Jump to content
Vito Varadero

Χαιρετισμός Μοτοσυκλετιστών

Recommended Posts

χαχαχα bebis πραγματικα γουσταρω να σε πετυχω απεναντι στον δρομο πανω στην στροφη και να αρχισουμε τις "χαιρετουρες" που προτεινεις.

Δεν χαιρεταω ποτε μεσα στην αθηνα, οταν παω βολτες και ειμαι στο ολο κλιμα χαιρεταω με το χερι. αλλιως με passing.

Επισης bebis σκεψου να χαιρετας κι εσυ με το χερι. με ανοιτχα τα δαχτυλα ομως!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όταν πηγαίναμε αλεποχωρι με την κοπέλα μου και έτυχε να χαιρετήσου 2 μοτοσυκλετιστές... με ρωτάει στα καπάκια "τους ξέρεις??"

και της λέω το γνωστό... τους ξέρω απλά δεν έτυχε να συναντηθούμε ακόμα... μετά βέβαια της εξήγησα..

μέσα στην αθηνα δεν χαιρετάω ποτέ.. έξω ανάλογά..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδον παντα χαιρεταω.. κυριως με το χερι..

Απο γεροντακια που μαζευουν χορτα και τσοπανους, μεχρι ποδηλατες και ατομα που εχουν βγει για τρεξιμο, οταν μιλαμε για καμια ησυχη διαδρομουλα σε δρομους με ελαχιστη κινηση..

Αντιστοιχα και μεσα στην πολη, στα φαναρια τυχαινει αρκετες φορες να πιασω κουβεντα με κανεναν αλλο με διτροχο.. ή να ανταλλαξουμε ματιες και να του κανω :thumbsup1: ..

Αμα πετυχω χωματινο ή μοταρντα χαιρεταω συνηθως στρατιωτικα, πρεπει να μαθω σουζα της προκοπης για να εχει πιο πολυ πλακα..

που και που παιζει και κανα χαβαλεδιστικο ανοιγμα, αντισταθμιζει την κουλαμαρα μου λιγο το μηχανακι και εχει πλακα..

αμα σκασεις σε καναν κομπλεξικο με υφος χιλιων καρδιναλιων ή σε τυπα που βγηκε να αποδειξει οτι ξερει να οδηγαει μπας και του μεγαλωσει λιγακι, κλειν μειν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν το ήξερα, αλλά απο τότε που το έμαθα πάντα ρίχνω κορναρισματάκι, χέρι δεν τολμώ να πολυσηκώσω ακόμη,

σκεφτομουν να κοτσάρω ένα μπλιπλίκι με ηχητικά εφέ για χαιρετισμούς :P

Πάντως χεραίτω ότι μου αρέσει, πχ όταν βλέπω τον μπάρμπα με τις σημαίες στο Σύνταγμα, δεν αντέχω, του πατάω πάντα κόρνες :)

Τροποποιήθηκε από τον Ίκαρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τα φώτα. Χαιρετάω και αυτούς με τις μηχανές και αυτούς με τα αυτοκίνητα.

Εγω σταματησα να χαιρεταω με τα φωτα. Μου ηρθε φουσκομενος ο λογαριασμος της ΔΕΗ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως μου εχει τυχει να μου κορναρουν αλλα εγω δεν το εχω κανει ποτε. φοβαμαι μη μου πει ο αλλος τι θες γαμω το σπιτι σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως μου εχει τυχει να μου κορναρουν αλλα εγω δεν το εχω κανει ποτε. φοβαμαι μη μου πει ο αλλος τι θες γαμω το σπιτι σου;

σαμπως θα το ακουσεις ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι εχοντες BMW γιατι ποτε δεν χαιρετανε???Μηπως ξερεις κανεις???Διαπιστωμενο αυτο...

Γερμανική υπεροχή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γερμανική υπεροχή

Παω τοσο γρηγορα που δεν προλαβαινουν να με δουν για να με χαιρετiσουν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην επιστροφή από Αλεξανδρούπολη με το σκούτερ(SYM Citycom) για Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Καβάλα και Αλεξ/πολη πολλοί από απέναντι με χαιρέτησαν και επίσης όσοι με προσπέρασαν(μάλλον είδαν Σαλονικιώτικες πινακίδες και σου λέει που πάει ο τρελός μου το σκούτερ!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι εχοντες BMW γιατι ποτε δεν χαιρετανε???Μηπως ξερεις κανεις???Διαπιστωμενο αυτο...

διαφωνώ, χαιρετάνε/με! αυτοί που δε χαιρετάνε τίποτ'άλλο είναι οι χαρλεάδες!!!! έχεις δεν έχεις τσόπερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο χαιρετισμός των μοτοσικλετών είναι μια ιερή συνήθεια την οποία και πρέπει να διατηρήσουμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διαφωνώ, χαιρετάνε/με! αυτοί που δε χαιρετάνε τίποτ'άλλο είναι οι χαρλεάδες!!!! έχεις δεν έχεις τσόπερ

καλα αυτοι οι χαρλεαδες ζουνε σε αλλο πλανητη. νομιζουν οτι εχουμε δεκατια του 70 και οτι ειμαστε στο Τεξας. χαχα

παντως γενικα εχω παρατητησει αυτοι που χαιτετανε περισοτερο ειναι κατι τυπαδες με soupersport μηχανες με φουλ εξοπλισμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια φορα ετυχε να χαιρετησω 2 μοτοσυκλετιστες σε εθνικη.τους χαρηκα που ηταν 2 παρεα,με πληρη εξοπλισμο..κατα τα αλλα δεν εχω νοιωσει την αναγκη να χαιρετησω..αν τυχει κ με χαιρετησει καποιος,ισως ανταποδωσω,αναλογως την διαθεση της στιγμης..

αλλα οπως δεν χαιρετω με το αυτοκινητο,δεν βρισκω λογο να χαιρετω με την μοτοσυκλετα.οποτε συμφωνω με τον μπεμπη..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω που μενω ειναι κλειστη κοινωνια και σχεδον ολους με παπια τους ξερω οποτε πεφτουνε πολλα κορναρισματα .

Οταν εχω φροντιστηριο καθε φορα περναει ενας με ενα μπλε Piaggio Motard που εχει ιδιο κινητηρα με το δικο μου και καμια φορα κοιτιομαστε αμηχανα γιατι ξερει τι μηχανη εχω και δεν ειμαστε πολλοι εδω με 50αρια SM αλλα δεν εχουμε μιλησει ποτε .

Ποτε δεν θα ξεχασω μια φορα που ειμουνα σε ενα βενζιναδικο και εβαζα αερα , και ερχετε ενας με ενα σκουτερ μεγαλο γυρω στα 25-26 και οταν τελειωσα του δωσα αυτο που βαζει αερα την ακρη στο χερι του και μου λεει ευχαριστω μικρε ωραια μοτο ! Ενιωσα περιεργα σαν να εκανα εναν καινουριο φιλο που ποτε δεν ειχα ξαναδει :D

Ακομα εξω δεν βγαινω πολυ απο την πολη αλλα και να βγω εδω αν χεραιτησεις θα σε βρισουνε . Σε κανεναν με μικρη μοτο η με εξοπλισμο και να φενεται σοββαρος μπορει να το εκανα . Οι πιο πολλοι με μηχανη εδω ειναι τυποι καφετεριας( :kaaaala: ) και υπερανω οποτε αν τους χαιρετησω με το 50αρι θα νομιζουν οτι ειμαι μα***ας :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως παρατηρώ ότι ο χαιρετισμός καλά κρατεί στην κοινωνία, όποτε βγαίνω χαιρετώ και με χαιρετάνε σχέδόν πάντα, απλά συμβαίνει μεταξύ μηχανών μεγάλου κυβισμού και εκτός πόλεων :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντα χαιρετω στο δρομο κυριως με passing αλλα οπως βλεπω θα το σταματησω γιατι φαινεται πως μερικοι το παιζουν μουρη και δε θελω να μπω στη διαδικασια τους το τι μηχανακι εχουν γιατι αν το θεσω ετσι εχω καλυτερο εγω αλλα δε μπαινω διοτι ειναι λαθος σκεπτικο!αν το παμε το θεμα με κλικες....το διαλυσαμε μετα.Επισης το καλοκαιρι πηγα Ιταλια-Ελβετια και παρατηρησα οτι δεν χαιρετουν!πολυ σπανια!εκτος αν κανουν βλακεια (λαθοσ προσπεραση κλπ) τοτε κατεβαζουν το χερι χαμηλα.Παλι καλα που στην Ελλαδα το τηρουμε ακομα

Τροποποιήθηκε από τον parachuter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα προσπαθώ να χαιρετάω με το χέρι όσους φοράνε κράνος ότι μηχανάκι και να οδηγάνε από παπί μέχρι μεγάλη μηχανή .

Δεν ξέρω γιατί , αλλά νιώθω πολύ όμορφα όταν μου ανταποδίδουν τον χαιρετισμό .

Τώρα τελευταία πάντως είναι λίγοι αυτοί που ανταποδίδουν και ακόμα πιο λίγοι αυτοί που θα χαιρετήσουν πρώτοι -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα