steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Θα κλεψω εκκλησιες με αυτη που θα ποσταρω αλλα θα το κανω γιατι ειμαι καθαρμα: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Να σας πω ρε μαγκες, μπορεί να ζητάω πολλά αλλά ξέρετε αν υπάρχουν εδώ πουθενά αυτές οι ψευτομπύρες της Αμερικής; Συγκεκριμένα Lone Star θα ήθελα να δοκιμάσω.. Οι μπύρες της Αμερικής δεν είναι μπύρες. Είναι ούρα με λίγο αφρό από πάνω, κυριολεκτικά! 16 κανουλες ετοιμες να ποτισουν καθε ανησυχο ποτηρι...δαμασαμε τις 5..κ εχει ο Θεος... Local Pub στο Χαλανδρι... Επειδή τώρα το είδα... Που είναι αυτή η pub ακριβώς;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 έχω κολλήσει... κ καλα επαθες! oi ΙΡΑ ειναι μπυρες που η΄σου καθονται κ κολας για παντα η΄θα πιεις μια γουλια κ ποτε ξανα, πανε 3 χρονια που εχω την ιδια ασθενεια.... η δε Brew Dog ειναι μια ζυθοποιια που ξερει καλα την τχεχνη των ΙΡΑ... Θα κλεψω εκκλησιες με αυτη που θα ποσταρω αλλα θα το κανω γιατι ειμαι καθαρμα: κ η Anderson Valley δινει δυνατες ετικετες,φερνει συχνα βαρελια το Λοκαλ στο Χαλανδρι,προσφατα ειχε την ΙΡΑ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εκανα το λαθος και δοκιμασα Weihenstephaner, τωρα οποια αλλη και να πιω μου φενεται τελειως χαλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εκανα το λαθος και δοκιμασα Weihenstephaner, τωρα οποια αλλη και να πιω μου φενεται τελειως χαλια Σου 'χω λύση: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Εκανα το λαθος και δοκιμασα Weihenstephaner, τωρα οποια αλλη και να πιω μου φενεται τελειως χαλια Αν και ειναι θεμα γουστου, η Weihenstephaner ειναι απο τις καλες εισαγωμενες Weiss στην ελλαδα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Η Korbinian που δοκίμασα εγώ μου άρεσε πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Αν και ειναι θεμα γουστου, η Weihenstephaner ειναι απο τις καλες εισαγωμενες Weiss στην ελλαδα. η καλυτερη ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 Σου 'χω λύση: Πολυ καλη μπυρα. Κριμα που δεν την εχουν πολλα σουπερ μαρκετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Την έχει κάβα 2 λεπτά απο το σπίτι μου, όταν δεν πίνω βαρελίσια πάω απο εκεί και περνώ μπουκάλια την απλή και την Vitus Sent from my iPhone using Tapatalk Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον eko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) απο μια πιο παλια μπυροκατανιξη..λιγο πριν την εκκινηση.. η καλυτερη ^_^ καμνε εναν κοπο να δοκιμασει κ μια εκ των δυο αυτων... η΄ αυτην Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2015 από τον George_® 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ερωτηση. η vitus ειναι επισης weiss?? George,γενικοτερα εχω ψαρωσει με τη brewdog,αλλα βρισκω μονο την ΙΡΑ και τη hoppy red ale.. Ψοφαω να πιω δικη τους stout! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ερωτηση. η vitus ειναι επισης weiss?? Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ναι ανηκει στις Strong Wheat Beer η΄αλλιως Weizenbock που σημαινει σταρομπυρα με επιπλεον αλκοολικους βαθμους,αν θυμαμαι καλα εχει 7,7 %...κατι που την κανει διολου αθωα... οι Weizenbock παρασκευαζονταν για φεστιβαλ κ γιορτες μια φορα τον χρονο κ προς την Ανοιξη,με τον καιρο ομως κ την επιθυμια του κοσμου συνεχιζουν την παραγωγη ολο τον χρονο πλεον. αναλογη της Weihen Vitus ειναι η Schneider Aventinus... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 εισαι στον τελειο δρομο!! πω..πω τι μου θυμησες...εχω καμποσα χρονια να πιω ΗΡ παρε μια φωτο απο το μακρυνο 2011 κ την επισκεψη μας στην επισημη μπυραρια τη ΗΡ στο Μοναχο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 την δεξια μου την προτεινε αυτος γιατι δεν ειχε Weihenstephaner αλλα η αληθεια ιενια οτι η μεσαια μου αρεσε καλυτερα! η αλε ενδιαφερουσα, δεν ειχα ξαναπιει νομιζω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 ανηκει στις Strong Wheat Beer η΄αλλιως Weizenbock που σημαινει σταρομπυρα με επιπλεον αλκοολικους βαθμους,αν θυμαμαι καλα εχει 7,7 %...κατι που την κανει διολου αθωα... οι Weizenbock παρασκευαζονταν για φεστιβαλ κ γιορτες μια φορα τον χρονο κ προς την Ανοιξη,με τον καιρο ομως κ την επιθυμια του κοσμου συνεχιζουν την παραγωγη ολο τον χρονο πλεον. αναλογη της Weihen Vitus ειναι η Schneider Aventinus... Ισχυει, αλα δεν παυει να ειναι μια Weiss :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 την δεξια μου την προτεινε αυτος γιατι δεν ειχε Weihenstephaner αλλα η αληθεια ιενια οτι η μεσαια μου αρεσε καλυτερα! η αλε ενδιαφερουσα, δεν ειχα ξαναπιει νομιζω :) σαφως κ ο Βασιλιας Λουδοβικος ειναι απο τις δυνατες σταρενιες κ σωστα καταλαβες την διαφορα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 σαφως κ ο Βασιλιας Λουδοβικος ειναι απο τις δυνατες σταρενιες κ σωστα καταλαβες την διαφορα!! γενικα μ αρεσουν οι εντονες, γεματες γευσεις. η ΗΡ ηταν εντονη στην αρχη αλλα μετα ελειπε η ενταση στο τελος της γουλιας. σε αντιθεση με τον λουδοβικο που ηταν εντονη απ την αρχη μεχρι το τελος. Νταξει μπορει να λεω και μαλακιες αλλα ετσι μου φανηκε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 εδω μπορεις να διαβασεις αρκετα για τις σταρομπυρες,εγω κ καποιοι καλοι φιλοι εχουμε καταθεσει μερικες απο τις εντυπωσεις μας τοσο εντος οσο κ εκτος Ελλαδας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 9,2% 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα νομιζω μια δοκιμη αξιζει γιατι βλεπω εχετε αρκετη γνωση. http://septem.gr/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2015 δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα νομιζω μια δοκιμη αξιζει γιατι βλεπω εχετε αρκετη γνωση. http://septem.gr/ εχει δεν εχει οι μπυρες των Σοφοκλη κ Γιωργη ειναι περα για περα ποιοτικες με διεθνεις πλεον διακρισεις. γνωριζω απο κοντα κ απο τα σκαρια την προσπαθεια των παιδιων κ πραγματι αξιζουν το καλυτερο!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οντως η Septem βγαζει πολυ ζορικες μπυρες! Ολες τους οι ετικετες ειναι μία κ μία! Ενα άλλο κολλημα που έχω φάει τελευταια,απο τη Καλιφορνια. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2015 από τον Xasmito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες