα φορτωμένα που συνήθως είναι και τα πιο παλιά, τα 1150. Δεν θέλω να γενικεύω, αλλά πραγματικά τα καινούργια GS ιδικότερα δεν χαιρετάνε. Γιατι το 95% δεν εχει καμια σχεση με τον μοτοσυκλετισμο αλλα πηρε μπέμπα γιατι δεν βγάζει μηχανακια η mercedes... Παρεμπιπτόντως οδήγησα το καινουριο GS θα γράψω ένα review καποια στιγμή γιατι το μηχανακι είναι απίστευτο (αναθεμα αν ξερουνε τι εχουν κάτω απο τα πόδια τους) αλλα εχει και τα μείον του. Εγώ χαιρετάω με φώτα , χερι, κεφαλι η οτι αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 τους χαιρετω ολους και ας μην με χαιρετανε.στην αρχη με πειραζε αλλα το σκεφτικα και δεν με νοιαζει!παντος οι ξενοι ειναι οι ωραιοι μεχρι και ο συνοδηγος χαιρεταει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 μπορει να ειμαι κατωτερος απο ενα BMW στα κυβικα αλλα αν δεν χαιρετισει και ψωνιστει τον ριχνω μια πατατα να με θυματε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 μπορει να ειμαι κατωτερος απο ενα BMW στα κυβικα αλλα αν δεν χαιρετισει και ψωνιστει τον ριχνω μια πατατα να με θυματε Στα κυβικά μπορεί να είσαι κατώτερος, όχι όμως και στα άλογα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Επειδή οδηγώ κατά 95% στην Εθνική (με διαχωριστική) παίζει μόνο ο χαιρετισμός με φώτα. Χαιρετισμός με το χέρι με >200km/h δεν παίζει ... Πολλές φορές δεν ανταποδίδουν από απέναντι ... Σε επαρχιακό δίκτυο (σπάνια): χέρι - κεφάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Επειδή οδηγώ κατά 95% στην Εθνική (με διαχωριστική) παίζει μόνο ο χαιρετισμός με φώτα. Χαιρετισμός με το χέρι με >200km/h δεν παίζει ... Πολλές φορές δεν ανταποδίδουν από απέναντι ... Σε επαρχιακό δίκτυο (σπάνια): χέρι - κεφάλι περιπτωση εισαι τοτε.οι περισσοτεροι με BMW την εχουνε δει καπως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Γιατι το 95% δεν εχει καμια σχεση με τον μοτοσυκλετισμο αλλα πηρε μπέμπα γιατι δεν βγάζει μηχανακια η mercedes... Quoted for truth. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες