chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν και έχει τα χάλια του κα μου βγάζει σφάλμα καλά τα πάει P4 3.60, 3gb ram, nvidia 6500 se XP Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Ορίστε και το δικό μου... Το σύστημα είναι default (βαριέμαι να το γυρίσω στις o/c ρυθμίσεις που είχα κάνει κάποτε :P) Καλό είναι να λέμε πάντως τουλάχιστον το μοντέλο του επεξεργαστή για να συγκρίνουμε. Ο δικός μου είναι intel core 2 duo E6300 στα 1,86Ghz προς το παρόν. (Ξέρω ότι το αναφέρει και στην εικόνα που επισυνάπτουμε, αλλά το λέω για περισσότερη ευκολία) Οι φοτο με τις καρτούλες που βάζουμε σχεδόν όλλοι μας, αναφέρουν αυτο που λές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h@ris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2008 Οι φοτο με τις καρτούλες που βάζουμε σχεδόν όλλοι μας, αναφέρουν αυτο που λές. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2008 Προσέξτε σύστημα και σκορ.. Εντελός Έλεος? :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 Προσέξτε σύστημα και σκορ.. Εντελός Έλεος? :-P Αμάν!!!τι έγινε ρε παιδιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2008 (τροποποιήθηκε) Kick ass! Αν και με το SP1 των Vista, αναγνωρίστηκε και το 4ο gigabite της RAM μου... :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2008 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 Αμάν!!!τι έγινε ρε παιδιά; 1oν το Bench αναγνωρίζει μόνο τον ενα πυρίνα της vga μου και 2ον εχω προβλήματα με ΜοΒο και Cpu :P ^_^ ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 Καλα στεκεται το laptop-ακι μου!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2008 118 το pc στη δουλεια, θα δουμε αυριο και του σπιτιου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2008 233 στο σπίτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Χμμμ..Και στη δουλεια, μετα απο 5-6 χρονια, ακομα στεκεται κααααααπως αξιοπρεπως, το "γεροντακι"! :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLAROS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2008 TSIOU Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες