BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 απο ελληνικές μπύρες μου αρέσουν αυτές της Κραφτ. Αλλά αν εξαιρέσεις τη περίοδο που είμαι αθήνα (η οποία είναι σχετικά μικρή) σε λίγα μαγαζιά έχω βρεί μπύρα κραφτ... στο Χαλανδρι παιζει το 1ο μαγαζι της craft και την δινει κ χυμα 3€ το λιτρο :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 απο ελληνικές μπύρες μου αρέσουν αυτές της Κραφτ. Αλλά αν εξαιρέσεις τη περίοδο που είμαι αθήνα (η οποία είναι σχετικά μικρή) σε λίγα μαγαζιά έχω βρεί μπύρα κραφτ... Σε όλα τα Μαρινόπουλος έχει. ωραία μπύρα, ιδίως η Craft weiss η θολή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 -Guiness -Πειραϊκή brown ale -Samuel Adams -Chimay μπλέ -Desperados (δεν έχει ελλάδα νομίζω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Αν βρεθείτε ποτέ στην Πράγα, δοκιμάστε μια παγωμένη Velvet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Και απο πιο ακριβες.... Craft Κοκκινη, Paulaner... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2010 Παιδες FIX ειδε κανενας πουθενα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 DUVEL και πάσης Βελγίου η πιο ωραία φρουτώδες γεύση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Hoegarden fruit defendu! βαράει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Κορυφαία μπυρίτσα και σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα είναι η Karmeliet, ξανθιά με φρουτώδες γεύση από εσπεροειδή και κάπως γλυκίζει...ακόμα και σε μερικούς που δεν τους αρέσουν οι ξανθιές ή αυτές που γλυκίζουν θα πρότεινα να την δοκιμάσουν....Μην την πιείτε, λουστείτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Η φρουτώδης γεύση, το φρουτώδες άρωμα. Φιλικά. Στα του θέματος, Guiness Extra Cold, Stella Artois 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koser 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 (τροποποιήθηκε) Η φρουτώδης γεύση, το φρουτώδες άρωμα. Φιλικά. Στα του θέματος, Guiness Extra Cold, Stella Artois Που σκάλωσες ρε συ, δεν λέω έχεις δίκιο........., πάντως από γεύση τα σπάει!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2010 από τον koser Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 με μια πααααγομενη μυ8ος ειμαι κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 Και McFarland επίσης, τα σπάει και αυτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2010 -Desperados (δεν έχει ελλάδα νομίζω) Κάνεις λάθος ψηλέ! Desperados έχει σίγουρα σε ένα μπαράκι στο Κυψέλη (δουλεύει ο κολλητός μου εκεί). Για όσους δεν την γνωρίζουν,πρόκειται για κόκκινη μπύρα σε φάση carib,αλλά περιέχει και τεκίλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Προτιμώ την Kaiser αλλά άμα λάχει και καμιά McFarland δεν με χαλάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Fischer ρε........ΜΟΝΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Η νεα μου ανακαλληψη http://www.food.gr/wine/19/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C/ Ελαφρια πολυ οι πρωτες εντυπωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Κάνεις λάθος ψηλέ! Desperados έχει σίγουρα σε ένα μπαράκι στο Κυψέλη (δουλεύει ο κολλητός μου εκεί). Για όσους δεν την γνωρίζουν,πρόκειται για κόκκινη μπύρα σε φάση carib,αλλά περιέχει και τεκίλα! εχει Desperados και στα Carrefour αλλα ειναι πολυ ελαφρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Aπο εμένα Franziskaner και Erdinger weissbier. Όταν είχα πάει Μόναχο με καλή παρέα, φεύγανε κασόνια οι μπύρες με Radler. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 απαιχτη μπυραFischer Tradition Pils Pils, Γαλλία, Alc.6% Αρώματα φρούτων με νότες λυκίσκου και πλούσιο αφρό μικρής διαρκειας και αυτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 μπύρα να ναι κι ό,τι να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 απαιχτη μπυραFischer Tradition Pils Pils, Γαλλία, Alc.6% :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 μπύρα να ναι κι ό,τι να ναι ΣΩΣΤΟΣ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exalekos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Η νεα μου ανακαλληψη http://www.food.gr/wine/19/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%AF%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8C/ Ελαφρια πολυ οι πρωτες εντυπωσεις ΝΕΔΑ!!!Σωστός!Νομίζω φέτος μπήκε στην αγορά γιατί την είδα το καλοκαίρι να πολυδιαφημίζεται στην Καλαμάτα και την δοκίμασα εκεί! Ελαφριά μπυρίτσα χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2010 Δεν ξέρω αν την έχει δοκιμάσει κανείς και τη γνώμη έχει,πάντως εγώ ένα έχω να πω... ΑΠΟ ΜΑΚΡΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ... http://www.foodzine.gr/home/29.html Χαλαρά η χειρότερη μπύρα που έχω πιεί ποτέ μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες