Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Εχω ακουσει πως γινεται να φορεσεις τουρμπινα απο smart πανω σε suzuki fx 125cc,μ@λ@κιες μου λεγανε ή ειναι εφικτο; μηπως γνωριζει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο θεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Ολα ειναι εφικτα, αν εχεις τον καταλληλο μαστορα και το καταλληλο παραδακι ... Την περασμενη κυριακη στο ελληνικο, στα dragster ηταν ενα FX με κινητηρα απο ΧΤ600 ... και κατα τα αλλα "μαμα" απο οτι δηλωσε ο οδηγος ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cheeky]boy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 το ερώτημα ειναι WHY GOD WHY? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Την περασμενη κυριακη στο ελληνικο, στα dragster ηταν ενα FX με κινητηρα απο ΧΤ600 ... και κατα τα αλλα "μαμα" απο οτι δηλωσε ο οδηγος ... <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 το ερώτημα ειναι WHY GOD WHY? <{POST_SNAPBACK}> Ε ετσι... για να εχεις να λες οτι το εκανες και αυτο ... Δεν ειναι και λιγο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 bump (to moter xt einai moufa pou lene parapanw) kai turbo se fx akoma den exw dei.. alla exw akousei.. moterakia apo DR omws exw dei epanw se fx kai mamousane.. auta.. kai why? cause FX ROCKS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Ναι με το DR 650 έχω δεί και εγώ... το κλασικό στο utube... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 εδώ πουλας το Ζ και εχεις ενα FX turbo εγω το ΦΖ και παιρνω Ζ και μετα παμε βουτα για κοντρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 πουλας το Ζ και εχεις ενα FX turbo εγω το ΦΖ και παιρνω Ζ και μετα παμε βουτα για κοντρες Εννωείς το z125 της YAMAHA για να μη ξεχνιώμαστε και εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Εννωείς το z125 της YAMAHA για να μη ξεχνιώμαστε και εδώ εννοητε ρε φιλε τη μλκια της καβλασακι θα παρω??? αφου με το Ζ125 θα τα λιανιζω τα Ζ750/1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 για το 1000 δεν ξέρω αλλά το 750 παίζει να το λιανίζεις χο χο χο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 για το 1000 δεν ξέρω αλλά το 750 παίζει να το λιανίζεις χο χο χο Εδώ λιανίζει τα R1!!! Κρίμα που κλειδώθηκε αυτό http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=24886&hl=z125 μίλάμε για ολ τάιμ κλάσικ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
F33L 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) εσεις γελατε, αλλα πραγματικα θα ητανε ξεφτιλα να σας περναγε η παπια στα 400 δεν θα τανε? μην μου αρχισετε φρενα και αναρτησεις και διαφορα.. μιλαμε για dragster καταστασεις Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον F33L Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 εσεις γελατε, αλλα πραγματικα θα ητανε ξεφτιλα να σας περναγε η παπια στα 400 δεν θα τανε? μην μου αρχισετε φρενα και αναρτησεις και διαφορα.. μιλαμε για dragster καταστασεις θα ηταν ξεφτιλα ομως στα 402 μετρα να βαλουν κοντρα ενα 125 και ενα 1000 με διπλο ατομο και τριπλετα επανω γιατι το 1000αρι θα τερματιζε ενο το 125 ουτε να ξεκινησει δεν θα μπορουσε .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) εννοείς φουλ πατέντα παπί με μαμά μηχανή (και εκεί πάλι ελέγχεται)? Γιατί φουλ πατέντα παπί και φουλ πατέντα μηχανή, δεν το βλέπω ούτε τον άλλο αιώνα. Πολύ θα ήθελα να δω τι παπί θα μπορούσε στα 400 να περάσει το SMC με το factory kit πάνω. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον zb00p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Φιλε πανω μια ρουλεμανατη γκαρετ απο σουμπαρου ιμπρεζα, δεστη επανω με tyre up, και με 0,8 πιεση θα εισαι στα 100 αλογα, θα σε κυνηγανε οι μπουσες στην ευθεια της θηβας λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Εγώ θα σκάσω με τον ΜΑΥΡΟ.....ποδαράτος......και εχω φάει μεξικάνικο τσίλι και ελληνικούς γίγαντες............. δεν πα να οδηγάτε ότι αγαπάτε......με το που θα την αμολύσει έξω ο μαυρούκος και κινηθεί απειίίτικά εναντίον μου....μέχρι να κοθμπώσεται 1η ....θα έχω τερματίσει το 400 και θα έχω επιστρέωψει στην αφετηρία.....με τα νίτρο του "καυσίμου" που καταβρόχθησα πριν! Κουλάδια μηχανόβιοι μαλιάδες κάγκουρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Για ποιό λόγο ασχολείστε με παπιά και ρίχνετε τσάμπα λευτά για αυτά και δεν παίρνετε μια μηχανή ? Καταντάει γελοίο μετά απο κάποια σημεία το "φτιάξιμο" σε αυτά τα μηχανάκια. Ο λόγος που βγήκαν στην παραγωγή αυτά δεν είναι για 400άρια ούτε για να πηγαίνει ένα πράγμα 100 κιλών 180 χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Άσχετο, απλά είδα το streetfighter RS50 σου Χρήστο και το θυμήθηκα, από τότε που είδα αυτά που έκανες στο ΑρΈς σου θέλω να πάρω ένα RGV250Γ που έχει ένας γείτονας αφημένο να σαπίζει και να το κάνω streetfighter. Συγγνώμη για την διακοπή , πάμε πάλι για τα παπιά... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Άσχετο, απλά είδα το streetfighter RS50 σου Χρήστο και το θυμήθηκα, από τότε που είδα αυτά που έκανες στο ΑρΈς σου θέλω να πάρω ένα RGV250Γ που έχει ένας γείτονας αφημένο να σαπίζει και να το κάνω streetfighter. Συγγνώμη για την διακοπή , πάμε πάλι για τα παπιά... :) [σπαμ ΟΝ] Πώωωω !!! Φαντάζομαι το RGV 250 StreetFighter.... Αλητεία - διχρονίλα....!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες