Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 επειδη καλες ειναι και οι ψαγμενες εισαγωγης..αλλα πρεπει να τις ψαχνεις ολη την ωρα... αμστέλ μεγαλη τσαφωμενη(κατα προτιμηση αυτες που ναι διπλα απο τον ανεμιστηρα του ψυγειου) μπετατζιδικια.- :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 επειδη καλες ειναι και οι ψαγμενες εισαγωγης..αλλα πρεπει να τις ψαχνεις ολη την ωρα... αμστέλ μεγαλη τσαφωμενη(κατα προτιμηση αυτες που ναι διπλα απο τον ανεμιστηρα του ψυγειου) μπετατζιδικια.- :cheers: δεν εχεις άδικο ....αλλά θεωρώ ότι πρεπει να δοκιμάζει κανείς τα πάντα, την καινούργια AMSTEL PREMIUM PILSENER την δοκίμασες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 μιας κ το θετεις εν μερη σωστα δοιμασε με τις μπιζολες σου λοιπον μια Βεργινα Weiss...που ειναι 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗ κ οχι εισαγωμενες τυπου warsteiner και guiness που σε διχαζουν οπως ειδες... και που τη βρίσκουμε αδερφέ την βεργίνα; εμένα μου αρέσουνε οι weiss και σίγουρα θα δοκίμαζα μια ελληνική. την βρίσκεις σε τίποτα carfourre; γιατί εδώ (κρήτη) λίγο δύσκολο να υπάρχει στα μαγαζία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 και που τη βρίσκουμε αδερφέ την βεργίνα; εμένα μου αρέσουνε οι weiss και σίγουρα θα δοκίμαζα μια ελληνική. την βρίσκεις σε τίποτα carfourre; γιατί εδώ (κρήτη) λίγο δύσκολο να υπάρχει στα μαγαζία κοματι δυσκολο οντως αλλα κοιτα σε σουπερ μαρκετ κ καβες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2011 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, δοκίμασα guinness με συνοδευτικό κο΄τοπουλο με κάρυ ...το συστήνω ανεπιφύλακτα. και που τη βρίσκουμε αδερφέ την βεργίνα; εμένα μου αρέσουνε οι weiss και σίγουρα θα δοκίμαζα μια ελληνική. την βρίσκεις σε τίποτα carfourre; γιατί εδώ (κρήτη) λίγο δύσκολο να υπάρχει στα μαγαζία έχεις δίκιο κοιτα σε κάβες η σκλαβενίτης...κρίμα που δεν κυκλοφοράνε ευρέως κάποιες μπύρες όπως η κραφτ η ζεος η αλφα αληθεια την καινούργια amstel premium pilsener thn δοκιμασες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Δοκίμασα fisher δεν τρελαθηκα, ισως μου αρεσουν περισοτερο οι weiss, να ειχα μια erdinger η μια φραντζεσκεινερ !!! Δοκίμασα fisher δεν τρελαθηκα, ισως μου αρεσουν περισοτερο οι weiss, να ειχα μια erdinger η μια φραντζεσκεινερ !!! Αλήθεια απο μοναστηριακές ? chimay latrape ? αλλος έχει να προτείνει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Δοκίμασα fisher δεν τρελαθηκα, ισως μου αρεσουν περισοτερο οι weiss, να ειχα μια erdinger η μια φραντζεσκεινερ !!! Αλήθεια απο μοναστηριακές ? chimay latrape ? αλλος έχει να προτείνει ? για τους φιλους των σταρενιων απο το προσφατο μπυροταξιδι στο Μοναχο κ για αυτους που θελουν μοναστηριακες...απο το φεστιβαλ στην Μπρυζ το 2010. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 ωραίες φαίνονται να τις πίναμε κιολας καλα θα ήταν, ξεκουράζομαι με μια bios 5 πολυ καλη και ελληνικη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 amstel pulse η κορονα η carib ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 amstel pulse η κορονα η carib ? φιλε θα σε στεναχωρηση αλλα με τα ιδια χρηματα παιρνεις λιτρο Ζεος pils φρεσκια,απαστεριωτη...μια μαγικη Ελληνικη μπυρα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) φιλε θα σε στεναχωρηση αλλα με τα ιδια χρηματα παιρνεις λιτρο Ζεος pils φρεσκια,απαστεριωτη...μια μαγικη Ελληνικη μπυρα!!! ειναι μια αποψη και σεβαστη μαλιστα ! αν και δενε χω δοκιμασει σε πλαστικο μπύρα, έχει διαφορα ? η αλφα για πραδειγμα εχει καλη τιμη σε συγκριση με καποιες αλλες ελληνικες που ουτε εκπτωσεις ουτε προσφορες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 από τον monster21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 καλο και ξεκουραστο σαββατοκυριακο σε ολους και να δοκιμαζετε τα απαντα απο μπυρα και οποια σας κάνει κλικ να συνεχισετε να την πινετε. Το σαββατοκυριακο θα εινα ιμαυρο για εμενα διοτι κοζελ kai guinness θα μονοπωλησουν το ενδιαφερον μου . λεπτομέρειες δευτερα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Καλες οι μπυρες, αλλα πρωτα απο ολα πρεπει να μαθουν να τις σερβιρουν σωστα στην ελλαδα. Ιδικα περιοδους καλοκαιριου που σου φερνουν την μπυρα σε φουλ παγωμενο ποτιρι και νομιζεις οτι πινεις γρανιτα. Οπως πρεπει να μαθουν να ρυθμιζουν και στις βαρελισιες το ανθρακικο, αφου ειτε θα σου την δωσουν σκετο ζουμι η θα ειναι σαν σοδα. Η στο να βαζουν την μπυρα στο ποτιρι και πριν φτασει στο τραπεζι εχει εξαφανιστει ο αφρος. Τι να περιμενω απο μια τετοια μπυρα ? Πραγματικα δεν υπαρχει "Καλυτερη μπυρα" . Θεμα γευσης ειναι. Οπως και με το κρασι. Καλες μπυρες για εμενα ειναι πολλες και πανε με βαση και την περιοδο. Ελλαδα βεβαια δεν υπαρχουν ουτε εναλλακτικες ουτε ποικιλια, και αν υπαρχει σου χτυπανε το μπουκαλι 7+ ευρω. Πχ αλλη μπυρα αναζητας το καλοκαιρι και αλλη τον χειμωνα. Και ναι, η γερμανια ειναι ενας παραδεισος για τους λατρεις της μπυρας. Γνωριζεις εξ αρχης οτι ποτε δεν προκειται να τις δοκιμασεις ολες, αφου σχεδον καθε περιοχη εχει την δικη της μπυρα. Μπυρες οπως amstel,heineken και αλλες που φευγουν εδω μαζικα, εκει απλα δεν θα τις βρειτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faif 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Καλά ρε Δανία δεν έχετε πάει; Hancock, Tuborg Gold, Carlsberg Elephant, Carl's Special, και πολλές άλλες... Ντάξει και οι Γερμανοί έχουν μεγάλη και καλή ποικιλία: Berliner, μία από το μαύρο δάσος (δε θυμάμαι πως λέγεται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 Καλες οι μπυρες, αλλα πρωτα απο ολα πρεπει να μαθουν να τις σερβιρουν σωστα στην ελλαδα. Ιδικα περιοδους καλοκαιριου που σου φερνουν την μπυρα σε φουλ παγωμενο ποτιρι και νομιζεις οτι πινεις γρανιτα. Οπως πρεπει να μαθουν να ρυθμιζουν και στις βαρελισιες το ανθρακικο, αφου ειτε θα σου την δωσουν σκετο ζουμι η θα ειναι σαν σοδα. Η στο να βαζουν την μπυρα στο ποτιρι και πριν φτασει στο τραπεζι εχει εξαφανιστει ο αφρος. Τι να περιμενω απο μια τετοια μπυρα ? Πραγματικα δεν υπαρχει "Καλυτερη μπυρα" . Θεμα γευσης ειναι. Οπως και με το κρασι. Καλες μπυρες για εμενα ειναι πολλες και πανε με βαση και την περιοδο. Ελλαδα βεβαια δεν υπαρχουν ουτε εναλλακτικες ουτε ποικιλια, και αν υπαρχει σου χτυπανε το μπουκαλι 7+ ευρω. Πχ αλλη μπυρα αναζητας το καλοκαιρι και αλλη τον χειμωνα. Και ναι, η γερμανια ειναι ενας παραδεισος για τους λατρεις της μπυρας. Γνωριζεις εξ αρχης οτι ποτε δεν προκειται να τις δοκιμασεις ολες, αφου σχεδον καθε περιοχη εχει την δικη της μπυρα. Μπυρες οπως amstel,heineken και αλλες που φευγουν εδω μαζικα, εκει απλα δεν θα τις βρειτε. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου φίλε, ο΄ταν λέω ότι μαρεσει η αλφα η ψραφτ η ζεος με κοροιδευουν, απο ξένες ετικέττες δεν εχω μεγάλη πείρα αλλα krucovise και guinness που δοκίμασα μου άρεσαν και δεν ειναι ακριβές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 Απλα προσκυνω, τέλεια φωτο όσο για την μπύρα καλή είναι αν και λι΄γο ακριβη, θα προτιμησω duvel η chimay Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2011 για όσους μαζεύουν ταμπέλες από μπύρες........... σκιουράκι είναι αυτό ε ? αχαχα ετετέλεστον......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2011 για όσους μαζεύουν ταμπέλες από μπύρες........... σκιουράκι είναι αυτό ε ? αχαχα ετετέλεστον......... ΠΕΡΟΝΙ τι μου θύμησες, καλοκαιρινα βραδια το 87 και εμείς πίναμε αμστελ πρασινες και ενας ιταλος μας εδωσε να δοκιμασουμε περονι ..πω πω απίστευτη σκηνη...να εισαι καλά πάντως με συγκίνησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 καλησπέρα σας, ποιά αλλη μπύρα έχει βαρελάκι για το σπίτι όπως η πρασινη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2011 Κατα καιρους φερνουν τα Lidl βαρελακι Grafenwalder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Κατα καιρους φερνουν τα Lidl βαρελακι Grafenwalder η φωτό όλα τα λεφτά, η κατω βεβαια, οσο για την μπύρα εχεις δοκιμάσει ? διότι η heineken και σε βαρελι αξίζει τον κοπο. η φωτό όλα τα λεφτά, η κατω βεβαια, οσο για την μπύρα εχεις δοκιμάσει ? διότι η heineken και σε βαρελι αξίζει τον κοπο. Μολις απόλαυσα για μεσημεριανό κοτόπουλο ψητο και παγωμένη αλφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γιατι εγω το εχω ριξει στο κρασι? Δεν ταιριαζει καλυτερα τον χειμωνα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 η φωτό όλα τα λεφτά, η κατω βεβαια, οσο για την μπύρα εχεις δοκιμάσει ? διότι η heineken και σε βαρελι αξίζει τον κοπο. Μολις απόλαυσα για μεσημεριανό κοτόπουλο ψητο και παγωμένη αλφα Πολυ καλη προσφορα για αμστελ την καινουργια αλλα και frantzeskeiner νομιζω στον βεροπουλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
monster21 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 Ωραίες οι μαυρες αλλά και η bios 5 είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, μόνο με δημητριακά αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες