Jump to content
μάθο...

Οδηγωντας χωρις κρανος

Recommended Posts

Ellesar_Gr μην βιάζεσαι γιατί θα σκοντάψεις.Πρώτον δεν έχω βγάλει τους καθρέπτες από το μηχανάκι.Δεύτερον δεν κάνω σφήνες,γιατί όχι είναι μόνο μαλακία,αλλά υπάρχουν και μαλάκες που από πείσμα και εγωισμό θα σε κλείσουν επειδή εσύ έχεις παπάκι και κάνεις σφήνα στο μποτιλιάρισμα,ενώ εγώ ο μαλάκας κάθομαι μισή και μία ώρα με το αυτοκίνητο στην κίνηση.Όσο για το εξωτερικό έχω πάει σε πολλά μέρη,αλλά είναι έγκλημα να παρομοιάζεις εμάς με το εξωτερικό.Καμία σχέση οι δρόμοι μας,καμία σχέση η κυκλοφορία,καμία σχέση η σηματοδότηση,καμία σχέση ο κόσμος,αφού θα προτιμήσει να πάρω το τραμ παρά να πάρει το 1000αρι και μετά να κλαίγεται που δεν μπορεί να κάνει σφήνα,να πάει νωρίς στη δουλειά και όλοι οι συνάδελφοι να τον γλείφουν για το καινούριο μηχανάκι και άλλες τέτοιες μαλακίες που με κάνουν να ντρέπομαι που τους αποκαλώ Έλληνες.Και φυσικά καμία σχέση οι μισθοί με τους δικούς μας... Όταν έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα,δεν υπάρχει λόγος να έχεις νεύρα στον δρόμο...

Λάθος σύγκριση έκανες.Η Ελλάδα με το εξωτερικό,είναι σαν να γ@μ@ς την Σκλεναρικοβα και ο άλλος την Βασιλειάδου...

Συγνώμη η εγώ είμαι τυφλός ή εσύ είσαι ψεύτης και σε έχει βαρέσει ο ήλιος. Σου έδειξα εγώ πουθενά βίντεο με την Ινδία ????

Θα το καταπιώ και αυτό.

Έχεις διδακτορικό στη φυσική; Και μένα τι με νοιάζει; Αλίμονο αν χρείαζεται διδακτορικό στη φυσική για να μου αναλύσεις το πως χτυπάς κλπ.Κάτι ακόμα που δεν το λαμβάνει υπόψιν κανείς.Είσαι σίγουρος ότι χτυπάς μες το σπίτι με 2-3 χιλιόμετρα την ώρα? Διότη σαν φυσικός θα έπρεπε να κάνεις ανάλυση και να διαπιστώσεις μόνος σου ότι είναι πολύ παραπάνω.απόδειξη ?? Σκέψου μόνο ότι από την ακινησία,χρειάζεσαι επιτάχυνση...

Και όχι να πάρεις την μέση ωριαία ταχύτητα και να την κάνεις ταχύτητα πρόσκρουσης... Νομίζω στο γυμνάσιο είχε κάτι απλούς τύπους με κάτι S και U για την απόσταση και την ταχύτητα στην ομαλά επιταχυνόμενη κίνηση... Αλλά μας είναι άχρηστη,μιας και το ανθρώπινο σώμα δεν δίνει σταθερή δύναμη,άρα και σταθερή επιτάχυνση.Άρα πρέπει να πάρεις παραγώγους και φυσικά να μελετήσεις και την γωνιακή ταχύτητα,δες κεντρομόλο επιτάχυνση με μεταβαλλόμενη ακτίνα μιας και το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ένας απλό βραχίονας,αλλά καμπυλώνεται σε σχέση με τις μύες,πάχος κλπ κλπ. Δοκίμασε πολικές συντεταγμένες για να είσαι σίγουρος.Μετά κάνε μια σύνθεση των κινήσεων,των δυνάμεων,των ταχυτήτων και φυσικά των ολοκληρωμάτων αυτών,τις επιταχύνσεις,απεικόνεισε την σύνθετη αυτή κίνηση και μετά πες μου πόση είναι η ταχύτητα πρόσκρουσης στο ντουλάπι,πόρτα ή ότι άλλο θες.

Κάντα όλα αυτά και τότε ίσως να με πείσεις.Όχι φυσική 2ας γυμνασίου,σαν αυτά τα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ που αναλύουν απλά και ωραία για να τα καταλαβαίνει και η γιαγιά μου που δεν πήγε σχολείο...

Τέρμα η φυσική,έχω βαρεθεί να αναλύω κινήσεις.

Εγώ δεν αναφέρθηκα σε άτομα με μειωμένη όραση,σε σχέση με την οδήγηση.Επίσης, επειδή πριν παρέληψα να σου πω,όταν ερχόταν ο άλλος από πίσω μου και τον καταλάβαινα,τί να έκανα;;; Να πέρναγα κόκκινο φανάρι και να με έπαιρνε κανείς παραμάζομα από την διασταύρωση;Αλλά βέβαια ξέρουμε να πετάμε την πατάτα ότι αν είχες καθρέπτες θα το γλίτωνες,αν έβλεπες στο εξωτερικό πως οδηγάνε κλπ κλπ κλπ Μην ρίχνουμε αλλού τις ευθύνες, και με ενοχλεί πολύ όταν σου είπα ότι ήμουν 100% νόμιμος και πας να βγάλεις εμένα φταίχτη και όχι τον μαλάκα που με στούκαρε.Σε λίγο θα μου πεις ότι φταίω εγώ που δεν φαινόταν το κόκκινο ανακλαστικό στο φτερό μου,επειδή είχε πάνω σκόνη και δεν το είδε ο άλλος,άρα φταίω εγώ,σωστά; Αυτό δείχνει εμπάθεια προς το άτομό μου,οπότε αυτομάτως δικαιολογώ το παραπάνω ύφος μου... Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου,αλλά δεν μου αρέσει όταν δεν ξέρεις κάτι,να κάνεις δικές σου υποθέσεις, και προς έκπληξη όλων,αυτές οι σκέψεις να είναι πάντα αρνητικές.Αυτό ισχύει και για άλλους...

Ζητάς συγνώμη,ζητώ συγνώμη και συζητάμε ότι θέλεις ήρεμα και ωραία...

Για να κλείσει το κεφάλαιο τσακωμός στα φόρουμ,που έχει γίνει πολύ σικ... θέλω να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φόρα την θέση μου.Σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω τον κόσμο να μην φοράει κράνος,αφού και εγώ προσωπικά φοράω και μου δίνει μια αίσθηση πίστας που έχω καιρό να επισκεφτω λόγω αυχενικών.Είπα απλά ότι μες την πόλη εγώ δεν φοράω και δικαιλόγισα το γιατί.

Και να όχι 350, 10.000 ευρώ να πληρώσω για το κράνος... Έ ρε κούνια που σε κούναγε ρε φίλε.Θα φάω πρόστιμο που δεν θέλω να καταστρέψω τον εαυτό μου; Αν φορώντας το κράνος και πέσω και χτυπήσω θα με "περιθάλψει" το κράτος. Κάνοντας της εξής υπόθεση,ότι εγώ δεν πέσω και χτυπήσω το κεφάλι μου,όμως σε 5 χρόνια θα κάθομαι σε καροτσάκι με κολάρο στο λαιμό,το κράτος θα με φροντίσει η θα με γράψει στα @ρχίδι@ του και το πολύ πολύ να μου δώσει 100 ευρώ αναπηρική σύνταξη;;;

Εσύ φίλε soter3gm θες να μας πεις ότι δεν οδηγάς επικύνδινα επειδή φοράς κράνος,ενώ εγώ που δεν φοράω θα σκοτώσω άνθρωπο επειδή δεν φοράω κράνος; ρε για προσέχτε λίγο τι λέτε.Να μου πεις ότι έχεις καμμένα φώτα στο αυτοκίνητο να σου πω ναι μπορεί να προκαλέσεις ατύχημα,να πηγαίνεις με την ρεζέρβα και 120Km/h είναι δολοφονική απόπειρα.Αυτό ναι,χρήζει προστίματος.Αν και επειδή είπαμε για το εξωτερικό,εμένα στην Γερμανία,μου τρακάρανε τον νοικιασμένο αυτοκίνητο και ο Γερμανός περίμενε 3 ώρες να πιω εγώ το ποτό μου,για πάω και να μου δώσει τα στοιχεία του.Αυτό δεν είναι τίποτα. 1 που έφυγα,από ελληνικό μαγαζί πάντα,με παίρνει στο κυνήγι ένα μπατσικό... Ευτυχώς δεν έχω πιεί και μου αρχίζει τα δικά του.Με απλά λόγια μου έλεγε ότι έχω σπασμένο φανάρι και είναι 300 ευρώ το πρόστιμο.Λέω στην δικιά μου να του πει ότι μου το τρακάρανε κλπ.Λέει αυτός ότι δεν τον νοιάζει,θα έπρεπε να το φορτώσω σε γερανό και να το πάει ο γερανός στο συνεργείο.Να μην τα πολυλογώ,μου είπε να με πάει συνοδείο στο συνεργείο και τελικά στις 2 το βράδυ,έφτασα στο συνεργείο και μου λέει ο μπάτσος,κλείδωσέ το και πάρε ταξί να πας σπίτι σου...

Δείτε λοιπόν ότι σε ένα κράτος τόσο αυστηρό από θέμα νόμων και επιβολή αυτών,ότι δεν σε σκοτώνουν ούτε σε βάζουν 100.000 πρόστιμα.Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν.Αν το πάμε έτσι στο τέλος θα μας γράφουνε για παραποίηση πινακίδας,μόνο και μόνο επειδή έχει σκόνη πάνω...

Δεν θα κάτσω άλο να το συζητάω μιας και έχω προσσέξει και σε άλλα θέματα ότι είσαι πολύ ισχυρογνώμων και δεν πίθεσαι εύκολα.

-Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχεις καθρέπτες, είπα ότι μάλλον δεν έχεις.

-Δεν είπα ποτέ ότι πόσταρε video από τις Ινδίες, είπα να μην το ποστάρεις γιατί το έχω είδη υπόψη μου.

-Δεν είπα ποτέ ότι έφταιγες για τον τύπο που σε χτήπησε από πίσω στο φανάρι. Από τον ΚΟΚ, πάντα φταίει ο πίσω στο φανάρι, εκτώς αν του μπροστά του κυλίσει προς τα πίσω.

-Για να αλλάξει η κατάσταση στους δρόμους μας πρώτα πρέπει να αλλάξουμε οδηγικό στυλ. Η αντίθετη άποψη είναι του κλασσικού Ελληνάρα που θέλει τα πάντα να γίνουν και στο τέλος να το εφαρμόσει και αυτός.

-Οσο για την ταχύτητα των σωμάτων έχε υπόψη σου ότι ο πιο γρήγορος άνθρωπος τρέχει λίγο πάνω από 36km/h για 100 μέτρα. Τρέχει και διανείει 10μέτρα κάθε δευτερόλεπτο, τόσο είναι τα 36km/h περίπου. Και ναι μέσα στο σπίτι χτυπάς με περίπου 5km/h.

Απλά, ας μην συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα γιατί δεν με πείθεις και δεν σε πείθω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
... το ανθρώπινο σώμα δεν δίνει σταθερή δύναμη,άρα και σταθερή επιτάχυνση.Άρα πρέπει να πάρεις παραγώγους και φυσικά να μελετήσεις και την γωνιακή ταχύτητα,δες κεντρομόλο επιτάχυνση με μεταβαλλόμενη ακτίνα μιας και το ανθρώπινο σώμα δεν είναι ένας απλό βραχίονας,αλλά καμπυλώνεται σε σχέση με τις μύες,πάχος κλπ κλπ. Δοκίμασε πολικές συντεταγμένες για να είσαι σίγουρος.Μετά κάνε μια σύνθεση των κινήσεων,των δυνάμεων,των ταχυτήτων και φυσικά των ολοκληρωμάτων αυτών,τις επιταχύνσεις,απεικόνεισε την σύνθετη αυτή κίνηση και μετά πες μου πόση είναι η ταχύτητα πρόσκρουσης στο ντουλάπι..

To σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι οι υπολογισμοι επιβαρυνουν το αυχενικο περισσοτερο απο το κρανος.. :wacko::_zeppelin:

Φορα το λοιπον και θα βελτιωθει η κατασταση σου!.. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To σιγουρο ειναι οτι ολοι αυτοι οι υπολογισμοι επιβαρυνουν το αυχενικο περισσοτερο απο το κρανος.. :wacko::_zeppelin:

Φορα το λοιπον και θα βελτιωθει η κατασταση σου!.. :grin:

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εσύ φίλε soter3gm θες να μας πεις ότι δεν οδηγάς επικύνδινα επειδή φοράς κράνος,ενώ εγώ που δεν φοράω θα σκοτώσω άνθρωπο επειδή δεν φοράω κράνος; ρε για προσέχτε λίγο τι λέτε.Να μου πεις ότι έχεις καμμένα φώτα στο αυτοκίνητο να σου πω ναι μπορεί να προκαλέσεις ατύχημα,να πηγαίνεις με την ρεζέρβα και 120Km/h είναι δολοφονική απόπειρα.Αυτό ναι,χρήζει προστίματος.Αν και επειδή είπαμε για το εξωτερικό,εμένα στην Γερμανία,μου τρακάρανε τον νοικιασμένο αυτοκίνητο και ο Γερμανός περίμενε 3 ώρες να πιω εγώ το ποτό μου,για πάω και να μου δώσει τα στοιχεία του.Αυτό δεν είναι τίποτα. 1 που έφυγα,από ελληνικό μαγαζί πάντα,με παίρνει στο κυνήγι ένα μπατσικό... Ευτυχώς δεν έχω πιεί και μου αρχίζει τα δικά του.Με απλά λόγια μου έλεγε ότι έχω σπασμένο φανάρι και είναι 300 ευρώ το πρόστιμο.Λέω στην δικιά μου να του πει ότι μου το τρακάρανε κλπ.Λέει αυτός ότι δεν τον νοιάζει,θα έπρεπε να το φορτώσω σε γερανό και να το πάει ο γερανός στο συνεργείο.Να μην τα πολυλογώ,μου είπε να με πάει συνοδείο στο συνεργείο και τελικά στις 2 το βράδυ,έφτασα στο συνεργείο και μου λέει ο μπάτσος,κλείδωσέ το και πάρε ταξί να πας σπίτι σου...

Δείτε λοιπόν ότι σε ένα κράτος τόσο αυστηρό από θέμα νόμων και επιβολή αυτών,ότι δεν σε σκοτώνουν ούτε σε βάζουν 100.000 πρόστιμα.Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν.Αν το πάμε έτσι στο τέλος θα μας γράφουνε για παραποίηση πινακίδας,μόνο και μόνο επειδή έχει σκόνη πάνω...

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέμε φίλε μου, δεν λέω πως οδηγάει επικίνδυνα κάποιος που δεν φοράει κράνος είναι επικίνδυνος αυτός που δεν φοράει κράνος, άλλο το ένα και άλλο το άλλο, φυσικά και ένας που φοράει κράνος μπορεί να είναι επικίνδυνος από πολλές απόψεις.

ΑΛΛΑ επειδή για λόγους που όλοι ξέρουμε δεν δουλεύουν εδώ όπως στη Γερμανία (από αυτά που μας λες) μιας που οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από λόγια Ε!!!! θα πρέπει να γίνουν ΕΡΓΑ πια είναι αυτά ?? αυτά που προανέφερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα κάτσω άλο να το συζητάω μιας και έχω προσσέξει και σε άλλα θέματα ότι είσαι πολύ ισχυρογνώμων και δεν πίθεσαι εύκολα.

Ναι είμαι όντως ισχυρογνώμων όταν είμαι σωστός και δεν ενοχλώ κάποιον.Το ότι είμαι ισχυρογνώμων απορρίπτει το γεγονός του να είμαι καλός διπλωμάτης (ή μήπως όχι;) και εκνευρίζει κάποιους.Εγώ όμως χαίρομαι να γνωρίζω άτομα που θα υποστηρίζουν μέχρι πτώσης την θέση τους,όταν ξέρουν ότι είναι σωστοί.Πρέπει πάντα να παλεύεις για αυτό που πιστεύεις και να μην αφήνεις εμπόδια να σε καταβάλουν.

Δεν πείθομαι εύκολα όντως.Ενοχλώ κανέναν;;;

-Δεν είπα ποτέ ότι δεν έχεις καθρέπτες, είπα ότι μάλλον δεν έχεις.

Τα νομίσματα στην τράπεζα...

-Δεν είπα ποτέ ότι πόσταρε video από τις Ινδίες, είπα να μην το ποστάρεις γιατί το έχω είδη υπόψη μου.

Και σε παρακαλώ μην μου δίχνεις τα video από διασταυρώσεις στην Ινδία που πάνε όλοι αβέρτα χωρίς κράνη και καθρέπτες, μιας και απλά είναι μερικά λεπτά που τυχαίνει να μην γίνεται ατύχημα.

Εδώ φαίνεται καθαρά τι λες.Αν ήθέλες αυτό που υποστηρίζεις τώρα,ας έλεγες "Μην μου δείξεις... "

Σόρρυ κιόλας αλλά δεν θα σας μάθω και να μιλάτε.Και για να δούμε ποιος είναι ο μάγκας,ας ζητούσες συγνώμη και ας έλεγες ότι όντως έγραψες κάτι λάθος και μην αρνείσαι αυτό που γράφεις.

-Δεν είπα ποτέ ότι έφταιγες για τον τύπο που σε χτήπησε από πίσω στο φανάρι. Από τον ΚΟΚ, πάντα φταίει ο πίσω στο φανάρι, εκτώς αν του μπροστά του κυλίσει προς τα πίσω.

Αυτό φάνηκε ότι είπες,επειδή ΜΑΛΛΟΝ δεν είχα καθρέπτες...

-Για να αλλάξει η κατάσταση στους δρόμους μας πρώτα πρέπει να αλλάξουμε οδηγικό στυλ. Η αντίθετη άποψη είναι του κλασσικού Ελληνάρα που θέλει τα πάντα να γίνουν και στο τέλος να το εφαρμόσει και αυτός.

Σε αυτό είμαι μαζί σου.Δίκιο έχεις,αλλά από την άλλη έχουμε και εμείς δίκιο που μας λένε να αλλάξουμε τα πάντα και θα αλλάξουν και κάποια άλλα πράγματα.Ωραία αλλάξαμε,αλλά @@ πήραμε από αυτά που μας τάξανε.Δυστυχώς η ζωή με έκανε Μ@Λ@Κ@, γιατί την πάτησα αρχικά, και μετά με έκανε επιφυλατκικό και δύσπιστο... Και ναι μου αρέσει να είμαι κλασσικός Έλληνας που όλο φωνάζει και διαμαρτύρεται για κάτι καλύτερο,παρά να είμαι το κορόϊδο που όλο του τάζουν,τα ακουμπάει σαν Π@Π@Ρ@Σ και δεν παίρνει τίποτα...

-Οσο για την ταχύτητα των σωμάτων έχε υπόψη σου ότι ο πιο γρήγορος άνθρωπος τρέχει λίγο πάνω από 36km/h για 100 μέτρα. Τρέχει και διανείει 10μέτρα κάθε δευτερόλεπτο, τόσο είναι τα 36km/h περίπου. Και ναι μέσα στο σπίτι χτυπάς με περίπου 5km/h.

Δεν μίλησα για μέση ωριαία ταχύτητα.Μίλησα για την συνισταμένη των επιμέρους ταχυτήτων, και πόσο είναι αυτή στιγμιαία,λίγο πριν την κρούση.Αυτό το ρημάδι το dS/dt για το dt λίίίγο πριν την κρούση.

Απλά, ας μην συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα γιατί δεν με πείθεις και δεν σε πείθω.

Δεν είχα σκοπό να τσακωθώ,αλλά έτσι είμαι και δεν μπορώ να το αλλάξω.Ξεκινάω φιλικά,και κάπου θα βρεθεί κάποιος να με προσβάλλει κλπ κλπ

Εμένα αυτό δεν μου αρέσει και ξεσπάω.Βρίσε με,αλλά με τεκμήρια... Και εγώ να υποθέσω για άλλους το κάνω πανεύκολα και μάλιστα αρνητικά.

Μόνο εγώ ο μλκς υποθέτω πάντα θετικά για τους άλλους;;;

Και τέλος,το θέμα δεν είναι η προσωπική μου ζωή,εξέφρασα μία άποψη χωρίς να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα και επίσημα, και αμέσως ορισμένοι πέσατε σαν τα κοράκια να με φάτε.Σόρρυ μάγκες αλλά άλλος δεν θυμίζει Έλληνα σε συμπεριφορά,γιατί πιστεύω σαν Έλληνες πρέπει να στηρίζουμε τα σωστά και τις αλλαγές προς το καλύτερο...

Αύριο θα βάλω θέμα, για τους μ@λ@κες που παρκάρουν πάνω στην στροφή,για να κατέβουν και να πάρουν τσιγάρα.Ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι λάθος,θα υποστηρίξουμε το, " έλα μωρέ εσύ δεν το έχεις κάνει ποτέ;;;" Φυσικά και το έχω κάνει και φρόντισα να μην το ξανακάνω.Το θέμα δεν είναι όμως να πω αν το έχω κάνει ή όχι,αλλά τί είναι πιο επικύνδινο για τον επικύνδινο φίλο μου soter3gm, το να μην φοράς κράνος και να σε λένε επικίνδυνο που δεν προκαλείς τίποτα, ή να παρκάρεις σε μια γωνία, να πάει ο άλλος να μπει στην στροφή και αντικρύσει έναν κλασικό μακακα νεοέλληνα που τους γράφει όλους εκεί που ξέρει.Μόλις τον ακουμπήσεις,θα σε σκοτώσει,θα πρέπει η ασφαλιστική σου να πληρώσει τον εν λόγω κύριο.Και φυσικά θα του φτιάξουν το αυτοκίνητο αμέσως για να μην έχουμε και άλλα.

Βέβαια αν ήμασταν στο εξωτερικό που πολλοί ονειρεύεστε,ο κύριος για τα τσιγάρα,δεν θα έπαιρνε φράγκο,η ασφαλιστική του θα πλήρωνε εσένα,θα σου έκοβε η τροχαία πρόστιμο 1800 ευρώ(πραγματικό ποσό) επειδή έχεις παρκάρει παράνομα, και φυσικά θα πλήρωνες και παράβολο στην τροχαία 300 ευρώ,επειδή τους απασχόλησες με την βλακεία σου,ενώ θα μπορούσαν να επιτηρούν την πόλη για άλλα φαινόμενα...

Εγώ ζητώ να λήξει εδώ,να ασχοληθούμε με το θέμα και να αφήσουμε τις έχθρες.Μαυρογέρακα,το παίρνω στα αστεία,και σοβαρά να το λες,πάλι στα αστεία θα το πάρω,οπότε θα γελάσω και εγώ με αυτό.

Τελικά είμαι σίγουρος ότι στα meetings θα είμαι μαύρη λίστα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι λίγο πολύ είμαστε ισχυρογνώμονες.Το θέμα είναι όταν εκφράζουμε την άποψή μας να σεβόμαστε τον άλλο ειδικά από τη στιγμή που δεν τον ξέρουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εκατσα να διαβασω τι εχετε γραψει παραπανω γιατι ειναι ολοκληρες σελιδες,αλλα για το θεμα κρανος εγω ειμαι υπερ του παντα κρανος ακομα και αμα καθομαι απλα στην μηχανη, τωρα αμα δω καποιον χωρις θα του πω ''ρε μεγαλε βαλε ενα κρανακι'' αμα θελει με ακουει αμα θελει οχι,δεν θα χαλασω την διαθεσει μου με καποιον αμα δεν μπορει να καταλαβει τα αυτοητα

και στο κατω κατω μεγαλα παιδια εχουμε γινει(εγω ειδικα ειμαι γιγαντας :P) και ειμαστε υπευθηνοι των πραξεων μας :)

τωρα οσο για την ερωτηση του μαθουσαλα οπως ειπα και ποιο πανω κρανος ακομα και αμα καθομαι στη μηχανη :D

φιλικα παντα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το μονο αρνητικο που νοιωθω φορωντας κρανος ειναι μια ψευδαισθηση ασφαλειας με αποτελεσμα καποιες φορες να υπερεκτιμω καταστασεις ( επικρατει η λογικη ομως αμεσα και επανερχομαι σε κανονικους ρυθμους οδηγησης )

+1000

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ νιώθω έτσι.

Πάντα κράνος.Αν για κάποιο λόγω ανέβω στη μηχανή και δε το έχω φορέσει νιώθω ότι κάτι λείπει.

ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.

KAI ΜΟΝΟ FULL FACE.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry κιόλας, αλλά τότε μάλλον εσύ τον εγκέφαλο τον έχεις στον αγκώνα... Μόνο εκεί σε έχω δει να φοράς το Arai... :P

Φιλικά πάντα... Στο έχω πει και από κοντά άλλωστε αυτό... :rolleyes:

Βρε μανάρι μου γλυκό ΠΟΥ συναντηθήκαμε και μου το έχεις πει αυτό; σε έχω ξαναρωτήσει από το forum γιατί το έχεις ξανααναφέρει, και δεν μου απάντησες!

Πρέπει να είμουνα πολύ κομμάτια για να μην θυμάμαι ότι σε έχω δει, και καθόλου από αυτά που μου λες.

Μήπως ήρθα καμμιά βόλτα μεταμεσονύκτια στην Πάτρα να σε δω;

Α, και ΔΕΝ έχω ARAI!

Πάντως πες μου πληροφορίες πως περάσαμε να μου φύγει η περιέργεια, αν δεν θες από εδώ στείλε μου μήνυμα.

Υ.Γ. Μήπως πάλι κάνεις πολύ παρέα με ZZRες και έχεις μπερδέψει τους αναβάτες;;

Α, και τον εγκέφαλο τον έχω και σε άλλα σημεία εγώ και τα προστατεύω όλα!

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μανάρι μου γλυκό ΠΟΥ συναντηθήκαμε και μου το έχεις πει αυτό; σε έχω ξαναρωτήσει από το forum γιατί το έχεις ξανααναφέρει, και δεν μου απάντησες!

Πρέπει να είμουνα πολύ κομμάτια για να μην θυμάμαι ότι σε έχω δει, και καθόλου από αυτά που μου λες.

Μήπως ήρθα καμμιά βόλτα μεταμεσονύκτια στην Πάτρα να σε δω;

Α, και ΔΕΝ έχω ARAI!

Πάντως πες μου πληροφορίες πως περάσαμε να μου φύγει η περιέργεια, αν δεν θες από εδώ στείλε μου μήνυμα.

Υ.Γ. Μήπως πάλι κάνεις πολύ παρέα με ZZRες και έχεις μπερδέψει τους αναβάτες;;

Α, και τον εγκέφαλο τον έχω και σε άλλα σημεία εγώ και τα προστατεύω όλα!

Σε εχει μπερδεψει με ενα αλλο παιδι απο πατρα που εχει και αυτος ΖΖR (δεν θυμαμαι πιο ειναι το nick του ομως..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε εχει μπερδεψει με ενα αλλο παιδι απο πατρα που εχει και αυτος ΖΖR (δεν θυμαμαι πιο ειναι το nick του ομως..)

oups... μ@λακια έκανα... Μέγα λάθος μου και ζητάω συγγώμη... :(

Αλλά κάποιος με είχε πληροφορήσει λάθος και νόμιζα ότι ήσουν ο πατρινός ZZRας...

δεν το ξανανοίγω το στόμα μου... :lipssealed:

Y.Γ.: Έχεις και πμ...

Τhanks Whatevier για το ξεμπέρδεμα... :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

oups... μ@λακια έκανα... Μέγα λάθος μου και ζητάω συγγώμη... :(

Αλλά κάποιος με είχε πληροφορήσει λάθος και νόμιζα ότι ήσουν ο πατρινός ZZRας...

δεν το ξανανοίγω το στόμα μου... :lipssealed:

Y.Γ.: Έχεις και πμ...

Τhanks Whatevier για το ξεμπέρδεμα... :blush:

Θα σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες!!

Και τη συγνώμη θα την ζητήσεις γονατιστή μπροστά μου!

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...........

Θα σε τιμωρήσω για αυτό που έκανες!!

Και τη συγνώμη θα την ζητήσεις γονατιστή μπροστά μου!

:blush:

Kαλά καλά... το πολύ πολύ να δώσω ένα φιλάκι στο ντεπόζιτο του ZZRα όταν μου τν δώσεις να τον κάνω μία τότσο τότσο τόοοτσοοοο δα βολτίτσα...!!! :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω παλι μιας και δεν οδηγω ανεβαινω συχνα σε μηχανες....θειων κλπ...δεν με νοιαζει αμα φοραει κρανος αυτος που οδηγαει...δεν υπαρχει φορα πανω σε μηχανη χωρις κρανος....ουτε μια....

μηπως εσκαψα πολυ για να βρω αυτο το θεμα? :P

Τροποποιήθηκε από τον CHRISPASSAT

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κράνος σώζει ζωές. Φροντίστε πάντα να φοράτε κράνος με σωστές προδιαγραφές, στο μέγεθός σας και να είναι ασφαλισμένο σωστά. Ένα κράνος που δεν είναι δεμένο, είναι περισσότερο επικίνδυνο από το να μην το φοράτε καθόλου.

* Θα πρέπει να αντικαταστήσετε το κράνος σας αν έχει υποστεί κάποιο δυνατό χτύπημα ή αν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης του.

* Οδηγείτε αμυντικά, έχοντας την προσοχή σας συνεχώς στο δρόμο, "διαβάζοντας" τα μηνύματα που σας δίνει.

* Φοράτε κατάλληλα ρούχα (παντελόνι, μπουφάν) και κλειστά παπούτσια.

* Προετοιμαστείτε πλησιάζοντας σε πιθανούς κινδύνους, ακουμπώντας ελαφρά τα φρένα. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσετε το χρόνο αντίδρασης κατά τρία δευτερόλεπτα.

* Δημιουργήστε χώρο προφύλαξης (buffering), μεταξύ της μοτοσικλέτας και άλλων οχημάτων ή εμποδίων.

* Οδηγείτε με τα φώτα αναμμένα, ακόμη και την ημέρα.

* Τηρείτε τον ΚΟΚ

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ -

ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ

πηγη: forum για αστυνομικους και πολιτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια φορα που αλλαξα θεση σταθμευσης (απο το ενα πεζοδρομιο στο απεναντι) ...και δεν φορεσα κρανος.... :music: ΞΕΚΟΥΦΑΘΗΚΑ απο τον V2!! οποτε καλυτερα με κρανος.... :P

να υπενθυμισω οτι αν σας "φορτωσει" καποιος στο καπο του αυτ/του του και σας προκαλεσει εγκ.βλαβες , θεωρειστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ στην περιπτωση που ειστε ξεκρανωτοι .... (ετσι λεει ο Νομος) :yeahright:

Τροποποιήθηκε από τον maxxdopa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα